Mi van a vakcinában?

A vírus mutál, hibridizál és rekombinál … Vajon mi lesz így velünk? – Tarjáni Szilvia, molekuláris biológus remek videója.

Videó link: https://sendvid.com/7pq60iz0

30 thoughts on “Mi van a vakcinában?

 1. Az ember újabb és újabb jó anyagból tájékozódhat. Végig olvasva, hallgatva jöhet megfontolt vélekedés.
  De van, hogy hírtelen csak egy Nagy kérdés ugrik be mert a lelke háborog.
  Kik fogják eltemetni halottjainkat és kik hajtják végre a büntetést a gyilkosokon?!
  Szörnyű jövő jön, és a küszöböt már átléptük.

  1. Kaliforniában van, az itt gyártott szilícium alapú chipekről kapta a nevét. sok számítástechnikai cég vetette meg itt a lábát. 1970 óta nevezik Szilícium-völgynek. A csúcstechnológiai fejlesztések fellegvára. Pl. Elon Musk (Tesla, SpaceX), a Hewlett Packard, Amazon, Apple, Goggle, Microsoft, stb.

 2. A videó nem elérhető.
  Fel lehetne tenni valahová, ahol nem törlik le azonnal?
  Köszönöm, üdv,
  KEM

 3. Azt szeretném kérdezni, hogy mégis mit lehet tenni az ellen, hogy sikerüljön a tervük? Mivel lehet elérni, hogy elbukjanak? Azzal, hogy a médiában az ő hangjukat itt pedig azt nyomjuk egymásnak, hogy na ez már késő, vége az emberségének, szörnyű jövő jön semmivel sem jobb a média hisztinél, legalább itt ne hozzuk a frászt egymásra… mi az amivel meglehetne buktatni a gonoszt? A videó alapján már a levegővel is mérgeznek minket, mi lehet a jó válasz a kijátszásukra?

   1. Londonban az egy milliós tüntetés azonnal lekerült az internetről így nagyon nehéz utána járni, hogy lett e következménye vagy sem. Sajnos a Dr Reiner Fullmich által vezetett perről sem találok új információkat… Bízom benne, hogy előbb éri utól őket az emberiség haragja mielőtt teljesen elzárnák a tisztánlátókat.

    1. Itt van a legújabb interjú Reiner Fullmitch német ügyvéddel. Ha még emlékeztek, benne volt több hírben is egy pár hete, de senki sem tudta hol lett beadva az első “class action lawsuit”. Most Fullmitch megerősítette hogy, Kanada Ontario province-ban. Viszont a bíróság elutasította a büntető feljelentést amit egy nagyszerű kanadai ügyvéd megfellebbezett. Úgy, hogy az ügy jelenleg fellebbezés alatt van. Azt is elmondta, hogy amerikai ügyvéd kollégáktól kapott információk szerint Fauci nagy bajban van. Kifelé áll a rúdja. Ha elmozdítják nem lehetetlen hogy a cabal kivonja a forgalomból mivel túl sokat tud.
     Most lett Németországban is beadva egy büntető feljelentés. Most mindenütt a hamis PCR tesztekre koncentrálnak az ügyvédek mert ha az megbukik az egész covid kamu járvány összeomlik mint a kártyavár, mivel az egész erre az egy alapra van felépítve.
     Mint tudjuk a gyógyszergyártók immunitást kaptak Amerikában a gyógyszerek okozta károkért. De az ügyvédek találtak egy kiskaput. Ez az immunitás nem áll fenn ha a károkozás szándékos. Mivel az oltásokat nyomják ezerrel és az embereket megfélemlítéssel szedik rá az oltás beadására ez a bűnügyi kód szerint kimeríti a szándékosság fogalmát, és a gyógyszergyártók így perelhetők. De nem csak ők hanem mindenki aki részt vett ebben a bűncselekményben, beleértve az orvosokat akik beadták az injekciót fel egészen a politikusokig.

     Azt is megerősítette az ügyvéd, hogy kb 3 hét múlva fontos bejelentést fognak tenni. Már megvan a terv hol akarják a nemzetközi bíróságot felállítani, de még nem árulhatja el, amikor a bejelentést megteszik a helyet is megnevezik majd.

     https://odysee.com/@JamesDelingpoleChannel:0/fuellmich:8

 4. A kla.tv-én van egy tudósítás, hogy Kievben is demonstráltak egy Zombie-Mars keretében.
  A videóban elmondottakat én nagyon pozitivnak tartom.

  A videó elején csak a látványos demot lehet látni. Ez is nagyon látványos.
  A demofelvonulás végén az összes résztvevő leveszi arcáról a maszkot, aminek szimbolikus jelentése is van.

  És ami lényeges, hogy a beszéd szöveg formában is le van írva.
  A vége féle egy orvos, Prof. Dr. med. Ramin Imanov nyilatkozik, amit nagyon érdemes meghallgatni, vagy elolvasni,

  Forrás: https://www.kla.tv/Coronavirus/18706&autoplay=true

  Ha mást nem, akkor csak, ami nagyon lényeges. A weiterlesen-gombra kell kattintani, akkor a videóban elmondott összes beszéd
  német nyelven olvasható.

  A professzor úr sok érdekes dolgot mond el az új vakcinákról.

  1. Nagyon egyszerű, aki felebred az tuleli, aki nem az meghal, mi csak annyit tudunk tenni, hogy kinyitjuk az emberek szemét. Egyértelműen népirtas van az egész vírus hazugságon alapul, már akkor egyértelmű volt mikor maszkokat rakenyzeritettek az emberekre mikor semmit nem érnek, vagy a PCR tesztek. Sok ember meg fog halni, de aki megmarad az létrehoz egy tudatosabb társadalmat. Az nagyon elszomorító, hogy elsők vagyunk az oltásban, a magyarok nagyrésze ki fog halni. Diktatúrában élünk és megvonjak a jogait annak aki egészséges és nem tudja elkapni a virust nem akar meghalni, és ezért sok ártatlan magyar is meghal, GYEREKEK IS, mert a szüleik agymosottak és rakenyszerulnek hogy megoljek magukat a vakcinával.

 5. Jó összeállítás! Ha már háttérhatalom, akkor hozzátennék egy-két kiegészítést, elképzelhető, hallottak már ezekről: kínai Három-szurdok-gát repedése, Evergreen hajó blokkolása (gyermekkereskedelem, adrenokróm, klímaváltozás), GITMO (Guantanamo) kibővítése a sok-sok letartóztatás miatt, klónok+CGI, Vatikán, mesterségesen előidézett földrengések (Kína, Közép-Amerika, Japán-Fukushima), kvantum pénzügyi rendszer, 5G -> 432 Hz, eltitkolt Tesla-találmányok, stb. A COVID mozaikszó, ahogy Szilvia is említette, egy katonai kód (pl. ID=Identification)

  1. COVID-19
   C = Certificate
   O = of
   V = Vaccination
   ID = Identification
   1 = A(rtificial)
   9 = I(ntelligence)
   Több, mint egy vírus. Elektronikus személyazonosító program, mely az oltást használja a digitális azonosításra. Szoros kapocs van a WHO és a GAVI között. Kíváncsiságból egy kicsit utánanéztem, és vannak olyan információk, hogy az USA biofegyver laborjából került Wuhanba a vírus, tehát kívülről, mégpedig kimondottan a “kínai DNS”-t, a kínai gazdaságot (jüanUSD) megcélozva. Akárcsak a spanyol náthánál Spanyolországot, itt is ki kellett választani egy “bűnbakot”, Kínát. Ismert az ok! Aztán következett Olaszország (ok: elsőként írta alá a BRI-megállapodást Kínával) és Irán (ok: USA régi vágya egy rendszerváltás). Különböző vírustörzsek keringtek, destabilizálva, romba döntve az egész világot és annak gazdaságát. Elképzelhető, hogy nem ugyanazon laborból származtak a törzsek, hanem pl. Ukrajnából, Grúziából, ahol a Pentagon/CIA bioháborús laborokat működtet emberi kísérletekkel.
   https://www.globalresearch.ca/china-is-confronting-the-covid19-epidemic-was-it-man-made-an-act-of-of-bio-warfare/5705067
   https://edcdeveloper.wordpress.com/predictions-for-2020-2030/agenda-id2020/

   1. COVID-19 = FunVax biofegyver.
    Szilvia is utalt a Chemtrail-re, mely kémiai felhők hozzájárulnak testünk káros anyagokkal való terheléséhez. A káros légszennyezés megtámadja a felső légutakat, ami jó táptalaj a koronavírus szaporodásához, majd tüdőbe jutásához. Azokban a nagyvárosokban, ahol először robbant ki a járvány, mindegyikben jól kiépített az 5G rendszer. Ezek mind összekapcsolódnak.
    Semmi sem fog változni, míg nem állítják bíróság elé mindazokat, akik szereplői ennek a genocídiumnak!

   2. Mesterséges vagy természetes, izolálni kellett volna tudni. Egy gazdag üzletember, Samuel Eckert már 1,5 millió EUR-t ajánlott fel annak a virológusnak, aki bebizonyítja akárcsak egyetlen korona vírus létezését. Ugyanis amit a virológusok izolációnak hívnak az játék a szavakkal. Izoláció: valamit minden mástól elkülöníteni – és úgy kéne vizsgálni és bebizonyítani, hogy az az adott vírus felelős a betegségért. Ez sosem történt meg. Emiatt tudta Dr Lanka is megnyerni a kanyaró pert.
    Aki ezek után még mindig vírust emleget az nekem hiteltelen. Az ellenünk dolgozó Cabal, az irányító családok évszázadok óta léteznek, ők állnak a háborúk mögött. Úgy élhették túl, hogy mikor a helyzet neccessé vált, előre menekültek, hogy nehogy igazi ellenzék legyen, ők irányították az ellenzéket is. Mostis biztos, hogy ez történik. A covid tüneteket nem egy vírus okozza. Valószínűleg az elektromágneses mezőkkel való játszadozásunk okozza ahogy az influenzát is.
    Arthur Firstenberg: The Invisible Rainbow – kötelező olvasmány.

 6. Lehetne tudni valamit Tarjáni Szilvia molekuláris biológusról? Sehol nem lehet lecsekkolni…

 7. Úgy értem, bárki állíthatja magáról, hogy molekuláris biológus … Ezen a videón kívül semmit sem lehet találni róla …

 8. Csak a teremtő fogja őket megállítani mert ez Lucifer műve tul .képpen hogy elpusztítja az emberiséget De isten közbe fog lépni a végkifejletben sajnos az emberek nem tudnak ehhez össze fogni egyébként is megosztottak nagyon mint a robotokHa elhitték volna hogy az élővilág teremtve lett akkor nemvolna nehéz elhinni azt sem hogy ez nép irtás minden tekintetben

 9. Bárki is az előadó hölgy, mindenesetre értelmes és bátor!
  Másrészt amiket elmond az IGAZ!

 10. Borzasztó volt hallgatni a sok, ugrándozó gondolatmenetű, összességében téves konteók özönét. Persze, értem én, hogy miért tették ezt fel ide, de eddig ennél sokkal komolyabb szakmaiságot mutatott fel ez az összefogás. Senki hozzáértő sem hallgatta meg, miket mondott? “A régebbi oltások is egyfajta biochipként működtek”, “az emberek, akik beadadták ezt, pozitívak lesznek AIDS-re”, “nanorészecske, más néven mikrochip”, igazából tételesen ki lehetne javítani szinte minden mondatát. Ok, a szicíliumvölgy nyelvbotlás volt, de kb. mégiscsak ez a szintjelző. A hölgyemény szakmai tudása, kutatói tevékenysége bennem csak kételyeket keltett, pedig látszik, hogy elvégzett valamilyen iskolát, de belenézve a youtubos videóiba, sok minden érthetővé vált, hiszen egy érdekes pszichológiai tanulmányt is lehetne belőle írni…
  Ettől az oldaltól komolyabb dolgokat várnék, mint pl. a D.R.A.S.T.I.C csoport tanulmányait stb.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük