3 thoughts on “Rasszra célzott biofegyverek

 1. Erről már volt egy írás jó 15 éve a Demokratában. Ha valakit érdekel a cikk, ami elég alapos volt, az archívumában biztos megleli.
  Más, de ide: itt van ez az erőltettet migráció, mely során Európára zúdítják az afrikaiakat meg a közel-keletieket. Ha elvégzik a kívánt munkát, azt kaphatják fizetségként, jutalmul, amit a fehér rassz büntetésből. Azok a bizonyos erők már biztos kész lehetnek az ő megölésükre tervezett vírusokkal is.

  1. https://www.magyarhirlap.hu/kronika/20230718-varatlanul-pekingbe-ment-a-100-eves-kissinger#:~:text=V%C3%A1ratlanul%20Pekingbe%20l%C3%A1togatott%20a%20100%20%C3%A9ves%20Henry%20Kissinger,Az%20exk%C3%BCl%C3%BCgyminiszter%20Li%20Sang-fuval%2C%20K%C3%ADna%20v%C3%A9delmi%20miniszter%C3%A9vel%20tal%C3%A1lkozott.

   Biztos nem véletlen Kissinger kínai látogatása se. Kína a háttérhatalom legnagyobb rabszolga gyarmata, több, mint 100 éve és a világ előtt felmutatott “konfliktus” a legnagyobb színjáték közöttük, legalábbis én azokkal értek egyet, akik ebben az irányban gondolkoznak az erőviszonyokról.
   Nem véletlenül kell tartaniuk a belső rabszolgalázadástól. Normális országban az állam irányítóinak elmebeteg félelme a saját állampolgároktól téma fel se merül.
   Ők az XX által, a világ bármelyik országa ellen bármikor bevethető atom, sugár, digitális és vegyi fegyver birtokosok. Át is kellene őket nevezni XX kulcs országnak. Kína ellen kellene a világ országainak összefogni. Biológia?- ezt a szót és a jelentését egyáltalán “nem ismerik”.

   Természetesen nem létezik rasszokat ölő vírus(vírus önmagában se létezik), se rassz specifikus vegyi fegyver se. Az arzén, a grafén, a sokG és egyéb sugárzás és a többi testidegen energiájú anyag a mindenölő, univerzális méreg, eltérő adagokban eltérő időzítéssel. Mesélni bármiről lehet.

  2. Tisztelt Uram !

   Vírus AZ NINCS, ha Kennedy mondja, ha Merkely Béla, vagy Freund Tamás, akkor sincs !!!
   Méreg AZ VAN, és ideje lenne már néven nevezni, AKÁRKINEK !!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük