Figyeld a vizet – Dr. Bryan Ardis a globális gyilkos agenda és az emberiség elleni bűncselekményekről


https://rumble.com/v1q4x7t-figyeld-a-vizet-dr.-bryan-ardis-a-globlis-gyilkos-agenda.html

Forrás: https://addedvalue.blog/index.php/hu/galeria-menuk/osszes-video-nezet/video/figyeld-a-vizet-dr-bryan-ardis-a-globalis-gyilkos-agenda-es-az-emberiseg-elleni-buncselekmenyekrol

15 thoughts on “Figyeld a vizet – Dr. Bryan Ardis a globális gyilkos agenda és az emberiség elleni bűncselekményekről

 1. Ez egy vádirat, dokumentumokkal alátámasztva ! Minden szó kevés ennek a mérhetetlen aljasságnak a jellemzésére.

  Az ebben résztvevők számára nincs megbocsájtás ! Mint a tények mutatják, orvosi végzettséggel rendelkezőknek tisztában kell lennie, és tisztában is vannak, az ok és okozati összefüggésekkel, ÁLLJANAK BÁRMELYIK OLDALON IS !!!

  Na merkely, ezt cáfold meg ! A többi “nagytudású okossal” karöltve ! Fentiek tükrében csak a politika által felbérelt gyilkosok vagytok.
  Lélegeztetőgép, meg protokoll, meg maszk, meg mutánsok, meg a “vigyázzunk egymásra” meg az a … a ! Az !

  Ne feledjük el hangsúlyozni, hogy az oltás alól a parlamenti gyilkosok önfelmentették magukat “törvényesen”, a sakktáblán csak a parasztnak kötelező !
  Nem érdekes ? Aki nem oltat, az meghal, mondta orbán, és láss csodát, ez rá nem vonatkozik !? Meg a “covid osztályokon” “hősként küzdöttek” a “járvány” ellen ! Mára nincsenek covid osztályok, meg egészségügy sem, utóbbi virtuális, ami meg még maradt fizikailag, az romokban.
  El ne felejtsem, Magyarország nem létezik. Papíron igen, meg szavakban.

 2. Tisztelt szerkesztő(k)! – Kérem, röviden foglalják össze a videóban beszélő orvos(?) mondanivalóját. (Nagyon nehéz olvasni a valószínűleg gépi fordítást.) Valami nagyon új szempontot vélek a videóban, érdekelne az Önök véleménye!
  Üdvözlettel: Olgyay György

  1. Igen, a fordítás nem jó, de valóban fontos új szempontot vet fel a video, – ezért tettük fel – úgy vélekedik, hogy kígyómérget tettek az oltásba, a Remdesivir nevű egyetlen engedélyezett, de kísérleti covid gyógyszerbe és a kamu tesztekbe és ezzel válnak mérgezették az azzal megcélzott emberek. Szorgalmasan tiltanak minden más alternatív gyógykezelést, ami ezt a mérgezést meg tudná állítani. Nagyon leegyszerűsödne a merénylet megértése, ha valóban ez lenne az egyik mérgező anyag, ami előfordul ezekben trutyikban. Biztosan van más is benne, még ha ez is az egyik.

 3. A címben szereplő Watch the Water-nek több jelentése is van: 1) a nagy COVID-hazugság leleplezése B.Ardis-szal 2) “Koponya és Csontok Rend” (Skull and Bones) 322-es páholyszobája 3) Ripple-árfolyam 4) a NESARA részeként az összes atomreaktort rejtő gát összeomlása (Bitcoin – kínai Három-szurdok-gát, egyiptomi Asszuáni-gát, amerikai Hoover-gát) 5) az USA ivóvízellátása 6) világszerte zajló áradások (pl. HAARP-féle mesterséges), stb.
  Nem gondolom, hogy ez a videó világra szóló visszhangot fog kiváltani, vagy hogy egyáltalán lesz vmilyen világszintű kérdőre vonás. Informatív jellege van csak, szerintem. Az érintett patkányok már elhagyták a süllyedő hajót.

 4. Sajnos a fordítás gyenge, zavaros, sokszor magyartalan, sok benne a félrefordítás is, pl. a “7 kilós újszülött” értelemszerűen 7 fontos, azaz kb. 3 és fél kilós. Nem tudom, ki látott már 7 kilós újszülöttet, de gyanítom, hogy nem sokan!
  Nem ártana egy alapos lektorálás, mert ez így nem méltó a téma súlyához és fontosságához, és sajnos nem sokan tudnak annyira angolul Magyarországon, hogy felirat nélkül is megértsék a videót!

  1. Tényleg fontos videó!
   Ezért a fordítás lektorálása szuper lenne!
   Bárcsak lenne valaki, aki felvállalná ezt!
   (vagy a moderátorok továbbítanák kérésünket egy illetékesnek.)

 5. Tisztelt Cassandra és Tisztánlátó !

  Igen, néhol magyartalan, és kissé érthetetlen a video, de olykor vissza forgatva egy egy mondatnál, újra játszva bizonyos részeket, számomra teljesen érthető. A lényeg abszolut benne van, konkretizálva, és pontosan !

  Nincs mellékvágány szerintem ! Csak természetesen össze kell tudni rakni, olyannal is mint vallás, és Vatikán, de Tisztánlátó nagyon jól pedzi a húrt, szabadköművesség !!! A videóban idézett 2015-ös film részlet, milyen félreértésre adnak okot, például ???
  Pontosan, orvosi szemszögből, orvosi kifejezésekkel van leírva, hogy mi történik a testben, és hogyan került oda !

  A víz átvitt értelemben az élet, tehát a lehet metafora, bármi, hogy “Figyelj Magadra !”.

  Csak megjegyzem, elgondolkodtam a video után, úgy “beugrott”, hogy miért “rúgták fel” a Georgiai köveket !? A végrehajtás a végkifejlet előtt áll, nincs szükség már a “jelzőtáblára”.
  A kígyót szabadon engedték.

  1. Igen, az egyik jelentés lehet akár a szabadkőművesség is. Egy SÁTÁNi kultusz, minden erkölcs ellenzője, ami az emberiséget, a politikai eseményeket, a vallásokat és a kultúrát kb. 200 éve manipulálja, irányítja. Az emberek szabadsága a médiájuk által művelt illúzió, ügynökeik pedig az államok tudatos vagy akaratlan vezetői. Továbbmenve, a történelem összes politikai mozgalmának, agitációjának és legfontosabb forradalmainak a szerzői. Összekapcsolva a szabadkőművességet a CV19 vakcinákkal, azok összetételével, megállapítható, hogy az ÖRDÖG az abszolút részletekben rejlik!
   Egyetértek a víz-metaforával: víz nélkül nincs élet, de akár a kitartás mintaképe is.

   1. A szabadköművesség, és az illuminátusok, csak az újkori “reinkarnációi” a háttérhatalomnak.
    A világot ezer évek óta a “függöny mögül” irányítják. Titkos társaságok tömkelege működik napi szinten !!!
    Hol szövetségben, hol ellenségként. De vannak, léteznek, és működnek. Ezt alapból minden mögé oda kell helyezni, mert lényeges, sokkal lényegesebb mint egyesek gondolnák !

    A fentiek jó lenne, ha tudatosulna mindenkiben ! Ennek hiányában csak bambulni lehet, kinézni a fejből, látni nem !
    Természetesen megfelelő személyek, megfelelő helyen ezt tagadják, és konteóznak, meg lehülyéznek mindenkit, aki csak megemlíti.

    Elemezzenek egy youtube-os reklámot !
    ” Növényi alapú ital, tejimádóknak “. Tehéntej tehén nélkül !!!!!!!!!!!!! És ez csak egy atomnyi kiegészítés az eddigiekhez. Lásd, hollandiai erőszakos állatirtás !
    Idióták számára nincs semmi összefüggés természetesen !

 6. Aki olvasott már videófelvételek alatt gépi fordításokat, mert más lehetőség nem volt adott, annak ez a video nem okoz gondot.
  Nem a megszokott fordításról van szó és természetesen nehezebb így érteni valaminek a lényegét. Én a magam nevében köszönöm az infot, mindegy hogy jobban oda kell figyeljek.

 7. Vajon a víz forralása segít ha az ivóvizünkbe kevernek kígyómérget?
  Vagy csak víztisztítás segít? Ozmózisos, vagy a többi is jó?

 8. Tisztelt olvasók! Ezt a videót keressétek a Bitchute.com-on .
  1, Google, ott beütni, hogy bitchute.com. Bitchute.com-on a keresésnél (Search) beütni, hogy Dudás Jenő Zsolt . És már dobja is ki ezzel a címmel: Tüskefehérje egyenlő kigyóméreg fehérje.
  2 részes. Ott tökéletes a fordítás és Zsolti felolvassa. Tehát könyebb lesz végighallgatni.
  Illetve az 1 .rész végén mutat egy videót, ahol szintén egy orvos állítja, hogy a sertés influenza idején hasonló fulladásos esetek voltak, de a betegek mégis nyugodtak voltak, nem kapkodtak a levegő után, ami igen furcsa volt. Ez az orvos szintén mérgezést gyanított
  És ha már Zsolti oldalára felmentek, akkor hallgassátok meg Dr Stefan Lanka Pandémia Színház 2009. Szintén felolvassa , nem kell a szemünket erőltetni. 4 részes. Jó hétvégét mindenkinek!

 9. szinte biztosra veszem, hogy nanoszennyezettek az ásványvizek és a csapvizet is szennyezik. direkt. azt mondják, hogy a PET palacokos műanyagtól van, erre hivatkozva rakják teli mikro,nano műanyagokkal az ásványvizeinket és a csapvizet is szennyezik valamivel. PERSZE a “hatóságok” kussolnak, ők maguk hajtják végre a népírtást, ahogy az oltásokat sem vizsgálták meg randomizált mintavétellel. tudjuk miért: MERT LEFIZETTÉK ŐKET. ALJAS GYILKOSOK!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük