Az oltásáldozat fellebbez – új per az AstraZeneca ellen!

Az ügyben érintett 33 éves bajor asszonyt 2021 márciusában oltották be az AstraZeneca géninjekcióval.

Ezt követően két héten át rossz közérzete volt, hasmenés és alhasi fájdalom kínozta. Végül kórházba került, ahol mesenterialis trombózist diagnosztizáltak az orvosok. Az asszony a kórházban kómába esett, 3 méternyi elhalt bélszakasz eltávolításával tudták csak megmenteni az életét.

A maradandó egészségkárosodása miatt pert indított az oltóanyaggyártó cég ellen, amit a bíróság elsőfokon elutasított. A nő fellebbezett, legalább 250.000 euró fájdalomdíjat és a károsodás miatt legfeljebb 650.000 eurót követel. Az ügy idén július 3-án folytatódott a bambergi másodfokú bíróságon, az alperes ügyvédei elzárkóztak az egyezségtől. Az ítéletet a bíróság előreláthatóan augusztus 14-én hozza meg.


Egyébként ennek az asszonynak az esete után 2021. március 15-én leállították Németországban az AstraZenecával való oltásokat, de március 19-én újra folytatták. Pedig ekkor már több szinuszvéna trombózisos eset is regisztrálva volt az oltást követő 4-16 nap között. De mégis oltottak vele tovább… nem számított az emberélet.

https://report24.news/bayern-impfopfer-geht-in-berufung-erneute-klage-gegen-astrazeneca/


Biró Éva

One thought on “Az oltásáldozat fellebbez – új per az AstraZeneca ellen!

  1. A méreginjekciók károsultjainak mostanra már el kellett volna árasztaniuk a bíróságokat a kereseteikkel, még ha sok reményt nem is fűzhetnek az eljárásokhoz. De legalább így kötelezően dokumentálni kellene a bíróságokon, hogy mi történt velük, hogy később ne lehessen az egészet a szőnyeg alá söpörni, mintha semmi sem történt volna. A hallgatás és a beletörődés a legrosszabb, amit tehetnek – magukkal és másokkal is.

    A fenti hölgynek legalább volt annyi vér a pucájában, hogy ne hagyja magát, még ha a végén nem is kap elégtételt. De legalább nyugodtan nézhet a tükörbe, hogy ő megtette, amit lehetett. Sajnos ezt nagyon kevesen mondhatják el magukról kovid-átverés ügyben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük