Felhívás a felébredt magyarokhoz! Talpra magyar…! Kezdjük el a szent, ősi, etikára épülő, új társadalom építését!

Csatlakozz Te is a Tisztán Látók Tizedes Rendszerébe!

Keresd az új/régi barátokat a városi parkokban “Séta a parkban” jegyében!

A tizedes rendszer a szkíta-hun katonai rendszer és a magyarság társadalmi szerveződésének alapja volt. Ennek az úgynevezett riadóláncnak a kiépítését semmi esetre sem harcias tevékenységekért szorgalmazzuk, hanem azért, hogy a jelenlegi szélsőséges élethelyzetben a helyi közösséget összefogja a túlélés és a zavartalan kommunikáció érdekében. Lényege, hogy a társadalom családon kívüli legkisebb egységeként létrehozták a tizedet. Mivel az ideális és jól építhető csoport méret a 10 fő, amikor a tizedes (a 10 fős csoport vezetője) jól tudja az egész csoportot irányítani, ismeri a csoport minden tagját, nem alakul ki még a csoporton belül alcsoport, ezért ez a csoport nagyság a sereg, vagy a társadalom alapja. Ez egy ősi tapasztalat, melyet ebben a szerencsétlenkedő új világban is alkalmazni tudunk, hogy a dolgok jó irányt vegyenek. Azok, akik felébredtek a covid terrorból, az oltás terrorból, akik nem szeretnék magukat tovább kényszerítve tudni, azok ki kell kerüljönek a digitális közösségi térből, az ellenséges oltásarroganciából és egymással a tizedes rendszeren belül kell tartsák a kapcsolatot. A következő lépcsőfok a század, 10 db tizedből egy századot hozzunk létre, majd 10 db századból jön az ezred. Mindegyik élén egy-egy vezető, a felsőbb szint adja a központi irányítást, az alsóbb szintek pedig a kapcsolattartást, de minden vezető 10 emberért, vagy egységért kell felelősséget vállaljon. Ez lehet az új humánus, józan emberekből álló társadalmunk alapja.

A lényeg tehát, hogy kezdjetek el kapcsolódni egymással! Minden csoport 10 fő legyen! A családokból egy tizedben csak egy képviselő legyen! Keressetek 10 felébredt embert a környezetetekben úgy, hogy egymást fizikálisan is könnyen el tudjátok érni, szükség esetén, akár internet és telefon nélkül is lehessen riadóztatni a tized társakat.

A 10 fős csoport válasszon egy tizedes vezetőt. A csoport adjon egy nevet saját magának. Ez és a település neve adja a csoport fellelhetőségét. A tizedesek jelentsék a siteunkon keresztül, hogy létezik a 10 fős csoportjuk a tized nevének és a település nevének a megjelölésével. Ez csupán azért kell, hogy lássuk az új társadalom növekedésének az ütemét. 10 ilyen csoport kell kapcsolódjon majd egymáshoz hogy létrejöjjön egy század és annak kiválasztott vezetője a százados.
Az egymással való kapcsolódás másik színterének kinevezzük a városi parkokat! A jelszó: “Séta a parkban”! Minden vasárnap délelőtt 14 órakor, a helyi település városi/falusi parkjaiban gyűljetek össze, akár minden felhívás és telefon nélkül is, hogy ez egy megszokott helye és ideje legyen a felébredt emberek találkozásának és az új társadalom megteremtésének. Keressétek a digitális térből, vagy a való életből, régi/új kapcsolatokból származó ismerősöket, barátokat, de örüljetek az új ismerettségeknek is. Barátkozzatok! Legyetek kedvesek, teremtsétek meg az új pozitív hangulatot, a jókedvet! Legyen piknik, legyen kis műsor, spontán beszélgetés. Kezdjétek el az egyéni és csoport tervek kialakítását, koncentráljatok a pozitív tervezésre és ne szánjatok sok időt a bűnözők világának, a körülöttünk zajló összeomláshoz közeledő rendszer eseményeinek tárgyalására. Az esetleges áramkimaradások, internet összeomlás egyéb nehézségek esetére szövetkezzetek a szükségletek biztosítására, szövetkezzetek a pénzrendszer összeomlása esetén való tennivalókra, a gyerekeitek, unokáitok megvédésére. Aztán a parkból visszatérve nyerjetek meg minél több még alvó embert, olyanokat, akik a pillanatnyi utazási mámoron, vendéglátó, szórakoztató egység élvezetén túl is látnak és képesek felelősen gondolkodva ezeken a mézes madzagokon felül emelkedni. Biztassátok őket is a tizedes rendszer építésére! Ne mondjatok le senkiről, arról sem, aki már oltatott! Nem biztos, hogy újra belemenne egy oltásba, amelybe hamarosan bele fognak menni a menthetetlenek! Az utóbbiakra viszont ne vesztegessétek az időtöket feleslegesen! A háború ilyen! Vannak akik menthetők és vannak akik elvesznek. Csak őszinte és igaz embereket vegyetek magatok közé, olyanokat, akik tényleg felébredtek és nincs kétségük a most zajló világ szintű bűncselekményekről. Amennyiben csatlakozni szeretnétek a mi országos tized hálózatunkhoz, akkor küld el a tizedetek nevét, a települést, és egy elérhetőséget (telefonszám vagy cím) a tizedek@protonmail.com email címre! Legyetek jó csoport! Legyetek jó tized, század, ezred! Sok-sok ezred megújítja majd a korrupt társadalmat és a világot!

Építsük a szebb jövőt!

Üdvözöl Benneteket az Orvosok, Tudósok, Egészségügyi Dolgozók a Tisztánlátásért, a Civilek a Tisztánlátásért, a Jogászok a Tisztánlátásért csoport

 

36 thoughts on “Felhívás a felébredt magyarokhoz! Talpra magyar…! Kezdjük el a szent, ősi, etikára épülő, új társadalom építését!

  1. A rák mRNS alapon történő immunoterápiájának 2008 óta tartó kifejlesztésével egyértelműen IGEN. Viszont az ugyanezen technológiájú, az elmebeteg Bill Gates által megvéve és vakcinajátékába besodródva egyértelműen NEM.
   Ki is mondja, hogy egy szintetikusan készített génből készítik az mRNS-t, amely ugyanazt a szintetikus gént építi fel a szervezetbe. A 3 pontos kérdés: mi is az a szintetikus gén egész pontosan??????????????

   1. Karikó 15 éve dolgozik az mRNS rákellenes terápián. Hány betegen segített azóta?

   2. Hogy mi is van a Pfizer vakcinában “egészen pontosan”???
    Tessék, ez:
    “Sequence:

    The modRNA sequence of the vaccine is 4,284 nucleotides long.[84] It consists of a five-prime cap; a five prime untranslated region derived from the sequence of human alpha globin; a signal peptide (bases 55–102) and two proline substitutions (K986P and V987P, designated “2P”) that cause the spike to adopt a prefusion-stabilized conformation reducing the membrane fusion ability, increasing expression and stimulating neutralizing antibodies;[28][85] a codon-optimized gene of the full-length spike protein of SARS-CoV-2 (bases 103–3879); followed by a three prime untranslated region (bases 3880–4174) combined from AES and mtRNR1 selected for increased protein expression and mRNA stability[86] and a poly(A) tail comprising 30 adenosine residues, a 10-nucleotide linker sequence, and 70 other adenosine residues (bases 4175–4284).[84] The sequence contains no uridine residues; they are replaced by 1-methyl-3′-pseudouridylyl.[84] The 2P proline substitutions in the spike proteins were originally developed for a MERS vaccine by researchers at the National Institute of Allergy and Infectious Diseases’ Vaccine Research Center, Scripps Research, and Jason McLellan’s team (at the University of Texas at Austin, previously at Dartmouth College).[85]
    Composition

    In addition to the mRNA molecule, the vaccine contains the following inactive ingredients (excipients):[11][87][88]

    ALC-0315, ((4-hydroxybutyl)azanediyl)bis(hexane-6,1-diyl)bis(2-hexyldecanoate)
    ALC-0159, 2-[(polyethylene glycol)-2000]-N,N-ditetradecylacetamide
    1,2-distearoyl-sn-glycero-3-phosphocholine (DSPC)
    cholesterol
    dibasic sodium phosphate dihydrate
    monobasic potassium phosphate
    potassium chloride
    sodium chloride
    sucrose
    water for injection

    The first four of these are lipids. The lipids and modRNA together form nanoparticles. ALC-0159 is a polyethylene glycol conjugate, i.e., a PEGylated lipid.[89]

    The vaccine is supplied in a multidose vial as “a white to off-white, sterile, preservative-free, frozen suspension for intramuscular injection”.[14][15] It must be thawed to room temperature and diluted with normal saline before administration.[15]

    Bárki számára elérhető, ezen a linken, gondolom, az angol nem probléma!
    https://en.wikipedia.org/wiki/Pfizer%E2%80%93BioNTech_COVID-19_vaccine

  2. Karikó a következőket nyilatkozta, méghozzá magabiztosan, tudományos alapokra helyezve mondanivalóját, és remélve, hogy az emberek majd neki hisznek: ” a különböző médiákban kérnek tőlem tanácsot, hogy magyarázzam el és tudományosan mondjak arról véleményt, hogy miért nem épül be az RNS a DNS-be,”… . …. “ilyen veszély nincs, hogy az RNS beépül a DNS-be, mert ha az mind beépülne, akkor a kromoszómáink már mérföldhosszúak lennének”. Ő szerintem csak in vitro “van otthon”. A pályafutásáról nem tudok nyilatkozni, hisz olyan hirtelen került a képbe, eddig nem is tudtunk semmit a munkásságáról. A világon arcukat, hírnevüket felvállaló, nemzetközileg elismert professzorok és orvosok szólalnak fel szinte naponta pontosan a Karikó által kijelentett dolgokra figyelmeztetve. Karikó egyszer azt is nyilatkozta, hogy a mai tudomány már olyan szinten van, hogy lehetőség van digitális szekvenciák alapján oltóayag előállítására. Szívesen meghallgatnék egy olyan kerekasztal beszélgetést, ahol Karikó Katalin, , Dr.Tenpenny, Prof.Dr. Cahill vagy Dr.Bhakdi vannak jelen.

   1. Az RNS nem épül be a meglévő DNS-be, hanem mint korábban idéztem, reverz transzkripció révén egy önálló DNS-t épít fel a szervezetbe, annak a szintetikus génnek mintájára, amiből képezték. Éppen csak azt nem tudjuk, hogy az a fehérje mire képes a testünkben.

    1. Kedves Dr. Szabó Attila!
     Az Ön által említett jelenség, a reverz transzkripció csak ún. RETROVÍRUSOK, mint pl. a HIV, esetében fordul elő, az emberi genom NEM tartalmazza ezt a gént!!! Így működik viszont az RT-PCR reakció, ami a Covid kimutatására használatos.
     Az mRNS vakcináról FEHÉRJE képződik, aminek egy-egy különösen “kitett” szakaszai (epitopok) ellen képződnek ellenanyagok (nem egyféle, hanem ahány immunogén epitopot a szervezetünk felismer). Ezért nem veszítjük el a védettséget akkor sem, ha a tüskefehérje egyes pontjai – aminosavjai – mutáció révén kicserélődnek.

     1. RE: “a reverz transzkripció csak ún. RETROVÍRUSOK, mint pl. a HIV, esetében fordul elő”

      Az alábbi írásban hivatkozott, megjelenés előtt álló Harvard-MIT tanulmány szerint nem egészen ez a helyzet (vö. ‘retro-integráció’):

      A December preprint about SARS-CoV-2, by scientists at Harvard and Massachusetts Institute of Technology (MIT), produced findings about wild coronavirus that raise questions about how viral RNA operates…
      Their key findings were as follows: SARS-CoV-2 RNAs “can be reverse transcribed in human cells,” “these DNA sequences can be integrated into the cell genome and subsequently be transcribed” (a phenomenon called “retro-integration”) — and there are viable cellular pathways to explain how this happens…

      Nor is reverse transcription uncommon. Geneticists report that “Over 40% of mammalian genomes comprise the products of reverse transcription.”
      The preliminary evidence cited by the Harvard-MIT researchers indicates that endogenous reverse transcriptase enzymes may facilitate reverse transcription of coronavirus RNAs and trigger their integration into the human genome….

      In 2012, a study suggested that viral genome integration could “lead to drastic consequences for the host cell, including gene disruption, insertional mutagenesis and cell death.”
      [Biochemist – molecular biologist Dr Doug] Corrigan makes a point of saying that the pathways hypothesized to facilitate retro-integration of viral — or vaccine — RNA into DNA “are not unknown to people who understand molecular biology at a deeper level.”..

      Just how long the vaccines’ synthetic mRNA — and thus the instructions for cells to keep manufacturing spike protein — persist inside the cells is an open question…

      synthetic mRNA in the COVID vaccines is a different story. In fact, the step that ultimately allowed scientists and vaccine manufacturers to resolve their decades-long mRNA vaccine impasse was when they figured out how to chemically modify mRNA to increase its stability and longevity — in other words, produce RNA “that hangs around in the cell much longer than viral RNA, or even RNA that our cell normally produces for normal protein production.”

      It is anyone’s guess what the synthetic mRNA is doing while it is “hanging around,” but Corrigan speculates that its enhanced longevity raises the probability of it “being converted over into DNA.”
      Moreover, because the vaccine mRNA is also engineered to be more efficient at being translated into protein, “negative effects could be more frequent and more pronounced with the vaccine when compared to the natural virus.”
      https://childrenshealthdefense.org/defender/science-mrna-vaccines-alter-dna/

     2. Bár szuperfertőző megválaszolta a RT kérdést, ajánlom a következőt is elolvasni:
      https://www.wikiwand.com/hu/MRNS_vakcina
      Tény, hogy csak a PCR tesztek kapcsán lehet ismerős széles körben a RT, de ez egy folyamat, amely más esetekben is nyomon követhető.

    2. Valóban a LINE1 (8%) génszakaszunk valamint egyes transposon szekvenciák rendelkeznek reverz transzkriptáz aktivitással. Ajánlhatom figyelmedbe Rudolf Jaenish professzor úr munkásságát? Amikor támadás érte a SARS-Cov-2 genomba épülésének kisérletei miatt, lekontrollálta, ez ellen már nem tudnak tenni. Kérdezték, hogy mit szól az oltásban kétkedőkhöz, akik felhasználták e tanulmányt s azt állítják, a mRNS vakcinák is hasonlóan járhatnak? Hát, nem adott egyértelmű nemleges választ. Arra leszek kíváncsi, mikor jön ki egy ezirányú vizsgálattal (Ugyanis a vakcinagyártók érvelése, miszerint csak egyirányú út létezik DNA-RNA-FEHÉRJE már 1960-as években megdőlt!).

     1. A Line1 maga egy retrotranszpozon funkcionális RT-vel; a bennünk lévő cirka fél millió kópiából 80-100 aktív. A preprint munkában idegen (CMV= cytomegalovírus) promotert alkalmaznak, nem sajátot, ami kb. 8x expressziós szintet ad a sajáthoz képest. Valóban NEM lehet kizárni, hogy ELVI, illetve kis gyakoriságú eseményként előfordulhat az elképzelt esemény. Azért lehet igen ritka, mert saját génjeinkről képződött RNS-eink sincsenek “visszaírva”, mert nem “mérföldhosszú” (Karikó modása), hanem csak 2 m a genomi DNS-ünk. Viszont vannak pzseudogénjeink, amik döglöttek (frameshift- STOP , partial deletions, stb). És ne felejtsük, ezek sejtkultúra adatok, extramagas RT-expresszióval!!!
      Fontos rész Rudolf Jaenish munkájából:
      “The real question is whether the cell culture data have any relevance to human health or diagnostics. “In the absence of evidence of integration in patients, the most I can take away from these data is that it is possible to detect SARS-CoV-2 RNA retroposition events in infected cell lines where L1 is overexpressed,” Feschotte says. “The clinical or biological significance of these observations, if any, is a matter of pure speculation at this point.”

      Jaenisch’s and Young’s team do report hints of SARS-CoV-2 integration in tissue from living and autopsied COVID-19 patients. Specifically, the researchers found high levels of a type of RNA that is only produced by integrated viral DNA as the cell reads its sequence to make proteins. But, Young acknowledges, “We do not have direct evidence for that yet.”
      Izgatottan várjuk, amikor a “YET” szó “ALREADY” lesz…

 1. Kiváló kezdeményezés!
  Érettségiző gyermekem lassan nem tud olyan társához csatlakozni, aki ne lenne oltáshívő és beszólogató. Az osztályának több mint 80%- be lett vagy be lesz oltva. Ki vannak rekesztve, amit a kamaszkorban nagyon nehezen élnek meg. Fontos számukra a társaik véleménye! Ezért nem csak a felnőttek kapcsolódása lesz fontos, hanem hogy a gyermekeinknek is hasonló gondolkodású társakat keressünk!

  1. Össze kell fogjunk. Nincs más megoldás, védenünk kell Őket, a Jövőt. A mieink megértették, hogy idén nincs múzeumlátogatás, nevezetességek felkeresése, pedig az Alföldre igyekeztünk. A tisztaságuk megőrzése fontosabb. Érdekes, egy magasrangú politikus csemetéjét nem láttam beoltva, állítólag a vakcina cézár gyerekei sincsenek.

 2. Megdöbbent, hogy az észérvek helyett már ez a szakmainak tűnő oldal is ezzel a “szkíta – hun – ősi – szent” blablával jön.

  Ez a stílus a BIZTOS garancia arra, hogy a jól indult mozgalom a garantált érdektelenségbe fulladjon.

  Ha mindenképpen a misztika irányába akarnak elmenni, miért nem szorongatják meg inkább a római katolikus egyház helyi elöljáróinak a mogyoróit? Sok hívő katolikus lenne kíváncsi például arra, hogy miért nincs a római katolikus egyháznak egyetlen egy tiltakozó szava se az ellen, hogy a New Age szervezetei a “pásztorok” legkisebb ellenállása nélkül tudják terelni a nyájat a garantált pokolba!

  Arra is sokan lennének kíváncsiak, hogy odalökhetik-e a keresztények a testüket, ami a “Szentlélek temploma” valamelyik New Age szektának, hogy oltóanyagokkal kísérletezzen rajta. A római katolikus egyháznak erről nincs álláspontja. Elmaszatolták az egészet azzal, hogy elmentek az abortumos álproblémás hamis narratíva irányába.

  Mindenki figyelmébe ajánlom Gál Péter atya könyvét: A New Age – keresztény szemmel. Új, átdolgozott és jelentősen bővített kiadás. Lámpás kiadó – Szegletkő kiadó, 1996. (Nem lehet kapni, aki hozzájut, terjessze, ahogy tudja.)

  A római katolikus hívők a tömeges gyógyszerkísérletbe tereléssel kapcsolatban most éppen pásztor nélkül vannak. Csak szólok.

  1. RE: ‘miért nincs a római katolikus egyháznak egyetlen egy tiltakozó szava se… odalökhetik-e a keresztények a testüket…hogy oltóanyagokkal kísérletezzen rajta. A római katolikus egyháznak erről nincs álláspontja.’

   Carlo Maria Viganó érsek többször megnyilvánult a plandémia és az Új Világrend kapcsán:

   ‘családok mennek tönkre, gyermekek és fiatalok testi és lelki egészségét veszélyeztetik és megfosztják őket a szocializációhoz való joguktól, az idősotthonok lakóit egyedül hagyták meghalni, a rákos és súlyos betegek kezelését teljesen elhanyagolták, a vállalkozókat csődbe vitték, a hívektől megtagadták a szentségeket és a szentmisén való részvétel lehetőségét….

   vakcinaként mutattak be génszérumokat, kitéve a populációt egy kísérletnek, melynek még mindig ismeretlen eredményei és mellékhatásai minden bizonnyal súlyosabbak, mint a COVID tünetei; kik támogatták ezt az apokaliptikus narratívát a Parlament székeiben és a média szerkesztőségekben? És a katolikus hierarchia legmagasabb szintjein lévő személyek, akik bűnrészesek ebben a groteszk komédiában: hogyan fognak elszámolni a lelkiismeretükkel Isten előtt, amikor életük végén a színe elé kell majd járuljanak?’
   https://www.erdely.ma/a-vilagjarvany-bunreszesei-interju-a-megdobbento-osszefuggesekrol-carlo-maria-vigano-ersekkel-i-resz

   https://www.erdely.ma/a-vilagjarvany-bunreszesei-interju-vigano-ersekkel

   1. Csak meg kell nézni a római Szent Péter-bazilika szimbólumtárát: kígyók mindenütt. Úgy néz ki, mint egy kígyófészek. Erkölcshirdetők, akik maguk ennek épp az ellenkezőjét csinálják: pedofília, pénzfelhalmozás. Csak meg kell nézni a Vatikán titkos kincstárát vagy csápjainak kiterjedését.

  2. Kedves Kis Úr!
   Az Ön által említett “szkíta – hun – ősi – szent” blabla ezerszer működőképesebb, mint az álszent egyházak, csak szólok. Melegen ajánlom nekik is az önszerveződést, mivel nincsenek már pásztorok, akik tényleg azok lehettek volna, azokat ellehetetlenítette maga a szent egyház, tudok ilyenről. Mindemellett manapság, amikor az életünk a tét, nem lényeges, ki hívő és nem hívő:az számít, ki hagyja, hogy manipulálják és ki az, aki nem. Tehát pontosítom magamat is:ne a különbséget keressük egymásban, hanem a közös nevezőt, szervezkedjünk egymással hívő és nem hívő is! Egységben az erő! Gandhi mostanában sokszor eszembe jut, valahogy nekünk is hasonlóan kellene védekeznünk, mint ahogy az indiaiak tették az ő vezetésével. Nem az ideológia a lényeg, hanem a cselekvés és most ennek jött el az ideje!

 3. Két videó a magyar tudós asszony munkájáról.

  1) COVID-19
  https://www.youtube.com/watch?v=9v58dhCvsTs

  Ebben a videóban ez az ember ( földi ) már teljes védelmébe veszi Karikó Katalint és felkésziti azt ez esetleges
  ( ez már boritékolható) Nóbel-díj átvételére.
  A földi figyelmezteti a sok rossz embert, hogy aki az állítja, hogy az mRNS-vakcinával együtt az emberekbe chip-eket fognak bele
  telepíteni, az szégyelje magát. Mert az konteós és valami hülye agyú megbuggyant.
  Nekem ezzel csak az a bajom, hogy ilyen dúrva kirohanás a másik ember ellen, azt egy kicsit dúrvának találom.
  Az én meglátásom ebben az ügyben az, hogy mi a biztósíték arra, hogy azok a valakik, engedélyt kérnek-e valakiktől ?
  Nem is beszélve, kifejezetten a tudós asszonytól ?
  Ne legyünk már ilyen naivak, kérem szépen !
  A tudós asszony az élete folyamán mindig függött valakiktől, akik a munkäját pénzelték és támogatták.

  2) Karikó Katalin exkluzív interjúja – Szeged Televízió – 21.05.20.
  https://www.youtube.com/watch?v=05rqO8gfeQw&lc=UgziQbwJcyak6_4Bewp4AaABAg.9Najdq3aGe99Nb1nq2l9Fe
  Részemről nincs semmi megjegyzésem ehhez a videóhoz.

 4. Ezt nagyon jo otletnek tartom! Kulonosen, hogy vegre Protonmail-t hasznalnak! Sajnos Godeny Gyuri leragadt a Gmail-nel es FB-nal, amit ilyen emberek ellen iranyitott cenzurazasi es diktatorikus idokben nem kene hasznalni.

 5. Kedves Dr. Tamasi József!
  Van-e tudomása arról, elérhetők-e illetve mikor lesznek elérhetők az országban gyógyító, regeneráló MED BED-ek?
  Hol vannak/lesznek ezek?
  Köszönöm.

  1. Először is cél az 5G tornyok átalakítása a gyógyító 432 Hz-re. A Tesla technológia képes a skaláris-energia semlegesítésére. Pl. Ny-Ausztráliában már felállítottak próba Tesla PowerBankokat. MED BED = kvantumgyógyászat (Tesla energia és UV fény kombinációja), a NESARA/GESARA projekt része, kb. 6000 betegséget gyógyít és kb. 30 évet “lefarag” az életkorból. 3 féle ágy létezik. Pl. Hollandiában, USA-ban már felállították az első ilyen ágyakat. A Big Pharma + Gates nagyon nem akarják, hogy nyilvánosságot kapjon ez az egész.
   (https://zapsurgical.com/, https://www.youtube.com/watch?v=3AyEKqrAAwk&ab_channel=TheDivineMatrix)

 6. A tizedesrendszerbe szerveződés igen jó volna.
  Ez az összekapcsolódási mód érdekelne, szerintem sokakat:
  ” “Séta a parkban”! Minden vasárnap délelőtt 14 órakor, a helyi település városi/falusi parkjaiban…”
  Egy kis pontosítást kérnék a szövegben megjelölt időpontra: vasárnap délután 14 óra lenne?

  Köszönettel a bátor, tevékeny kiállásukért a közjó érdekében!

 7. Ennyi erővel az a 10 fő civil szervezetet is alapíthatna és hivatalosan Szervezeti keretek között is folytathatnák a tevékenységük.

 8. Szebb jövő??????Jobb rendszer,írányítás?????
  Nem,nekünk nem kell szebb jövő meg a többi
  Csak a hamisan,jogtalanul, tudatunk nélkül el lopot isteni emberhez való jógunk ,jógos vissza szerzése kell,ezzel felszabadítva,meg szüntettve a rabszolga személy fiktív fikció rabságából
  Ez a szabad vílág építésenek alapja

 9. Elfogadás!!!Igenis képesek vagyunk egy szebb jövő építésére,ehhez pedig minden ember a részese kell hogy legyen.Függetlenül nemi hovatartoźás,vallás,nemzetiség.bőrszín,oltott oltatlanMinden embernek joga van a szabad élethez,diszkrimináció nélkül!!!!

 10. Köszönöm a közölt ismeret terjesztő közleményt.A hozzászólásokat is végig olvastam.Jó érzéssel töltött el.Az oltások kötelezővé tételét reméljük nem teszik meg.Mi öregek könnyebben vagyunk már,nem fenyegethetnek a munkahely vesztéssel.Egyedül az unokák oltása,ami nyugtalanító.Kérdezem,mit tehetünk,ha a szülők beoltatták magukat-félre tájékoztatás,félelem,közvetett kényszerítés,egyebek-miatt.Persze finoman,ha előjön a téma,akkor is félnünk kell a gyermekeink kényszerítő szavaitól.Természetesen elhárítjuk.Így döntöttem.-kész.Ez a szerveződés jó ötlet.Köszönöm.

 11. Megpróbálom ismét elküldeni a C.G.JUNG idézetet, talán most meg is érkezik Önökhöz. Sajnos nem mentettem el az idézet mellé írt észrevételeimet, ezért most újra írom, amit a szívem, lelkem súg.
  C.G.JUNG idézet:
  “Hiszem, hogy a jövőben a nem materiális úton, szellemi eszközökkel történő gyógyításnak szinte elképzelhetetlen lehetőségei vannak.
  És hiszem, hogy túlnő majd azon a kereten, amit ma jogosan vagy jogtalanul funkcionálisnak tekintünk, és minden szervi rendellenességet magába fog foglalni.
  Új idők hajnala ragyog fel előttem, ahol bizonyos műtéti beavatkozásokat, pl. belső daganatoknál, csupán fércmunkának fogják tartani, elborzadva, hogy valaha olyan korlátolt tudással és gyógymóddal rendelkeztek.
  Alig lesz már helye a hagyományos gyógyszereknek.
  Távol áll tőlem, hogy a modern orvostudományt és sebészetet bármilyen formában lebecsüljem, ellenkezőleg, csodálattal adózom mindkettőnek.
  De én betekinthettem azokba a hallatlan energiákba, amelyek magában a személyiségben benne rejlenek, és rajtuk kívülálló forrásból származókba is, melyek bizonyos feltételek között keresztüláramolhatnak rajtuk, amit én nem nevezhetek másképp, csak isteninek.
  Erő, amely nemcsak működésbeli rendellenességet gyógyít, hanem minden szervi megbetegedést is, amely csupán csak a lelki-szellemi bajok kísérője.” ( Prof. Dr. C.G. JUNG (1875-1961) világhírű svájci pszichiáter)
  A Szeretet és a félelem a két fő erő földi világunkban. A félelem teremti a sötétséget, a szélsőséges érzelmeket- düh, harag, agresszió, szorongás, kilátástalanságot, a szenvedést, a szervi betegségeket-. Ahogy Selye János prof. is írta a “Stressz distressz nélkül ” című könyvében: soha NEM a vírusok és a baktériumok vannak az első helyen a megbetegedéseinkben, hanem a kiszolgáltatottság, a létbizonytalanság, az értelmetlenség és a félelem okozta szélsőséges érzelmeink…
  Naponta azt halljuk a médiában, hogy világjárvány van és aki nem fogadja el a “védőoltás-mentőövet” az meghalhat, aki pedig nem engedi beoltatni magát az vírustagadó, áruló és veszélyes a beoltottakra. Naponta halljuk a halottak számadatait, a megelőzésről egy szó sem esik. A médián keresztül mit hallottunk? Rettegést keltő – nocebo hatású!! – üzenetet, azt hogy 100 betegből 90 meghal, ha lélegeztetőgépre kerül…a krematóriumok túlterheltek…..stb. (megjegyzés: Az orvosi etikai kódexet talán érdemes lenne újraolvasni.) Ki az, aki a médiában az utóbbi egy évben beszélt immunrendszerünk megerősítési lehetőségeiről ? … Merre is tartunk? Maszkot viselünk, bezártak bennünket…vállalkozások mentek csődbe, családok ezrei kerültek nehéz helyzetbe…Egy év elég volt ahhoz, hogy az oltatlanokat megfosszák alapvető emberi jogaiktól és elindítsanak egy olyan folyamatot, amely MINDANNYIUNKRA nézve tragikus lehet.
  C.G.JUNG azt írja, hogy létezik egy erő, amely csodákra képes. Ez az erő pedig a SZERETET, a Szeretet pedig ISTEN! Isten pedig bennünk él! A Szeretet teremti az EGÉSZ-SÉG-et, a harmóniát a békét, a feltétel nélküli elfogadást. Ez az erő az, amiben EGY-ek vagyunk, egyek lehetnénk! Azért születtünk erre a csodás világra, hogy szeressünk és szeretetet tanuljunk. Nemet kell mondanunk a félelemre!! Őszintén és feltétel nélküli elfogadással kell egymásra figyelnünk…. véleményeinket ütköztetnünk… és megtanulni szeretetben élni.
  Ahol a félelem erői uralkodnak ott erőszak van, pusztulás van, háborúk és betegségek. A félelemkeltés diktatórikus eszköz. A teremtői rend a lelke mindennek, az pedig nem más, mint a Szeretet. Einstein írta a lányának: ” A Szeretet gravitáció, mely esélyt ad az emberiségnek arra, hogy ne pusztuljon bele saját önzésébe(…) A Szeretetért élünk és halunk meg. A Szeretet Isten és Isten a Szeretet.(…) ha azt akarjuk, hogy fajunk túléljen, ha fel akarjuk fedezni az élet értelmét, ha meg akarjuk menteni a világot annak minden tudatos élőlényével, akkor a Szeretet az egyetlen válasz(….) A Szeretet mindent legyőz, bármit túlél, mert a Szeretet az élet esszenciája.” A. Einstein mondta azt is, hogy ahogy a sötétség a fény hiánya, úgy a rossz a fény és Isten hiánya az emberek szívében, a szeretet, az emberség és a hit hiánya…
  A magyar nyelv szavai csodálatosan kifejezőek. SEGÍTS-ÉG!! Segítsük egymást szeretetben, ne engedjük, hogy a félelem, a fél-elem állapota uralja az életünket!
  Nagy tisztelettel és szeretettel gondolok Önökre és munkájukat támogatom!
  Naponta teszem, amit a szívem és lelkiismeretem diktál. 70 éves nyugdíjas vagyok, egészséges és nem kérek a védőoltásokból. 29 éve dolgozom alternatív egészségmegőrző módszerekkel és tapasztalataim alapján bátran kijelentem, hogy a CSODA mindannyiunkban ott van, ahogy azt C.G.JUNG prof. és még sokan mások is mondták és mondják.
  FOGJUNK ÖSSZE! A SZERETETBEN MINDANNYIUNKÉRT ÉS GYERMEKEINK JÖVŐJÉÉRT!

 12. Rendszerváltás: A Tizedek rendszere
  Hozzászólásom az Orvosok a Tisztánlátásért csoport cikkéhez, amit alul közlök.

  ——————————————————-

  2016-ban, mikor a NIF egyedüli szerkesztöje voltam es kialakult ott egy csoport, melynek celja a rendszervaltas volt, nos, itt miniszteriumokat alakitottunk, elkezdtünk ezek szämära programokat irni, valasztasi törvenyjavaslatot irtunk, megallapitottuk a kormanytagok szämät, es közben folytak mindezekröl a pozitiv tartalmu ötletelesek, kritikak.

  Mi akkoriban tovabb mentünk, mert pontositottuk a Tizedek rendszeret:

  1. 10-es csoport valaszt egy vezetöt, a tizedest.

  2. Tiz darab tizedes alkotja a szazadot, akik maguk közül kivalasztjak a szazadost.

  3. Tiz db szazadosok kivalasztjak maguk közül az ezredest.

  4. Az ezredesek tizes csoportja kivalasztja maguk közül a dandar tabornokot.

  5. A dandartabornokok tizes csoportja kivalasztja maguk közül a tabornokokat.

  Ez a kivalasztas tulajdonkeppen magät a valasztast is kepezi egyuttal. Ugyanis az ily modon kivalasztott szadosok kepezhetik az önkormanyzatoknal a kepviselöket, az ezredesek es dandartabornokokkal együtt az önkormanyzat nagysagatol függöen.

  A tabornokok fogjak kepezni az orszaggyülesi kepviselöket. A tabornokok, akik az elsö Ogy-re összegyülnek megvalasztjak maguk közül a 7 tagu kormanyt (7 vezert).

  Nincs kormanyfö!!!

  Illetve jelkepesen van, de ennek a fö feladata a sajat miniszteriumanak a vezetese. Mellekesen a kormany dönteseit, kepviseli a nemzetközi egyezmenyek alairasakor, es mondhatni a kormany legmagasabb rangu szovivöje.

  A kormanyföi poziciot minden evben mäs kormanytag tölti be. Ezzel megakadalyozzuk, hogy diktatumra rejtetten hajlamos politikusok bebetonozzak poziciojukat.

  Ez a fönök vältäs müködik az intezmeny rendszerben mindenfele. Az egyetemen peldaul Svajcban meg a dekanokat is evente valtjak.

  A väzoltakbol következik, hogy a pärtok korszaka leäldozott. A Tizedek rendszerben nincsenek többe a nemzetet megoszto pärtok!!! A pärtok nemcsak megosztjak a nemzetet, hanem az allandosulo vezetö retegük megvasarolhato a vilagot iranyito Hatter Hatalom (HH) altal. Ezaltal a HH befolyasa kiterjed a kormanyra is es a kepviseleti demokraciaban ily modon a kormany mär nem a valasztoit kepviseli, ill. ezeket csak reszben kepviseli, hanem az antidemokratikus HH erdekeit. Ez ma az altalanos allapot a vilagban, meg a Direkt Demokraciat (DD) gyakorlo Svajcban is, ahol a Covid globalis büntenyben reszt vesznek a pärtok es a pärtok ältal delegält 7 kormanytag is.

  A koncepciom szerint a tizes csoportokat, a HH befolyasolasanak kiiktatasa vegett szamitogep veletlenszerüen valasztja ki egy helysegen, es egy valasztasi körzeten belül a nagyobb helysegek eseteben. Hangsulyozom: ennek a veletlenszerü kivalasztasnak az egyetlen celja a HH befolyasanak kiiktatasa!!!

  Ne felejtsük el, hogy a kiralysag rendszerenek megszüntetese erdekeben emberek millioi aldoztak eletüket. A kiralysag rendszerenek lebontasa megis majd 150 evig tartott.

  A pärtok rendszeret levaltani nehezebb lesz, mint a kiralysag rendszerenek lebontasa. A kiralyok szemelye jol meghatarozhato volt es erre az egy szemelyre lehetett koncentralni. A megbuktatasuk, kivegzesük egyszerübb volt, mint a jelenlegi helyzetben a pärtok megbuktatasa. A hatalom szet van ily modon osztva, meg akkor is, ha ez a reszbeni hatalom-megosztas egyes orszagokban gyakran csak älca. A pärtok ragaszkodnak a kisebb-nagyobb hatalmunkhoz es kepesek ennek megtartasa erdekeben bünszövetkezeteket alakitani.

  Megdöntese a pärt rendszernek, elmelkedeseim szerint, nehezebbnek tünik, mint a kiralysag rendszerenek megdöntese.

  Ennek ellenere neki kell fogni es derekasan helyt allva fel kell oszlatni öket!!!

  Dr. Ing. Sebestyén István

  Zürich, 2021 Napisten hava 13.

  https://dringsti.wixsite.com/emmako/post/vez%C3%A9rn%C3%A9lk%C3%BCli-ellen%C3%A1ll%C3%A1si-strukt%C3%BAra

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük