Egy kis pandémia? Itt írd alá!

A WHO kiszivárgott dokumentumai minden idők legnagyobb puccsát hozták napvilágra: a dokumentáció feketén-fehéren, titkos WHO-szerződések szövegét tárja fel! Szinte sebészi pontossággal vágja ki a WHO a tagállamok szuverenitását, és saját magát hatalmazza fel! A Nemzetközi figyelmeztető felhívás megmutatja, hogyan lehet most leleplezni a terveket!

Forrás: www.kla.tv/28573
Internationaler Weckruf: WHO plant heimtückischen Coup in 194 Ländern!
Nemzetközi figyelemfelhívás: a WHO 194 országban tervez sunyi puccsot!

A Tedros akták
https://www.bitchute.com/video/A3TCFSKoi4vN/

https://www.bitchute.com/video/gWdkSettNRsJ/

5 thoughts on “Egy kis pandémia? Itt írd alá!

 1. Tedros zsarolható a tömeggyilkos múltjával: kézi vezérléssel minden butaságot kimond, amit a tartói mondanak neki
  Ha pedig nem tenné ott van a Consciousness vakcina, amiről Orbán 2-3 éve beszélt a telexen: a magyar emberek gyomra nehezen venné be a kötelező oltásokat.
  Trump kampánystábjából volt hír, hogy a megoldás csak Trump és Putyin lehet, mert az összes többi elnököt együttműködésre kényszeríti az évente megújításra szoruló oltásuk, nem beszélve, hogy a mai Putyin már Amerika bábja.

 2. Már több éve nem csak nehézfémek vannak a chemtraillel szórt anyagban, hanem USA-ben és egyes európai egyetemeken kikísérletezett, nanoburokba zárt laborvírusok. A burok, miután kiszórták, földi hőmérsékleten felszakad, a vírus genomot pedig fújja a szél, belélegzed. Így beteg az egész világ 2 hetente, mivel minden 2. héten újabb laborvariánst szórnak, egyáltalán nem természetes terjedésről és mutálódásról van szó. Amíg ezt nem fogják fel az emberek, annyi járványt csinálnak aeroszolos nanoburokba csomagolva repülőkről szórt chamtraillel, amennyit csak akarnak.

  https://portal.research.lu.se/en/equipments/lund-university-aerosol-and-climate-laboratory

 3. a digitális állampolgárság ellen is kell küzdeni. ezt a “kedvezményes” utazással vezették be Kínában is, itthon is. ha valamit a kormány olcsón, vagy ingyen ad, akkor azt valami céllal teszi. miután az embereket minden területen hozzászoktatják a buta qr-kódos csippentgetéshez, ezzel megágyazzák a CBDC ÉS A DIGITÁLIS ÁLLAMPOLGÁRSÁG ALAPJAIT. MAGYARUL, HA NINCS 3 HAVONTA MÉRGEZETT TŰ BENNED, NEM HASZNÁLHATOD A PÉNZT.

  1. Sajnos lejárt a személyim.
   Az újhoz ujjlenyomatot kellett adni, és nyilatkozni, hogy azt megtarthatják-e. Furcsa kérdés volt, nemet mondtam.
   Mégis mihez tartanák meg az ujjlenyomatom? Ujjlenyomat alapján bárki kérheti a személyije újragyártását. Vagyis, ha a scan alapján (amit ellopott az adatbázisból) azonos ujjlenyomatot húz fel gumiból az ujjára valaki, és bekrémezi, ismét leolvasható lesz, és kiadják neki a személyim. Pedig nem is én voltam!
   Ezt a módszert be kell tiltani. Azonnal minden személyihez csatolt ujjlenyomatot meg kell semmisíteni.
   Kiderült az is úgy mellékesen, hogy “nincs ujjlenyomatom”. Vagyis amikor mindenhol van, látható a mintázat a bőrzsír réteg lenyomata szimpla megvilágításban, akkor azt az eszköz krém nélkül mégsem képes leolvasni. De ezt is az én szememre hányták, hogy “nincs”. Ennyit a gépekről és az ügyintézőkről, az emberi intelligenciáról.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük