7 thoughts on “Te beoltatod magad?

 1. Már megint intézkedtek… legalább “szólásszabadság” van:)
  Feltennék újra? Köszönjük

 2. Guardian veterán huligán újra • 12 órája • edited
  Onnan, hogy az USA-ban közzétették a Moderna vakcina tartalmát.
  https://faqs.in.gov/hc/en-u

  Az SM-102-es pedig itt található a Cayman Chemicals oldalán. És ott található a második oldalt, hogy ezeket okozza, az első oldalt pedig, hogy csak kisérleti célra használható, emberi és állati felhasználásra nem.
  https://www.caymanchem.com/

  Tegnap kértem is rá nyomozást a KR-től, hogy ha ezek az infók hitelesek, már pedig hivatalos kormányzati oldalról és a gyártó oldaláról vannak, akkor miként is engedélyezhetik ennek a használatát itthon. Tudod, másokkal, pl. veled ellentétben én szeretek nyomozgatni. Neked is ez lenne a feladatod, de inkább jelvény az asztalfiókban, azt vakarod a töködet az iróasztal mögött, miközben hülyeségeket irogatsz a Kurucon.

 3. Kedves Tamasi Doktor Úr!
  2 kérdést szeretnék Önnek feltenni. Rokonaim közül többen mind a kettö oltást megkapták. Minden évben meglátogatnak bennünket és pár napot nálunk töltenek. Ez évben (nyáron) szeretnének újra jönni, már emlitést is tettek róla. Egy részük a Szputnyikot, mások a kinai vakcinát kapták meg. Nem tudom mit tehetünk, mivel mi semmiképp sem oltatjuk be magunkat és az információk szerint, ránk a beoltottak veszélyt jelentenek.
  A második kérdésem: fodrászhoz szeretnék menni, természetesen nem tudni, hogy oltott-e. Amennyiben oltott ugyanúgy a fent emlitett aggodalmam fennáll.
  Elöre is köszönöm válaszát. Sok sikert kivánunk áldozatos munkájukhoz, mi is tesszük a dolgunkat, sajnos nagyon sok a tudatlan, tájékozatlan ember!

  1. Fertőznek, de nem különbözik ez a helyzet előző évektől, amikor influenzás volt a fodrász, fertőzött, mint a rokon, aki meglátogatott. Jó ellenállóképességünk van, csak a nagyon betegek akik talán veszélyeztetettek. Nem kell félni egymástól. A félelem öl.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük