Mért fontos vitatni a gyógyszerek biztonságosságát?

2023. július 24-én lesz egy rendezvény Németországban, melyen dr. Gunter Frank orvos és Beate Bahner ügyvédnő is részt vesznek. A rendezvény témája: A gyógyszerek biztonságossága.

https://t.me/rechtsanwaeltin_beate_bahner/18322

A kérdésre, hogy miért tartják fontosnak megvitatni ezt a témát, ezt válaszolta dr. Gunter Frank:

“Mert véleményem szerint a koronakrízis tulajdonképpeni célja a gyógyszerbiztonság lerombolása volt, annak érdekében, hogy engedélyezni tudjanak egy olyan “gyógyszert”, amelynek jelentéktelen haszna van, viszont óriási az esély a mellékhatásokra. És ezt a “gyógyszert” minden erővel átnyomták az engedélyezésen. És az engedélyezési hatóságokból megmaradt romok, mint pl. a Paul Ehrlich Intézet vagy európai szinten az EMA romjai most további gyógyszerekkel fogják elárasztani a piacot. Ezek puszta profitérdekeltség miatt meg kell hogy töltsék a tényleg nagy gyógyszercégek és befektetők kasszáit, a polgárok egészsége árán.

A jövőben nem bízhatunk meg az új gyógyszerekben. Ez nekem, mint orvosnak egy szörnyű helyzet, mert ezután a saját aláírásom nem merem a receptre írni. Ezt a rendezvényt nagyon fontosnak tartom, mert mostanra az orvoslásban egy jogi problémánk van. A kovidkrízis megmutatta, hogy a gyógyszerek biztonságosságát le lehet rombolni. Csak elegendő nyomásgyakorlás szükséges ahhoz, hogy nem biztonságos gyógyszerek kerüljenek piacra, hogy a profitérdekek legyenek kiszolgálva, akár az egészség árán is. Ez teljesen nyilvánvaló.

Ha vissza akarunk térni a biztonságos gyógyszerekhez, ha meg akarunk bízni a receptekben, amelyeket az orvosok kiállítanak, akkor gondoskodnunk kell arról, hogy ez a botrány egyrészt orvosi szempontból, másrészt jogi szempontból újra legyen értékelve. Nekünk orvosoknak és a jogászoknak kéz a kézben kell dolgoznunk, hogy visszaérkezzünk egy olyan állapothoz, hogy újra meg lehessen bízni a gyógyszerekben. Mert jelenleg nem bízhatunk bennük.”


Biró Éva

4 thoughts on “Mért fontos vitatni a gyógyszerek biztonságosságát?

 1. A pharma-maffia rövid távú profitérdeke (“leraboljuk az egész világot, ha mindenki beledöglik is”) nyilvánvalóan konfliktusba került a hosszú távú fenntarthatósággal, és ez az egész Rockefeller-féle betegségipari komplexumot romba fogja dönteni. Na nem mintha kár lenne érte! Már régen megérett az összeomlásra, csak a fenntartói nem akarnak erről tudomást venni.
  A fenti orvoshoz hasonlók meg majd kénytelenek lesznek visszatérni a valódi orvosláshoz és az évezredek óta bevált módszerekhez, az agyatlan receptírogatás és gyógyszerügynökösködés helyett. Éppen ideje lenne egy fordított kontraszelekciónak. Hadd hulljon a férgese!

 2. Nem csak a gyógyszer. Minden. Most a vetőmag:

  https://strategic-culture.org/news/2023/07/12/weaponisation-of-food-goes-into-high-gear/
  Az élelmiszerek felfegyverzése nagy sebességbe kapcsol
  2023. július 12

  Még az 1970-es években a messzire látó zseni, Henry Kissinger az élelmiszert (az energia mellett) olyan fő mechanizmusként azonosította, amelyet az engedetlenkedő emberiség leigázására lehet felhasználni…

  Azóta Henry barátai és mentorai a rájuk jellemző kitartással keményen dolgoznak azon, hogy ez megvalósuljon. Egy mesterséges globális élelmiszerválság van készülőben. Több százmillió, de inkább milliárdnyi tudatlan földlakót fognak arra kényszeríteni, hogy megfeleljen a világ nagy részét irányító gonosz pszichopaták (jelen esetben a „zöldek”) terveinek. Ami nem a természet kérlelhetetlen erőinek működése miatt történik (ahogyan azt a hamis környezetvédelmi narratívák állítják), hanem emberi terv alapján.

  Ez nyilvánvalóan kiderül az Európai Bizottság által néhány napja javasolt ominózus páneurópai jogszabályból. A részleteiről a brüsszeli székhelyű Arche Noah számolt be, amely a változatosság kedvéért valódi civil szervezet, nem pedig egy Soros által finanszírozott csalás. Erőteljesen támogatja a közérdeket a leghitelesebb és ebben az esetben egyértelműen egzisztenciális értelemben. A szunnyadó világnak figyelnie kellene, de sajnos nem teszi. Az EU által javasolt jogszabálycsomag halálos fullánkját megtévesztő módon a „természeti erőforrások fenntartható használatáért” való aggódásként címkézik. Ez a kétszínű kifejezés azonban nem több egy kódszónál. A baljós új „EU vetőmag-szabályozás” az „Új géntechnológia” deregulációjára irányuló jogalkotási kezdeményezést jelenti.

  „Megdöbbentett bennünket ez a vetőmagunk és terményeink sokfélesége elleni támadás Európában” – nyilatkozta panaszosan az Arche Noah politikai tisztviselője, Magdalena Prieler. „Ezekkel a javaslatokkal azt kockáztatjuk, hogy a globális vállalatok teljes ellenőrzést szereznek élelmiszereink felett. A mezőgazdasági minisztereknek és az Európai Parlamentnek cselekednie kell a gazdák, a fogyasztók és a biológiai sokféleség védelme érdekében.”

  Az biztos, hogy cselekszenek, de homlokegyenest ellenkező irányba. Alig van esély arra, hogy a javasolt vetőmag-szabályozást ne fogadja el a megvásárolt és fizetett Európai Parlament, mert mögötte gazdaságilag erős és ideológiailag összetartó érdekek húzódnak. Az egyik fő szándék az, hogy a természetes vetőmagok egy nagyon szűk magánszférán túli bármilyen átadását „forgalmazássá” minősítse át. Az átminősítés nem pusztán retorikai jellegű. Automatikusan megnyitja az ajtót a korlátlan bürokratikus szabályozás előtt, amelyről az Európai Unió hírhedt, a szupermarketekben árusítható uborkák megengedett görbülete csak az egyik legkirívóbb példa. Ám míg az uborka alakja nevetséges téma, amellyel csak a nagyon beteges kontrollmániások foglalkoznak, addig a végtelenül szaporítható természetes vetőmagok szabályozása és azok egyszer használatos GMO-fajtákkal való kötelező helyettesítése halálosan komoly dolog. Végső soron az élelmiszertermelők teljes és visszafordíthatatlan függőségbe kerülnének attól a féltucatnyi transznacionális vállalattól, amelyek globális szinten irányítják ezt az üzletágat. Vezetőik, ne feledjük, a WEF-en és más hasonló összejöveteleken, intézményekben keverednek a globalista hatalmasságokkal. Ott, a nyilvánosság ellenőrzése és elszámoltathatóság nélkül, sokféle tervet készítenek, beleértve azt is, hogy világszerte emberek milliói ehetnek-e, mennyit és mit.

  Bármennyire is undorító a húsnak hulladék „élelmiszerekkel” való egyre kényszerítőbb helyettesítése, a napirend lényege a teljes ellenőrzés megszerzése és a növények genetikai átalakítása, amelyek mind az emberi, mind az állati fogyasztáshoz nélkülözhetetlenek.

  Ennek megfelelően az Európai Bizottság törvénytervezete szerint két párhuzamos folyamatot kell elindítani. Egyrészt, ahogyan arra már korábban rámutattunk, a gazdák csak kis mennyiségben és szigorúan szabályozott feltételek mellett cserélhetik majd el saját vetőmagjaikat. A természetes vetőmagok eladása ezentúl nem lesz lehetséges. Az állami génbankok, magángyűjtemények és vetőmagkezdeményezések többé nem adhatják át vetőmagjaikat a gazdáknak. Ezzel egyidejűleg azonban a génmanipulált növényfajták támogatására és teljes deregulációjára kerül sor, kiszolgáltatva a gazdákat az olyan hatalmas agrokémiai vállalatoknak, mint a Bayer, a BASF, a Corteva és a Syngenta, amelyek már most is a globális vetőmagpiac több mint felét ellenőrzik. Az Arche Noah szóvivője, Magdalena Prieler szerint: „Az új géntechnológia mindenekelőtt a vállalatok eszköze arra, hogy kiszorítsák versenytársaikat a piacról, és tovább terjesszék ellenőrzésüket az élelmiszerrendszerünk felett”.

 3. https://www.bitchute.com/video/SvHsnKFkJH4O/
  A LOOK AT MALARIA- WEBINAR FROM JULY 12TH, 2023
  Dr. Cowan eheti szemináriumának oka nagyon aktuális, engedélyezték a malária vakcina megjelenését. A bemutatott tanulmányok csak a téma felszínét érintik, a gondolatai nem kiforrottak, de így is figyelem felhívóak arra nézve, hogy a malária kórokozó általi terjedésének elmélete a többi hasonlóan kórokozókhoz kötött betegség elmélethez, átverés gyanús. Tudni kell, hogy a malária az egyik legkutatottabb betegség.

  Van egy szúnyog, ami a malária kórokozót terjeszti, ezt tanultuk. A prevenció a célzott szúnyogirtás, a mocsarak lecsapolása stb. De: a kórokozó elmélet megjelenése előtt is volt malária, és malária kutatás, és kutatási eredmények.
  Dr. Walter Reed (1851-1902), katonaorvos sokat foglalkozott a maláriával. El akart végezni egy kísérletet, hogy igazolja a szúnyogok általi malária átvitelt. Azzal, hogy egy ketrecbe beletette maláriás betegek karját, és berakott szúnyogokat, hogy csípjék meg, kapnia kellett maláriás vért tartalmazó szúnyogokat. Aztán a maláriás szúnyogokat tartalmazó ketrecbe belerakta volna a nem maláriás vállalkozó egyének karját. Már az első lépés eredménye sokkoló volt, mert mintha a maláriás karból nem szívtak volna vért a szúnyogok, mintha nem akarnának a maláriás vértől betegek lenni. (Sajnos nem találta meg Dr. Cowan ezt a korábban olvasott tanulmányt, csak emlékezetből meséli.) Így nem lett maláriás vérrel megtelt szúnyog a további kísérlethez, a kísérlet megbukott.
  A tünetekhez, a diagnózis felállításához és a terjedéshez kapcsolódó kérdéseit részben a wikipédia alapján mutatja be. Az idézetek forrása: https://hu.wikipedia.org/wiki/Mal%C3%A1ria
  A malária tünetei és elterjedtsége: „Kezdetben hőemelkedés, izomfájdalmak, fejfájás, hidegrázás, rossz közérzet a jellemző. Az első tünetek alapján – melyek 2-3 napig tartanak – gyakran influenzának vélik. A magas láz (41 °C körül) és a verejtékezés szabályos időközönkénti ismétlődése viszont már egyértelműen maláriára utal. A klasszikus tünetcsoportot egyéb panaszok kísérhetik, például fáradtság, fejfájás, szédülés, izom- és ízületi fájdalmak, esetleg száraz köhögés és gasztroenterális panaszok: híg – akár koleraszerű – széklet, étvágytalanság, hányinger, hányás, hasi görcsök. A malária gyanúja a nyilvánvaló más ok nélkül fellépő, visszatérő hidegrázás és lázrohamok esetén merül fel (különösen, ha a beteg az elmúlt egy évben maláriával fertőzött vidéken járt és a lépe megnagyobbodott)” A maláriával fertőzött vidék a Szubszaharai Afrikai szegény övezet. Kérdésként merül fel, hogy miért pont ott. Kérdésként merül fel, hogy a tünetek nem egyediek, ez alapján nem lehet egyértelmű diagnózist felállítani. Továbbá maláriás az is, akinek nyilvánvaló ok nélkül 37.5 feletti láza van. Az anémiás vérképpel együtt járó sápadt arc általános tünet, ami földrajzi területenként más betegség elnevezést kap.
  Kimutatás: „A paraziták kimutatása a vérmintából megerősíti a diagnózist. Fontos, hogy meghatározzák a kórokozó Plasmodium faját is, mivel a betegség várható lefolyása és lehetséges szövődményei a fajok szerint változnak.” A nagy esetszám miatt kizárt dolog, hogy egyenként megnézzék a vért mikroszkóppal, helyette vérteszt alapú diagnózis felállítás történik. Mikroszkópon át nézve a vérképben az egysejtűt kellene kimutatni, de mikroszkópos vizsgálat esetén a vérsejtekben és körülöttük foltok láthatók. Hogyan lehet azt mondani, hogy élő organizmus van a vérben egy kép alapján? Azt találták, hogy a foltos, „parazitás” vérrel rendelkezők 13%-a mutat csak malária tünetet, a többiek tünetmentesek. Hogy lehet ez? Hogy lehet ez alapján azt mondani, hogy a „parazita” élőlény a tünetek oka? Ez is egy feltűnő anomália.
  Egy másik említett tanulmány, a malária vakcina bevezetésének leírása, amiben a 3-as fázisú kísérletről szóló részben Dr. Cowan a kontroll kísérlet elvégzését kereste. Önálló vakcina kontroll nem volt, hanem együttes vizsgálat a veszettség és az agyhártyagyulladás oltással. Tudományos következtetés az ilyen vizsgálatokból nem vonható le.
  Dr. Cowan bemutat egy cikket, a címe „History of the discovery of the malaria parasites and their vectors”, ami a parazita átalakulásairól és életciklusáról szól. A kérdései: A különböző parazita állapotokról honnan tudják, hogy azok azonos fajta egyedének a különböző állapotai? Mitől biztos, hogy ez az egyed az, ami változtatja a formáját? Semmilyen tanulmányt nem talált arra vonatkozóan, hogy a kórokozót elkülönítették. Azt találta, hogy se a vérből (se friss, se alvadt), se a szúnyog nyálából nem lehet elkülöníteni. Hogyan lehet így életciklusa? Hogyan lehet változó formája? A fázisokban sincs kimutatható specifikus formája se. Dr. Cowan érzése az, mivel nem talált izolációra vonatkozó irodalmat egyáltalán, hogy az egész Plasmodium sztori csak kitalált. Nem tudnak korrelációt kimutatni a lázzal se. Arról van meggyőződve, hogy a kutatók csak széteső vörösvérsejteket láttak. Azok a tudósok, akik a parazita elmélet előtt végeztek kutatásokat, és nem sikerült kórokozót kimutatni, a széteső vörösvérsejtek bekövetkeztét más indoknak tulajdonították, és nem ragaszkodtak emiatt az eredmény miatt a parazita elmélethez.
  Kiemelt még egy 2020-as publikációt, melynek címe: Van-e bizonyíték a humán specifikus moszkitó és az ember közötti malária „kórokozó” átvitelre? A kérdés fontos, mivel erre való hivatkozással szórják tele a világot DDT-vel és társaival. A publikáció következtetése az, hogy biológiailag lehetséges egy humán specifikus vérszívó, humán áldozat közti átvitel. De mit jelent az, hogy biológiailag lehetséges? Azt jelenti, hogy nem bizonyított, de lehetséges. Nincs perdöntő bizonyíték, több, mint 100 év alatt.
  Összefoglalva a kérdések a következők: Látta-e már valaki a parazitát, amint betegséget okoz? Kimutathatók-e a parazita életciklusának a lépései? A transzformációk soha nem látottak, a kórokozó soha nem lett elkülönítve, a fertőzés soha nem lett igazolva. Nincs specifikus malária tünetkép se. A szülőknek nagyon kell vigyázniuk a gyerekekre, mert át vannak verve az oltással.
  De akkor mi okozza a maláriát? Ami látható, az a széteső vörösvértestek. Mitől esik szét a vörösvértest? A kórokozó elmélet narratíva előtt az emberek azt mondták, hogy Mal air= bad air, a szó eredete. A betegség olyan területet érint, ahol nagy a szegénység, az alultápláltság, és erős a rovarölő szerek használata miatti mérgezés. Azt mondják, ez swamp gas fever”- mocsárgáz miatti láz. Nagyon erős a kemikália mérgezettsége a mocsaras területnek, a talajnak, a levegőnek. Nagyon sok arzén alapú kemikáliát használnak arrafele, amitől beteg lesz a máj és a szövetek, és szétesik a vér.
  Ebben az esetben is kitalálták az univerzális magyarázatot, azt, hogy van egy kórokozó. Ami nincs izolálva a betegből, így nem bizonyított, hogy meg tud-e betegíteni valakit. A több mint 100 évvel ezelőtti kísérlet a szúnyogok hibáztatásának igazolására besült, a beteg véréből a szúnyog sem kért. Ennek az ijesztgetésnek a hatása a félelem növelése, és azok hatalmának növelése, akik ezt a tévhitet éltetik. Ők a betegség igazi okaival nem törődnek, pedig azzal kellene törődni, a nem specifikus maláriának nevezett tünetekre való ’szer’ adása helyett.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük