Precedens értékű bírósági perek Romániában

Feljelentették a bíróságon a COVID-injekció sérültjei az oltást javasoló orvosokat, oltóközpontot és az egészségügyi hatóságokat.

Elkezdődött Romániában az első, de várhatóan nem az utolsó bírósági per, mely során a védőoltásnak hazudott COVID-méreginjekciók kényszerítése, illetve a Covid-vakcina okozta egészségügyi károsodások miatt tettek büntetőjogi feljelentést. Bírósági eljárás kezdődött az oltás javasoló, ám ezek mellékhatásairól hallgató orvosok ellen is.

Egy bukaresti sztárügyvéd, Dr. Gheorghe Piperea hozta nyilvánosságra pénteken, hogy pert indított megbízottai felérésére a román állam, az oltóközpontok, illetve a konkrét esetekhez kapcsolódó oltóközpontokban az embereket beinjekciózó orvosok és ápolók ellen.

Teljes cikk: https://informatialibera.ro/hu/precedens-erteku-birosagi-perek-kezdodtek-romaniaban-feljelentettek-a-birosagon-a-covid-injekcio-serultjei-az-oltast-javasolo-orvosokat-oltokozpontot-es-az-egeszsegugyi-hatosagokat/

10 thoughts on “Precedens értékű bírósági perek Romániában

 1. Majd meglátjuk, mire lehet menni jogi úton Romániában, bár nekem erős kétségeim vannak, sztárügyvéd ide vagy oda. Sajnos nagy a valószínűsége, hogy a hatóságok valamilyen ürüggyel elkaszálják a pert, ahogy szokták. Nagyon csodálkoznék, ha a mindenkori hatalom kiszolgálói a saját cimboráikat ítélnék el.
  Tudtommal Reiner Füllmich nagy garral beharangozott állítólagos pereiből se lett semmi eddig, pedig a bizonyítékok összegyűltek, a tényállás világos. Arra volt jó az egész felhajtás, hogy a népek azt higgyék, majd jogi úton igazságot szolgáltatnak nekik, és ölbe tett kézzel várják, amíg megmenti őket valaki. Régi jól bevált passzivizációs technika.

  1. Passzivizációs technika? különben mi történne? több tízezres tüntetések? voltak. Knadai kamionos blokád? megvolt.Tudományos konferenciák? voltak. Nem annyira jellemző az ölbe tett kéz, viszont kétlem, hogy a “felhajtás” pusztán szórakozásból történne. Még akkor is várom az eredményét, hogy nagyon valószínűsíthető, hogy egy másik global-maffiozó csoport támogatásával zajlik mindez. Vagyis nemcsak egy Nagy Testvér van, hanem minimum kettő, akik jó testvérekhez méltón összeveszhettek a koncon, hiszen azok is csak emberből vannak.
   A Nürnbergi per sem véletlenül volt. És teljesen más irányt vett a történelem, pedig simán megmaradhatott volna az eugenika, nyomor irány, ami mint végül kiderült régóta tervben volt.

   1. Kedves dr. Szabó Attila!

    Tisztelem az optimizmusát Füllmich-hel kapcsolatban, és remélem, Önnek lesz igaza.
    Azonban nem véletlen, hogy a kovid-hisztéria alatt hozott intézkedéseket viselkedés-pszichológusok dolgozták ki, és válogatott propaganda-, elmekontroll- és tömegmanipulációs technikákat alkalmaznak, amelyekről egy “átlag”embernek segédfogalma sincs.
    Ha a számarányokat nézzük, a több tízezres tüntetések, a kamionos blokád, és pláne a tudományos konferenciák résztvevői a globális népesség elenyésző részét teszik ki. Bár nagyon fontos szerepük volt/van a társadalom lelkiismeretének felébresztésében, a tények feltárásában és közzétételében, egyik sem jelent(ett) komoly fenyegetést a (háttér)hatalmi rendszerre. Szociálpszichológiai kutatásokból (“mass formation theory”) tudjuk, hogy a népesség kb. 30%-a fogékony az agymosásra, és minden körülmények között engedelmeskedik. Egy másik 30%-on nem fog az agymosás és nem hajlandó vakon engedelmeskedni. A maradék kb. 40% többé-kevésbé tisztában van vele, hogy mi folyik, de nem akar kockáztatni: ők a mindenkori kibekkelők (angolul ezt úgy becézik, hogy “sitting on the fence”), akik kivárják, hogy melyik oldal áll nyerésre, és ahhoz csatlakoznak. A történelemben mindig ezen a csoporton múlott, hogy milyen irányba fordultak a dolgok. Nem véletlenül akarja őket a mindenkori hatalom passzivizálni (kádári “jólét”), ill. aktivizálni (“védjük meg az amerikai demokráciát a világ másik végén”), az adott céltól függően. Ha sarokba szorítják őket és már nincs vesztenivalójuk (“megfagyunk vagy éhen halunk?”), akkor megindulnak, és akkor bizony kő kövön nem marad. Ezért egyáltalán nem mindegy, hogy ez a 40% meddig marad passzív. Az Európai Unió rendkívül korlátolt vezetői most éppen azokkal szórakoznak, akik csendben kibekkelték az elmúlt két és fél évet, de nem fognak passzívan halálra fagyni vagy éhenhalni…

  2. Kedves Cassandra !

   Vissza kerestem az itt a honlapon is meglévő videót, ahol Dr. Andreas Noack közvetlenül a meggyilkolása előtt készített felvételen, ahol a feleségének magyarázza, hogy a vakcinának mondott anyagban a szén mint penge vágja át az érfalakat, ott hevesen kikel Füllmich ellen, vehemensen támadja, és a háttérhatalom elterelő ügynökének nyilvánítja !
   Utána lehet nézni ! ( 2021-12-04 )
   Dr. Andreas Noack “carbon specialista” volt, a graphén hatását az erekben tárta fel. Megölték e miatt.

   1. Kedves S.G.!

    Dr. Andreas Noack nyilván nem véletlenül mondta ezt Füllmich-ről, és nyilván nem véletlenül ölték meg. Én mégis úgy gondolom, hogy mindenkit a tettei és azok következményei alapján kell megítélni, és úgy néz ki, hogy Füllmich eddig nem jutott tovább a hangzatos, bombasztikus bejelentéseknél és interjúknál, a beharangozott pereknek pedig se híre, se hamva. Márpedig ebből óhatatlanul az a következtetés adódik, hogy az egész egy “psy-op”, egy pszichológiai hadművelet. Hadd higgye a pórnép, hogy majd valaki “igazságot” szolgáltat neki, amíg ő csipszet ropogtat a tévé előtt vagy a fakebook-ot bújja.
    Hasonló jelenségnek vagyunk szemtanúi Trump esetében: rajongók hada várja passzívan a visszatérését, mint a Messiást, miközben az USA ebek harmincadjára kerül…
    Szerencsére maradtunk még néhányan józan gondolkodásúak, mint Ön is, akik nem vevők semmilyen “psy-op”-ra.

 2. Nagyon fontos lenne követni a per folyamatát és állását,–köszönjük az infót…..!

 3. Tisztelt Uram !

  Ezt már évekkel korábban leírtam, mondtam többeknek, és nagyon nem mostanában, hogy a világ ügyeit a mára Deep State jelzővel emlegetett maffia családok “intézik”. Legyen az egyszerű vallási népirtás, vagy világháború, és bármely korokban. Utóbbi amilyen hihetetlen, annyira valós. A maffia csoportokat szabadköműves és illuminati részek alkotják, ma, de ezeknek meg vannak az akár többezer éves elődei is. Túl bonyolult részleteiben kitárgyalni, de igaz.

  Ami a lényeg, hogy nem csak kettő, szerintem három, és “családok”.
  Aki egy kicsit is járatos a titkosszolgálatok mibenlétében, az érti amit mondok. Csak példának, egy kéz létrehoz három egységet, ami egységek egymás ellenségei ! Nehezen hihető, de ez van. Oszd meg és uralkodj, meg a csalással viselj háborút !

  Semmi nem az, mint aminek látszik, vagy láttatják ! Az egy kéz hatalma nem vitatott, de a kinek a keze, az folyamatosan !
  Ezért van az, ami van.

  A CIA meg az X, Y, Z, megalkotja az ISIS-t, és egyben felállítja az ellene küzdő csoportokat !!!??? Mert ugye az ISIS az aktuális oázis trafikjában tud venni géppisztolyt lőszerrel, ha akar. Csak úgy, a csomag cigaretta mellé ! Néhány tevét meg tankra lehet cserélni, pár kecske meg a vállról indítható rakétára elég ! Miközben a mélymagyar média megszakérti, hogy “az ISIS emberi művégtagokat gyárt, hogy bizonyítsa humanitárius voltát” !!!??? Ja, mert teve háton, meg lehet csinálni ezt ! Vagy egy teherautón, ami folyton mozgásban van ! Le lehet írni, illetve el lehet mondani a kétsegghülyék számára rendszeresített “komoly politikai, és mértékadó” médiákban.

  A nagy tömegek meg bambán ezt elhiszik. A nagy tömegek szellemi szintje meg mérhető pontosan. Egy amerikai riportfilm mutatta meg azt a mérhetetlen sötétséget, amit az átlagamerikai képvisel. “Kihalás fenyegeti a homo sapienst, mit szól hozzá ?”
  Bármennyire hihetetlen, de a tíz megkérdezettből egy sem tudta, hogy az “emberről” van szó !!! Mindegyik sajnálkozott, és “megmentené szíve szerint” !!!!!!!!!!!!!!!!!
  Egy másodpercig ne gondoljuk, hogy kis hazánk nagy többsége nincs azonos szinten !!!

  A Nagy Testvér által alkalmazott területi megbízottak az “államfők, és miniszterelnökök”. Ők a helyi maffia. Az egész világ, egy rohadt nagy “családok” által gründolt maffia szervezetek összessége. Ez akkor is tény, ha senki nem látja, vagy nem akarja látni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük