Ha harc, legyen harc!

Fel kell venni a harcot a WHO globalitárius világkormány-törekvése ellen, mert az a demokrácia és a szuverenitás felszámolásával jár.

Forrás: The Vigilant Fox @ Substack
MEP Christine Anderson Issues Stark Warning to World Health Organization: “We Will Bring You Down!”
https://vigilantfox.substack.com/p/mep-christine-anderson-issues-stark

https://www.bitchute.com/video/33oFv5YDIc8M/

12 thoughts on “Ha harc, legyen harc!

 1. Egyetértek! Le kell leplezni mindenkit! Kezdjük rögtön Ursula von der Leyennel.

  Kicsoda is valójában Ursula von der Leyen?
  Ursula von der Leyen egy arisztokrata német család sarja.
  Ursula Albrechtnek született, egy prominens európai bürokrata, a CDU- párt vezetője és Ernst Albrecht volt Alsó-Szászország kormányzója lánya, aki kormányzóként 1978 és 1990 között rehabilitálatlan nácikat vont be kormányába, valamint fekete zászlós terror-akciót (Tűzvarázs hadművelet) hajtott végre a baloldali Vörös Hadsereg (RAF) frakciójának lejáratására.

  Az Andreas Baader és Ulrike Meinhof által vezetett Vörös Hadsereg Frakció nevű kommunista terrorszervezet a hetvenes években Németországban számos emberrablás és gyilkosság felelőse volt. Ernst Albrecht azért adott utasítást a saját országa elleni terrortámadás végrehajtására, mert a RAF el akarta rabolni szeretett lányát, Ursulát, megtorlásul Ernst náci szimpátiájáért.
  Állítólag a deep state segített kiszabadulni Ursulának, aki ezt követően Londonban élt von der Leyen Rose Ladson álnéven. Azóta elvtelen kiszolgálójává vált a deep statenak.

  A Landson álnév onnan jön, hogy családja másik ága dél-karolinai Ladson-család rabszolgakereskedő és ültetvényesekből állt.

  Ursula von der Leyen Joachim Freiherr von der Leyen náci leszármazottja, aki részt vett Ukrajna zsidótlanításában. Ursula a családi “értékekhez” hűen ismét a nacionalisták mellett áll, halált és pusztítást hozva Ukrajna és a világ népének.

  Mindezek ellenére, vagy éppen ezért Ursulát von de Leyent Jens Stoltenberg egyik utódjaként tartják számon, a NATO-főtitkári posztján. Ursula von der Leyen a deep state bábja, és lekötelezettje, feltétel nélküli parancs-végrehajtója, Európa sírásója, és a keresztény holokauszt végrehajtója.

  Mert ami most az európai fehér ember ellen zajlik, az nem más, mint holokauszt: leszámolás azokkal, akik képviselik az istenhitet, keresztény erkölcsöt, az európai kultúrát és műveltséget. Mindazt, ami Európa és a nemzetállamok kohéziós ereje, és amit a birodalom el akar pusztítani, mert ez az egyetlen veszély rá nézve.

  Ursula von der Leyen még a diplomamunkáját is elsmittelte, honvédelmi miniszterként szétverte a német hadsereget, az Európai Bizottság vezetőjeként pedig a korrupció nagymestere és a szankciók királynője.

  Ursula von der Leyen kiszervezte az EU összes forrását, és Ukrajnán keresztül ellopták.
  Miután már üres a kassza, azt találták ki, hogyan lehet ellopni az Orosz Központi Bank befagyasztott pénzeszközeit, amiről csak annyit lehet tudni, hogy Európában találhatók, de az elit nem árulta el, hogy hol.
  Azt sem árulták el, hogy mekkora összegről lehet szó. Becslések szerint ennek összege 200 MRD eurótól 300 MRD euróig terjedhet, tehát hatalmas összegről van szó.
  Arról nem is beszélve, hogy Ursula segédletével már lenullázták az EU-keretét, Ukrajna megsegítése címén eltűntek a pénzek.
  Ezt Orbán Viktor miniszterelnök is szóvá tette, teljes joggal.
  Kit pénzel ez Európai Unió, és milyen érdekek mentén?
  Vagy az Európai Unió egy nemzetközi pénzmosoda szintjére züllött?
  Akkor szét kell robbantani, és el kell kergetni ezt a bagázst, mindenestül.

 2. Könnyes szemmel, de erős meggyőzőséssel és hittel kérem az Istenünket (nem a vatikánit), hogy – a mi támogatásunkkal is – segítse ezeket a jó Embereket a csatában. A mezőn legelésző tompa birkákat bár sajnálom, de ma már nem tud érdekelni, hogy mi lesz velük, mert menthetetlenrk. Az IGAZ Isten segítsen minden jó EMBERT, azt kívánom!

  1. Aha !
   De ez mitől akkkora hír ? ( Nem Kerecsent minősítem, nem Neki írom !!! )

   Bizonyítottan egy nano darab bio foszlányt sem találtak 2300 akárhány “vakcinában” ( Poornima Wagh videó ), már ha a sót, cukrot, vizet kivesszük a koktélból !!!

   Florida államban megtalálták a csőben a lukat, és belenéztek. Elég sok idő és főleg halott kellett hozzá !?

   A minősítés illetve a megnevezés az igaz, de az érvek meg az áltudomány süket dumája csak, ami a legfontosabb volna !

   Mikor fogjuk megérni ( nyugi, soha !), hogy egyszer a teljesen igazat írják, mondják, terjesszék, ne csak az áltudomány hazugságainak a cáfolatára a féligazságokat ?

   Eddigi TÉNYEK ALAPJÁN NINCS SEMMIFÉLE MRNS, MEG RNS, CSAK ÉS KIZÁRÓLAG OLDOTT ÁLLAPOTÚ NEHÉZFÉMEK, ÉS GRAPHÉN !!! Ezt ki -és mikor fogja hangosan, és egyértelműen kimondani ?

   Meg egymilliomodszor, hogy ha bizonyítottan nincs “vírus”, soha, sehol, de facto, és de jure, akkor még mindig miről tetszenek beszélni ???

 3. A nukleáris, vegyi és biológiai védelmi csapatok főnökének nyilatkozata – Igor Kirillov altábornagy

  Forrás:

  GOSPA NEWS – WUHAN-GATES INVESTIGATIONS
  szilajcsiko.hu

  A fenti cikket nem tudom hová betenni, de felettébb érdekes, legalább is számomra.
  Mivel az elmúlt 3 – 4 év politikai hazugságai már eléggé lelepleződtek, és visszamenőlegesen is kiderültek a dolgok nagyon nagy részben nyilvánosságra hozva, akkor most az újabb “madárinfluenza” stb., taglalása, felhívás a veszélyére, belőlem erős kétségeket ébreszt, gyanút, hogy ez a “hivatalos megnyilatkozás” is a “TERV” része !

  Hülyítsük a népet MINDEN OLDALRÓL !

  A laborok léte, nem léte, nem kérdés, van, vannak, voltak ! De, a “madárinfluenza” mint olyan nem létezik, pont úgy, mint a SARS-2 kovid sem létezik !!!
  Pontosabban, ezek biológiai fegyverek, bizonyos tüneteket kombinálva, hogy lehessen rá bármilyen “orvosi”, egészségügyi magyarázatot ráhúzni, az égvilágon semmi köze sem az influenzához, sem semmihez, mesterséges mérgek !
  A hozzá tartozó “tudományos tesztrendszer” is csalás, hamis, hazugság.

  Sokan és sokadszorra, Putyin is ugyanabból az alomból származik, mint a többi “országvezető”.
  Puyin a “keleti Biden”, természetesen kizárólag a státusát tekintve, szellemileg, és intellektuálisan összehasonlíthatatlan az amerikai bábbal.

  Szóval igen mocskos világot élünk, megint, újra, és újra !?
  Ezt hányan mondták el, és írták le csak az elmúlt 2000 évben, nem számítva a korábbiakat ?
  Mert, hogy elmondták korábban is, az egészen biztos. És nem egy Néró gyújtogatja Rómát ! Ezer Nérók gyújtogatják a Világot !

  s

 4. Leleplezés 2:
  Mark Wahlberg: Levadászjuk ezeket a vérivó szörnyeket és elpusztítjuk őket.

  A hollywoodi pedofiloknak nincs hova bújniuk, nyilatkozta Mark Wahlberg hollywoodi színész egy vasárnapi iskolai találkozón Los Angelesben több száznak mondta el, hogy hollywoodi bennfentesek egy kicsi, de erős csoportja harcolt a „gonosz” szórakoztatóipar elitjével akik gyermekekkel kereskednek
  Wahlberg szerint Hollywood a pedofília, a gyermekprostitúció és az emberkereskedelem hatalmas hálózata, amelyet “beteg szörnyek” irányítanak, és az iparágban a “csend kultúrája” uralkodik, mert mindenki megérti, hogy az elit pedofíliáról való szókimondást halálbüntetéssel büntetik.
  Mark Wahlberg “hősöknek” nevezte Jim Caviezelt és Mel Gibsont, amiért szembe mertek szállni a hollywoodi rendszerrel, és részt vettek a szórakoztatóipar elit leleplezésében:
  https://lumi-news.gr/kynigame-afta-ta-terata-pou-pinoun-aima-kai-ta-katastrefoume/

 5. Leleplezés 3:
  Dr. John Clauser Nobel-díjas tudós: Az éghajlatváltozásról szóló narratíva egy „álhír”, amelyet az elit talált ki „a bolygó pusztítására”.

  Elítélte a WEF által ellenőrzött országok zöld programját, mint “a tudomány veszélyes korrupcióját, amely veszélyezteti a globális gazdaságot és emberek milliárdjainak jólétét”.
  Dr. Clauser szerint az antropogén klímaváltozási álhírt a globalista elit által megvásárolt és fizetett kormányzati szervek és médiumok követik el.
  A globalisták célja a bolygó elnéptelenítése és a megmaradtak életminőségének drasztikus csökkentése.

  Clauser azt állítja, hogy az Al Gore, Joe Biden, John Kerry, Alexandria Ocasio-Cortez és mások által hirdetett “klímavészhelyzet” nem létezik.
  “Véleményem szerint nincs igazi klímaválság” – mondta. „Van azonban egy nagyon valós probléma a tisztességes életszínvonal biztosításával a világ nagy népességének, és egy ehhez kapcsolódó energiaválság. Ez utóbbit szükségtelenül súlyosbítja az, ami véleményem szerint a hibás klímatudomány.”
  Clauser a „Quantum Korea 2023” rendezvényen mondta el ezt a megjegyzést júniusban.

  A Greenpeace alapítója, Dr. Patrick Moore korábban azt nyilatkozta, hogy az ember által alkotott klímaváltozásról szóló narratíva egy “veszélyes álhír”, amelyet az elit követ el, hogy elvegye legalapvetőbb szabadságjogainkat.
  https://lumi-news.gr/vravevmenos-me-nobel-epistimonas-i-klimatiki-krisi-einai-mia-farsa-gia-tin-erimosi-tou-planiti/

 6. Az idézet cikk az elejétől végéig érdekes, itt csak az utolsó két bekezdése:

  https://brownstone.org/articles/the-who-is-a-real-and-present-danger/
  A WHO a valódi és a jelenlegi veszély
  2023. július 11.

  A pandémiák ritkák. Az elmúlt évszázadban, a Covidot is beleértve, a WHO becslései szerint generációnként körülbelül egy volt. Ezek terjedésük idején kevesebb életbe kerülnek, mint amennyibe a tuberkulózis vagy a rák kerül évente. Senki sem állíthatja racionálisan, hogy egzisztenciális válsággal állunk szemben, vagy hogy az emberi szabadság elvesztése a gyógyszeripar és a magánvállalkozók javára legitim közegészségügyi válasz lenne, ha mégis bekövetkezne. Demokráciáinkat egy hatalmas, erkölcstelen üzleti ügylet erodálja, egy olyan struktúra, amelyet arra terveztek, hogy a sokak vagyonát kevesek kezében összpontosítsa. A Covid-19 bebizonyította, hogy a modell működik.

  Az egyetlen igazi kérdés az, hogy meg lehet-e állítani ezt a társadalmat tönkretevő járványvonatot, és ha igen, hogyan. A közegészségügyi szakmák karriert és fizetést akarnak, és nem fognak beavatkozni. Ezt már bizonyították a fasizmus korábbi megnyilvánulásaiban. A nyilvánosságnak kell felvilágosítania önmagát, és aztán megtagadni az engedelmességet. Csak remélni tudjuk, hogy néhány állítólagos vezetőnk is előlép, hogy segítsen nekik.

  (Ezen az oldalon sokak, tapasztalat által megerősített véleményével lehet azonos a végső megjegyzésem: sajnos, sem széleskörűen tájékozódó, öntudatára ébredt tömeggel, sem a lelkiismeret szavára hallgató politikusokkal, pláne a legbefolyásosabbak közül, nem számolhatunk.
  Hiú ábránd!
  … különben ki sem alakulhatott volna az a „világhelyzet”, amibe most kerültünk.)

 7. Leleplezés 4:
  Hogy buktatta meg a birodalom Új Világrend tervét 100 évvel ezelőtt két antiglobalista amerikai elnök?

  Teddy Roosevelt és Woodrow Wilson elnöksége alatt Amerika mélyen a britek által irányított elitosztály befolyása alá került, hazai és nemzetközi szinten egyaránt.
  1919. május 30-án megalakult a Nemzetközi Ügyek Intézete (más néven Chatham House) .
  Az alapítók között volt a hatalmas befolyással rendelkező Jacob Schiff, Paul Warburg német-amerikai pénzember és Edward M. House Wilson-tanácsad, akik elősegítették az Egyesült Államok Federal Reserve Systemének 1913-as megalapítását és részt vettek az orosz bolsevik forradalom finanszírozásában is.
  1919-ben pedig a Round Table csoport létre hozta a Népszövetséget, és elindult az új világrendet célzó nemzetállami-ellenes program, amely nagyon csekély ellenállással söpört végig Európa és a Nemzetközösség nemzetein.
  1920 márciusában akarták ratifikálni, de az Egyesült Államok Szenátusa 49-30 arányban megszavazta az un. Liga-szerződés és szövetség ratifikációjának elutasítását, az antiglobalista Warren Harding elnöknek köszönhetően.

  Csak érdekességként jegyzem meg, hogy a Liga ellenzői, Warren Harding 1922-ben osztrigamérgezésben halt meg, a német Walter Rathenaut pedig 1923-ban gyilkolták meg ..)))

  Ezt követően a teljes káosz alakult ki a kérdésben, majd a globális elit a 1929-33-as gazdasági válságot akarták felhasználni arra, hogy gyorsan keresztül vigyék az új világrend tervét, a bankárok diktatúráját.

  De FDR ezt megakadályozta azzal, hogy az Egyesült Államok nem képviseltette magát, kvázi szabotálta a londoni konferenciát.Az Egyesült Államok nélkül pedig nincs új világrend.
  Franklin D.Roosevelt, egész életében komoly csatát vívott a Wall Street pénzemberei ellen, akik 1932.februárjában merényletet kíséreltek meg ellene, majd 1934-ben JP Morgan által támogatott katonai puccsal akarták eltávolítani.
  Sajnos FDR halálával ismét a britek befolyása érvényesül az amerikai politikában.

  Ezt csak azért írtam le ilyen részletességgel, mert kísértetiesen hasonló helyzetben vagyunk.
  Egy szűk globalista elit egy új világrendet akar létrehozni, és egy bankárdiktatúrát, teljes vagyon és hatalomrablással.
  A 20-s és 30-as években voltak bátor politikusok, és államférfiak, akik kiálltak a hazájukért, a népükért, és az egész emberiségért.
  Most vajon lesz-e ellenállás, világméretű forradalom?
  Képesek leszünk-e arra, hogy megakadályozzuk ennek a még sátánibb, és még gonoszabb tervnek a végrehajtását?
  Hitünk segítségével hiszem, hogy sikerülni fog. Isten legyen velünk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük