Illegális biofegyver-kutatás

A biológiai fegyverek kifejlesztését, elterjedését és felhalmozását egy nemzetközi szerződés, a biológiai fegyverekről szóló genfi egyezmény tiltja. De vajon a biotechnológia óriási fejlődése tükrében betartják-e még ezt az egyezményt?

Forrás: www.kla.tv/26554


https://www.bitchute.com/video/y6Q2Z2EJa4wv/

13 thoughts on “Illegális biofegyver-kutatás

 1. Úgy tudtam, hogy Dr D Martin jogász. Vajon miért lett hirtelen orvos? ugyanannál az asztalnál, előadáson

  1. Ha járványügyi kérdésekben a világ fő szakértőjének a semmilyen diplomával nem rendelkező szoftverügynököt (és nem mellesleg Rockefeller-ivadékot), Bill Gates-t tekinti az egészségügyi szakma, akkor az miért lenne nekik probléma, hogy egy jogász szakért egészségügyi kérdésekben? Elvégre ő is doktor, csak éppen nem orvos. A lényeg, hogy azt szajkózza, amiért fizetik – vagyis a “vírus”-narratívát, a “limited hangout”-ot.

   Dr. Martin nyilván megbízható “controlled opposition” vagy “gateway pundit”, ezért nem az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata, a Nürnbergi Kódex, valamint a nemzeti alkotmányok súlyos és tömeges megsértését firtatja, ami egyébként erősen a szakmájába vág(na). Mint ahogy világszerte más jogászok sem, egy maroknyi tisztességes szakembertől eltekintve.

 2. Csak egy apró gondolatfoszlány az elmúlt évek és események tükrében: dollármilliárdok és több tíz vagy száz “biolabor” ellenére, ukrajnai helyszínen közvetlen szellőzőt bevezetve a szomszédos óvodába sem sikerül igazán “hatékony” mutánsokat készíteni. A kamukovid esetén is kénytelenek voltak halálos médiakampánnyal és szolgalelkű politikusokkal erőltetni az úgynevezett “oltást”, ami valójában méreginjekció hogy elérjenek népességfogyás-növekedést, ráadásul most zajlanak a “meghallgatások” arról hogy piaci “természetes” vagy “laborszökevény” az átkeresztelt szezonális influenza. Eme reklámkampány is csak arról szól hogy tematizálják a köz véleményét és higgyük el hogy a vírus létezik, holott nincs is semmiféle kovid, mint ahogy HIV sem létezik, elég meghallgatni erről a PCR-teszt kitalálóját aki bárkit kérdezett, nem kapott választ arra a kérdésére hogy milyen tudományos bizonyítékot hivatkozzon amikor pénzt kunyerált a kutatásokra:

  https://www.youtube.com/watch?v=gLpGBrrmDUw
  .

  1. Nyomják tovább a virust a médiákban.

   A vadliberális, meghibbant svájci Genf egyetemi kórházában a média felvezetett a megvezetett olvasóinak egy HIV-ből
   állítólagosan meggyógyúlt beteget.

   Forrás: Patient in Genf gilt als von HIV geheilt
   https://www.srf.ch/news/von-hiv-geheilt-patient-in-genf-gilt-als-von-hiv-geheilt

   Hogy érték el ezek az ördögi virológusok és tudósok a beteg gyógyúlását ezek a sarlatán nagy gyógyítók ?

   Hát csontvelő átültetést csináltak a betegen.

   A genfi beteg 1990 óta, mint HIV fertőzőttnek számít.
   Az orvosok 2018 óta az agressziv leukémiát az őssejt átültetéssel probálták gyógyítani.
   De az antivirális kezelést 2021 novemberében lassan leállították. És megállapították, hogy a virus a beteg testében jelen van
   de ez egy csökkenéses állapotot mutat.

   Tehát olyan őssejt adókat keresnek, akinél meg tudják állapítani, hogy a HIV-re teljesen védettek.

   (
   Na ezért van az, hogy az emberséges tudósok úgy kutatgatnak, hogy a gyanútlan ember észre sem veszi és ellopják
   neki a szervezetéből ezt, vagy azt. És ezt az értékes ellopott Isten teremtette testrészt olyanoknak adják el jó pénzért,
   aki egész életében erkölcstelenül élt. Másokat kihasznált, modern rabszolgaságban tartott. De neki ezt szabad, mert ő
   valami kiválasztott és előnyőkben részesített társadalmi csoport tagja, És ezeket a kiválasztott társadalmi csoprtokat
   az álszent törvények maximálisan védik, a másik elnyomott társadalmi csoportot meg súnyi módon állandóan büntetik.

   Na ezt hivja az Isten rasszizmusnak. De ezen a földön ez emberséges gyógyításnak és emberségnek van eladva.

   Meg úgy is hivják, hogy ez a liberalizmus, vagyis az emberi szabadság maximálisan csúcsra járatotott pokoli földi
   ördögi hataloma. Egyeseknek mindent szabad, lophatnak és csalhatnak, a másoknak meg semmit sem.
   )

  2. Csak úgy, eszembe jutott.

   Legalább 20 évvel ezelőtt, egy influenza ( ??? ), kapcsán feltettem a kérdést a körzeti orvosomnak, hogy mi a különbség a vírus, és a baktérium között.
   Az apropót az antibiotikum adta, mivel az úristenért nem múlt el három hét alatt sem az erős torokfájásom.

   A válaszra még mindig várok.

  3. https://youtu.be/XlfejGK6vI8
   A szolgalelkű politikusoknak nagyhangú véleménye van a nemlétező vírusok elleni védekezésről, amiről semmit nem is tudhatnak.Ellenben egy nagyon alapvető emberi témáról, a nemiségről, és a közpénz felhasználás elveiről, valamint a kettő összefüggéséről szinte egyáltalán nincs átlépve a közömbös véleménytelenségi küszöb. Mindez belefér a politikába? El kellene dönteni, hogy a test ilyenformán nem a politika , és nem a közös költés tárgya. Ha ez ennyire kellemetlen, ami egyébként érthető is, mivel a téma magánügy. A méregtelenítés is magánügy.
   Közügy a közösség közös mérgezése elleni fellépés lenne.

 3. Nem feltalálni kell a spanyolviaszt.
  A sterilizáló kémiai szerek sterilizálni fognak. A gyilkoló kémiai szerek gyilkolni fognak.
  Ezeket a hatásokat semmilyen sokadik kontrollal és megvitatással nem lehet tagadni.
  A nemlétező vírusokra, vagy a létező baktériumokra és gombákra fogni a szándékosan előidézett mérgező hatásokat, az a biológiai ismeretek teljes hiánya. A létezők megjelenésükkel csak jelzik, hogy takarítás, átalakítás folyik.
  A kémiai kísérletekben a mérgező kémiai anyagot kísérletezik ki, hogyan fogja minél jobban megváltoztatni, szaporodás képtelenné és életképtelenné tenni az élő, vagyis a biológiai kísérleti összetevőt.
  A ‘biofegyver’ már rég használatban lévő (növényvédőszerek, rovarirtó, oltás stb.), az élőket mérgező anyag, ami megmaradhat a mérgezett anyagok továbbfeldolgozása során.(DDT, glifozát és tsai)
  Mérgezett az, aki, ami érintkezésbe kerül velük. Érintkezéssel megkapjuk a sterilizáló, életképtelenné tevő anyag maradékon kívül a rossz szándék energiáját is.
  Sajnos naponta érintkezünk ezekkel a kémiai, de bio-nak mondott fegyverekkel, amik cseppet sem illegális alapon vannak használatban. Néha ezek a napi használatú biofegyverek hivatalosan utólag betiltásra kerülnek, de miért nem előzetesen???

 4. ITT AZ ÚJ VILÁGREND RÉSZLETES MENETRENDJE, AMIT TERJESZTENI SZÜKSÉGES, HOGY AZ ELIT ÁMOKFUTÁSÁT MEGÁLLÍTHASSUK!!

  Az ENSZ a nemzetközi kormányzás monolitikus rendszerének megteremtésén dolgozik, egy olyan világot akar létrehozni, ahol mindent a globális elit irányít. Céljuk, hogy minden kormányt, pénzrendszert és élelmiszer-ellátási láncot, és minden mást egyetlen világkormányzat alá egyesítsenek.

  A Nemzetközi Fizetések Bankja (BIS) bemutatott egy tervet, a digitális zsarnokság útitervét, ahol egy „ egységes főkönyv ” rögzíti majd a világ összes eszközének tulajdonjogát. (Csak emlékeztetőül: mire kellett a népszámlálás? Pont erre.)
  “A terv kulcsfontosságú elemei a CBDC-k, a token betétek és egyéb pénzügyi és ingatlanvagyonra vonatkozó jelképes követelések .”
  Az összes eszköz tulajdonjogát a bolygónkon az egységes főkönyvük határozná meg , így ha valaki nem tartja be a szabályokat, akkor a nevén szereplő tulajdonjogot átruházhatják valaki másra.

  De a sakktábla itt még nem ér véget. A katasztrófaelhárítás területére is kiterjeszkedik. A 2024 szeptemberében sorra kerülő „ Jövő csúcstalálkozója ” esemény során az ENSZ célja egy globális „vészhelyzeti” erő létrehozása , amely válság idején mindenre kiterjedően képes megragadni a világ gyeplőjét. Mindez Joe Biden elnök teljes támogatásával történik, mindössze két hónappal a következő elnökválasztás előtt.

  Nem lesznek 2024-es választások. Az USA-ban a nyitott határ azt jelenti, hogy a sorosista félkatonai különítmények akadálytalanul juthassanak be az Egyesült Államokkba, ahol szétosztják őket különböző katonai kiképző központokba, és fegyverekkel látják el őket.
  Egy marxista forradalmat akarnak létrehozni, és ennek keretében egy polgárháborút robbantanak ki.
  Kihirdetik a vészhelyzeti törvényt, majd annak keretében életbeléptetik az összes intézkedést a CBDC-t, a digitális identitást, és totalitárius kontrollt.

  „A Jövő Paktumja tartalmaz egy rendelkezést, amely „vészhelyzeti platformot” hozna létre az ENSZ számára, amikor egy jelentős „ globális sokk” bekövetkezett” – áll a jelentés. Globális világjárvány, világháború, gazdasági összeomlás vagy más globális vészhelyzet esetén az Egyesült Nemzetek Szervezete beavatkozhat…

  Ennek az ominózus rejtvénynek az utolsó darabja pedig az az összehangolt erőfeszítés, amely az autók magántulajdonának és az önálló lakások megszüntetésére irányul. Az olyan szervezetek, mint a Világgazdasági Fórumhoz (WEF) kapcsolódó Arup Group , arra törekednek, hogy kompakt „15 perces városok bezárt lakóivá” formáljanak bennünket, ahol az individualizmust feláldozzák az egységesség oltárán. Magyarul: rabszolgásítanak bennünket, megfosztva mindennemű szabadságunktól.

  Összefoglalva:
  A világ egy csendes forradalom küszöbén áll. Az utolsó pillanatban vagyunk, hogy megvédjük szabadságunkat a sötét erők gonosz tervével szemben.
  Vagy felkelünk, és visszaszerezzük személyes szabadságunkat, és mindennemű önrendelkezésünket, vagy visszahúzódunk egy olyan világba, ahol a személyes szabadság fogalma csak poros emlék marad.
  A mi válaszunk fogja meghatározni azt, hogy az elkövetkező korszak a zsarnokság vagy a szabadság kora-e lesz-e a magunk, és gyermekeink, unokáink számára.
  A döntés a mi kezünkben van, és mondhatni, jogvesztő hatályú.
  Mert ha most elveszíti az emberiség a szabadságát, azt soha többé nem tudja visszaszerezni, mert közben ember 2.0-át hoznak létre belőlünk!!!!!
  https://lumi-news.gr/schediazoun-na-elegxoun-ta-chrimata-sas-to-fagito-kai-to-mellon-sas-sokaristikes-leptomereies-mesa/

  1. FIGYELMEZTETÉS MINDENKINEK!
   MEGKEZDTÉK A JÁRVÁNYOK TERJESZTÉSÉT SZÚNYOGVEKTOROKKAL EURÓPÁBAN!!!!!

   Megjelentek Európában a Pentagon által finanszírozott ukrajnai biolaboratóriumok gyilkos szúnyog-, és tigrisszúnyogvektorai tömeges méretekben, amelyek Európában nem ismert olyan betegségeket terjesztenek, mint pl. a dengue-láz, a nyugat-nílusi láz, a Zika-láz.
   Ebben a kutatásban besegítettek a német biológiai laboratóriumok is, akik Ukrajnában is jelen voltak, és most is aktív szerepet vállalnak a terjesztésben.

   A Metabiota, Hunter Biden vállalkozása, amely a Pentagon alvállalkozójaként részt vett a H7N9 madárinfluenza-kutatásban, amit szintén felfegyvereztek ellenünk.
   Veszélyben az egész emberiség. Mert olyan fegyvereket vetnek be, amelyek ellen teljesen védtelenek vagyunk.
   Még a saját otthonunkban sem lehetünk biztonságban.

   https://lumi-news.gr/viologika-opla-exapolythikan/

 5. Tisztelt OEDT,

  mikortól lehet regisztrálni az augusztus 19-i cvd-konferenciára?

  Köszönöm,

 6. Kievnek ( nemzetközi simógatók) nehézsége van a sok katonai cucc karabantartásával

  Már az ügyes és okos lengyelek kitalálták, hogy a bedöglött katonai cucc hibadiagnosztizálására 10-szer árat számláznak ki az okos
  és értelmes európai érdekek mentén politizáló EU-nak. De ezt a mega liberális utakon járó németek nem akarják elfogadni.

  Új kifejezés ebben a témában, a nemzetközi állatkerti simógatók.

  Az állatkert maga Ukrajna lenne ? A nemzetközi simógatók meg maga a kollektiv, usákiának a hüséges államai ?

  (
  Ez volt Oroszország egyik legpusztítóbb támadása: Zelenszkij szerint 60 ezer tonna gabonát semmisítettek meg
  Forrás: https://kuruc.info/r/4/262028/

  A simogatott állatok a sok kollektiv nyugati cukortától ( aspartam, vagy mitől ? ) már génmodósítottak és hüségesek lettek ?
  Forrás: https://de.wikipedia.org/wiki/Aspartam

  A sok coca cola a nyomorba dönt. De a sok génlötty oltás is.
  Génbeoltottak ! Gondoltatók már arra, hogy miért kellett a legtöbb nyugati génlötty oltáskor min. 2 adagot bevenni ?
  Nem tünt fel nektek, hogy ez az immunizáció mese is egy nagy csalás volt ?
  )

 7. https://www.bitchute.com/video/9nXMhfplRRdV/
  DR TOM COWAN, DR BARRE LANDO DISCUSS OUR DIVINE BIOLOGY. SO MUCH WISDOM, KNOWLEDGE, & TRUTH.
  DR. Barre Lando és Mike Winner látták vendégül Dr. Cowant ebben a nemrégi, nagyon érdekes, és szerteágazó beszélgetésben.
  Néhány témát szeretnék megosztani belőle, amik engem is megfogtak.
  1.
  Dr. Cowan-t a fia inspirálta arra, hogy megossza a nyilvánossággal azokat az észrevételeit, amiket a tudományos elméletekkel kapcsolatban nem tart logikusnak. Ezeknél a logikátlan (ami biztos nem lehet úgy) ismereteknél elkezdett mélyebben utánajárni a részleteknek. Az átlagember azt hiszi minden tudományosnak mondott állításra, hogy direkt megfigyelés alapján vannak állítva. Ezzel szemben egyre-másra derültek ki az elméletekről, hogy igaztalanok. Ez az eredmény Dr. Cowant is váratlanul érte, nem volt rá felkészülve. Végül arra jutott, hogy az élet értelme nem kompatibilis a konvencionális gyógyítással. Arra jutott, hogy nem lehet egészséges rendszert alkotni/létrehozni, legyen az egészségügyi ellátás, a test, a társadalom, az emberi kapcsolatok, amik nem igazságon alapszanak. Sokan próbálkoznak azzal, hogy nem az igazságra építenek fel valamit. A tudomány logikával és tapasztalatokkal, és igaz kísérleti eredmények által bontakozhat ki
  A tudományosság másik problémája az, hogy mennyiségi alapú. De az emberek a döntéseiket nem mennyiségi alapon hozzák meg, hanem minőségi alapon választanak. Mindig minőségi az indoklása a választásoknak. Mindannyian minőség érzékelők vagyunk. A tudománynak is minőségre kellene alapulni. De sajnos úgy teszünk, mintha a minőség nem létezne, és a tudomány mennyiségekre épül. Annak ellenére, hogy a direkt megtapasztalás érzete minőség összehasonlítás alapú, jelenleg ez nem számít tudományosnak.
  Hozzáteszem, ma a tudományosság iránya a mennyiségen és a hazugságon kívül a természetesség lebecsülése. De a természetes soha nem lesz nem természetes és fordítva.
  2.
  Ami eddig kiderült, hogy nincs, az a sejtmembránon át működő kálium-nátrium pumpa, nincsenek receptorok, nincs immunrendszer, nincs idegi szinapszis, nincs neurotranszmitter, a genetika nagy része kitaláció, a DNS nem stabil, hogy meghatározza az élő struktúrát. A malária parazita nincs kimutatva, így az állat-ember átadás se. A szív nem pumpa, nincs vírus stb.
  Helyette már a XIX.-ik században is azt gondolták, hogy elektromágneses elven működő lények vagyunk az éterben, ami egy elektromágneses mező. Ez az elektromágnesesség megérint minket, és a gyógyulásnál bejut a testbe, és mintha egy katedrálisban koncentrálódna, terápiás választ generál.
  Amit fontosnak tart a gyógyításhoz, az egy szemléletváltás szükségessége. Azt vette észre, hogy a betegeinél a tünetek terápiás, öngyógyító válaszok valamire. Igazából a tüneteknél mindenki egy szituációban van, amire reagál a test a maga eszközeivel. A tünetek nem betegségek. Így az egész betegség modell elpárolog. Ezért először az embereknek a kezelési fókuszát el kell vonni arról, hogy nekem „ez és ez a bajom van”- és itt mondanak egy diagnózis nevet, ami egy megcímkézés. Pedig senkinek nincs diagnózisa, hanem mindenkinek van egy betegség története. A gyógyulást a megcímkézéstől meg kell szabadítani, mert az egyfajta fogság. Lehet valaki pl. a reumatoid artritiszének a foglya, akinek a főorvos azt mondta, hogy gyógyíthatatlan. Genetikai betegség, pedig a családban senkinek nincs ilyen. (Mondja meg, doktor úr, melyik az a hibás gén?)
  A megcímkézés értelmetlenségére nézve jó példa a malária tünetképe. Gyengeség, fázás, láz és izzadás. És mik a tünetei a náthának/és ha ráhúzódik a tüdőre/? És a covidnak? Gyengeség, fázás, láz és izzadás. Nincs egyértelműen definiált AIDS tünetegyüttes, és nincs a többi betegségre se. Mindig abból kellene kiindulni, hogy mit érez és tapasztal magára vonatkozóan, aki beteg.
  Most is sokadszorra kap hangsúlyt az, hogy minden tünet mögött egyedi történet van, és ebből következik az egyénre szabott, tünet és történet specifikus terápia szükségessége. Két azonosnak kezelt nátha lefolyása és váladék minősége se azonos, ahogy a gyógymód megoldása se.
  3.
  1951-ban készült egy mikroszkópos fotó, egy X formáról. Foszforsavba tettek fehérvérsejtet, amiből kaptak egy foszforban gazdag vegyületet, amit elneveztek DNS-nek. Amit aztán röntgensugárnak tettek ki több napra. Az élet alapja tehát a tudomány szerint: foszforsav, dehidratáció, centrifugálás, röntgen besugárzás. A röntgen filmjén pedig egy X alakzatot kaptak, amit a vizuális igazolásnak tekintettek arra, hogy a DNS egy kettős spirál.
  Közel 20 éve hallgatók egy golyóstoll rugóval elvégezték ugyanezt a kísérletet, és a végén azonos fotóképet kaptak.
  A sláger kérdés most az, hogy mit gondoljunk a szúnyogról, mint biofegyverről. Mekkora a valószínűsége, hogy egy szúnyog biofegyver lehet, szállíthat-e valamit?
  Dr. Cowan hiszi azt, hogy semmit nem lehet genetikailag módosítani. Amikor elolvassa a módszer leírása fejezetet, hogy mitől GMO valami, akkor az olvasható, hogy egy baktérium (pl. e-coli) készít egy fehérjét. Az ember nem fog ettől genetikailag módosulni. Minden történet, amit hallunk, arról kiderül, hogy csak egy sztori, mint a szúnyog sztori. Az elménkre mégis a „rosszfiúk” hatnak. Hagyják, hogy elhiggyük, ők sokkal jobban tudják a biológiát nálunk. Elhitetik velünk, hogy meg tudják úgy manipulálni a szúnyogokat, hogy olyat tegyenek, amit egyébként nem tennének, valamilyen technológiai varázslattal. Az a valóság, hogy összekevernek baktériumokat szúnyogokkal. Hogy tudnak-e rovarok csípése által megbetegíteni embereket? Nem tudja, de nem töltene időt az emiatti aggodalmaskodással.
  Én nem tudtam, mit takar a DNS. Örülök, és köszönöm, hogy elmesélte.
  A malária vakcina megjelenése okán Dr. Cowan előadását a maláriáról itt foglaltam össze: https://orvosokatisztanlatasert.hu/mert-fontos-vitatni-a-gyogyszerek-biztonsagossagat/

 8. Folytatás:
  https://www.bitchute.com/video/9nXMhfplRRdV/
  DR TOM COWAN, DR BARRE LANDO DISCUSS OUR DIVINE BIOLOGY. SO MUCH WISDOM, KNOWLEDGE, & TRUTH.

  4.
  Kérdésként hangzott el, hogy mutassa be Dr. Cowan a sejt szerkezetet.
  Ha arról beszélünk, hogy mit látunk, és arról bizonyítani tudjuk, hogy létezik, akkor tudjuk, hogy vannak szöveteink, és tudjuk, hogy ezek egy részében nincs sejt, ezek csak szervezett szöveti struktúrák. Vannak sejtszerű struktúráink is.
  Vannak dóm alakuló kör alakú formák maggal, rajta egy antennával (az antenna lehet a valódi DNS) és mag elhatároló membránnal. A mag be van ágyazva egy zselé állagú vizes közegbe, ami szerkezetbe rendezhető fehérjéből (ami kvázi az infrastruktúra), oldott zsírokból, ásványi anyagokból áll. A sejt körül van egy nagyon vékony membrán réteg, bőrszerűnek lehet elképzelni, de ami igazából nem külön hártya. Végül van a mitokondrium, egy zárványtest, ami az ásványi anyag hordozó. De nem csinál semmit az energiával, ATP-t termel. Az ATP a fehérjékhez kötődik, a fehérje szerkezetet tudja átformálni, hogy az beleoldódjon a zselébe, formát adva neki. Ez a szerepe.
  A sejt maga egy áramforrás struktúra és funkció. Ami a gyógyító energiát begyűjti az éterből (az elektromágneses mezőből), és eljuttatja a vízhez az információt, hogy az a termékeny életforrása legyen. (Az éter az erőforrás, és ha nem tudjuk begyűjteni, az a baj.) Amint a test begyűjtött az antennán át, a dóm forma miatt koncentráltan irányítottan, minden elektromos rezgés formájú információt, a tiszta tudatosság teljességét, akkor a víz intelligenciája önmagában az (nincs külön kód, amire szükség lenne), ami engedni fogja azon struktúrák kialakulását, ami szükséges a szervezetnek. Szándék szerint. A mitokondrium eszköz, ami működteti a rendszert.
  A betegség a modellbe való beavatkozás következménye: a víz mérgezése. Ha nem tudnak oldódni az ásványi anyagok, akkor fel kell melegíteni a vizet, (ez a láz), ki kell vezetni a mérget (orrváladék, kiköhögés), ami után a zselé újra tud épülni. Betegség az, ha nem jó frekvencia jön az elektromágneses mezőből: vagy nem természetes frekvencia, vagy rosszakarat, vagy utálatos információ kerül letöltésre stb. Amikor sok hazugságot töltesz le a vízbe, a kapott kusza idegtömeg lesz az Alzheimer. Mindig a világ tudatossága töltődik belénk, abból épül fel a testi struktúra Ez a biológia. A rezgés vízbe jutva a kód, nem a DNS (nem az antenna). A rezgést vevő antennát ki lehet kapcsolni.
  Számomra ebben az energia kérdés az érdekes. Nem az az elsődlegesen érdekes, hogy két vagy több dolog, ember közötti kapcsolatban mennyi energia „sül ki”. Hanem az energia milyensége. A világra azt mondják, hogy egy nyugalmi alacsony energia szinten létezik. Talán inkább nyugalmi rezgés szinten? Az élethez mintha nem az kellene, hogy ne robbanjon fel néha valami egy nagy ütközésben, sok energia felszabadulás közben, és az se jó, ha minden szőnyeg alá van söpörve, nulla energia felszabadulással. Sokkal inkább fontos a rezgések feldolgozhatósága. Szerintem önmagában mindennek rezgése van, és nem energiája. Egy kapcsolódástól, motivációtól válhat valami energiává, dinamikussá, de nem a mennyiség számít. Nem az számít, hogy ki tud nagyobbat odacsapni, hanem az igazság és a jogosság, és a történet.
  5.
  Dr. Cowan farmerként feldolgozza a farmon élő növényeket, és kipróbál újdonságokat is. Most éppen tejfű sört csinálnak, ami egy lila színű ital.
  A wikipédia szerint a common milkweed (asclepias syriaca) növény légúti panaszokat és mellhártyagyulladást gyógyít. Egyébként pedig ruhaipari felhasználású, természetes hőszigetelő ruhabélést készítenek belőle, de nálunk kötelezően ki kell írtani. Megjegyzésem az, hogy ahol megmarad és elterjed, ott valamit nyilván ki lehet találni, és kezdeni lehet vele.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük