Kiskunfélegyháza – MÁSIK MAGYARORSZÁG- KÖZÖSSÉGI TALÁLKOZÓ – 2024.02.06.

A NEXUS TV, A HUN TV, A NEXUS KLUB és a NEXUS KÖZ-ÉRT ORSZÁGOS KAMPÁNYA!
MÁSIK MAGYARORSZÁGOT MOZGALOM

PÁRTPOLITIKA-MENTES TÁRSADALOM ÉPÍTÉSE!

Előadók:

  Bajáki Imre – SUSKA kör
  Varga István – mérnök-közgazdász, Börzsöny aranybánya kutatási igazgató
  Dr. Tamasi József – Orvosok a Tisztánlátásért, Új MOK
  Juhász J. Zoltán – Nexus Tv 

Pártpolitika-mentes szakértő kormányt elősegítő mozgalom!
Civil Konzultáció azokról a kérdésekről, amiket a kormány nem tart fontosnak megkérdezni tőlünk!
FIZESS KÉSZPÉNZZEL! TARTSUK ÉLETBEN A KÉSZPÉNZT!

Kérjük az eseményt látogatóit, hogy 3 000 Ft költség hozzájárulással támogassák a rendezvényt!

Minden látogatót megajándékozunk szórólapokkal, autós és szalagmatricákkal!
Program

17:30 Érkezés, ismerkedés

17:50 Bajáki Imre – Pénzhelyettesítő megoldások: Suska kör

18:10 Varga István – mérnök-közgazdász. Börzsöny aranybánya feltárása

19:00 szünet

19:15 Dr. Tamasi József – Orvosok a Tisztánlátásért. Várható a WHO terror? Mit tehetünk az egészségünk védelmében

20:00 – 20:45 Juhász J. Zoltán előadása a “Fizess Készpénzzel” mozgalom céljáról és a “Civil Konzultáció” jelentőségéről.


Kérjük, a korlátozott férőhely kapacitás miatt (120 fő), regisztrálással jelezd a részvételi szándékodat a következő linken keresztül: https://fizesskeszpenzzel.hu/event/kiskunfelegyhaza-masik-magyarorszag-kozossegi-talalkozo/

HELYSZÍN: Szakmaközi Művelődési Ház 6100 Kiskunfélegyháza, Szent János tér 3.


6 thoughts on “Kiskunfélegyháza – MÁSIK MAGYARORSZÁG- KÖZÖSSÉGI TALÁLKOZÓ – 2024.02.06.

 1. A termőföld kiszállításból nem tanul senki?
  Az arany jó helyen van a földben. Az hiper cinikus felvetés, hogy fizessünk az arany felhozatalért, utána pedig másodpercek kérdése a “mások” általi ‘jogos’ lenyúlás.
  A ‘magyar’ bankban lévő arany, ami a
  valós magyar jövedelem tartaléka- ha még ott van egyáltalán fizikailag, sincs biztonságban. Egy közgazdász ne tudná?
  Rossz sejtés, ha a termőföldet nem sikerült megvédeni, akkor a hazát hogyan?
  A sorrend ez lenne: haza-föld-a föld kincsei.
  Sátán jelenlétét érzem erőteljesen.

  1. A nyáron Kelet-Magyarországra utaztam és több helyen láttam óriási területeken “kiszáradt” (vagy inkább kiégetett?) kukoricatáblákat, míg a közvetlen közelükben a fű és a fák gyönyörűen zöldelltek. Szívszorító látvány volt…

   1. Vajon mi lehet a hivatalos magyarázat? A gazdák megkérdezték?
    Vagy a gazdának saját magát kellene, mint hivatalos válaszadót megkérdezni?

    1. Hivatalos magyarázatról én nem hallottam, bár érdekes lenne tudni, hogy erre mi a mese habbal.

 2. THE MAGIC AND MYSTERY OF SILICA – 1/17/24
  https://www.bitchute.com/video/awJk0f2ZhPEW/

  Dr. Cowan ismét szenzációs előadással jelentkezett a héten. Bemutatja a kivágott ősi fák törzseit, amik belsejében ásványi szilícium kristályok (kvarc) találhatók, mindezt csodálatos fényképekkel illusztrálva, valamint hatszögű megkövült ásványi formákat is megmutat.
  Beszél a szilíciumot nagy mennyiségben tartalmazó növényekről, ételekről és a gyógyításban történő használatról is fő vonalakban.

  A nekem eddig ismeretlen ősi fa maradványok olyanok, mintha a fény által közvetített információt magukon, mintegy köldökzsinóron keresztül átörökítenék az életbe. Fordítóval érdemes a kommentekbe is beleolvasni, mi csapódott le a hallgatóságban.
  A szilícium tulajdonságain keresztül ezek az „égig érő” fák számomra a fény, és az általa hordozott információ felvevői, továbbítói és belsővé alakítói, a felesleges információ kiszűrői, így az örök időt és a szellemi kortalanságot reprezentálják. Szellemi áramkört adtak a Földnek, amíg elpusztításra, kivágásra nem kerültek. A fák belső ásványi kincsei nyilván spirituálisan is felhasználásra kerültek, akár az uralkodók hatalmát biztosítva némi trükkös használattal (ahogy ma ilyen a sokG is), a külső élő védőburok pedig enyészetre jutott vagy elfüstölésre kerülhetett.

  Engem leginkább a fény útja ragadott meg, hiszen mindennapi technikai alkalmazásban is ezt az elvet és anyagot használjuk. Az élő fatörzs külső burka úgy védi a fény belsőleg terjedő útját a kvarckristályokon át, ahogy az optikai kábelek, optikai szálak felépítése és működése is történik. Annyival jobb, korszerűbb és időszerűbb a természetes információ továbbítási út és a természetes energia mező, hogy a mű továbbítás nem szűri ki, nem égeti el az információs szemetet. A művi úton nincs lehetőség a természetes kiválasztódásra, sőt a művi út halált is okozhat.

  Remélem, egyre többen kezdik megkedvelni azt a fránya fizikát, és elolvassák az ide vonatkozó részleteket a szócikkből: https://hu.wikipedia.org/wiki/Optikai_sz%C3%A1l
  (A kémeim ezt a tudást is használják, ez itt a fizika tanulás reklám helye!)

  „Az üvegmagos optikai szálakat majdnem mindig szilícium-dioxidból készítik”
  „Az optikai távközlés során kritikus tényező az adatátvitel sebessége. A nagy sebességhez az szükséges, hogy a biteket reprezentáló fényimpulzusok minél sűrűbben követhessék egymást, ami viszont csak akkor lehetséges, ha maguk az impulzusok rövidek. Ebből következően végül is a sebességet az határozza meg, hogy milyen hosszú az a legrövidebb impulzus, amely a szálban történő terjedés során még megtartja időtartamát, vagyis nem szélesedik ki. A kiszélesedés oka, hogy a fénysugár a szálban nagyon sokféle úton terjedhet: A legrövidebb úton a szál tengelyével párhuzamosan beeső sugár halad, míg a leghosszabb utat nyilvánvalóan a szál tengelyével bezárt, valamilyen kiinduló szögben bejutó sugár teszi meg. Ha a két sugármenet megtételéhez szükséges idők közötti különbség eléri, vagy meghaladja a beküldött fényimpulzus időtartamát, akkor a kimeneten impulzus kiszélesedést észlelünk.”
  „Optikai szálakat használnak például a víz alatti mikrofonokban, vagy a SONAR rendszerekben is. Víz alatti mikrofonokat főleg az olajcégek használnak a tenger alatti kifejtéseknél, illetve bizonyos nemzetek haditengerészete alkalmazza a technológiát védelmi célokra.”
  „Az egymódusú szál magátmérője általában 8 és 10 μm között mozog. Néhány speciális célra kifejlesztett optikai szálat nem hengeres üvegmaggal illetve héjjal terveznek, hanem általában elliptikus vagy téglalap alakú keresztmetszettel. Ezek magukba foglalják a polarizációt támogató szálakat és a szálakat melyek elnyomják az átlapolódást.
  Nagyobb optikai teljesítmény esetében – több mint egy watt esetén – amikor egy szálat ütés ér vagy másképpen hirtelen megsérül, a szál megéghet. A visszavert fény azonnal elégeti a szálat a sérülésnél, és ez a hiány visszatükröződik, tehát a sérülés elterjed egészen az adóig 1–3 m/s-os sebességgel. A nyitottszál-vezérlő rendszer, ami megvédi a szemet a lézertől a száltörése pillanatában, ugyancsak megfékezheti a szál elégését. Olyan esetekben mint a tengeralatti kábel, ahol nagyobb energia szinteket használnak nyitottszál-vezérlés nélkül, egy szál égés védelmi eszköz az adónál megszakíthatja az áramkört, hogy megóvja a további sérüléstől.”

  Emberre „lefordítva” nekem ez azt jelenti, hogy a fény, (= az értelem) nem terjed tovább, ha sérülés történik, vagy szilikát hiány keletkezik. Egy belső égés (szenesedés) megóv a további sérüléstől, de eltűnik az addig meglévő értelem. Az értelem továbbító anyag másra használása pedig alumínium oltással előidézhető, ahogy az autizmusban történik is. A test kivezetné az adjuváns mérget, felhasználva a belső szilikát mennyiséget, és így nem marad a belső fény továbbításhoz elég belőle. Ami nélkül elsötétül a belső értelem világa, fénye. Valamint a kálcium és így pl. a csontképződéshez is szükséges lenne a szilícium, mivel abból is alakul át, sokkal jobban szabályozva, hogy ne keletkezzen kálcium lerakódás.

  Dr Cowanhoz és az előadáshoz visszatérve, kiemelném az alumíniummal kapcsolatosan elhangzottakat:
  A tanulmányokkal megerősített legjobb módja annak, hogy megkösse és kivezesse az injekciókkal, adjuvánsként beadva keletkezett alumínium többletet a testből, ami az alumínium toxicitás miatt erős ellenreakciót vált ki, a szilícium vegyületeknek az alumíniummal történő kelátképző erejének hasznosítása. Mi nem kötjük meg egyébként az alumíniumot, se a bőrön át, se az emésztési rendszerben, mert nincs rá szükségünk. Amire pedig nincs szükségünk, azt nem fogadja be normális módon a test, és nem is foglalkozik vele.
  A legjobb kelátképzést természetes növényi oldatokkal vagy homeopátiás szerekkel lehet elérni. Természetes segítők az equisetumból készült kivonatok, bambuszból készült sók, 6D-s szöveti sók. Az ételeket se felejtsük el: az állati pata, köröm belefőzése az ételekbe átoldja a szaftba, a lébe a szilícium sókat.

  Az általam leszűrt tanulság: Felejtsük el a WHO és WEF direktívákat, éljünk egészségesen! Nehogy beoltsuk vagy levágjuk az egészséges állatokat adjuváns mérgekkel! Büntetendő cselekmény. Legyen eszünk.

 3. Nehogy beoltsuk az egészséges állatokat adjuváns mérgekkel! Nehogy levágjuk az egészséges, oltatlan állatokat.
  Együnk egészséges állatokból készült ételeket. Legyen eszünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük