Oltásra gyógyszert, gyógyszerre oltást…

A NEXUS TV ZoomBoom adásának előzetese. Szendrődi Katalin kérdezi Bíró Évát (Augsburg, Németország)

A teljes felvételt a Nexus Tv oldalán nézhetik meg. www.nexustv.hu

4 thoughts on “Oltásra gyógyszert, gyógyszerre oltást…

 1. Aki ezek után is bízik a vakcinákat gyártók ún. gyógyszereiben, hát az csak szedje, meg is érdemli úgy vélem!
  Hiszen már a csapból is az folyik, hogy mi mennyire káros. Még a süket ember is meghallja már, vagy legalábbis sejti hogy
  valami rohadtul nincsen rendben. Nem kell mostmár olyannyira okosnak lenni ahhoz, hogy valaki átlássa mennyire megvezették az embereket.

  1. Teljesen egyetértek. Az jutott még eszembe, hogy ennyi károsodás és haláleset után miért kérdés még az, hogy az újat tesztelték, nem tesztelték, hány alanyon, stb…. kukába a sok sz@rral oszt’ csókolom. ?

 2. Oltás kísérlet, mindhalálig, mindörökké. Ugyan nem néztem meg az adást, de a témához pár gondolat:
  Ptk 6:526. § [A károkozásért való felelősség korlátozása és kizárása]
  A szándékosan okozott, továbbá az emberi életet, testi épséget vagy egészséget megkárosító károkozásért való felelősséget korlátozó vagy kizáró szerződési kikötés semmis.
  6:525. § [Károsulti közrehatás]
  (1) A károsultat kármegelőzési, kárelhárítási és kárenyhítési kötelezettség terheli. Az e kötelezettségek felróható megszegése miatt keletkezett kárt a károkozó nem köteles megtéríteni.
  (2) A károkozó és a károsult között a kárt magatartásuk felróhatósága arányában, ha ez nem megállapítható, közrehatásuk arányában kell megosztani. Ha a közrehatás arányát sem lehet megállapítani, a kárt a károkozó és a károsult között egyenlő arányban kell megosztani.

  Alaptörvény, Szabadság és felelősség, III.cikk (3) Tilos az emberi fajnemesítést célzó gyakorlat, az emberi test és testrészek haszonszerzés célú felhasználása, valamint az emberi egyedmásolás. Kiemelném az emberi test és testrészek haszonszerzés célú felhasználását. A haszonszerzés a gyógyszeripar közvetett haszna, minél betegebb valaki, annál több „gyógyszer” adható el. A megbetegítés formája pedig a kötelező oltás mérgezés, a környezet, a táplálék mérgezés.

  A reklám úgy kezdődött, hogy az oltás beadása csak egy kicsi szúrás. Csak egy kicsi beavatkozást kell elviselni ahhoz, hogy a nagy nyáj immunis legyen. Honnan ered ez az ’immunizálás’?
  Az oltáson keresztüli immunizálás, mint anyagi mérgezés pedig Dr. Stefan Lanka (Pandémia színház, bitchute) elmondása szerint a következő logikán alapul, az alkoholhoz való hozzászokás példáján keresztül bemutatva:
  Ha olyan ember iszik egyszerre sok alkoholt, aki nincs hozzászokva, akár az általa okozott mérgezési sokkba végletesen bele is halhat, de mindenképp alkoholmérgezés tünetét fogja mutatni. Ha viszont apránként szokik hozzá valaki egyre nagyobb adag alkoholhoz, akkor, ha odáig jut, hogy egyszerre nagy adagot iszik meg, még csak kicsit se lesz részeg. A nagy ’hozzászokás’, az ’immunitás’ eredménye pedig az alkoholizmus függőség kialakulásával: idegsejt elhalás miatti elbutulás, emlékezet kimaradás, emésztőrendszeri rák, öngondoskodásra való képtelenség.
  Ha tehát egy méreggel rendszeresen mérgeződik valaki, az hozhatja meg a kívánt immunitás hatást. Vagyis ha egyszer nagy mennyiséggel találkozik majd valaha a méreggel, és akkor egyszerre nagy mennyiséget adagol magába, akkor az meg se fog kottyanni. Ám közben a szervezet más úton fog maradandó károsodást szenvedni. Vagyis nem immunis lesz, hanem mérgezés miatt maradandóan károsodott.
  A „csak egy kis szúrás”, csak egy kis adag méreg ezt jelenti.
  A statisztikákról pedig pontosan annyi mondható el, hogy amelyik fiolában méreg van, az a méreg típusától és mennyiségétől függően fog egyértelműen ok-okozatként mérgezést, betegséget kiváltani. Amiben fiolában nincs méreg, az nem fog megbetegíteni. A statisztika ki fogja utána mutatni a mérgezettek megoszlását: életkoronként, országonként, vallás, bőrszín, előző ismert betegségek alapján, bármi egyéb alapján.
  Ezt jelenti az immunizálás mindhalálig, mindörökké.

  1. Idevágó információ.

   Az informatialibera.ro/hu oldalon van egy cikk a gyorstesztek méreg tartalmáról !!! A pálcikás fertőzés “macerás” volt.
   ( Magánorvosi rendelők hirdetik az interneten, pontosabban a youtube hirdetésekben, hogy a “hamis kínai” gyorstesztek helyett, ők az “igazit” adják !!! )

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük