GYÓGYITÁS MÁSKÉPP – Beszélgetés Dr. Pócs Alfréd ortopéd-sebész orvossalhttps://www.bitchute.com/channel/6W4z5vigRo0H/

6 thoughts on “GYÓGYITÁS MÁSKÉPP – Beszélgetés Dr. Pócs Alfréd ortopéd-sebész orvossal

 1. Saját tapasztalatomat szeretném megosztani, remélem sokaknak tud segíteni.
  53 éves vagyok, mindig is odafigyeltem az egészséges táplálkozásra, és az egészséges életmód jegyében élek.
  November 11-n voltam 3 oltott ember társaságában, kb 4 órán keresztül dolgoztunk együtt. Az egyik közülük köhögött, fújta az orrát , egyszóval a megfázás jeleit mutatta.Én nem vagyok oltott. Másnapra egy rendkívül erős hányingerrel ébredtem, annyira intenzív volt, nem éreztem még ilyen erőset sohasem. Feltettem magamnak a kérdést: lehet hogy elkaptam valami vírust? Estére annyira erősen elkezdett fájni a fejem, mintha karddal hasogatták volna, ilyet sem éreztem korábban sohasem.
  Elment teljesen az étvágyam,és hamarosan, még aznap este, általános elesettség érzése kerített hatalmába, szédelegtem, émelyegtem. A légutak, éreztem hogy egyre gyorsabban kezdenek bedagadni. A következő nap reggelre köhögés, orrfújás, erős megfázási tünetek társultak még a fenti állapot mellé. A szaglásom teljesen elment, még az igen intenzív borsmentaolaj illatát sem éreztem.
  Itt szeretném megjegyezni, hogy az első pillanattól kezdve, hogy megjelentek a tünetek, azonnal tudtam, hogy ezt a betegséget az immunrendszeremnek kell leküzdenie, és képes is lesz rá!Teremtőnk csodálatos alkotásai vagyunk, és Ő ellátott bennünket a gyógyulás képességével is, csak megfelelő körülményeket kell biztosítani hozzá! Sokat segített az Orvosok a tisztánlátásért oldal Orvosainak tanácsadó oldala!
  Felemeltem a D vitamin adagomat ( olyat szedek, amiben K2- és A vitamin is van) 20 000 NE-re, naponta 5 alkalommal vettem be (4000 NE/ alkalom), Cink adagomat is megdupláztam (25mg/alkalomx2, naponta), C-vitaminból minden pohár teámba tettem 1 kk mennyiséget. (Készítettem egy tüdőteát: Kakukkfű, útifű, martilapu, szerzetesek körtéje, pemetefű, tüdőfű,szurokfű.Ezt ittam víz helyett is.) Antioxidánsokat szedtem dupla adagban (astaxantin, e-vitamin komplex, fekete áfonya kivonat, resveratrol), mellette kurkuma kivonatot, glutationt szedtem. Nem akartam, hogy a tüdőmbe lejusson a kórokozó(k?), ezért naponta 6-7x is a meleg, gőzölgő tál fölé hajoltam, inhalálni. Minden alkalommal tettem a gőzölgő vízbe borsmenta, eukaliptusz, kakukkfű és teafa olajat,mindegyikből pár cseppet. Ameddig ki nem hűlt, végeztem az inhalálást, majd azonnal ágyba bújtam, fejemre a takarót, csak az orrom volt kint :). Az inhalálások között sópipáztam. Kétszer ment fel a testhőmérsékletem 37 fokra, onnantól mindig tettem az ágyam mellé felvágott vöröshagymát, amit naponta 2x kicseréltem.Tulajdonképpen egész nap ezt csináltam, ételből csak a meleg zöldségleveseket és a tökfőzeléket (tejmenteset) és a különböző zöldség és gyümölcsleveket kívántam. Eléggé elesett állapotban voltam kb 4-5 napig (nem lelkileg :), még én nyugtattam azokat a kedves embereket, akik értem aggódtak, hogy nyugi, meg fogok gyógyulni, csak egy kis edzőtáborba küldték az immunrendszeremet, nem a haláltáborba :)Utána kezdtek elmúlni ezek a megfázásos tünetek, a hasogató fejfájás kb a 10. nap után kezdett eltűnni.
  Összességében véve majdnem 3 hétbe telt, hogy újra egészségesnek mondhatom magamat. Óriási tapasztalat, és élmény volt! Kaptam egy megerősödött immunrendszert; nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen eredményt fog hozni a laborvizsgálat. Jövő héten megyek antitestes, és T-sejtes immunitás vizsgálatra.
  Minden, amit doktor Úr elmondott, az úgy igaz!Hiába tombol odakinn a vihar, ha nyugalom,és béke van az ember elméjében, minden jóra fordul.

 2. Tisztelt Doktor Úr!
  Nem is tudom hogy kezdjem ezt a hozzászólásom, talán azzal hogy a Covid-19 nek híre hamva sem volt mikor láttuk a feleségemmel a 2011 fertőzés című filmet. Akkor azt mondtuk ez csak film, ilyen nem történik meg az életbe. Hát tévedtünk, de hagyjuk a filmet nézzük a saját életünket, édesanyám 5 éve demenciás sajnos már engem sem ismer meg és állandóan ágybafekvő. Három hete a feleségem köhécselt és elment a házi orvoshoz de nem írt semmit neki azt mondta teszteltetni kell magát. Meg is tőrtént és pozitív lett, házi orvos mindenkit le kell tesztelni akivel egy háztartásba van a feleségem ? Tehát engem és édesanyámat, én is pozitív lettem másodikra, de édesanyámat nem tesztelték mert elvolt írva a neve.
  Hála Istennek nem és nincs is komolyabban bajunk pedig nem hordunk maszkot (maradjon is így), de nem értem hogy akkor minket míért akarnak azzal a sz……… l beoltani mert ugye beoltanak ha azt akarjuk, hogy boltba bemehessünk, dolgozni járhassunk stb. Én nem vagyok oltás ellenes de ha nekem kell vállalni hogy saját felelősségemre kérem az oltást akkor inkább ezt kihagynám. Igaz sokan azt modják hogy ha egy olyan országba utazol ahol feketehimlő ebola és társai vannak akkor is oltatni kell magad és azt is alá kell írni hog kéred. Én erre azt feleltem igen de csak egyszer nem pedig kétszer háromszor vagy ki tudja hányszor akarják az embereket oltani mint a kutyákat veszetség ellen.

  De akkor ezzel mi a helyzet?
  Ez csak kamu?

  Ezt a Wikipédia vakcina szó alatt kihozott írásból idézem.

  “Amennyiben egy közösségben elég embert oltanak be egy adott betegség ellen (az átoltottság elér egy bizonyos szintet), kialakul az adott betegséggel szembeni populációs szintű védettség (nyájimmunitás). A védőoltások világszerte nagy szerepet játszanak a fertőző betegségek megelőzésében.”

  Köszönöm a lehetőséget a hozzászoláshoz.
  Janonimusz

  1. ” mert ugye beoltanak ha azt akarjuk, hogy boltba bemehessünk, dolgozni járhassunk stb”

   Valóban ???
   Magyarországon???
   Tudja, kedves Janonimusz, ha ez Magyarországon bekövetkezne, akkor AZOK MIATT következne be, akik már akkor TÉNYKÉNT beszélnek, róla, és már akkor “szoktatják magukat” ahhoz, ami “úgyis lesz”, amikor még csak a lakosság tesztelésénél tartanak.

   Ennek az országnak az lesz a veszte, hogy túl sokan vannak azok, akik szerint “úgyis az lesz” és már jó előre “szoktatják magukat” a gondolathoz, hogy “nincs mit tenni”. Ezek a perverz gondolkodású, emberi tartás nélküli, önfeladó tömegek lesznek a nemzet GYILKOSAI !

   Másrészt sajnos hozzá kell szoknunk, hogy ha élni akarunk, akkor sürgősen el kell felejtenünk a régi, gyógyszerfüggő, orvosfüggő életünket, amiben százezrek jártak csak azért “a kedves doktorúrhoz”, mert SZERETETHIÁNYUK volt és FIGYELEMRE vágytak.

   Ma már NINCS OLYAN, hogy “egy kis köhécseléssel” rohanunk a háziorvoshoz! Ez a “kis köhécselés” miatt kinyitott Pandóra-szelence könnyen az életébe kerülhet valamelyik családtagnak! Tesztelik – beutalják – meghal kovidban!

   Tegnap olvastam Facebook csoportban a történetet (a családtag arccal, névvel vállalta), amiben egy idős asszonyt negatív teszttel vettek fel az ortopédiára! Nem gondolt bele a család, hogy ebben a döbbenetes, és példátlanul zavaros helyzetben nem kellene a mamát beküldeni egy nem közvetlen életveszélyt jelentő problémával!

   Egyik HAJNALBAN (!!!) összecsomagolták az idős asszonyt pár betegtársával együtt, és vitték a konténeres kovid-kórházba! Onnan még egyszer bejelentkezett a mama azzal, hogy éhes, és vigyenek neki valami finomat. De erre már nem került sor, mert a mama, aki negatív teszttel, az ortopédiára feküdt be az egyik városban – kovidos halottként végezte egy másik városban!

 3. Az ivermectint most járatták le a főmédiában, hogy oltatlanok kerültek be túladagolással, mérgezéssel a kórházba. A legtöbb országban engedélyezett és elismert gyógyszer. Érdekes, hogy itt nálunk a nyugat majmolásakor miért nem a jót veszik át, mert egyébként minden szart átvesznek amit nem kellene.

 4. Érdekes, hogy itt nálunk a nyugat majmolásakor miért nem a jót veszik át, ”
  Egyszerű a válasz! Mert Izrael diktál orbánnak!. Illetve annak egy világ hálózattal bíró hatalmi köre mit nem kell határokhoz kötni.
  Orbán egyenlő a nemzet kivégzőjével! Van akit gyorsan, és van akik évek alatt és tetézik egy szép körettel, a fogantatás lenullázásával.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük