Hatályon kívül helyezte a BRFK elutasító határozatát és nyomozást indít az ügyészség Debreczeni Ákos halálának ügyében

Debreczeni Ákos 17 éves gimnazista, az Újpesti Könyves Kálmán Gimnázium diákja tornaórán lett rosszul, és noha akkor újraélesztették, az életét már nem tudták megmenteni. Oltásellenes körökben felütötte fejét a gyanú, hogy a pontosan akkor a fiatalkorúak számára is hozzáférhetővé vált egyik ún. “kovid” elleni rémvakcinát kapta meg a tinédzser, és elképzelhető, hogy oltás utáni nemkívánatos eseményként következett be a halála.

Az ügyben feljelentést tettem gondatlanságból elkövetett emberölés bűntettének alapos gyanúja miatt. Kértem, hogy igazságügyi boncolás állapítsa meg kétséget kizáróan Debreczeni Ákos halálának okát, vizsgálják meg, hogy a fiatal volt-e oltva “kovid” ellen, testében lelhető-e fel grafén oxid vagy grafén hidroxid vegyület, amely vérrögképződéshez vezethetett az esetében, és amely vegyületek esetleg az ún. “vakcinával” kerülhetett a szervezetébe.

Pökhendi, a feljelentésre nyújtott elutasító határozatában az elsőfokú nyomozó hatóság, a Budapesti Rendőrfőkapitányság Nyomozó Főosztály Életvédelmi Osztálya annyit közölt, hogy az oltás önkéntes (ebből a szűkszavú álláspontból arra lehetett következtetni, hogy egyrészt Ákos oltott volt, másrészt saját felelősségre élt a “vakcinával”, és annak minden lehetséges negatív következményével egyedül kell szembenézzen).

Ezt a határozatot semmisítette meg a Budapesti IV. és XV. Kerületi Ügyészség a határozat ellen benyújtott panaszom nyomán, amelyet alaposnak ítélt, és amely alapján elrendelte a nyomozást Debreczeni Ákos halálának ügyében. 

A BRFK határozata ellen benyújtott panaszomban egyébként arra hivatkoztam, hogy az elsőfokú nyomozó hatóság tévesen a Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 165. § (1) bekezdésébe ütköző és a (2) bekezdés b) pontja szerint minősülő halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétségének gyanúját vizsgálta, noha én a én a Btk.160. § pont (4) bekezdésben meghatározott gondatlanságból elkövetett emberölés bűncselekménye elkövetésének gyanúja tárgyában tettem feljelentést.    

Panaszomban továbbá hivatkoztam konkrét magyar jogesetre is, amelyben két szülőt azért ítélt el jogerősen a bíróság gondatlanságból elkövetett emberölésért, mert elmulasztottak egy bizonyos nem kötelező egészségügyi készítményt a kiskorú gyereküknek beadni, és a bíróság szerint ez vezethetett a kiskorú halálához. 

Szerk. megj.: az ügyészség döntéséhez hozzájárulhatott az is, hogy az interneten igen nagy felháborodást keltett a BRFK bicskanyitogató határozata az ügyben, és sok közösségi oldal felhasználó fejtette ki a negatív véleményét erről a határozatról. 


Forrás: https://ruszinkarpatalja.blogspot.com/2022/03/hatalyon-kivul-helyezte-brfk-elutasito.html

11 thoughts on “Hatályon kívül helyezte a BRFK elutasító határozatát és nyomozást indít az ügyészség Debreczeni Ákos halálának ügyében

 1. Miért nem az ügyészségek indítottak eljárást hivatalból a sok-sok gyanús “oltás” utáni haláleset és egészségkárosodás miatt? Miért kell megvárni, amíg valaki feljelentést tesz? Hány áldozat kell ahhoz, hogy valakinek feltűnjön a hivatalban, és igazságügyi boncolást rendeljen el?
  Persze tudjuk, hogy Magyarországon még jogszolgáltatás sincs, mert még az alapvető emberi jogokat sem tartják be – kamu veszélyhelyzetre hivatkozva -, akkor hogyan lehetne valódi IGAZSÁGszolgáltatás?
  A feljelentő előtt le a kalappal, aki felvállalta, hogy szembesíti a hatóságokat egy égbekiáltó disznósággal, akárhogy végződjön is! Valószínűleg bűncselekmény hiányában gyorsan ejtik majd az ügyet, de legalább nem lehetett nyomtalanul eltussolni!

  1. Az első gondolatom nekem is pont ez volt. De aztán eszembe jutott az is, hogy egy 17 éves kamasz fiúról van szó, aki bulizni akart a haverjaival, és nem akart semmiből sem kimaradni csupán azért, mert nincs védettségi igazolványa. Ember legyen a talpán az a szülő, aki érvényt tud szerezni józan érvelésének és jogos féltésének egy kamasz akaratával szemben.Természetesen nem ismerem az ügy hátterét, de elképzelhető, hogy nem a szülők erőltették rá az oltást a fiatalra.
   Akár így, akár úgy, mindenképpen tragikus eset.
   Azonban szerintem sem lesz a feljelentésnek megnyugtató jogi következménye.

   1. Tisztelt Hölgyem !

    Elnézést, de a szülő, felelősséggel tartozik a gyerekének, és önmagának is !!! Természetesen magamból, a múltamból indulok ki.
    Azt meg jegyezze meg magának mindenki és nagyon ajánlom, hogy “Isten nem bottal ver” !

    A televízióban láttam, hallottam büszke anyukát, 12 éves gyerekével, oltottan, hogy ők aztán megvédik magukat, meg másokat is, dőlt az ostobájából a média propaganda ezerrel. Természetesen “értelmiségi” volt a szerencsétlen.

 2. Gondolkodtatónak, Mindenkinek!
  A VÍRUS KÁRTYA UTÁN ELŐHÚZTÁK A HÁBORÚ KÁRTYÁJÁT!
  Kis idézet egy hosszú cikkből:
  Rendezhet-e a Nyugat nagyszabású katonai provokációt Oroszország ellen, és trójai falóként használhatja Ukrajnát? Bizalmas források szerint a NATO vezérkara minden olyan forgatókönyvet fontolgat, amely Oroszországot a háború lángjaiba taszítja, még akkor is, ha atomfegyverhez kell folyamodni. Úgy tűnik, hogy a Barbarossa 2. hadművelet tervének a szemünk előtt bontakozik ki.

  Barbarossa hadművelet 2
  2018-ban a francia Belügyminisztérium Belső Biztonsági Szolgálatának volt vezetője, Yvan Blot tábornok, a Franciaország Nemzeti Terrorellenes Bizottságának volt tagja küldött nekem egy dokumentumot, amelyet csak halála után kért nyilvánosságra hozni. . Ugyanabban az évben halt meg. A dokumentum a Barbarossa-2 terv kidolgozását célzó NATO-találkozó jegyzőkönyvének (német nyelvű) összefoglalója. Arról a tervről szól, hogy állandó feszültségforrásokat teremtsenek az oroszországi határokon, provokációkat szervezzenek a helyi orosz ajkú lakosság ellen, és nyíltan készüljenek fel egy háborúra Oroszországgal.

  Ugyanakkor több francia tábornokkal folytatott beszélgetésekből ítélve a cikk szerzője rájött, hogy a NATO nem közvetlenül, hanem Ukrajnán keresztül tervezi megtámadását Oroszország ellen.

  Amint azt ma már mindannyian láthatjuk, a dokumentum nem csupán papírpazarlás volt. Sajnos ennél is borzasztóbb információ van benne. Ez egy nukleáris provokáció lehetőségére vonatkozik az orosz határon, hogy egy nagyszabású konfliktus alakuljon ki az európai kontinensen.

  Február 19-én, szombaton, a donbászi nagyszabású ukrán agresszió megindulása után az Európai Unió Védelmi és Biztonsági Bizottságának egyik forrása megkeresett, és azt mondta, hogy a Barbarossa 2 hadművelet végrehajtása érdekében megszervezni egy amerikai nukleáris robbanófej szállítását Németországból Ukrajnába.
  Referencia:

  Az amerikai atomfegyverek Németországban, a bücheli bázison állomásoznak, ahol akár 20 darab B61-es hidrogénbombát is lehet tárolni. Gyakorlatilag minden német párt ellenezte az Egyesült Államok nukleáris arzenálját – a Alliance 90/Greenstől és a Baloldali Párttól a Német Szabad Demokrata Pártig. Ennek ellenére a jelenlegi védelmi miniszter, Annegret Kramp-Karrenbauer üdvözölte e fegyverek modernizálását, valamint azt a lehetőséget, hogy új szállítók beszerzésére kerüljenek a célponthoz – az F/A-18 Super Hornet repülőgépekhez.

  Meg nem erősített hírek szerint a robbanófejet egy észtországi NATO-bázisra küldhették. Az Észak-atlanti Szövetség többnemzetiségű zászlóaljai már csaknem hat éve állomásoznak ott. Az észt Tapa Hadseregbázis folyamatosan kap új típusú fegyvereket, amelyek tengeren érkeznek Nyugat-Európából.

  A forrás azt sugallja, hogy a robbanófej később… Harkivba kerülhet, ahol az ukrán kormány hisztérikus követelésére az Egyesült Államoknak THAAD rakétaelhárító ütegeket kellene telepítenie.

  Itt érdemes megjegyezni, hogy ezeknek az amerikai rakétaelhárítóknak egyáltalán nincs robbanófeje, hanem célokat lőnek le mozgási energia segítségével. Ezt a fegyvert az ókori szovjet R-17-es (OTRK Elbrus) rakéta ellen fejlesztették ki, amelynek gyártását 1988-ban leállították. A hírek szerint Fehéroroszországnak több kilövője is maradt, igaz, már nem régóta állnak harci szolgálatban. Természetesen a THAAD rendszerek használhatatlanok a manőverezhető fegyverekkel szemben, mivel rakétáik nem repülnek 3 Mach-nál nagyobb sebességgel.

  Az Egyesült Államok MK-41-est telepít Harkov közelében
  Felvetődik egy kérdés: Kijev valóban a THAAD-ot a harkovi régióba kívánja helyezni? Talán egy teljesen más rakétarendszerről van szó, mint az Aegis Ashore az MK-41-gyel?

  A rendkívül haszontalan THAAD-dal ellentétben az MK-41, amint azt a nyugati szakértők biztosítják, védelmi és támadóképességű fegyver. Ezzel a fedélzeti függőleges kilövő konténerrel nukleáris robbanófejet szállítani képes Tomahawk cirkálórakétákat lehet indítani. Egy ilyen rendszer harci sugara közepes és rövid hatótávolságú rakétáknak felel meg. Moszkva mindössze 647 kilométerre van Harkovtól egyenes vonalban.

  Senki sem dőlhet hátra, senki sem várhatja, hogy leáll a háttér hatalom és KISZOLGÁLÓIK.
  Senki sem várhatja, hogy országunkon belül uralkodó folyamatok és igazság szolgáltatási gondok megoldódnak.
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Az oltás önkéntes????? mai napig kötelező és az is marad. Az eüben , szoc szférában. Korábban az oktatásban is.
  Meg különben az oltásra buzdító erős kormányzati, média és (ezek hatására) társadalmi ráhatás igen erős volt. Csak egyet kiemelve:
  “AKI NEM OLTAT AZ MEG FOG HALNI”- Orbán Viktor nyilatkozta ezt a bölcsességet a Kossuthon ország világ előtt. Megérdemelne egy perbe adást, hiszen azt is sugallta ezzel, hogy aki oltat az örök életű lesz.
  KOMOLY FÉLREVEZETÉSE EZ AZ EMBEREKNEK, NAGY NYILVÁNOSSÁG ELŐTT TETT KIJELENTÉSSEL. Nem Józsika mondta a kocsmában, hanem a Miniszterelnök, azzal a nagymamák kedvence “okos” és “szépen beszél” stilusában.

  De, mint tudjuk, egy KÖVETKEZMÉNYEK NÉLKÜLI országban élünk. Fritz Tamás nevezte meg találóan a rendszerváltás utáni számonkérések elmaradására utalva.
  A “dícső” hagyomány folytatódik: Gyurcsányt sem vonta senki sem felelősségre , és Orbánt sem fogják, és senkit sem fognak. Ehelyett arrogáns kijelentéseket hallunk csak a galádság, korrupció, gazemberség, lopás védelmében.

 4. Egyetértek Cassandra-val.
  Hány embernek kell meghalnia,hogy végre felébredjenek az emberek.
  Csak akkor “mozdul”-nak meg végre, ha a saját szeretteik halálát kell végignézniük?! Vagy már akkor sem?!
  Minden tiszteletem a feljelentőé! Talán nem hiába halt meg Ákos. Remélem.

 5. Emberi génváltozások, életkönyvének átírása nagyon is lehetséges ezen kisérleti géntherápia esetén.
  Forrás:
  Bhakdi und Weikl: Genveränderung durch Impfung – kann das sein?
  https://uncutnews.ch/bhakdi-und-weikl-genveraenderung-durch-impfung-kann-das-sein/

  Mi az életkönyv ?
  Egy meghatározott embernek a génszerkezete.
  Mi a baj ezekkel a génlöttyökkel ?

  Az életkönyv fejezeteket tartalmaz, például arra, hogyan kell egy rákot legyözni.
  Ezzel a kisérleti génlöttyel lehetséges az, hogy a rákmegelőző fejezet az életkönyvében egyszerüen átíródik.
  Ez azt jelenti, hogy amir a szervezet egy bizonyos ráknak a támadását tapasztalja, akkor a hatákony harc nem müködik.
  Vagyis hirtelen elkezd majd tüskefehérjét termelni, aminek természetesen tragikus következménye lesz.
  iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
  Hogy lehet Ausztriában egy tranzitút a magyaroknak ?
  Például ha a nem oltakozott magyar Mo.-ra kiván útazni az április 3.-dikai választásokra ?

  Azt hiszem transit esetén Ausztriában sem kérnek semmit. De ez nem biztos, mert egymásnak ellentmondó rendelkezéseket lehet olvasni.
  Ausztriában a vonaton úgy tudom, hogy a szigorú PFF2 szájmaszkot kérik, de az emberek nem tartják magukat az előírásokhoz.
  Persze mindig és mindenhol találkozhat az ember valamilyen szigorú emberrel, aki másként gondolkozik.

  Az osztrák egészségügyü miniszter, Wolfgang Mückstein a sok fenyegetés miatt ( kötelező oltás ) most mondott le.
  Azt mondta, hogy neki családja és két gyereke van és már nem tud a munkájára figyelni, mert lelkileg nagyon megvislte ez.
  Tapasztalatból mondom, hogy ez úgy müködik, hogy előszőr ez emberek bizalmatlanok egymással. Mert még félnek egymástól.
  Aztán ahogy idővel nézik egymást, hirtelen feloldódik a feszültség és mindeni leveszi magáról az embert megalázó szájmaszkot és
  visszatér az emberekbe az egymás iránti bizalom, a normalitás és még készek egymás megsegítésére is.
  Tehát szerintem ez emberek nem a virusfertőzéstől félnek, hanem a szigorú járványügyi előírásoktól. Ami az emberek között kapcsolatot a
  legaljasabb módon mérgezi meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük