A Covid a legjobban átoltott országokat érinti leginkább


https://rumble.com/v1kmr47-a-covid-a-legjobban-toltott-orszgokat-rinti-leginkbb.html

7 thoughts on “A Covid a legjobban átoltott országokat érinti leginkább

 1. Kicsit idejétmúlt információ, ez még egy januári riport volt a francia tévében, és azóta is ugyanúgy tolják a hülye oltásokat itt, szóval… kár lenne erre alapozni a reményt, hogy nemsokára vége..

  1. Lesz is nemsoká. Ám nem valamilyen “politikai összefogás” hozza el, és nem is “ellenállásszövetség”.

   Régen meg voltak írva napjaink eseményei:
   „…olyan nagy nyomorúság lesz akkor, amilyen nem volt a világ kezdete óta mostanáig, és nem is lesz soha. Ha nem rövidíttetnének meg azok a napok, nem menekülne meg egyetlen halandó sem, de a választottakért megrövidíttetnek azok a napok.” (Máté 24:21-22)

 2. Ez a cim/hir ugye alapjaiban is marhasag, mert a “fertozotti szam” nem jelent az egvilagon semmit, csak azt hogy mennyire tomegesen alkalmaztak a tesztelest.

  Ez az erveles valid volt a hivatalos narrativaval szemben is, es igaz az ilyen marhasagokra is. A jo doktoroknak szurniuk kellene a hulladek contentet, mert ez hitelteleniti az egesz munkajukat.

  1. Teljesen igaza van! A címnek valójában így kellene hangzania: “Miért van az, hogy a kovidnak hazudott megbetegedések azokban az országokban a legmagasabbak, ahol a legtöbb embernek adták be az oltásnak hazudott méreginjekciókat?” Egyedül ennek van értelme, és ha így tesszük fel a kérdést, a válasz is egyértelmű!
   A “kovid-esetek”, “kovid-megbetegedések” meg a hasonló kitalációk a neurolingvisztikai programozás részei, hogy tudat alatt meggyőzzön bennünket egy “halálos” betegség és egy kamu-járvány létezéséről, meg az összes eddigi lezárás, távolságtartás, pofapelenkázás, méreginjekciózás szükségességéről.
   Vegyük már észre, hogy hülyére vagyunk véve, mégpedig vérprofi viselkedés- és marketing-pszichológiai manipulációkkal! Ne hagyjuk magunkat tudat alatt programozni! Illyés Gyula zseniális verse, az “Egy mondat a zsarnokságról” nagyon frappánsan fogalmazza meg, hogyan mérgezik meg még a gondolkodásunkat is: “…ha magadban beszélgetsz, ő, a zsarnokság kérdez, képzeletedben se vagy független…”, “…eszmélnél, de eszme csak övé jut eszedbe…”, stb.
   Ne féljünk nevükön nevezni a dolgokat!
   Induljunk ki abból, hogy a mainstream média alapból hazudik és manipulál. A dezinformációt egyszerűen állítsuk a fejéről a talpára, és lássuk el ellenkező előjellel! Mindjárt közelebb járunk az igazsághoz!

 3. Ann Heverlee-ből ( Belgium ) már hat hónapja nagymama. De a lánya beoltatta magát és erért a kisunoka két aggressziv leukémia
  fajta betegséggel született.

  Forrás:
  https://uncutnews.ch/anns-tochter-wurde-waehrend-der-schwangerschaft-geimpft-bei-der-geburt-stellte-sich-dann-heraus-dass-etwas-nicht-stimmte/

  A születéskor az ápolónővérek rögtög riadót fújtak, mert észrevették, hogy valami nem normális. A kisgyerek nyakán és a testén is kék
  foltokat láttak, ami nem normális. Ezután a kisbabát rögtön az intenzivosztályra vitték. A kisbaba túlélési esélye csak 10 %.

  Van sok eljárás, Chemok, katheterek, sok teljes értékü élelmiszer, de még morphium, kortisol, antibiotika, antimykotika, a baba életben
  tartásához. De ezek nagyon súlyos gyógyszerek.

  Aki terhes, annak magát nagyon meg kell gondolni, hogy beoltatja-e magát.

  Kérem a mellékelt viseó megtekintését ! A holland myelvet a német nyelvtudással egy kicsit meg lehet érteni. Néha az az érzése
  az embernek, hogy németet hall. De természetesen ez nem igaz.

 4. Ez egy olyan info szerintem, amit egyébként főmédiában sohasem fog hallani az ember.
  Ahhoz meg nem kell teszt sem, hogy rengeteg beteggel legyen tele a rendelő vagy kórház.
  Azt meg végképp nem értem, hogy ennyi szenny után miért nem indul már meg a tömeg és söpri el a WHO és társai SZA(r)DÖ(g)NUL(la)-okat. Én csak így nevezem ezeket, mert embernek nem lehet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük