Michael Klonovsky, német újságíró a “World Economic Forum” tervéről

Michael Klonovsky, német újságíró:

“Idézek a “World Economic Forum” egyik szövegéből, hogy legyen fogalmuk arról, mit terveznek önökkel ezek a tényleg befolyásos emberek.
Idézet: “Üdvözöljük a 2030-as évben. Üdvözöljük a városomban, vagy mondjam inkább úgy, hogy a mi városunkban? Nincsen semmim, nincsen autóm, nincsen házam, nincsenek gépeim és ruháim. Lehet, hogy ez különösnek tűnik, de ez a mi városunkban számunkra teljesen logikus. Minden, amit terméknek tekintettünk, mostanra szolgáltatás lett. Hozzáférésünk van a szállítóeszközökhöz, szállásokhoz, ételhez és mindenhez, amire a napi életünkhöz szükségünk van. Egymás után ingyenessé váltak mindezen dolgok, így számunkra nincsen értelme bármit is birtokolni.” Idézet vége.

Nincsen magántulajdon, nincsen privátszféra. Ez úgy hangzik, mint a szocializmus. Hogy a gyerekek is közös tulajdonba kerülnek-e, arra nem ad választ a szöveg, mert valószínűleg nem terveznek ebbe a világba gyerekeket. Hiszen ezek CO2-t bocsátanak ki és a Föld többi részén több mint elegendő gyerek van.

Hölgyeim és uraim, akik még csak 30 évesek vagytok! Ti még túl fiatalok vagytok, hogy a DDR-t (NDK) ismertétek volna. Ez volt az utolsó olyan német rezsim, amely nagyon sok magántulajdont eltörölt és közös tulajdonná tett. A tankönyvekből tudhatják, hogy az emberek annak idején tömegesen próbálták meg elhagyni az országot. Bár nem vagyok benne biztos, hogy azt is elmagyarázták önöknek az iskolában, hogy ezek az emberek a szocializmus elől menekültek.

A szocializmus soha nem működött és soha nem is fog működni. Ami mindenkié, végül senkié sem. Senki nem fog gondoskodni róla. A szocializmus először mindenkit egyenlővé tesz, aztán mindenkit szegénnyé. Az önök generációja lesz a következő, amelyen ezt a szabadságellenes és embereket semmibe vevő kísérletet ki akarják próbálni.

Mi a szocializmus lényege? Semmi esetre sem egy magasabb morál, ahogy ezt önöknek be akarják beszélni, hanem egy hiedelem. Ez egy babona arról, hogy az emberiség fejlődése emberi tervezéssel elérhető. És ezért semmi esetre sem lehet ezt a véletlenre bízni, netalántán a kaotikus piacra. Mellesleg a nemzeti szocialistáknak is ez volt a véleménye, mert ők is szocialisták voltak. A nácik is “woke”-nak érezték magukat, náluk ez úgy hangzott: Németország ébredj!.

A különbség a jelenhez képest az, hogy a mai szocialisták nemzetközi szocialisták. Aki nem szocialista, tudja, hogy a társadalmi fejlődés, mint pl. az automobilitás, az evolúció szabályait követi, vagyis próbálkozás, tévedés, kudarc, javítás és új próbálkozás, további javítás. Így fejlődik a komplexitás. Az evolúció pontosan az ellenkezője a tervezésnek.

A tervezés meggátolja a fejlődést, mégis a tervezők nyomulnak mindenhol előre. Természetesen nem mondják meg nekik, hogy az életük során egy szocializmust akarnak létrehozni, hanem biztosítják őket arról, hogy itt egy szociálisan igazságosabb, ökológiailag jobb, fenntarthatóbb jövőről van szó, egy globális kormányról, egy “Green Deal”-ről vagy egy “Great Reset”-ről. A mögötte álló furcsa logika úgy hangzik, hogy csakis akkor, ha az egész világ a DDR-hez vagy Venezuelához hasonlóan centralizálva lesz, csak akkor leszünk abban a helyzetben, hogy megmentsük a klímát, a tengereket, sőt még Afrikát is.

Ugyanazoknak a politikusoknak, akik azt mesélik önnek, hogy nem szabad CO2-t kibocsátania, semmi problémájuk nincs azzal, hogy milliós nagyságú adóssághegyeket hagyjanak hátra önnek. A parlamenti jogaink és a kormányzati feladatok fokozatos átadása az EU-hatóságoknak, ahhoz fog vezetni, hogy egy maréknyi névtelen brüsszeli bürokrata dönt majd az ön életéről. A készpénz eltörlése az egyre tökéletesebb elektronikus megfigyeléssel együtt ahhoz fog vezetni, hogy az állam mindent tudni fog önről és megnyirbálja az alapjogait, ha nem a kormánynak tetszően fog viselkedni. Az állam nem az ön barátja.”


Biró Éva

11 thoughts on “Michael Klonovsky, német újságíró a “World Economic Forum” tervéről

 1. Elnézést, hosszabb az idézett cikk, de rövidítésképpen nem volt mit kihagyni belőle. Végig fontos; bárki számára jól követhető. A fentiekkel szemben nem a WEF-bábszínház még pár évvel odébb lévő általános „szállóigéi”, hanem nagyon is közeli és konkrét, mégpedig a közvetlen végrehajtó pozícióban lévő hatalmasságok által.
  Szóval, ezek a nyomorult globalista gazemberek már nyíltan arról tanácskoznak, hogy ránk rohasztják a világot:

  https://www.activistpost.com/2023/07/globalists-suggest-finance-shock-and-climate-controls-to-launch-their-great-reset.html
  A globalisták „pénzügyi sokkot” és klímaszabályozást javasolnak, hogy elindítsák a nagy újraindítást
  2023. július 14

  Írta: Brandon Smith
  Június végén kormányok vezetői és az agytrösztök közvetítői a világ minden részéről találkoztak Párizsban az új globális finanszírozási paktum csúcstalálkozóján. A résztvevők között volt Antonio Guterres ENSZ-főtitkár, Janet Yellen amerikai pénzügyminiszter, Kristalina Georgieva, az IMF ügyvezető igazgatója és Ajay Banga, a Világbank elnöke.

  A csúcstalálkozó állítólagos célja az volt, hogy pénzügyi megoldásokat találjanak a szegénység leküzdésének céljaira, egyúttal a „bolygófűtési kibocsátások” visszaszorítására. Mint minden éghajlatváltozással kapcsolatos esemény, a párizsi vita elkerülhetetlenül a hatalom nemzetközi központosítása és egy globális konzorcium létrehozása felé fordult, hogy megoldják azokat a problémákat, amelyeket a szuverén nemzetek szerintük nem tudnak megoldani.

  Amit azonban az elmúlt néhány évben egyre gyakrabban látok, az a narratívák konvergenciája – a központi bankok és a nemzetközi bankok most hirtelen jobban foglalkoznak a szén-dioxid-adóval és a globális felmelegedéssel, mint amennyire a stagflációval és a gazdasági összeomlással. Valószínűleg azért, mert végig ez volt a cél, és a gazdasági összeomlás is a terv része.

  A globalisták most az éghajlatváltozás kérdését a nemzetközi pénzügyi és monetáris hatalommal kombinálják. Más szóval, nem titkolják, hogy a klímaváltozási program már része a „Great Reset” programnak. Még azt is javasolják, hogy a klímaváltozás veszélyét ugródeszkaként használják fel arra, hogy a globális bankok nagyobb hatalmat kapjanak a javak körforgásának diktálásában, valamint a meglévő rendszer felépítését valami mással lehessen helyettesíteni.

  Emmanuel Macron francia elnök a párizsi csúcstalálkozón a küldötteknek azt mondta, hogy „a világnak államháztartási sokkra van szüksége”, hogy leküzdje a globális felmelegedést, miközben „méltányosságot” teremt a kevésbé gazdag nemzetek számára. Azzal is érvelt, hogy a jelenlegi rendszer nem alkalmas a világ kihívásainak kezelésére.

  Az esemény előadói megjegyezték, hogy a nemzetközi gazdasági keretet számos válság sújtotta, beleértve a világjárványt és az ukrajnai háborút, de a folyamatos destabilizáció okaként a „globális felmelegedés által felerősített időjárási katasztrófák spirális költségeire” helyezték a hangsúlyt.

  Ez nyilvánvalóan nonszensz, de illeszkedik ahhoz a narratív programozáshoz, amelyet a globalisták úgy próbálnak kialakítani, hogy a gazdasági hanyatlást az éghajlatváltozással kapcsolják össze. Valójában NULLA bizonyíték van arra, hogy a globális időjárási események ma rosszabbak, mint több száz évvel ezelőtt, mielőtt a szén-dioxid-termelő iparágak elterjedtek. Nincs bizonyított összefüggés a szén-dioxid-kibocsátás és bármely konkrét időjárási jelenség között. A követelés csalás. Nincs ember okozta klímaválság, amint azt a felvázoltam és bizonyítottam korábbi cikkekben.

  De hány embert fognak becsapni azzal, hogy klímaválság van, és mire lehet kihasználni ezt a hisztérikus félelmet?

  Mia Mottley barbadosi miniszterelnök (mint sok globalista) kiállt a Világbank és a Nemzetközi Valutaalap szerepének újragondolása mellett az éghajlati veszélyek korszakában. Úgy érvel: „Amit most követelnek tőlünk, az az abszolút átalakítás, nem pedig intézményeink reformja…”

  Antonio Guterres, az ENSZ vezetője szerint a globális pénzügyi rendszer, amely a második világháború végén, a Bretton Woods-i Megállapodás alapján jött létre, nem tud megfelelni a modern kihívásoknak, és mára „fenntartja, sőt súlyosbítja az egyenlőtlenségeket”. Más szóval, egy új, felébredt Bretton Woods után pecázgat.

  „Már most lépéseket és óriási ugrást tehetünk a globális igazságosság felé” – mondta, hozzátéve, hogy évi 500 milliárd dolláros ösztönzést javasolt a fenntartható fejlődésbe és az éghajlatváltozás elleni küzdelembe való beruházásokhoz. Bemutatták azt a tervet is, hogy az IMF speciális lehívási kosarát a globális likviditás növelésére szolgáló mechanizmusként használják fel.

  Ne feledjük, hogy a központi bankok fiat-ösztönző intézkedései és a globális bankárok kamatpolitikája okozta a jelenlegi gazdasági válságot. Nem a covid, nem az ukrajnai háború és bizonyosan nem az éghajlatváltozás. A bankok és az általuk alkalmazott monetáris manipuláció volt az, ami 40 éve tartó magas inflációt váltott ki, és ez vezetett ahhoz, hogy a központi bankok emelték a kamatlábakat a gazdasági gyengeségig. Ez a stratégia a múltban következetesen adósságrobbanást és tőzsdei katasztrófákat okozott. A bankárok és a globalisták a probléma forrása, nem őket kellene megbízni a probléma megoldásával.

  Mégis, itt vannak, megpróbálják átvenni az irányítást, és átfogó Reset tervet indítani az általuk okozott csapásra. De hová vezet mindez?

  Tavaly az ENSZ azt javasolta, hogy a fejlett és feltörekvő gazdaságoknak, például az Egyesült Államoknak és Kínának évente legalább 2400 milliárd dolláros vagyon-/kibocsátási adót kellene befizetniük egy éghajlatváltozási fejlesztési alapba, és ezt a vagyont újra elosztanák a szegényebb nezetek között. Ki osztja újra? Hát persze, a globalisták.

  Az asztalon lévő további ötletek közé tartozik a fosszilis tüzelőanyagokból származó nyereség megadóztatása és az éghajlatváltozással kapcsolatos alapok előteremtését célzó pénzügyi tranzakciók. Ez azt jelenti, hogy addig tervezik megadóztatni az olajat és a gázt, amíg az árak olyan magasra nem kerülnek, hogy a lakosság nem engedheti meg magának.

  Macron különösen támogatta a hajózásból származó szén-dioxid-kibocsátásra kivetendő nemzetközi adót, amely látszólag drágítja a tengerentúli fuvarozást a gyártási kereslet csökkentése érdekében. Ez kibővíti az európai mezőgazdaságban már bevezetett szigorú szén-dioxid-kibocsátási szabályokat.

  Ezek mind olyan összefüggő terveknek tűnnek, amelyek az adózás különböző formáival egyszerűen felfújják az árakat, és arra kényszerítik a lakosságot, hogy kevesebb árut fogyasszon, de itt egy sokkal nagyobb tervről van szó. Fontos megérteni, hogy az éghajlatváltozás nem más, mint egy teljesen központosított globális gazdasági rendszer megvalósításának eszköze, amely valószínűleg az IMF, a BIS, a Világbank és az ENSZ ellenőrzése alatt áll.

  A gazdagabb nemzetek éves befizetései a globális intézményi kasszába tisztelgés, a hűség megnyilvánulása. Ez egy módja annak, hogy az olyan csoportok, mint az IMF egy nagyobb kölcsönös függőség rendszerét hozzanak létre. Ha hatalmas pénzösszegek áramlanak át a globalista intézményeken, és ők lesznek a döntőbírók a vagyon újraelosztásában, akkor a jutalmak és büntetések rendszerét is fel tudják építeni. Büntethetik azokat az országokat, amelyek nem követik a diktátumukat, és előnyöket biztosíthatnak azoknak az országoknak, amelyek követik a vonalat.

  Ami az új Bretton Woods-ot illeti, azt gyanítom, hogy mindez egy valutaválságban csúcsosodik ki, amelyet a globalisták arra fognak használni, hogy végre bemutassák CBDC (Central Bank Digital Currency) modelljüket. És amint a CBDC-k bevezetésre kerülnek, teljes lesz a képességük, hogy uralják a lakosságot. Készpénzmentes rendszer, amelyben nincs magánélet a tranzakciók során, és lehetőség van arra, hogy az egyének és csoportok vásárlóerejét tetszés szerint leállítsák. Ez egy totalitárius álomforgatókönyv.

  Nem tévedés, hogy a közvéleményt manapság folyamatosan a globális felmelegedés propagandájával bombázzák – a hatalmaknak egzisztenciális válságra van szükségük, mint félelemkeltőre. Amikor az emberek félnek, nem gondolkodnak racionálisan, és gyakran a lehető legrosszabb vezetőkhöz fordulnak megkönnyebbülésért. Egy globális fenyegetés pedig globális választ igényel, igaz?

  Az éghajlatváltozással kapcsolatos katasztrófa-narratívák (ha a közvélemény elfogadja a propagandát) rendszerszintű változások széles skáláját teszik lehetővé, amelyeknek semmi közük a környezethez, de mindennek a pénzügyi dominanciához.

  A nemzeti vagyon megadóztatása és újraelosztása. Az IMF és a Világbank, mint a globális alapok közvetítője. Az IMF SDR-kosárának használata de facto globális valutaernyőként. A CBDC-k és a készpénzmentes társadalom bevezetése. Mindezek közül egyiknek sincs semmi köze az éghajlatváltozáshoz, még akkor sem, ha az valódi fenyegetést jelentene.

  De mi a helyzet a felperzselt föld modellel? Ha a végső cél a gazdaság olyan mértékű tönkretétele, hogy az ipar nagy része elpusztul, a kereskedelem visszaszorul, a népesség pedig csökken, mert a túlélés tarthatatlanná válik, akkor azt lehet mondani, hogy a globalisták úgy „mentik meg a bolygót”, hogy megszabadulnak az emberektől. Feltételezem, ha úgy gondolja, hogy a lakosság örökös harmadik világbeli státuszban tartása megment minket a globális felmelegedéstől, akkor támogathatjuk ezt a programot.

  Legyen szó egyszerűen gazdasági mikromenedzselésről vagy a termelés kényszerfelszámolásáról, a végeredmény több hatalommal járna az internacionalisták számára, és kevesebb szabadság és jólét mindenki más számára.

  Forgathatják, ahogy akarják, de amikor az elit „pénzügyi sokkra” szólít fel, valójában a rendszer drámai megfojtására szólít fel, hogy az ne tudja tovább fenntartani a meglévő népességet. Amikor az „egyenlőség” nevében globális adózásra és adóztatásra szólítanak fel, akkor nem azt akarják, hogy mindenki egyformán gazdag legyen, hanem azt akarják, hogy mindenki egyformán szegény legyen. És amikor a bolygó megmentése érdekében a nemzetek központosított felügyeletét követelik, akkor valójában globális kormányzást akarnak.

  1. Köszi a cikket. Nagyon fontos figyelmeztető.
   Tudják, hogy bukásra állnak, ezért minden szinten 5-ik sebességre kapcsoltak.
   A WHO-nál is gyorsítanak, ősztől pedig indul a digitális identitás, és mindeközben készítik elő a CBDC-t, a teljes kifosztási mechanizmusra, a digitális gulágra. Kiegészítésként ajánlom az alábbi írást:

   “… amikor az elit „pénzügyi sokkot” kér, akkor valójában a rendszer drámai megfékezését kéri, hogy ne tudja tovább fenntartani a meglévő lakosságot.
   Amikor az „egyenlőség” nevében globális adózást és adózást követelnek, nem mindenkit egyformán gazdaggá akarnak tenni, hanem mindenkit egyformán szegénynek akarnak látni.
   És amikor a nemzetek központosított felügyeletét kérik a bolygó megmentése érdekében, valójában a globális kormányzást akarják.”
   https://www.zerohedge.com/geopolitical/globalists-suggest-finance-shock-and-climate-controls-launch-their-great-reset

 2. Már többször írtam arról a veszélyről, amelyre még egyetlen szakértő sem hívta fel a figyelmet, hogy a vakcinában található Magneto-protein és a grafén alapú nanotechnológia az irányított sugárfegyverrel kapcsolatba lépve milyen hatást tudnak előidézni. Egyrészt agressziót, vagy más viselkedési zavart, másrészt azonnali szívleállást.
  Ezeket most tesztelik, hatalmas tömegű, elsősorban zenei rendezvényeken.
  A 3 vagy 4 G teljesen más mechanizmusú, mint az 5 vagy a 6 G, amelyek 5-ik dimenziós irányított sugárfegyverek.
  De pl. a vakcinában betárazott ebola, marburg “vírus” aktiválását 12 gigahertz 1-1 percig történő besugárzásával tervezik.

  1.) Travis Scott Astroworld koncert: 2021 november 5. – Texas
  Az Astroworld elnevezésű koncertjére 2021 novemberében került sor, és amelyen csak beoltottak vehettek részt.
  A bejárat egy Astroworld nevű feliratú kapu volt, ahol nagy valószínűséggel besugarazták a résztvevőket.
  Az eredmény: a tömeg megőrült, és a színpad felé tartott, egymást taposva.
  Több százan megsérültek, és több mint húsz embert kórházba szállítottak, közülük 11-et szívrohammal.
  10 ember meghalt, köztük egy 9 éves kisfiú is.
  https://index.hu/kulfold/2021/11/15/astroworld-tragedia-kilenc-eves-kisfiu-halt-meg-travis-scott-koncert/

  2.) Halloween-parti: 2022. október 29. – Szöul, Dél-Korea
  A COVID-zárlat után az emberek bulizni szerettek volna. Nagy tömeg gyűlt össze a Hamilton Hotel közelében, majd egyszerre hatalmas pánik tört ki, és az emberek dőltek, mint a dominók Szöul egyik legnagyobb partiközpontja melletti keskeny lejtős sikátorba
  159 egyidejű szívleállás történt, és többségében tizen és huszonéves fiatalok haltak meg.
  Az elhunytak mind beoltott személyek voltak.
  https://www.outlookindia.com/international/seoul-stampede-kills-151-how-halloween-celebrations-turned-into-real-life-horror-in-south-korea-news-233528

  3.) Ed Sheeran koncert: 2023. július 8. – Pittsburg
  Több mint 37 esethez hívták a mentőket, 17 embert szállítottak kórházba, köztük egy stadionmunkást és egy orvost.
  Két ember szívmegállást szenvedett, köztük egy helyszíni dolgozó és egy mentős.
  Az emberek itt is elájultak, és dőltek, mint a dominók.
  https://edition.cnn.com/2023/07/12/us/ed-sheeran-concert-hospital-pittsburgh/index.html
  https://davidicke.com/2023/07/15/mass-casualty-at-concerts-vaccinated-crowds-die-suddenly/

  1. Kedves Éva!
   Nagyon érdekes és fontos dolgot írt: a vakcinában betárazott ebola, marburg “vírus” aktiválását 12 gigahertz 1-1 percig történő besugárzásával tervezik.
   Oltatlanként is hosszú ideje sokszor nem tudok elaludni, vagy éppen felébredek, mert érzek valami mély búgó zajt, aztán szünet, na akkor jön valamiféle “agyrázkódás-érzet”, aztán megint jön a búgó zaj, akkor az “agyrázkódás” hirtelen elmúlik, aztán néhány másodperc múlva ismét folytatódik a sorozat. Ezek szerint ilyenkor történik a besugárzás különböző időtartamonként, amit éppen szeretnének vele elérni.
   Más: az ismerőseim között van, aki égett és fojtogató szagokat szokott érezni, állítólag elviselhetetlen, de jelezte már egy gyermek is az ismeretségi körömben, aki erről a mocsokról nyilván nem tud, csak érzi. Tudja Kedves Éva, hogy mik lehetnek ezek?
   Köszönettel és EMBERTÁRSI SZERETETTEL,
   Jude

 3. A Nyugat bomlási állapota egy képben magyarázva

  Tessa Ganserer, eredeti nevén Markus Ganserer, német politikus (Zöldek ) a Bundestag tagja. Tagja a Környezetvédelmi, Természetvédelmi, Nukleáris Biztonsági és Fogyasztóvédelmi Bizottságnak. A kép a német Bundestag plenáris termében készült.

  sziajcsiko.hu
  ( A képet nem tudtam ide tenni, pedig mindennél beszédesebb.)

  Erről tessék olyan hangosan “eszmét cserélni” Klonovsky “úr” !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  A Bundestag nevű klozet tartalma már az utcán hömpölyög, ön meg még mindig csak Hitlernél, meg a “szocializmusnál” tart !!!???
  Nem kellett volna már “kicsit hamarabb” kongatni a vészharangot, és nem a mainstream által megkövetelt történelem hamisítás keretei között, mint polkorrekt megnyilvánulás !!!???
  De !

  ( A tegnapi budapesti “csoda felvonulás” is tökéletesen jellemzi a magyarnak mondott politika “elit”, végtelen “toleranciáját” !!! Most már nem csak politikailag is egy újkori Rákosi diktatúra van, de olyan kötelező szexuális degeneráltan, aberrált módon, ami egyszerűen leírhatatlan. )

  Amikor egy retkes buzit megválasztanak “szépségkirálynőnek”, aki köztudottan férfi, minden maszatolás, és orvosi beavatkozás ellenére, és a szebbnél szebb nők ( mindegy miért !), de gratulálnak neki, és a nagy tömegek tapsolnak, akkor nekem ne akarja elmagyarázni bárki is, hogy “még nincs minden veszve” !
  Most jöhet az újabb duma, hogy én milyen negatív, romboló, meg kishitű vagyok !
  A világon nagy tömegeknek kellene ordítva tiltakozni, és nem szóban ! Megteszik ? Nem ! De azért “bízzunk a …”, miben ?????????????????

  Örülnék, ha a Klonovsky úr cikkére írt pár sorom, a politikai éleslátásáról megjelenne ! Nem tapsolok a tömegekkel, csak mert “ez a jobbbbb oldal” !

  1. Kedves S.G.!
   Most jó lenne, ha azt tudnám írni, hogy Ön túl negatív, de sajnos azt kell írnom, hogy – egyetértek – total realista, sajnos ez van, nincs is mit hozzátenni…

  2. Kedves S.G.!

   Ha a szépségverseny női résztvevőiben lett volna egy szemernyi önbecsülés, akkor egyhangúan azt mondták volna a szervezőknek, hogy “köszönjük szépen, de genetikailag férfiaknak minősülő egyedekkel nem vagyunk hajlandók versenyezni”. Az ilyen kétes frisshús-vásár résztvevői amúgy sem a fényes intellektusukról híresek, és sajnos az önbecsülésük is nagyon a béka feneke alatt lehet, ha a méreteik és a kinézetük alapján akarnak elismerést kicsikarni maguknak. Én nőként szégyenkezem miattuk, mert a férfiak egy része az ilyen ostoba, de tetszetős buta libák alapján ítéli meg az egész női nemet. Egy könnyet sem ejtenék, ha az ilyen marhavásárok egyszer s mindenkorra megszűnnének.
   Annál aggasztóbb azonban, ami a női sportban történik. Szerintem a női sportolóknak az összes olyan versenyt bojkottálniuk kellene, ahova férfiakat neveznek be nőként. Persze nyilván ez sem véletlenül történik, hanem a női sportot akarják ezzel padlóra küldeni.
   Aztán ott vannak a vécék, ahol magukat nőnek nevező szőrös férfiak végzik a dolgukat kislányok mellett. És még jó, ha ennyiben marad a dolog, nem úgy, mint a nemi erőszakért lecsukott pasas esetében, aki nőnek nyilvánította magát, ezért női börtönbe zárták, nehogy már sérüljenek a “kisebbségi” jogai. Ahogy az a “fejlett” nyugati demokráciákban dukál.

 4. Korábbi bejegyzésem kiegészíteném !
  ( Már ha megjelenik ?)

  A nagy és nagyon művelt, iskolázott tömegek, hogy tapsikoltak és vigyorogtak, évekkel ezelőtt, amikor az “osztrák, szakállas nő”, megnyerte az Euroviziós “dalfesztivált” !!! Némi nahátozás volt, és ????????????????????????????????????? Gyakorlatilag semmi !

  Ez volt az igazi érzékenyítés ! A bamba tömegek meg bambulnak tovább, és nahátoznak tovább, hogy mik vannak !?

  Az Euroviziós “dalfesztivál”, már nagyon régen nem dalfesztivál, hanem a “nem létező háttérhatalom” úgymond zeneileg aláfestett aberrációjának a terjesztése. És a végletekig degenerált tömeg ( nagy részük fizetett is egyben !), nyálcsorgatva játszotta, és játssza a neki szánt báb szerepet, értelemtől megtisztított aggyal, tapsol, ugrál, éljenez !
  Ezekhez képest egy cirkuszi majom egy agysebész !

  ( Emlékeztetőnek, amikor még valóban a zenéről szólt, ABBA, Waterloo, 1974 !!! )

  Csak meg kell nézni kishazánk szellemi és erkölcsi tükörképét, néhány TELEX video által, hogy “lelkesedhessünk, hogy még nincs minden veszve !”.
  De, már régen elveszett minden, csak hát az a bizonyos intelligencia, és gerinc, ha nincs meg a nagy tömegeknél, vagy csökkent minőségben, mennyiségben, akkor van a 111 ! Kortól, nemtől függetlenül !
  Amikor már minden mindegy !

  Egy időben nagyon sokszor emlegették Nietzsche azon mondást, hogy “Isten halott”.
  Csak konzekvensen elhagyták az általa írt folytatást, hogy “igen, mert megöltétek !”.
  PONT.

  1. Kedves S.G.!

   Régóta folyik az “érzékenyítés”, amelynek végcélja mindenféle szexuális perverzió és aberráció normalizálása, elsősorban a pedofíliáé, és a szexuális ragadozók rászabadítása a gyerekekre. Amikor a “szakállas nő” kapcsán ezt annak idején megemlítettem valakinek, hallani sem akart ilyesmiről, mondván, hogy az csak egy geg volt, puszta reklámfogás, nem kell komolyan venni.
   Kíváncsi lennék rá, hogy most, amikor a pedofíliát már nem illik így nevezni, hanem orwelli újbeszél nyelven “MAP”-nek (kiskorúakhoz vonzódó személynek) kell hívni, (nehogy már szegény pedofilok megsértődjenek!), vajon még mindig gegnek tartja-e az illető a dolgot, vagy már kezdi kapisgálni, hogy rövid időn belül legalizálni fogják, vagy akár kötelezővé is teszik.
   Sajnos kétlem, nyilván sikeresen működött az “érzékenyítés”, lassan, fokozatosan emelve az ingerküszöböt, amíg a többség már semmi kivetnivalót nem talál benne.

 5. Fehér Klára: Oxigénia

  Peter MacGulliver és felesége, July nászúton voltak, 3069. január 30-án indultak el a Tejútrendszer BG 97 614-es számával megjelölt Naprendszer Föld nevű bolygójáról a kétszemélyes Humanitassal.
  Amikor meteorbecsapódás érte az űrhajó köpenyét, Peter eltűnt az űrhajó közeléből. Űrsétája közben egy ismeretlen erő a közelben keringő lila színű bolygó felé vonzotta őt, majd rövidesen a sötét és teljesen kietlennek tűnő felszínen találta magát.

  Itt a légkörből hiányzott az oxigén, ellenben bővelkedett különféle mérges gázokban. Peter a légzőmaszkját nem vehette le egy pillanatra sem. Legnagyobb meglepetésére a zord körülmények ellenére a bolygó nem bizonyult lakatlannak: légzőmaszkot viselő emberszerű lények csoportjaival találkozott, akik egy végletekig lehangoló ipartelepen végeztek ismeretlen célú fizikai munkát – levegőért.
  Peter hiába próbált kapcsolatot létesíteni, az egymástól is elhidegült lények egy pillanatra sem vettek tudomást róla. Ekkor követett egy kicsit eltérően viselkedő egyedet, majd segítséget kért tőle. Az ON 711 314. jelű fiatalembertől megtudta, hogy a Tejútrendszer 1 234 567 számú, Oxygénia nevű bolygójára került.

  A bolygón nyolcmilliárd Lény iszonyú körülmények között gépeket működtetett és szigorú számításokkal újrateremtette önmagát… azért hogy lélegezhessen és egyen….
  …..a tízezer kiválasztott elkülönülve ideális körülmények között Oxygenville-ben élt, dúsgazdagon, tiszta levegőn, robotok és más gépek által kiszolgálva.

  A mérgező légkörben senyvedő Lényeken kívül voltak városok különféle tudományoknak építve… kutatásra – a szinte középosztály…
  De voltak akik szabadon gondolkoztak!
  Az ellennállás.

  Fantázia vagy jövő?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük