10 thoughts on “Beszóló Czutor Zoltánnal: Covid-vita

 1. Dr. Lanka szerint a “virológia” fő önámítása az, hogy a vírus úgynevezett izolációjakor szaporodás képtelen, elpusztított, izolálhatatlan, nem ép genom szál darabokból indulnak ki. Ezekből saját hatáskörben tetszőlegesen elkezdenek módosításokat végezni, úgymond „elkezdik rekonstruálni” a feltételezett nagy “genomot” a feltételezett vírusnak tulajdonított rövid, törött, létező génszekvencia darabokból. Ezzel a fő művelettel még nagy hézagokat hagynak a rekonstruált teljes genom szálban. De a teljes épséghez”, a teljes vírus genom modell kialakításához ezeket a hézagokat is ki kell tölteni, amihez még további új mesterséges génszekvenciákat is elő kell állítani. Ez a másodlagos „előállítás” az újabb önámítás a “virológia” önámításán belül.
  Dr. Drosten egyébként már azelőtt megadta a Sars-CoV-2 teljes genomot, mielőtt Kínában a virológusok a feltételezett vírus genom felépítésben megegyezésre jutottak.
  forrás: Dr. Lanka a Wissenschafftplus Magazin 03/2020 számban vele készített interjúja

  Tavaly decemberben nagyon rövid ideig hozzá lehetett férni egy Dr. David E. Martin interjúhoz, amiben többek között elmondta, hogy nincs fertőzés, mert:
  -például a természetben található denevér „vírus”-nak tekintett dolog eleve replikáció hibás, szaporodás képtelen,
  -egy kórusban, ha valaki megfázással, vagy allergiával eltüsszenti magát, akkor ki a hibás? Az énekesek kilehelt levegője? (nincsenek ilyen leírható, megfogható ok-okozati kapcsolatok)
  Egyébként Dr. Martin még beszélt arról, hogy már van ópiát oltás. Dr.Fauci találmány. Feltette azt a kérdést, hogy ha kötelező bárki által az „oltás”, akkor erre hogyan mondjunk nemet.

  1. Én csak azon gondolkodtam, hogy hogy lehetne ezt terjeszteni, mert nem nagyon van olyan fórum, ahol ezt az igazságot felkarolják, és melléállnak, talán az oltásellenesek érzékelnek ebből valamit.
   Ezen az oldalon se kapunk visszajelzést és támogatást, ami nekem nagyon fura. Legalább egy vélemény jönne az orvosok felől, de az sincs, pedig én megszólítottam egy- egy kommentben a Doktor urat.
   Tom Cowan bitchute csatornáján lévő fontosabb videókat kéne lefordítani magyarra, hátha úgy több helyre eljut, de én nem értek ehhez sajnos.

   1. Részben itt van terjesztve.
    Köszönet a lehetőségért és köszönet a hozzászólóknak, az értő olvasóknak.
    Nekem ez a vírus téma teljesen új ismeret egyébként.
    Bár azt is látni kell, hogy egyeseket maga a téma nagyon zavar. Szerintem életbevágó foglalkozni vele.

 2. Dr. Kovács Mónika rocks!!!
  Sajnos Milkós kényelmesen ellebeg a felkent papok kényelmes tudatlanságában.
  Sajnálatos, hogy még mindig ennyire magyarázni kell a tömegeknek, hogy mekkora bajban vagyunk!

 3. Kár, hogy a felkészületlen műsorvezető bulvár irányba eröltette a beszêlgetést, elkerülve ezzel a fontos, kardinális kérdések kibeszélését.

  1. Tisztelt Uram !

   A cím beszédes, a résztvevők ismertek, e miatt eleve érdemtelen a megnézésre. A végkifejlet előre borítékolható volt.

 4. Ez a műsorvezető egy önimádó. Nem őt akartam volna, de a beszélgetés felében őt hallani. A másik felében beszél a 3 vendég. De idegesítő!!!

 5. Az ok, hogy pl baktériumok, vagy egyes vírusok esetén előfordul tünetmentes hordozás, de!
  Koronavírus esetén is van a tünetmentes hordozásra és fertőzőképeseégre bizonyíték?

 6. Fura, mennyire kelendő a madárinfluenza. Látok egy-egy RNS sorrendet az új hírekből és rákeresve majd mindig a madárinfluenzára jutok a keresővel.
  Posta Imre mellesleg az ukrajnai eseményeket a 3. világháború főpróbájának tartja

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük