Nagy szabású tudományos konferencia és tüntetés volt Bécsben

A Better Way Media Conference a világ minden tájáról hozott össze újságírókat, médiaszemélyiségeket és szakértőket, hogy szabadon beszélhessenek korunk legfontosabb témáiról, a szólásszabadság jegyében.

A tüntetésen a Better Way Conference szakértői előadói, valamint aktivisták és zenészek léptek fel a világ minden tájáról. Aktivisták, vezető orvosok és szakemberek a világ minden tájáról egyesültek, hogy megosszák a színpadot egy jobb világhoz vezető út megteremtése érdekében.

További információk a konferenciáról: https://betterwayconference.org/vienna-conference/

Dr. Tamasi József is felszólalt a tüntetésen:

https://rumble.com/v1kstmv-dr.-tamasi-jzsef-beszde-a-bcsi-tntetsen.html

10 thoughts on “Nagy szabású tudományos konferencia és tüntetés volt Bécsben

 1. Köszönet, doktor úr!
  2022.09.24.- a NAGY ESEMÉNY??? – a CDU-s Merz (egykori Blackrock vezér) elszólta magát a Bundestagban (hallani a háttérben a többiek felhördülését): “ez az a nap, amit soha nem fogunk elfelejteni”. Továbbá figyelmeztetett, hogy legyen kéznél túlélési felszerelés és élelmiszer. Talán Bíró Éva többet tudna erről mondani. Jó időzítés, a királynő halott, Károly, a Great Reset királya lép a színre. Angol/német nyelvű platformok vannak tele ezzel a hírrel.
  https://tapnewswire.com/2022/09/we-have-six-days-left/
  https://www.bitchute.com/video/6BUkJkK9UodZ/
  https://www.bitchute.com/video/iGe2jfFOcuU0/

  1. Talán annak a kamu napkitörésnek a napja, ami leállíthatja az áramot 3-4 napig? Talán a demokrácia, és egy új energia fegyver kipróbálása nevében demokratikusan kiolvadhatnak a hűtőszekrények, eltűnhetnek az adathordozók(bankszámlák) adatai, stb. ? Talán elsötétül az ég, és még hideg fagyos tél is lesz pár napig?

 2. Már az amerikai zsidó orvos is megerősítette az mRNS-injekció veszélyeit!!!
  Népességarányosan a halálozási listákat világszerte az mRNS okozta direkt hatások vezetik!!!
  Ilyen a krónikus betegségek, rák, és autoimmun betegség, ami fokozott ütemben rövidíti le az emberek minőségi életét!!!
  Harmadsorban a vetélések tömeges aránya, ami csúcsokat döntött minden országban, ahol a nők beadatták maguknak ezt az átkozott mérget!!!
  Nem beszélve a meddőségről, amit okoz ez a Sátán földi helytartójától (Bill Gates!!!) származó gyilkos vakcina, ami valójában népirtásra lett megalkotva!!!…- hogy a Sétán népe a cionista zsidók megtarthassák drasztikusan csökkenő befolyásukat a világpolitikában és a földi uralom terén!!!
  https://twitter.com/SpartacusJustic

 3. tkp.at/2022/09/19/aerzte-haben-ausgedient-die-aerzte-koennen-gehen-ein-beruffstand-schafft-sich-ab/

  Na kérem alássan, erre tessenek gombot varrni ! Minden bizonnyal csak konteós hülyék írták ?

   1. Köszöm.

    A nálam a megadott link jól müködött.
    Az írás tartalmát nagyon érdekesnek tartom.
    És a boncolgatott egészségügyi probémák terén sajnos nekem személyes tapasztalatokat kellett átélnem.

    Tehát az a meglátásom, hogy az írás nem konteókat tárgyal, vagy valami túlzásokat.

    De meg kell mondani, hogy sok ember emberek még ma is mennyire tudatlan és naiv.
    Például, ezt a következő videó végén is nagyon jól lehet látni.
    Forrás: https://huntv.info/video/citonorm-plusz-vs-erelmeszesedes/
    A idősebb korosztályhoz tartozó hölgy még mindig védőoltásokrül beszél és persze meg is kapta azt.
    De amikor elmondja neki az orvos, hogy itt miről van szó, akkor magához kap és én Istenem a reakciója.

  1. Hát igen, az orvostársadalom pénzsóvár tagjai a kovid-átverésben való tevőleges részvételükkel hozzájárultak a saját szakmájuk felszámolásához. A többségük már ma sem több, mint receptfelíró gyógyszer- és oltásügynök. Bárki láthatja ezt, ha olyan botor, hogy elmegy a háziorvosához (tisztelet a ritka kivételnek). Mivel a tevékenységük amúgy is többnyire emberség, empátia és felfedező kíváncsiság nélkül, automatizáltan és futószalagon zajlik, előbb-utóbb felváltják őket az “intelligens”(nek titulált) robotok, a “távgyógyítás” (már az elképzelés is röhejes!) és az orvosi szoftverek.
   A transzhumán egyedekhez amúgy sem lesz szükség humán orvosokra, mert majd “sebész” robotokkal kicserélik bennük a meghibásodott részeket, vagy egyszerűen leselejtezik őket, ha lejárt az idejük.
   Amúgy a cikk kiváló összefoglalója a nyugati gyógyítás többezer éves visszásságainak és abszurditásainak. Ha egyszer valaki venné a fáradságot, hogy összeszámolja, hány embert nyomorított meg és tett el láb alól a mindenkori hivatalos “orvostudomány”, beleértve a boszorkányként megkínzott és megégetett bábákat, füvesasszonyokat és javasokat, valószínűleg horribilis számok jönnének ki, főleg a meggyógyított kevesekkel összevetve.
   Ráadásul ugyanaz a (háttér)hatalmi rendszer, amely annak idején meghurcolta Semmelweisst azért, mert megkövetelte a boncolás utáni klórvizes kézmosást (mielőtt ugyanaz az orvos szülést vezetett volna le!), most arra kötelezi az orvosokat, hogy kizárólag vegyszerekkel és szikével “gyógyítsanak”, ami ugyanolyan korlátolt és barbár, mint amikor az érvágást és a purgálást alkalmazták minden betegségre.
   A módszer mindig ugyanaz, csak a cégtáblát festik át időről időre.

   1. Most, utólag elolvastam a cikk alatti hozzászólásokat is . Nagyon érdemes ! Szinte teljesen azonosan látják a helyzetet, ismerik a múltat, a jelent, súlyos vélemények íródnak le. A hozzászólások némelyike olyan képet fest Németországról, amit mi egészen másként tudunk, tudtunk. Szóval “kicsit” más a helyzet arra felé is ezek szerint, nem tegnap óta . Hát igen, a média, meg a lájtos germán orvos szappanoperák ???

    ( Itt jegyzem meg, hogy a “Barátok közt” című borzalom “egészségügy” ábrázolása konkrétan hazugság volt, minden részletében.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük