Titkos dokumentumokból kiderült, hogy a német közegészségügyi hivatal figyelmeztetett, hogy a lezárások több kárt okoznak, mint hasznot

Németországot megrázták a bizalmas Robert Koch Intézet akták, amelyekből kiderült, hogy a szakértők a kötelező maszkok és a tömeges lezárások ellen figyelmeztettek.


Hosszú jogi csatározást követően a német közegészségügyi hivatal, a Robert Koch Intézet (RKI) kénytelen volt nyilvánosságra hozni azokat a bizalmas jegyzőkönyveket, amelyekből kiderült, hogy az RKI tisztában volt azzal, hogy „a járványügyi zárlatok több kárt okoznak, mint hasznot”, és hogy „a maszkviselés kötelezővé tételéhez hiányzott a bizonyíték” – írta a Remix News. 

„Aktív kommunikációra lenne szükség, hogy világossá tegyük, miért nem javasolja az RKI ezeket az intézkedést” – jegyzi meg a jegyzőkönyv az FFP2 maszkokkal kapcsolatban. Az ügynökség még azt is megjegyezte, hogy közölni fogja a nyilvánossággal, hogy nem támogatja az FFP2 maszkok viselését, de figyelemre méltó, hogy végül az ügynökség ezt soha nem tette meg a kötelező maszkviselés és más szigorú intézkedések elleni tömeges társadalmi tiltakozások ellenére.

A 2500 oldalnyi dokumentum tartalmaz egy olyan részt is, amely szerint a szakértők arra figyelmeztetnek, hogy a zárlatok „többet árthatnak, mint használhatnak”, a szakértők az afrikai zárlatokra és az ott tapasztalt negatív eredményekre hivatkoztak.

Teljes cikk: https://mandiner.hu/kulfold/2024/03/erik-a-botrany-nemetorszagban-tobbet-artottak-mint-hasznaltak-a-lezarasok


3 thoughts on “Titkos dokumentumokból kiderült, hogy a német közegészségügyi hivatal figyelmeztetett, hogy a lezárások több kárt okoznak, mint hasznot

 1. “A miniszter kifejezte, hogy ellenzi a vizsgálóbizottságok felállítását. Lauterbach azt állítja, hogy ez csak „a politikusok egy kis csoportjának kedvezne, de olyan embereknek is, akik talán más területeken radikális elképzeléseket képviselnek”. Szerinte az eredményeket arra használnák fel, hogy „az állam ellen politizáljanak”.

  Hiányolom, hogy a minisztert és a miniszterelnököt nem tartóztatták le azonnal. Ők nemcsak az állampolgárok ellen politizáltak, hanem felesleges társadalmi válságot idéztek elő, életeket akár közvetve kioltva is. Az ő pozícióban maradásuk a veszélyhelyzet. Képben voltak, tudatosan romboltak.

 2. „A bilincsnek a főbűnösökön kell kattannia”
  Nem lehet a kibúvókat keresni, amikor nincs kibúvó.
  A kibúvó keresés példái a mostani „vallási -egyházi ünnep” által is a fókuszba kerülnek.
  Számomra a „messiás” megteremtésének maffia bűnözői érdeke és értelme a megtorlás nélküli bűnözés egyházi, vallási alapú szentesítése. Én nem vagyok híve a megtorlás nélküli bűnözésnek, sem az aránytalan megtorlásnak. A büntetéssel kapcsolatos egyik mellébeszélési probléma általában az arányosság definiálása. Ha kővel megdobnak, akkor a kenyérrel való visszadobás nem arányos. Egy másik mellébeszélés, amikor a szeretet fogalma és az üzlet fogalma összekeverésre kerül. A maffia egyháza a „szeretetből” csinál üzletet és a nevében bűnözést, amit meg akar úszni a megváltásra hivatkozással.

  Szerintem hatalmas önbecsapása a „hívőknek” az a vélelme, hogy létezhet olyan, hogy valaki feláldozza magát más bűneiért. Az okozott, végrehajtott bűn lemoshatatlan, mint ahogy a vagyoni károkozás miatti nem fizetés is a jóvátételig felírva vagyon, de attól megtörtént. Szerintem nem lehet megbocsátani a bűnösnek, az a felmentés lenne. A bűn egyéni, ami érte jár, azt pedig az egyénnek kell viselni, nem csereszabatos.
  Az intelligencia fejlődés útja, a társadalomban a másokkal együtt élés kialakítása nem a megbocsátáson keresztül, hanem a hibás lépések megértésen keresztül vezet. Amíg nincs megértve, hogy mi történik helyteleníthető módon, addig újra ismétlődik. Például a pedofilok nem értik, hogy miért baj a pedofília, így az ismétlés garantált, viszont megbocsáthatatlan és helytelen, így büntetendő. A megértéshez segítés pedig a szeretet megvalósulása, még akkor is, ha a szeretet büntetést ró ki végül, amikor a megértetési és elrettentési kísérlet kudarcba fullad. A jog nagyon sok esetet felsorol azokból a tettekből, amit tanácsos elkerülni, ami általánosan elfogadható szeretetteli nevelő célú. Újabban sajnos a jog teljesen eltér ettől a gondolattól, már nem is erkölcsi, szeretet alapú „büntető” jog, csak esztelen és aránytalan ítélkezés történik, elfogadhatatlan üzleti csoport érdekből.
  (Esztelen és szeretet nélküli az, amikor valakit oltásra kényszerítenek, hogy azzal megvédjen másokat a szeretet nevében. A betegség nem bűn, hanem ráadásul a szervezet öngyógyító állapota, és az öngyógyulástól senkit nem kell megvédeni. Az öngyógyulást kiváltó megelőző okoktól lehet megvédeni a populációt, például az oltástól, ami éppen a bűn kategória, és szelíden lehet segíteni a gyógyulásokat. A szeretet megtartani képes, de önmagában, értő külső segítség nélkül meggyógyítani gyakran nem.)

  Amikor a szeretet mibenlétéről beszélünk, általában azt értjük alatta, hogy ez a másokkal az őket jóérzéssel eltöltő és tanulságokkal szolgáló foglalkozás, és a másokról való, nekik jó és szükséges gondoskodás biztosítása önként adva, fizetés elvárása nélkül. Az üzleti viszonyokban a mafcia apellál az ingyenességre, hiszen ingyen, ellenszolgáltatás nélkül kapni dolgokat elméletben jó.
  Mivel az nem adottság és feltétel, hogy a szeretet alanyai is szeretettel fognak viszonyulni a szerető fél felé, megtanulandó annak felismerése, mikor nem szeret valaki és mikor nem szeretik, és mit nem szabad, hogy megtegyenek bárkivel is „szeretetből”.
  A szeretet tanult cselekedet, amihez érzés és beszéd is kapcsolódik. Nemcsak érezzük, hanem ki is mondjuk, hogyha jó valami, vagy félremegy valami. Az még semmilyen problémát és helyzetet nem oldott meg, hogy egyébként bűnbocsátó cédulát lehet venni, vagy egy „kollektív bűnt megváltó” általi elvi felmentés „jár”. Utóbbiak a gátlástalan üzlet kategóriájába tartoznak, ami a jelek szerint nem ismer se Istent, se embert. Az üzlet nem hivatkozhat szeretetre, az ingyenességre. (Én betiltanám a Télapónak szánt „ünnepnapot” is, mivel a szeretet téma házilag, alkalomadtán kimutatandó.)
  Az üzlet, a kihasználás a „nem szeretet”, míg a szeretet lehet büntető is. Amikor az iskolában kell a provokáló, a tanári kéréseknek agresszíven ellenszegülő, „neki áll feljebb” diáknak a pofon, az a büntető szeretet, de nem elfogadható a házon belüli felnőttek közti verekedés, mint konfliktus megoldás, ami már kihasználási jel. Ezt az elkülönítést és értelmezést a korábbi hasonló kommentjeimet olvasók egyáltalán nem értették anno, ami nekem nagyon fura.

  https://huntv.info/video/born-gergely-palosok-eluntetett-miszteriuma-2/ (és első rész)
  Találkoztam egy másik nagyon fura értelmezési képpel is nemrég. Mintha az előadó és én más bolygórendszerben élnénk. A téma a szabadkőműves NWO ijesztgetéshez tartozik. Abban egyetértek az előadóval, hogy a fizikai jelenségek magyarázatait és modelljeit felül kellene vizsgálni. De addig a fény/sötétség alapú teremtés elméleteket el kellene vetni. A Nap és Föld szükségszerű egybeolvadó nászában, és az emberek angyallá válásának elkerülhetetlen bekövetkezésében nem hiszek. Teljesen ledöbbentett, hogy ez az „elkerülhetetlen” mantra van a hallgatóság „fejébe verve”. Sőt, szerintem a napkitörés a Nap válasza a földi emberi mesterséges műhold machinációkra. A Nap nem őrül meg. Szerintem inkább direkt az NWO a saját, univerzumba beavatkozó mantráját akarja megvalósítani, és a Napra fogni, szokás szerint áthárítva magáról a bűnt, a sokG működése általi, és egyéb energia fegyverek bevetése általi várható okozatot. Az előadás pedig erre a földi terrorra volt érzékenyítés egy mesével, ami hátborzongató horror.
  Szerintem az analógia a Nap-Föld-Hold hármasságban az örök élet vonatkozásában az, hogy a Föld léte szimbolizálja a beteljesült vonzalom gyümölcsét, Nap apa és Hold anya gyermekét. A Hold körülrajongja a Földet, a szíve dobbanása a gyereke. Az égen pont nincs semmiféle „szűznemzés”, hanem igazi a szerelem. Vonzalom által, nem energiából, erőből. A két nem egyesülésének eredménye az utód, ami által adódik tovább az örök élet a Földön, generációkon át. A szűznemzés kitalálása jó politika lehetett anno irányított hatalom megtartásra, vérvonal manipulációkra, de a mesterséges megtermékenyítés egy művi aktus. A mű dolgokat a sátán szereti, így ferdítés lehet a pálos rendi történetben. Azért eléggé kiszúrja a szemet a Nap-Föld-Hold égi és szimbolikus kapcsolódás. (Azt már írtam, hogy a felnőtt Egy-éniséghez tartozik a fizikai (szűz Föld, a szív) és kapcsolati (mérleg Hold-a szív szinuszcsomója) egyensúly. Kiegészítem azzal, hogy az anyai minta alapvetően meghatározza a fiú gyerekek párválasztását.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük