Dávid Sándor tárgyalása rémhírterjesztés bűntette miatt

A különleges jogrend idején elkövetett rémhírterjesztés bűntette miatt büntetőügy indult Dávid Sándor, a phytomint.hu, besthirdetes.hu és a pokolafoldon.hu szerkesztője ellen, mert angol nyelvű cikkeket magyarra fordított. Hihetetlen, de ez a mai valóság!

Tanúvallomások:

Dr. Tamasi József


Dr. Pócs Alfréd


Dr. Tomasovszki László


Dr. Ormay Péter


A teljes tárgyalás megtekinthető itt: https://www.youtube.com/watch?v=zlM5X8OMVhw

VÁDIRAT rémhírterjesztés bűntette miatt:


13 thoughts on “Dávid Sándor tárgyalása rémhírterjesztés bűntette miatt

 1. Egy napon a szegény ember legkisebb fia a hetedhéthatáron túlról, fakó lován elérkezett a városba szerencsét próbálni. Ám szomorúan tapasztalta, hogy a város vezetőit hatalmában tartja a pokol hercege, akik így megfélemlítve hallgatólagos beleegyezéssel tűrték a nagy félrevezetést. A pokol urai által irányított média mindenhonnan azt sugározta, hogy az emberek veszélyesek egymásra, terjesztik az X vírus betegséget. Az emberek valóban megbetegedtek egy belélegzett méregtől, amit a pokolból a városba feltörő füst terjedése okozott. A pokol hercege kötelező gyógyszerként, aminek a füst hatás semlegesítéséhez semmi köze nem volt, előírta egy gyilkos hatású oltás használatát, ám az oltások tartalmával csalt. Így az oltóanyag gyilkos hatása csak orosz rulett alapon következett be, egyes oltások a kiválasztottak szerencséjére hatástalanok voltak.
  A polgármester pont hősünk érkezésekor hirdette ki, hogy az, aki felszabadítja őt és a többi vezetőt ezen pokoli béklyó alól, és megmenti a lakosságot, a kincstár legnagyobb aranytömbjét kapja jutalmául. A vészhelyzet márpedig nem tarthat örökké.

  A szegény ember legkisebb fia tanult volt. Tudta, hogy vírusok nem léteznek, az X se, és a kórokozók által terjesztett fertőzési elmélet is téves. Elő is kapta tarisznyájából az erről szóló tudományos kísérleti eredmény publikációkat az elmúlt 100 évből, papíron és hangoskönyv formában, és Braille-írással is. Az összes dokumentumot beborítékolta, megcímezte a pokol hercegének saját kezű átvételre, majd felöltözött postás egyenruhába, és fakó lovának fülébe súgta a beszélő és olvasni tudó táltos paripává átváltoztató varázsigét. Gondolta, valakinek csak tájékoztatni kell hivatalosan a pokol hercegét a valóságról, az igazolt kutatási tényekről, mivel ezek szerint a hivatalos tájékoztatás korábban elmaradt, és a herceg nagyfokú tudatlanságban szenved, e témában 100 éve csipkerózsika álmát alussza. Hiába a nagy média apparátus hatalmas tájékoztatási erőfesztése, ha az igazság, a tényszerű valóság a pokol hercegéhez valahogy mégsem jut el.

  Egy szempillantásnyi idő se telt el, és a paripa a megadott címre repítette hősünket. Hősünk becsöngetett.
  Mi történhet?
  A) A pokol hercege, ha átveszi az iratot, nem mondhatja, hogy nem kapott tájékoztatást, hírt arról, hogy nincs vírus, és nincs fertőzés. Nem tagadhatja, és nem mondhat erről mást a továbbiakban a médiában, a tudományos közéletben.
  B) Ha megtagadja az átvételt, vagy egyszerűen eltűnik a képből, akkor nyilvánvaló, hogy nincs vírus és nincs fertőzés. Ezzel igazolja vissza, leleplezve magát, hogy a médiában álhírt terjeszt.
  Ha minden jó, ha jó a vége (A vagy B esetben), akkor a pokol hercege szégyenében elég a pokol tüzében. A város és a betegek fellélegeznek, a pokoli tűz kialszik, a füst elszáll, a média lufi kipukkad. Szabadon kimondható az igazság, az oltásokat betiltják és megsemmisítik. Hősünk pedig gazdaggá válva, híressé vált lován vágtázva hazatér.

  A vélemény és az ellenvélemény is csak szó-beszéd. Irreleváns. Nem lehet semmi rémhír, csak hír. Különösen azért, mert felelősségteljes döntéshozatalhoz nem egyféle, hanem sokféle csatornán szükséges tájékozódni. Valamint szükséges megtalálni azt a csatornát is, ami a kérdésre adott helyes választ, a tudományos tényt közli. A tudományos igazság jelen esetben nem a vádló által képviselt csatornákon található. Ezért pedig nem kellene pereskednie.

  1. Fülhallgatóval egészen jól lehet érteni.

   Én csak ezt nem értem, hogy hol van a szigorú hangú birőnő.
   Mert a pulpitusom csak a férfi talláros segítőt lehet látni, aki átveszi az személyiket.

   És van egy kérdésem, hogy ki a felperes ?
   Magyarország Kormánya, az államügyészség ?

   Mert ha igy van, akkor az is elvárható lenne, hogy a kormány a magyar egészségügy ellen indít el egy pert, a kórházakban
   alkalmazott lélegeztető gépek alakalmazása ellen. És az ivermectin és más hasznos gyógyszerek betiltása miatt.

 2. Miközben tegnapelőtt az osztrák Szabadságpárt meg meghívta Dr.Bhakdi-t hogy tartson előadást Bécsben. De biztos ott is mindenki konteós a közönségben.
  https://www.youtube.com/watch?v=qalcKWNJWk4
  Másolom ide amit facén írtak hozzá:
  Tegnap 2024.04.12. napján a Herbert Kickl vezette Osztrák Szabdságpárt, FPÖ vendége volt a világhírű Dr. Professzor Sucharit Bhakdi, aki előadásában feltárta és bizonyítékokkal támasztotta alá, hogy micsoda előre kitervelt világszintű ÖSSZEESKÜVÉS volt a Coivid-pLandémia! Azt is elmondta, hogy a vírus SOHA senkinek nem állt rendelkezésére, a Biontechnek sem, ami önmagában bizonyítja, hogy a járvány NEM létezett, hanem KITALÁCIÓ volt!
  Bemutatta azt is, hogy mire szolgának valóban az oltások és, hogy gyakorlatban egy baktérium-származék épült be az “oltásokkal” az emberi génállományba, amely közép- és hosszú távon rendkívűl káros az emberi egészségre, mivel azok hatásmechanizmusa az emberi szervezet rákos sjetek elleni védekezőképességét bénítják meg. Bhakdi Professzor állításait több nemzetközi kutatóintézet eredményeivel és tanulmányokkal támasztotta alá.

  1. Valamit kellett “mafcia hivatalosan” válaszolni erre a leleplező, szakmai bestseller könyvre, amiről írtam már több ajánlót is, legkorábban 2024-04-06-án.
   https://www.bitchute.com/video/jSCVTzyRUQXN/
   Daniel Roytas: CAN YOU CATCH A COLD?

   Dr. Bhakdi még mindig csúsztat ezerrel, mert ki kellene mondania, hogy semmilyen vírus nincs, semmilyen vírusos fertőzés nincs. Az oltásban levő anyagok pedig mérgezésre és népirtásra valók, nincs immunrendszer. Méregtelenítő testi folyamataink vannak, legyen a méreg rezgés vagy “rezegtetett” anyag. Baktérium származék nem épül be “génállományba”. Eleve nincs génállomány.

 3. Ez a per egy szégyen, jobb lenne ha befejeznék ezeket és bocsánatot, kártérítést fizetnének.

 4. Ajánlatos a facebookot otthagyni az NWO miatt.
  Egy volt osztálytársam figyelmeztetett emiatt Svájcból, mert az alapján fogják megállapítani a társadalmi kreditedet
  én nem voltam rajta, mégis lehet, hogy van akit ez érint.

 5. Talán használható lenne a perben:
  https://www.youtube.com/watch?v=itgSelYzDec
  Ha ugyanis Dávid úr rémhíreket terjesztett, akkor ezen ügyekkel összefüggésben a kormánynak módjában áll még ma is a parlamentben (vagy azon kívül is) cáfolni a vádak alapját képező állításokat, illetve bizonyítani mindannak a tudományos megalapozottságát, amit a “járvány” kapcsán hatóságok állítottak (sőt, még ma is kénytelenek kitartani azok mellett). A következetes “rémhírterjesztésnek ” köszönhetően ma már sokkal többen szerezhetnek tudomást a páratlan, vllágra szóló megtévesztésről, ami akadálya lehet egy újabb hasonló akciónak, bár azt igen durva diktatórikus eszközökkel kívánják megvalósítani a WHO szervezésében. A népességcsökkentés tervéről nem mondtak le.
  .

 6. Csak annyit kellett volna tenni, hogy a régebbi afrikai járványok esetében elrendelt lezárások és maszkoztatások tapasztalatai mik voltak, ezek elérhetőek. Minden lezárással és maszkoztatással csak még jobban terjedtek a betegségek. Erről ennyit.
  Ezenkívül van német nőgyógyász, osztrák nőgyógyász tapasztalat.
  Hirtelen szívhalálra adatok tömege.
  Ott vannak az Európai Unió Parlamentjének bizottságában elhangzott vallomások, az oltások hatástalanságának elismeréséről.maguknak az oltásgyártóknak a képviselőitől.

 7. Számomra a legnagyobb a rejtély, hogy az ügyész, tudván tudva most már a igazságot, hogy merészel ilyen pofátlan hazugságokat beleírni a vádjaiba, hogy az oltás véd, hogy nem is halt meg senki stb. Mert tulajdonképpen ezt teszi. Hogy fér rá a büdös pofájára? És a bíróknak???

 8. Pár észrevételem lenne még az elhangzottakhoz.

  Dr. Ormay Péter vallomása alapján:
  A 10-12-ik percek körül hangzik el az „intelligens grafén” fogorvosi fájdalomcsillapítás. Saját tapasztalatom alapján, amit anno meg is írtam itt, pont igazolhatom, hogy a manipulált fájdalomcsillapító oltás unintelligens. Ilyen injekció után, csak a kezelésem idején nem hatott a fájdalomcsillapító, amelyik normálisan pont a beavatkozás idejében hat a legjobban, és utána egy óra alatt elmúlik, viszont a de. 10-11 óra körüli beadás hatására még du. 5-6- óra körül is zsibbadt a szám és az arcom. Ez a jelenség csak oltás manipulációval magyarázható. A fogorvosi beavatkozás tartott kb 10 percig, egyébként, és minimális fájdalomcsillapítást igényelt. Sehova nem irányítható az unintelligens oltás!!!
  A 37-ik percnél az ügyészség bizonyítási indítványára lett rákérdezve. Kiderült, hogy a problémás cikkek, videó szöveg leírások nem lettek csatolva a vád mellé. Pedig a bíró szeretné tudni, hogy (39:30) az mennyire megbotránkoztató, milyen szövegkörnyezetet tartalmaz, így a kérdéses írásokat a bizonyítási eljárás részévé kívánja tenni. Azt mondja, hogy nem abban kell állást foglalni, hogy volt-e járvány, vagy nem (40:40), hanem abban, hogy hol húzódik a sajtószabadság határa.
  Most ezzel az a gondom, hogy a sajtószabadság határtalan, még a jóízlés sem számít a napi médiában.
  Az derül ki számomra, hogy a bíró mintha mindenáron valami elmarasztalást szeretne tenni. Miért nem marasztalja el a médiát például a magánügyek közügyekké tételében (pletyka, pornó, házi erőszak)? Annak a négy fal között kellene maradnia, egyébként szerintem pont ez a megbotránkoztató. A közügyek pedig igenis a nyilvánosságra tartoznak, minden tekintetben. (Háború, bűnözés, politika, jog, egészségügy, stb.) A közügyekről mindegy, hogy milyen eredeti nyelven történik a tájékoztatás, és mindegy, hogy megbotránkoztatók-e. Álszemérmes álszent a bírói kérdés beállítás.

  Az összes tanúvállomás alapján észrevehető, hogy a tanúk azonos témákban időnként többféle álláspontot képviseltek. Attól függően, hogy hogyan fogadták, hogyan élték meg a covid adást a saját szempontukból. Mit szól ehhez a bíró a sajtószabadság szempontjából? Szerintem ez összezavaró volt, túl nagy falat, túl sok. Összevissza beszéd.

  Szabad elgondolkodni.(?)

 9. Először is nyilatkoztatni kéne minden résztvevőt az injekció beadatásáról, s annak időpontjáról. Ha pl. az ügyész, akinek a 638/2021 Korm. rendelet szerint 2022.01.15-ig volt köteles benyomatni magába az injekciót, csak akkor tette, nem, mondjuk, egy évvel korábban, már az is sokat elárul indíttatásáról. A bíróknak egyáltalán nem volt kötelező, pont azzal az indoklással, hogy hasonló, “oltásos” ügyekben pártatlanul tudjanak ítélkezni, akkor elfogulatlanság igénye miatt “oltatlan” bírót kell kérni. A nyilatkozatot nem ildomos megtagadni, mivel annak idején pl. az Állatkert pénztárosának zokszó nélkül felmutatták kis igazolványaikat. Magyarán, a teológia és a geometria össze törvényei alapján e közszolgáknak be kell mutatniuk egy nyilvános tárgyaláson kis igazolványaikat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük