Ami nem volt az újságokban 2022-ben


Forrás: AUF1-Spezial: Was 2022 nicht in der Zeitung stand
https://auf1.tv/auf1-spezial/auf1-spezial-was-2022-nicht-in-der-zeitung-stand

https://www.bitchute.com/video/IMxUXJWee1g3/


Tavischock: https://www.bitchute.com/video/BRCrMYhlzsbl/

12 thoughts on “Ami nem volt az újságokban 2022-ben

 1. Elgondolkodtató mondat! „Az Új Világrend sikere a sokkokon áll vagy bukik”. Sok igazság van benne az tény!
  Ámde, ha belegondolunk van más részlete is ennek.
  Egyik markáns jellegzetessége a “csordaszellem”.
  Ennek kapcsán, vagy mondhatni “EZEN az úton” sokan mennek a “levágatás” felé. Miért?
  A csordaszellem, a “NEMGondolkodás”-ról szól. Ezt sajnálatos módon ember TÖMEGEK élik meg a mindennapokban.
  Egy életből vett példával illusztrálnám.
  Egy angol pénzről elnevezett Élelmiszerboltban történt a következő “élmény”, ahol lehetőségem volt vásárolni, mint máskor is, de ez PÉLDAADÓ eset volt.
  Az üzletben áll a sor a “Hagyományos Pénztárak felé”, és ebben 5-6 vásárló áll egymás mögött. Hangsúlyozom, a HAGYOMÁNYOS pénztárakhoz áll a sor, ugyanis ez egy fontos jellegzetesség!
  A hagyományos pénztárak JOBB kéz felé vannak, és BAL kéz felé van 2 Automata, vagyis Önkiszolgáló kassza.
  Tempós lépésekkel haladok az Automata kasszához, ahonnét egy Angol fiatalember éppen távozik. Amint leteszem a kosaram, egyből KETTŐ női vásárló rám szól: „Elnézést mi is oda várunk!”
  Odafordultam, és a magasba emelve a kezemet mutatom: Legyenek szívesek nézzék meg mi van a táblán!
  Mintha a FALNAK mondanám, semmi reakció! Csak mantrázzák amit kitaláltak.
  Én megismétlem: Ott fent mi van a táblán?
  Még mindig semmi! Erre elkezdem ÉRTELMEZNI: A jobb oldali sor “HAGYOMÁNYOS pénztár” a bal oldali sor Automata pénztár.
  JÖN! a válasz: Jól láthatóan egy sor van!
  Egy végső, kétségbeesett próbálkozás részemről: Ott van a tábla, mi van rajta?
  Mi a reakció? “Ennyi idő alatt már régen végzett volna!” (mármint én).És még ők intenek le, akik ROSSZ sorban várakoztak eddig! És úgy rám szóltak mintha eléjük tolakodtam volna…
  ~
  KONZEKVENCIA:
  A józan ész, és a gondolkodás kudarcot vallott! Ugyanis!
  HIÁBA van kint a tábla melynek értelmében: A 2 -féle kassza, az KETTŐ SOR, nem egy!
  Ha egy sor van, és ez általában a “hagyományos” kasszákhoz áll, akkor oda NEM állok be, ha az AUTOMATA kasszát akarom használni. Ahogy a TÁBLA is mutatja: “Automata kassza a másik oldalon lévő sor”
  Miért mondok ilyet? A KULCS a gondolkodás: Ha az AUTOMATA kasszánál nincs sor, akkor én leszek a következő aki oda mehet ha üres lesz az egyik. SENKI nem mondja, és semmi jel nem mutat, hogy bármilyen más helyen sorba kellene állni az AUTOMATA kasszákhoz, mint ami a TÁBLÁN meg van határozva.
  Ugyanis azért van a tábla, hogy tájékoztatva legyen az ember! Hasonlítható ez a KRESZ táblához, ami az utakon való közlekedést szabályozza, ez viszont a Boltban való közlekedést szabályozza a kasszák felé. Ugyebár a “Kanyarodó sáv”-ba sem sorolok be, ha nem akarok kanyarodni! (nem igaz?)
  De! Kérdem én, ha sehol sincsen sor, akkor ezek a vásárlók mit csinálnak? HOL állnak sorba?
  A mottója az egésznek, ha gondolkodom és használom az eszem, meg a szemem, akkor nem szólok RÁ arra aki SZABÁLYOSAN “közlekedik”.
  Ugyanis a TÁBLA azért van, hogy tudjuk: KIK? HOVÁ? MERRE? álljanak be a (ha van) sorba 🙂
  ~
  Az már nem az én szégyenem, hogy nem tud MÁS ember gondolkodni!
  ~
  Nos! Ez a példa jól mutatja: Még ha ki is lenne táblázva: “Vigyázz az életedre törnek!” a csordaszellem bizonyos “néptömegeket” arra visz rá, hogy a sorba beálljanak mások mögé. Más szóval a többieket kövessék! (így nem kell gondolkodni sem, és dönteni sem!)
  Miért? Mert önálló tájékozódásra, és gondolkodásra KÉPTELENEK, ezért könnyen befolyásolhatóak és félrevezethetőek!
  ~
  Na, ez az “újvilágrend” diadala (LENNE)!

  1. Aki hajlandó fizetni a robotkasszánál, az az új világrend totális híve. És még dicsekszik is vele, sőt, példálózik, hogy bezzeg !!!
   Gratulálok Miskey úr ! Ezért nagyon fontos volt ide írni számtalan alkalommal, főleg “a Bibliában minden le van írva” kitételt hangsúlyozandó !
   Olyan üzletben nem vagyok hajlandó vásárolni, ahol nincs hagyományos pénztár éppen üzemben, még véletlenül sem, és ezt hangosan szoktam szóvá tenni. Soha, sehol nem fizetek, csak kizárólag készpénzzel. Ennyi a legalapvetőbb, amit meg tudok, és mindenkor megteszek, hangsúlyosan, a háttérhatalmi törekvések ellen.

   Sok felé látom időnként a szellemi ujjlenyomatát, természetesen bibliai idézetekkel megtámogatva, utána meg hurrá, robotkassza !
   Ön ki -és mi ellen “harcol” evvel a világlátással ?

   1. Tisztelt S.G.!
    Manapság már szinte alig van papírpénz, mert a pénz elektronikus számlákon van a számítógépek adattároló egységeiben, gondolom többszörösen védve az adattárolási hibáktól. Gondolom tisztában van vele hogy a pénzt a bankok állítják elő, amikor valaki hitelt vesz fel. De a kamat visszafizetéséhez nem állítanak elő “adósságpénzt”, vagyis valaki bukni fog ebben a rendszerben. Ezért kell használható okosságokat kitalálni, hogy az ostoba hülyék bukjanak, és ne az okosok. És nem kellene minden szemetet megvenniük az embereknek, mert ezzel arra biztatják a befektetőket, hogy még több hülyeséget gyártsanak.
    Sokszor veszek használt, de jól működő műszaki cikkeket, hogy takarékoskodjak az ásványkincsekkel és az erőforrásokkal, és a pénzemmel. Sokszor az eladó azt kéri, hogy az elektronikus bankszámlájára utaljam a pénzt. Ez pontosan ugyanaz, mintha az automata kasszáknál fizetnék a boltban. Szerintem most nem a kasszákon van a hangsúly, hanem a boltok polcait elárasztó sok szemét “áru” a nagyobb baj, mert ugye nem raknák ki a polcokra, ha az emberek nem vennék meg azokat.

  2. Jelenleg sem a kormányzati intézmények, sem a tudományos kutatóintézetek sem motiváltak abban, hogy felmérjék a jelenlegi társadalom értelmi képességeit.
   Én két jelzést látok, amiből hozzávetőlegesen következtetni lehet: a HR-esek végtelen panaszáradatára, hogy az üres pozíciókba nem találnak megfelelő embert, sőt a jelentkezők nagy része el sem jön a megbeszélt időpontokra (kamu álláskeresők önéletrajzának áradata).
   A másik jelzés, hogy mennyien ismerik részletesen a jogaikat, pontosabban az emberi jogokat. Nemzetközi viszonylatban ugyanis így mérik le valakinek az értelmi képességeit: mennyire ismeri és tartja be az emberi jogokat.

 2. Mindjárt elsírom magam a németek sanyarú sorsán! A II. világháború után a náci Németország büntetésül megkapta a Marshall-segélyt – legalábbis Nyugat-Németország -, míg a Szövetségesek oldalán harcoló lengyelek jutalmul megkapták a sztálini szovjet uralmat, akárcsak Kelet-Közép-Európa többi része, köztük Magyarország.
  A nyugati jólétbe belekényelmesedett, elpuhult németeket a globalogazdi kilóra megvette, míg a szovjet uralom alatt nyögő Kelet-Közép-Európának többnyire a nyomor, vagy legjobb esetben a gulyás-kommunizmus jutott, lásd Kádár Magyarországát. Az Európai Unió és elődjei (a Szén és Acél Közösségtől kezdve) mindenekelőtt a német érdekeket szolgálták és szolgálják a mai napig is, ők a legnagyobb haszonélvezői az EU-nak, a déli és most már a közép-kelet-európai uniós tagországok rovására! Közben széltében-hosszában azt próbálják elhitetni, hogy ők tartják el egész Európát!

  Németország politikai elitje volt a legnagyobb támogatója a “multikulti” eszméknek, pártolta leginkább a parttalan bevándorlást, a lakosság meg lelkesen támogatta (lásd “Willkommenskultur”), sőt, minden EU-tagországra rá akarta kényszeríteni. Most, hogy őket is elérte a mesterségesen létrehozott globális córesz, és ráeszméltek, hogy mit vettek a nyakukba a harmadik világbeli fiatal férfiak tömeges beözönlésével, kezdenek pánikba esni.

  Németország lakosságának kell megfizetnie mindezeknek az árát, mert a korrupt politikai elit nyilvánvalóan nem fogja. Rá fognak jönni, hogy ezen a Földön semmi sincs ingyen, és előbb-utóbb mindenért meg kell fizetni. A karma benyújtotta a számlát.

  1. Tisztelt Cassandra!
   Sajnos Németországban és a többi iparilag fejlett országban ugyanolyan őrült pénzpazarlás folyik, mint itthon Magyarországon. Csak itthon semmit sem törődnek azzal, hogy megmagyarázzák, milyen jó is ez nekünk. Az iparilag fejlett országokban “tudományosan”, “bizonyítékokkal” alátámasztják és megmagyarázzák a sok felesleges hülyeséget, amire elszórják a pénzt. A Rockefeller Alapítványok áltudományos eredményei sokak számára “igazságok”, és ezek az emberek a saját kis buborék-világukban élnek.
   És ha idejön Afrikából és Ázsiából rengeteg ember, akik nyilvánvalóan látják a sok értelmetlenséget, miért várnánk tőlük, hogy “beilleszkedjenek” a nyilvánvaló hülyeségekbe.
   Persze a más földrészekről érkező embereknek nem nagyon mondják el, hogy az európai gazdagságot a polgári jogokhoz ragaszkodó emberek hozták létre, és a polgári jogokért annyi harc folyt itt, hogy a lőszerek és a bombák és a tömegsírok még mindíg itt vannak a földben a talpunk alatt.

 3. ….. ettől félek…. Az emberek-, legalábbis a “nemes magyar birka” többségének nem kell még sokkhatás sem, elég egy kis mese-mese-mátka, aztán máris elalszanak, mivel már előtte is félálomban voltak és csak azon gondolkoznak, hogy mit kéne venni, enni, fogyasztani. Elnézést előre is, de bátran leírom, be kell lássuk Kevdes Embertársaim, hogy az említett lények valóban csak haszontalan fogyasztók közöttünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük