Bejelentkezés a Spanyolországi Világkonferenciáról

Bejelentkezés a spanyolországi Világkonferenciáról (június 24 – 26).

Videó link: https://odysee.com/@OrvosokaTisztanlatasert:a/bejelentkezes:7


További információk a Világ Szabadság Fórum spanyolországi konferenciáról: https://worldfreedomforum.es/

13 thoughts on “Bejelentkezés a Spanyolországi Világkonferenciáról

 1. Nagyszerű, hogy ez a konferencia létrejöhetett ebben a zűrös világban. De hogyan lehet olyan messzire elmenni? és onnan hazatérni?
  Én oltatlanként az osztrák határ közelébe sem merek elmenni, nehogy karanténba zárjanak itthon,mert azt nem szeretném.
  Van megoldás?
  A jövőbeni választáshoz, és a dolog politikai szintre emeléséhez innen csak azt tudom mondani, hogyha nem állnak össze Torockaiékkal, akkor gyakorlatilag egymást gyengítik, és a jelenlegi kurzust erősítik.

  Valami , a konferencián elhangzott konkrétumról is hallhatunk/olvashatunk?

  1. Kiutazás Ausztriába Mo.-ról a szokásos tesztek vagy védettségi igazolvány felmutatásával lehetséges, Ausztriából történő hazautazás esetén pedig megszűnt a beutazási korlátozás, a karanténkötelezettség (sőt további 5 ország esetén is) a védettségi igazolvánnyal nem rendelkező magyarok számára is.
   https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?ausztria
   https://turizmus.com/utazas-kozlekedes/megszunt-az-utazasi-korlatozas-magyarorszagra-hat-szomszedos-orszagbol-1175588
   Hogy ez az állapot meddig marad így, nem tudni. Lehet, hogy a nyári időszakra, aztán ősszel kitalálnak ismét valamit. Hadd lélegezzen fel a magyar, érezze egy kicsit biztonságban magát!
   A konzuli szolgálat oldalán, országokra lebontva, találni infókat a ki- és beutazással kapcsolatban.

 2. Tisztelt Doktor Úr!

  Köszönjük az érdekeink kitartó képviseléséért országunkon belül és azon túl is!

  Hála érte!

 3. Gratulálok, Tamasi dr. úr a részvételhez. Nem igen lehetett erről a találkozóról olvasni. Ha lehetséges, szeretnénk hallani a konferenciáról, mert a résztvevők fotóit nézve, biztos sok érdekes témáról eshetett szó.

 4. Üdvözlök mindenkit, sziasztok!

  Kissé vulgáris leszek, de majd kisípolom! 🙂

  Így igaz, Attila jól és logikusan mondja! De próbálkoztak korábban valamiféle közeledéssel Toroczkaiék felé emlékszem, közös videójuk is volt, aztán törölték. Jött a mifelénk szokásos ki miért határolódik el a másiktól blabla, és miért nem leszek többé a barátod. Elhiszem, hogy bántja egyikük a másikuk további egyéni célja, terve, egyes nézetei, és bármi ilyen, de engem speciel ez nem érdekel, mert a magánügyük. Ha nem tudják félre tenni a nézeteltéréseik egy fontosabb, nagyobb közös ügy érdekében, nem képesek összefogni, úgy csak egymás esélyeit rontják, egymástól vonják el a szavazatokat, pedig jelenleg így is csak egy szűk réteget képviselünk. Ez mindkét fél megmozdulásain megjelentek számából is mérhető volt. Tehát, nagyon fontos lesz minden egyes szavazat. Éppen ezért, nem díjazom, ha gyengítik a jelenleg potensebb Mi Hazánk Mozgalmat. Mert egyszerűen muszáj bejuttatni egy emberibb, tisztességesebb eszmét a parlamentbe, mint ami ott varacskol nagyjából a rendszerváltás óta, és elnézést kérek a kivételtől. Itt leszek vulgáris! 🙂 Egyszerűen már h*nyok a politikusainktól, ide jutottam. 4 évente a sz@r vagy f*s közül kéne választanom, és én nézegetemy forgatom, de tényleg egyiket sem kérem. Mit csináljak? Már nem is tudom mióta nem szavaztam, borostám sem volt akkor, azóta meg már megőszült a hajam is. Viszont ennyi idő után, most fogok elmenni újra, mert végre nem csak ugyanaz választék. De, és itt jön a de!
  Ha nem fognak össze, bármennyire is szimpatizálok Önökkel, és nagyon hálás vagyok a munkájukért, kitartásukért, nagyon tisztelem Magukat, de fontosabb ügyért a potensebb erőre fogok szavazni, mert muszáj. Már, ha egyáltalán lesz választás, és nem valamelyik mutánsra hivakozva meghatározhatatlan időre elnapolják.

  Ami még kikivánkozik belőlem: Őszintén szólva, nekem hátam közepére púpnak sem hiányzik egy Trianon bolygatás, és a szomszédos országokkal való esetleges hadakozás vagy rossz viszony ennek hatására. Tehát, a Mi Hazánk egyik terve. Mert ami történt egykor, megtörtént, elmúlt. 🙂 Épp ezért, nem mondom, hogy a Mi Hazánk Mozgalom a szívem csücske, csak azt, hogy ma az egyetlen olyan párt, amelynek lesz esélye érdemben beleszólni az országunk sorsába, és az Önök törekvéseivel párhuzamba tehető célokat is szem előtt tart. A szavazatom az övék, ha összefognak, akkor a fúziójuké. Szeretném, ha összefognának! Hívják meg ezt a Toroczkai gyerket egy sörre. 🙂

  1. Hát vannak kétségeim !! Trianon nal kapcsolatba .. így van ! El kel felejteni ..! És utána jön meg egy , és meg egy ! Nem tanulsz a múltból nem lesz jövőd !!! Ha hiszed ha nem ! Példa ..Itvan az orunk előtt !!! Nem lehet ősze tákolni a régit mert … de elveszhet a jelenlegi !!! Addig ameddig, nem lesz nemzet központú ,és ember központú ,addig lehet beszélni amit akaratunk ! És választhatunk akit csak tudunk !! Igy is úgyis csak gagyik lesznek a vezetésbe ! Nem tudnak felnőni a helyzet magaslatára ! Ja és megszüntetni a fizetéseket a politikába és a mentelmi jogot !!! Hopá ! És bár e-vel a “tisztánlátás”mozgalommal próbálkoznak !! És dicséretes amit tesznek !! Nagyon de nagyon kevés ember reagál pozitívan !!!! Nem tudom felfogni hogy mennyire önzők és kicsinyesek tudunk leni !! Mintha csak minden mással történne nem velünk !!

  2. Szerintem nem kellene politikai vizekre terelni ezt a COVID-témát, mert most ez folyik a világon nagyban, maradjunk meg a tudomány berkein belül. Ami a Mi Hazánk Mozgalmat illeti, csak meg kell nézni, hova jutott a Jobbik.
   “Az állam minden szörnyek leghűvösebbike. Hideg fejjel hazudik, amikor kimondja a száján: ‘én, az állam, vagyok a nép. Bármit mond is az állam, hazugság, és bármije van is az államnak, azt lopta. ” (Friedrich Nietzsche)

   1. Áhh,megtaláltam ezt a cikket. 🙂 Már akartam válaszolni, csak nem találtam ide vissza. Szürkehályog és Tisztánlátónak:

    Trianon, politika…
    Az egész emberiség történelme ármánykodás, gyilkolászás, hatalmi harc, háborúk, embercsoportok kisemmizése, területfoglalások. Minden lap a történelemkönyvben egy újabb ilyen. Nem tanulunk belőle… Hát nem. Generációkról generációkra ismétlődik végtelen. Ahogy a válságok is.
    Mi magyarok is elvettük ez a helyet egykor valakiktől, akár csak egy kecskepásztortól is, elgondolkodtató, nem? Honfoglalás. Aztán elvették tőlünk is egy részét, és így tovább. Számomra nem ez a fontos. Én ide születtem, ebbe a korba és méretű országba. Nekem az a fontos, hogy ahol élek ott béke legyen és nyugi. Nem érdekel, h az egy pici ország vagy nagy. A gond maga az ember! Az ember csinálja ezeket a feszültségeket, háborúkat, stb. Illetve bizonyos tipusú emberek s ezekről olvashatunk a történelem könyvekben. Aztán ehhez a maréknyi ember ténykedéséhez aszisztál végül a nép. Sosem mer nemet mondani. Ma sem. Na mindegy. Szoval, ha nagyapám régen egy nagy házban laktott, elveszítette, de apám már az új kissebb házba születik, akkor neki az lett az otthona. Abban fogja jól vgy rosszul érezni magát. Ugyan eljárhat nagyapó harcolgatni a régi házáért, rangathatja bele gyermekét unokáját is, h jöjjenek, akár fegyverbe, és szerezzük vissza. És csinálhatunk egy újabb háborút, a régi ház új tulajaival, de… Kinek hiányzik ez? A gyerkek élvezni fogja? Az unoka? Az asszonynak jó? Senkinek! A múlt elmúlt, és pont ahogy írod, tanulni kell belőle. Amire engem tanít a történelem az a békére törekvés, a békés egymásmellett élés a fontosabb cél. A cél az, hogy békében nevelhessem az utódaim. Nem fogok nagyapáink háborúskodásában részt venni, és a családom sem. Sőt, semmilyen háborúskodásban, rossz szomszédi viszonyhoz aszisztálásban sem. Ez nem az én harcom volt akkor, és nem is kívánom folytatni, felújítani. Nekem ez az otthonom, ami. Abból gazdálkodok ami van, amibe születtem. A határok pedig, -hála a jelenlegi viszonylagos jó szomszédi viszonynak-, nyitottak, és szabadon utazhatóak. Bármikor elvihetem a családom a régi kecót megmutatni nekik, h nézzétek itt élt pl nagyapátok, de a jóember ahelyett, h nemet mondott volna a háborúra, részt vett benne, fegyvert fogott embertársai legyilkolászása céljából, és ennek eredményeként elveszítette az otthonát is. Tanulság, kedves családom?

    Az emberi gondolkodásmódot alapjaiban kell reformálni. Az emeri történelmünk pedig szégyen és gyalázat. Teljesen lényegtelen, h melyik nemzet vagy csoport elvei voltak/vannak/lesznek igazabbak a másiknál, míg ezekért az elvekért, sérelmekért gyilkolászunk, háborúzunk, másokat kisemmizünk, elveszünk, visszaszerzünk… Ezeket el kell felejteni és megtanulni békében élni egymással. Ez lenne a szabad akarat (ez is), hogy dönthetsz úgy, megbékész.

  3. El kell felejteni a választósdit! Nem lesz többé. Azok a “vezetők” maradnak, akik eddig voltak, csak teljhatalommal. Itt a terv: https://www.alternativhirek.com/2021/06/holland-kepviselo-felszolalt-2010-es.html
   Ha nem fog egy tömeges halálozás beütni az oltottak között, ami esetleg már a nagyon ostobáknak is szemet szúrna és esetleg felkelnének mély álmukból és harcolnának, akkor ezt a tervet végre is fogják hajtani. Nincsenek olyanok a környezetükben, akik egyszerűen csak végeznének velük, ahogy egy háborúban szokás az ellenséggel. Márpedig háború folyik ellenünk, az emberiség ellen.

 5. Tisztelt Doktor Úr!

  Látom, valahányszor megkérdezem, Önök azonnal törlik. Talán a kérdésem “kínos”, vagy egészen más oka van.
  Piszkosul fel vagyok ébredve, “tisztán látok”, nem is altattak el még tavaly márciusban sem, akkor is pontosan ugyanazt gondoltam, mint most.

  Tehát:
  Az adatgyűjtés fényében és egyenes következményeként: Önök MIÉRT NEM TESZNEK FOLYAMATOSAN FELJELENTÉSEKET? Tömegével? Kirándulnak, beszélgetnek, cseverésznek futkároznak, beszélgetnek, s közben Magyarországon emberek halnak. És még hányan fognak… Mire várnak??? Vagy a cél nem a covid-fasizmus megállítása, hanem valami egészen más?

  1. Tisztelt Arany László úr!

   Mi a probléma? Nincs kivel kötözködnie? Azért nem teszek feljelentéseket, mert nem ez a dolgom. Vagy Ön átveszi tőlem, amit én teszek? Ön mit tesz? Szóismétlés: beszélgetnek. Nagyon nem figyel.

 6. Tisztelt Tamasi Dr. Úr!

  Tudom, hogy a Tisztánlátó Orvosok 1 évvel ezelőtt is ugyanazon véleményen voltak, mint most. Tudom, hogy meghurcolták Önöket az igazság elmondásáért. Azt gondolom a töredékét sem tudjuk annak, hogy hogyan akarják elhallgattatni Önöket.
  Köszönet a bátor kiállásukért.. Figyelemmel kísérem tevékenységüket, csak az baj szerintem, hogy még mindig nem jutnak el a fontos információk az emberekhez, bár már sokan vagyunk. Egy civil szervezetnek sokkal nehezebb sok embert megszólítani, mivel kevés az erre alkalmas platform. A média szándékosan ezeket elhallgatja. Én is hiszek abban, hogy párt formában előbb tudják érvényesíteni érdekeiket, érdekeinket.

  Mostanában gyakran elfog a félelem, ekkor Önöket hallgatom, ami ad némi bátorítást, és bizodalmat, hogy hamarosan véget ér ez a rémálom.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük