11 thoughts on “Európa vége?

 1. Az embernek már összerándul a gyomra, amikor az EU felöl érkeznek a hírek:

  https://dailysceptic.org/2022/10/22/eu-sets-out-commitment-to-lockdowns-vaccine-passports-mask-mandates-and-legally-binding-global-pandemic-treaty/
  Az EU elkötelezi magát a bezárások, az oltóanyag-útlevelek, a maszk-követelmények és a „jogilag kötelező érvényű” globális pandémia szerződés mellett

  Az Európai Unió elkötelezett amellett, hogy a COVID-19 terjedésének megfékezése érdekében ezen a télen továbbra is alkalmazza a zárlatokat, maszk-kötelezettségeket, vakcinaútlevelet és egyéb korlátozásokat, valamint egy „jogilag kötelező erejű” globális világjárvány-egyezmény létrehozására a „megerősített WHO-val a szívében”.
  A szeptember 2-án megjelent „EU válasza a COVID-19-re: felkészülés 2023 őszére és telére” című dokumentumot az EU Bizottság (EU végrehajtó testülete) készítette és küldte meg az EU Parlamentnek. Felfedi, hogy az EU vezetése mennyire beleszeretett az új biológiai biztonsági ortodoxiába, és rosszat sejtet a fertőző betegségek jövőbeli kezelésére az EU-ban és világszerte.
  [https://health.ec.europa.eu/system/files/2022-09/2022_covid-19_prep-autumn-winter_en.pdf]

  A bezárások és egyéb korlátozások tekintetében javaslatot tesz a „nem gyógyszerészeti intézkedések újbóli bevezetéséről szóló döntés során értékelendő kulcsfontosságú mutatók” keretére. Ezek a paraméterek magukban foglalják a súlyos betegségekre és a kórházi kihasználtságra vonatkozó adatokat, fontos, hogy nem csak a COVID-19-re, hanem az influenzára is vonatkozóan, így ez potenciálisan a normál téli betegségkezelés részévé válik, és a végtelenségig folytatódik.
  A maszkolási kötelezettséget javasolják „első lehetőségként a közösségi átvitel korlátozására”, előnyben részesítve az FFP2 maszkokat.
  Az arcmaszk zárt nyilvános helyeken, beleértve a tömegközlekedést is, az első lehetőség lehet a közösségi átvitel korlátozására. A legújabb bizonyítékok azt mutatják, hogy az EU/EGT területén könnyen beszerezhető FFP2 arcmaszkok erősebb védőhatást fejtenek ki, mint az orvosi maszkok vagy a textilmaszkok. A tagállamokat ezért nyomatékosan ösztönzik, hogy fontolják meg ezek meghatározott körülmények között történő alkalmazását.
  A dokumentum javasolja az otthoni munkavégzés és a gyülekezési korlátozások megelőző bevezetését a fertőzések számának növekedése előtt, hogy megpróbálják elkerülni a „zavaróbb események szükségességét, mint például a bezárások, a vállalkozások és iskolák bezárása, az otthonmaradásra vonatkozó ajánlások és utazási korlátozások”. Hangsúlyozza a „politikai elkötelezettség” és a közösségi szerepvállalás szükségességét, hogy a lezárások és egyéb intézkedések működjenek.
  (…)
  A dokumentum egyetlen örvendetes aspektusa az volt, hogy világosan kijelentették, kerüljük el a gyerekek oktatásának és életének további megzavarását, bár itt sem zárták ki az iskolabezárásokat.
  (…)
  Az oltással kapcsolatban a dokumentum 15 „célt”, „prioritást” és „intézkedést” tartalmaz a COVID-19 elleni oltási stratégiákhoz. Ezek közé tartozik az eredeti oltóanyag (a kihalt Covid törzsek ellen való) elfogadásának ösztönzése az összes jogosult gyermek és serdülő körében, valamint egy cselekvési pont annak biztosítására, hogy a háziorvosok elegendő időt töltsenek az emberek oltásával (nincs más dolguk?). A dokumentum azt javasolja, hogy az emlékeztető oltásokat legalább háromhavonta kell beadni, mivel hat hónap után már nem sok haszna van. Arra is felszólítja a kormányokat, hogy lépjenek fel a médiában és az interneten megjelenő „dezinformációk” ellen, hogy biztosítsák az „egyértelmű, következetes és bizonyítékokon alapuló üzeneteket, amelyek demonstrálják a COVID-19 vakcinák folyamatos biztonságát és hatékonyságát”. Az oltásbiztonsággal kapcsolatos aggályokat „Nyugat- és EU-ellenes narratívákkal” és olyan webhelyekkel kapcsolja össze, amelyek az ukrajnai háborúval is foglalkoznak. A vakcina akciópontjai a következők:
  (…)
  A dokumentum határozottan megerősíti az EU elkötelezettségét egy új, „jogilag kötelező erejű” világjárvány-szerződés mellett, amelynek középpontjában a „megerősített WHO” áll, és több mint félmilliárd eurót különített el annak megvalósítására.
  Végezetül az EU úgy véli, hogy létfontosságú a COVID-19 világjárvány tanulságainak hasznosítása és a globális egészségügyi architektúra megerősítse – WHO-val a középpontjában. Az EU eltökélt szándéka, hogy hajtóereje legyen az új, jogilag kötelező erejű nemzetközi megállapodásról, valamint a 2005. évi Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat megerősítését célzó módosításokról szóló tárgyalásoknak. Ezek a kiegészítő folyamatok prioritást élveznek az EU számára, és történelmi lehetőséget kínálnak arra, hogy többoldalú megoldásokat találjanak a közös kihívásokra, a kollektív szolidaritás, a méltányosság, az igazságosság, a befogadás és a fokozott átláthatóság elvei alapján. Ezenkívül a világjárvány megelőzését, felkészültségét és reagálását célzó új Pénzügyi Közvetítő Alap (FIF), amelyre a Team Europe már legalább 588 millió eurót különített el, finanszírozást biztosít a világjárvány megelőzésének, felkészültségének és reagálásának támogatására, beleértve a módosított Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat, valamint a világjárvány-megelőzésről, felkészültségről és reagálásról szóló új nemzetközi egyezmény.
  [Megj.: gyanítható, hogy a Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat módosítása mellett az utóbbi, többször homályosan emlegetett „új nemzetközi egyezmény” a bilgétsz féle helikopteres GERM-rémálom megvalósítása lenne…]
  A dokumentum hivatkozik egy jövőbeni „EU globális egészségügyi stratégiára” is, amely „a politikai keretet prioritásokkal, kormányzással és eszközökkel biztosítja, lehetővé téve az EU számára, hogy egységes hangon szólaljon meg, és a legtöbbet hozza ki a Team Europe képességéből az egészség globális védelmére és előmozdítására”.

  Ez egy nagyon nyugtalanító dokumentum. Nekünk, akik még mindig ragaszkodunk a 2020 előtti, bizonyítékokon alapuló világjárvány stratégiákhoz, amelyek csak a hatások mérsékléséről szólnak a sürgősségi egészségügyi kapacitás kiépítésével és a biztonságos, hatékony kezelések megtalálásával, nem pedig arról, hogy tolakodó, káros és nem bizonyított módszereket vezetnek be a terjedés megelőzésére. A legtöbb ember számára egyébként is ártalmatlan betegségről valóban rosszat vetít előre a jelenlegi európai és globális haladási irányra nézve.

  1. Na ilyenkor kellene az embereknek tömegesen NEMET MONDANI az EU-kleptokrácia összes agymenésére! Ha elég ember tesz rá magasról, hogy az agykárosodott eurokraták már megint mit ötöltek ki ellenünk ráérő idejükben, akkor nincs az az apparátus, amelyik ezt ki tudja kényszeríteni. Egyszerűen nem kell bedőlni a keménykedésnek. Mi sokkal, de sokkal többen vagyunk!

   A NEM nagyon hatásos szó, sokkal gyakrabban kellene használni az elmeháborodott, önjelölt zsebhitlerek ellen. David Icke szerint a zsarnokságot nem a zsarnokok, hanem a nekik engedelmeskedő tömegek hozzák létre és tartják fenn, ugyanis a zsarnok-jelöltek túl kevesen vannak hozzá.

   Minden értelmes és tisztességes ember élhet a BOJKOTT hatásos eszközével. Pl. a minap a PayPal 2500 dolláros bírsággal fenyegette meg az ügyfeleit, ha a mainstream narratíva ellen merészelnek felszólalni. Vagyis 2500 dollárt tulajdonított volna el a saját ügyfelei számlájáról! Az ügyfelek tömegesen mondták fel a szerződéseiket, mire a PayPal közleményt adott ki, hogy “tévedés” történt (és mellesleg jutalmat ajánlott fel a dezertáló ügyfeleknek). “Tévedés”, na persze. Most a cég előállt egy újabb verzióval, ezúttal 25 dollárba kerül a – PayPal szerinti – “dezinformáció”. Remélem, ezúttal az ügyfelek csődbe viszik ezt az arcátlan, aljas bagázst.

 2. …özönével:

  https://www.youtube.com/watch?v=7mWRsB2QlL0
  Ursula von der Leyen bemutatja az EU új globális egészségstratégiáját Bill Gatesnek – A lényeg

  Visione TV
  Ursula von der Le Leyen az Európai Bizottság elnöke bejelenti az Unió új stratégiáját a globális egészségügyért… a Bill & Melinda Gates Alapítvány rendezvényén, a „nagy kihívások éves találkozóján”. És ez privát kontextusban történik, sok üdvözlettel az Európai Parlamentnek. De nem csak intézményi durvaságról van szó. A jelenlegi és jövőbeli világjárványok kezelésére vonatkozó európai tervek a műhús, a rovaralapú élelmiszerek forgalmához, valamint a tipikus termékek, például a bor, az olaj, a sajt, a pácolt húsok-felvágottak visszaszorításához kapcsolódnak. Mindezt az „egészségügy” nevében. Carlo Cambi, a La Verità újságírója elmagyarázza, hogyan történik ez. Bármilyen várakozás? Ez összefügg az ECDC-vel (az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi központtal, amelynek megbízatását most meghosszabbították); a „Farm to Fork” és a „Beca” programokkal; a fogyasztók átnevelését célzó „Nutriscore” típusú címkékkel. További élvezetek várhatók 2022 novemberre

  1. Ki érzi még azt rajtam kívül, hogy az EU bizony nagy-nagy csődben van? Pénzügyileg először, a többi felsorolt elmebaj pedig azt mutatja, hogy mivel a pénzzel nem tudnak bánni, próbálnak bűvészkedni. Az üzleti életben, ha valaki többszöri felszólítás után se fizet, akkor felszámolást lehet ellene kezdeményezni, valamint felmondani a szerződéseket. Az EU politika egyáltalán nem képviselet, hanem egy bank üzlete, ki lehet és ki is kellene mondani. Már régóta nem értem, hogy azok, akik fele az EU nem fizet, miért nem számoltatják fel, az EU-t, mint bankot?
   A Dr. Ardis video után jutott eszembe, hogy rengeteg minden van az oltásokban, bűvésztrükk, hogy próbáljuk meg kitalálni a módszert. Mindez azonban figyelem elterelés. Az oltás következmény pedig tartalomtól függően ettől is, attól is, amattól is egyféle: betegség és halál. A végeredmény népírtás. A test a bevitt mérgekkel szemben egyformán, egyértelműen ismert reakciókkal próbál küzdeni.
   Pfizer megvagy! videó alatt Miskey B. kommentjét ide is nagyon valónak érzem.
   De nem harag kérdése, hanem bűn és üzlet kérdése.

 3. Az EU-bizottság és parlament elképesztően züllött, romlott és elfajzott állapotát mutatja, hogy Big Pharma-Ursula és bűntársai ilyen cinikus törvénysértések után is vígan, szabadon grasszálnak. Az egész bagázst régen bilincsben kellett volna elvinni ország-világ szeme láttára, ha lenne itt egy szemernyi “jogállam”!
  Ha Budaházy Györgyöt 17 évre lehetett ítélni egy nyilvánvalóan koncepciós perben a semmiért, akkor mit érdemelne ez a sötét némber és sleppje több millió európai ember megnyomorításáért és megöléséért?

  Ja, és annak idején, amikor EU-bizottsági elnököt választottak, ki állt ki olyan hősiesen Ursula meg az ő “konzervatív értékei” mellett, a “baloldali” ellenjelölttel szemben? Megsúgom: pártunk és kormányunk feje. Ami ugye nagy emberismeretre vall. Kivéve, ha pontosan tudta, hogy kiről van szó, és mit lehet tőle várni. Ahogy azt annak idején Klaus Schwab “ifjú globális vezetők” kurzusán megtanulta.

  1. Gyakran gondolok arra,hogy azok,akik Klaus Schwab tanítványai voltak-most mind vezető pozícióban vannak–,
   gondolkozás nélkül végre fogják hajtani a tanultakat.Ugyanúgy,ahogy Milton Friedman tanítványai a “chicagoi fiúk”,
   tették. Naomi Klein: Sokkdoktrína c. könyve erről szól,hogy hogyan döntötték be közgazdasági módszerekkel az egyes
   országokat.

 4. orgenesis már csak egy lépés a borgenesis, ahogy a beoltottakat hívják, akiket már nem tekintenek homo sapiensnek, vagyis az emberi jogokat sem akarják nekik megadni merthogy nem tekinti az úri alvilág őket embereknek. Ezt azon csoportok hangoztatják akiknek szabadalmi joguk van bejegyezve a vakcinában levő anyagokra és úgy gondolják hogy azok az emberek is a tulajdonukba kerültek akiket azzal az anyaggal oltottak amire nekik szabadalmi jogok van. Tod Callender ügyvéd, interjúját javaslom megnézni ezzel kapcsolatban, az odysee-n vagy a bitchut-on.

 5. 2024 Európa Parlamenti választások. Ne engedjük, hogy még egyszer azok akik most ülnek az Európai parlamentbe hatalomhoz jussanak. Az lenne jó ha tudatosítanánk az összes parlamenti képviselőben, hogy most vissza élhetnek a hatalmukkal de hamarosan mi a nép fogunk dönteni arról, hogy még csak be se tudják tenni a lábukat az európai parlamentbe. Ez nagy szervezést igénylő munka mert minden Uniós-beli országban folyamatosan kellene felhívni a parlamenti képviselők figyelmét ara, hogy 2024 után nézzenek valami kétkezi munkát. Ha Ők is zsarolhatnak minket akkor mi is megtehetjük.

 6. 2022.11.01-től HADIÁLLAPOT VAN ORBÁNIÁBAN!!!
  A FELCSÚTI HITLER BÖRTÖNBE ZÁRATJA a MAGYAROKAT, HA NEM AKARNÁNAK ÉRTE és új ISRAHELL GNÓMJAIÉRT MEGHALNI!!!
  Hadiállapot nélkül is büntethető „Magyarországon” az, aki meg akarja úszni a sorozást és nem hajlandó kockáztatni az életét a zsidó megszállókért!!!
  Ha például valaki a megjelenési vagy bevonulási kötelezettségének nem tesz eleget, a testét megcsonkítja, egészségét károsítja, vagy megtévesztő magatartást tanúsít, a bűntett miatt öttől tíz évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő Orbániában/Magyarmaton!!!.
  Előre kitervelten még a nyáron módosíttatta az Orbán-rezsim a Büntető törvénykönyvet (Btk.), amely alapján szankcionálható a kibúvás a katonai szolgálat alól, mert éppen nem akarnád a véred adni a cionista bábkormány háborúsdijában!!!
  Tehát tisztában voltak vele, hogy még idén háborúba sodorják az országot!!!
  Álszent módon a korrekciót az is indokolta szerintük, hogy a 2020-as, kilencedik Alaptörvény-módosítás meghatározta a különleges jogrend eseteit Rendőrállamból Katonaállammá válásunk esetére!!!
  Ilyen a hadiállapot, a szükségállapot és a vészhelyzet. Ehhez kellett igazítani a totális Diktatúra bevezetéséhez elengedhetetlen szabályozásokat is.

  Nyugtalanító, hogy az alkotmányos rend felforgatására irányuló tevékenység is szükségállapothoz vezethet!!!
  Mivel minden felforgatásnak minősül, amit a felcsúti hóhér kitalál és felolvas, úgy néz ki, hogy 2022.november 1-től Halálos Veszélyben vannak gyermekeink!!!…- míg országunk: Háborús Végveszélyben!!!
  Ui: Külön pikantéria ebben a Katonaállamban, hogy Apartheid ISRAHELL zsideszesei még az ún. Alaptörvényből a korlátozó rendelkezéseket is eltüntették, ami szerint a honvédséget csak akkor lehet bevetni szükségállapot idején, ha a rendőrség és a nemzetbiztonsági szolgálatok alkalmazása már nem elegendő!!!
  http://web.t-online.hu/apuska/media/12/02__Kapitalis_agymosas.mp3

 7. Ez az egész EU mizéria színjáték, egy színpad, ami csak viszi a nagy összegeket és gyártja az emberiség elleni módszereket!
  Gazdag és velejéig romlott emberek gyülekezete. Ezeket hagyjuk dönteni fölöttünk?

 8. Ezt hogy képzelte OV??? Beoltott és megbetegedett, pontosabban megbetegített emberekkel harcoltatni és amúgy is…?! Elnézést, de egyszerre akarok sírni és h@nyni…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük