Kik állnak valójában Magyar Péter mögött?

Toroczkai László oknyomozó videója Magyar Pétertől a vakcinákig.


15 thoughts on “Kik állnak valójában Magyar Péter mögött?

 1. Mi van, ha ez az egész egy hamis zászlós művelet, és Magyar Péterrel Orbán átmenti hatalmát?

  Hasonlóan az 1989-hez, amikor a kommunisták az SZDSZ-en, majd a Fideszen keresztül beleolvadtak az új rendszerbe, megőrizve gazdasági és politikai befolyásukat, nemzetközi kapcsolataikat.
  Videó: 3,44 perc: Magyar Péter nem akar elszámoltatást.
  Hogy is van ez, MP pontosan a korrupciós üggyel robbantott, és ez volt az ütőkártyája. Mára kiderült, hogy ez csak barba-trükk volt.
  Akkor mit is akar tulajdonképpen? Valami itt nagyon nem stimmel.:

  – Ami biztos, hogy MP egy vérprofin felépített ember.
  Toroczkai azt mondja, hogy a CIA és amerikai hátszéllel történt, és a rendezvényekbe beleöltek cca 150-200 milliót.
  Az amerikai szál kétségtelenül jelen van, mert ennyibe kerül a hangosítás, a kivetítés, a reklám, a helyszin biztosítása, stb.

  – Ugyanakkor Rogán is 200 milliót tolt bele az ellenpropagandába, ami kontraproduktív volt, mert nem hogy nem hiteltelenítette, hanem éppen felemelte MP-t Orbán kihívójaként, megsemmisítve a parlamentben ülő baloldali “őfelsége ellenzékét”.
  És itt kezd sántítani a dolog: a Rogán Művek egy vérprofi propagandagépezet, vagyis tudnia kellett volna, hogy el kell engedni a témát, és magától elhal. De nem ezt tette, hanem teljesen felerősítette MP kampányát, és ezt teszi ma is. Nem áll le.
  Ez csak egyetlen egy esetben történhetett meg, ha szándékosan, és célzatosan teszi ezt a Rogán Művek, mert ez az érdekük.

  – Jelzés és üzenetértékű az is, hogy Orbán 3 hete nem szólalt meg a rádióban.

  – Hont András bejegyzése:
  „Ma a Nemzeti Választási Bizottság a kúria félreérthetetlen döntésével ellentétben (még egyszer berakom majd kommentbe szíves tanulmányozásra) az eredetileg benyújtott felirattal vette nyilvántartásba a Messiás újrahasznosított pártját. Nem, tisztelt bármivel megvezethető hőzöngők, ennek a palinak a hatalom nem gátolja az útját, hanem egyengeti”.

  – Orbánnak a mostani helyzet azért kedvez, mert szétforgácsolja az ellenzéket.
  Vagyis a Rogán Művek ellenpropagandája felhajtóerőt képezett MP számára, hogy ezzel meggyengítse a baloldali parlamenti ellenzéket, és a Mi Hazánk pártot. Mert Orbánnak nem számít 2024, ő 2026-ra gyúr.

  -Ugyanakkor Orbán régi tervét is megvalósíthatja, szimplán államosíthatja az önkormányzatokat, és ha úgy véli, hogy valaki veszélyezteti a választásokat, akkor alaptörvénymódosítással bevezetheti a prezidenciális elnöki rendszert, ami számára egy pártok feletti, örökös rendszert, kvázi királyságot is jelenthet.

  – De még az is benne van a pakliban, hogy államcsőd közeli állapotban vagyunk, és most jönnek az NWO-s lépések, amik alaposan megtépáznák a hatalom renoméját.
  Azt is tudják, hogy robbanásponton van a társadalom elégedetlensége, és elindulhat egy pillangószárnyeffektus, ami átírhatja a legjobb forgatókönyveket is. Mert egyszer minden hatalom végetér. Az övé is.
  Még az is lehet, hogy a globalistákkal kiegyezett, hogy megtarthatja az Orbán-familia azt, amije van, és megússza büntetlenül, csak szálljon ki a politikából, mert zavarja a nemzetközi vizeket. Ehhez kell az MP nevű figura, aki lehet “kettő az egyben”.

  – És van a legrosszabb forgatókönyv, ha az amcsik szines forradalmat akarnak kirobbantani úgy, hogy a békés tüntetőkre rátolnak egy sereg provokátort.
  Ezek a lehetséges opciók. Egyik rosszabb, mint a másik.
  Egy biztos, hogy MP egy hiteltelen figura, aki az árulásából akar politikai tőkét kovácsolni.
  Senki ne menjen ki a következő tüntetésre, mert veszélyes lehet.

  1. És az is lehet, hogy mindez szimplán egy színjáték, egy terelés azokról a borzasztó dolgokról, amiket az NWO keretében terveznek: digitális identitás, CBDC, WHO, és ehhez a kvantumrendszerre való átállás miatti két hetes áramszünet.
   Mert a Magyar Péter megjelenése sehogy nem stimmel. Se balról, se jobbról.
   Mikor vették elő ezeket a celebeket utoljára? A COVID-nál.
   Most is az összes megszólalt, és nem is egyszer. Ezek kilóra megvett senkiháziak, a Rogán Művek dróton rángatott hangszórói.
   Valami hatalmas átverésre készülnek. Ellenünk

  2. Miért nem kereste meg Toroczkay Lászlót, hogy fogjanak össze. Toroczkay már előtte évekkel kimondta a tutit. Csak összefogással lehet ezeket leverni, kiverni az országból örökre. MP. – mivel közülük származik – talán hihetőbben tálalta az embereknek az éveken át tartó lopást, csalást, hazudozást. Amiről viszont nem szólt és nem is bátorkodik szólni, az a WHO paktum, az oltáskárosultak, a halottak. Arról nem beszélve, hogy ilyen hirtelen felfutása nincs egy politikusnak sem, kivéve, ha a hatalom, a tőke nincs ott a háta mögött. Gyanús volt és az is marad. A labda fel van dobva a Torockayék számára. Nekik kell kivinni az embereket az utcára a WHO ellen, az oltáskárosultakért, a halottainkért.

   1. Dúró Dóra megpróbálta felvenni a kapcsolatot Magyarral,de hárított.(Én így tudom.)
    Ilyen emberrel nem is kell szövetkezni.Viszont a MI HAZÁNK alig kap médiafelületet.
    Toroczkai a saját YT oldalán kér segítőket,ott lehet jelentkezni.
    Amúgy a honlapjukon,és a CitizenGO-n még alá lehet írni a WHO szerződés ellen.

 2. Egészségügyi fórum ez, oltási helyzet tudatos kezelése a cél.
  Az Orbán családnak Nagy Imre mellett a helye, mindenhova dollármiliomosokat látnak, nem szabad túlterhelni a mini.elnököt, mert nem tudna harcolni értünk és a pedofilok Kónya E. ellen
  Jónak látom, hogy megkezdődik Polt Péter értékelése is, próbálják megjavítani Varga Judit hiányosságait, nem került sorra az oltások értékelése, amit elvártam volna tőle és eddig elmaradt.

 3. Megértem Magyar Péter helyzetét. A felrónak neki: egy közel SAP bonyolultságú választási program gyors ellopása valahonnan csoda, hogy így összejött neki. informatikus létemre én is így kezdem volna a létrehozását. Azt se tudom mit hol tárol, minek van meg a nyoma az eredeti – feltehetően közkincs – ingyenesen másolható tartalomkezelő program beüzemelése.
  Az SAP-re emlékezhet mindenki a népszámlálási kérdőív bonyolultságú űrlapcsomag kitöltésekor.
  Annak ellenére, hogy ismerem a működését, inkább hagytam megcsinálni a kirendelt népszámlálási ügynököt, mert tudtam mi mindent el lehet rontani és inkább az ügyben megbízott emberen verjék el az esetleges büntetést, mert nekem az volt az egyszerűbb
  Ma is tudom, hogy a megbízott kérdezőbiztos elrontotta a kitöltést, azt is tudom, hogy miért
  Nem büntettek meg, remélem a kérdezőbiztost sem.
  Szegény nem értette meg a feladatát, az oSAP szoftvert az EU kérésére alkalmazhatták a kitöltésre.
  Ez volt majdnem minden felmerülő hiba oka.

 4. igen, a digitális állampolgárság ellen is kell küzdeni. ezt a “kedvezményes” utazással vezették be Kínában is, itthon is. ha valamit a kormány olcsón, vagy ingyen ad, akkor azt valami céllal teszi. miután az embereket minden területen hozzászoktatják a buta qr-kódos csippentgetéshez, ezzel megágyazzák a CBDC ÉS A DIGITÁLIS ÁLLAMPOLGÁRSÁG ALAPJAIT. MAGYARUL, HA NINCS 3 HAVONTA MÉRGEZETT TŰ BENNED, NEM HASZNÁLHATOD A PÉNZT.
  vitézy dávid programja ezen út lépéseiről szól, ahogy ál-magyar P-é is, aki az újonnan alakult DUDA párt elnöke, de orbán se különb, a népírtó dobrev 56-ban a tömrgbelövető és pápagyilkos fattya, klárika sem.

 5. Túl jól sikerül Magyar Péter, bizom benne.
  tudja mit csinál az érdekünkben
  Majd beperli Kónya E-t?
  Olstein pótolhatatlan
  A gyerekek a jövőnk zálogai?
  pedofidesszel az élen

 6. Ha valakinek megvan a mai miniszterelnökünk Apáczai Csere János gyakorlógimnáziumban 1996-os Apáczai napon tett előadásának a címe megírhatná, hogy az is láthassa, hogy Orbán Viktor valóban segítségünkre szorul és segíthessük a munkáját ez úton is.
  elvesztettem a címét, a fiatalkori Horváth Ágnest is láttam a felvételen a hallgatótóság közt a KISZes tagok között.
  Orbán akkor még a KISZt és a Liberális internacionálét képviselte
  A szovjet csapatok is hazamentek már akkorra
  Segítsük a miniszterelnökünknek!

 7. Közben működik a Rogán Antal féle karaktergyilkossági művelet.
  Nem unja még?
  Mit szól ehhez rezsi szilárd?
  Higgy Matolcsyban, a javadat akarja!
  Ádám nevű fia már két bankot is tönkretett
  A sevizahitelesek ügye is előjött. Semmi deviza nem volt a kölcsönbe adott vagyonban, csak banktechnikai fogadások voltak a háttérben.
  Bokros Lajos is a javunkat akarta és mi nem adtuk
  Szánalmas

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük