Beszélgetés Dr. Rusvai Miklóssal!

A Józan Paraszt Beszól youtube csatorna videója.

8 thoughts on “Beszélgetés Dr. Rusvai Miklóssal!

 1. Szokásomhoz híven, erős önmagam elleni küzdelemmel, megpróbáltam megnézni. Képtelen vagyok rá, belenéztem, bele hallgattam, annyi elég is volt.

  Ez egy szerecsenmosdatás !!! Egy hablaty, mint ha még találgatni kellene bármit is ami a löttyel, az intézkedésekkel kapcsolatos, nem beszélve az egész világra kiterjesztett hozadékaival . Elképesztően visszataszító video, ismerve a szereplőit, a hülyének nézés magasiskolája, hogy “de hát mi őszintén beszélünk róla” ! Elterelő propaganda, az “emberien gondolkodás” látszatát keltve.

  2021.március 31.-e óta hadiállapot van Magyarországon. Minden kórház összes kapujában készenléti rendőr ( ÁVO), és katona, (zsoldos) állig felfegyverezve. Ezt gyakorlatilag minden “okos” mindenkor figyelmen kívül hagyja, mint ha meg sem történt volna. Mert ugye semmi összefüggés !?

  Sehol nem lett megemlítve itt az oldalon, tehát “megemlítem”, hogy orbán évértékelő beszédében talált mondani pár igaz mondatot !!! Nem szó szerint, de ” 2030-ig készen kell álljunk, hogy átvészeljük a történéseket, a lehető legkisebb tragédiákkal” ! Nem én vettem észre, nem én hallottam, de bejátszották, felhívták rá a figyelmem. Én tudom, tudtam, hogy mi a szándék, nem lepett meg, csak az, hogy ki lett mondva, ki lett MONDATVA !

  Üzent a Nagy Testvér.

  Ezek után rusvaiék eljátsszák a “tényfeltárást”, mint aki most jött Seholnincs pusztáról, a 6,20-as személlyel !!!

  1. Hár meg kell mondani, hogy eddig én sem tudtam magamat teljesen megerőszakolni ezen videó megtekíntésével.
   Mert az az érzésem, hogy itt nem egészen a szakmai dolgokról van szó, hanem psychológiáról és emberi sorscsapásokról.

   De Halmos Szilvia által közölt forrás valóban nagyon sok érdekes cikket tartalmaz. Én eddig két cikket olvastam el.
   Lényegében itt Dr. Stefan Lanka nézeteiről van szó. Aki egy, vagy 7 évig tartó pert nyert meg a kanyaró oltással kaocsolatban.
   Mert ezt az oltást is kötelezővé akarta tettni a big pharma által megvett járványügy és a kormány.
   Dr. Stefan Lanka a covid-19-es oltásokkal is intenziven foglalkozik. De mivel a tudós nagy szakmai tapasztalattal rendelkezik,
   ezért a másik pénzeszsákok és ezek álatal megvett médiák, még a wiki ezt az embert nagy erővel támadja.

   Meg kell mondani, hogy Dr. Stefan Lanka nem olyan Dr. Rusvai Miklós féle mese, mese, meskete féle stilusban beszél, hanem
   inála a szakmai oldal dominál.

   1. Tisztelt B.Gy !

    Stefan Lanka egyik videóját még 1996-ból leesett állal néztem meg ! Miért ? Mert arról beszél 26 évvel ezelőtt, ami ma az emberiségre erőltetett, védőoltás címén !!!
    Már akkor “megemlít pár érdekes dolgot”, mint AIDS, HIV, stb. !!! Ezek valódiságát, létrejöttét, természetét.
    És igen, ahol lehet még azt is letagadják, hogy megszületett.

  2. Köszönöm a linket.
   Az interjút megpróbáltam fordítani, de az is annyira szakmai, hogy nem vállalom, hogy valamit is közreadjak belőle. Könnyen félreérthetem.
   Azért elgondolkoztató, hogy ha bíróságnak/politikusnak bead valaki virológia angol / német nemzetközi szakirodalmat, tudják-e kezelni.

 2. Nem tudom megnézni a műsort, mert nem látom értelmét. Csak az első néhány percig jutottam.

  Az aki átlátja annak teljes mélységében mi történik és ismeri súlyát, nem lenne képes ily aranyos hangnemben beszélgetni erről a témáról, sem a népirtás egyik hazai alakjával mint Rusvai, sem mással.

  Amíg ők ketten kedélyesen elvannak mint a befőtt, addig zajlik a vakcinák általi népirtás egész Európában is, akár a fejlett világ többi területén.
  Az európai 2022 februári adatok, azaz a jelen:

  A 4 fő Covid-oltás súlyos mellékhatása – csak a jelentettek száma! – 3 millió 666 ezer fölött jár, a halálesetek száma 40 ezer felé tart.

  Forrás:
  https://healthimpactnews.com/2022/40000-deaths-following-covid-shots-in-european-database-as-life-insurance-death-claims-skyrocket/
  The European (EEA and non-EEA countries) database of suspected drug reaction reports is EudraVigilance, verified by the European Medicines Agency (EMA), and they are now reporting 39,997 fatalities, and 3,666,011 injuries following injections of four experimental COVID-19 shots:

  COVID-19 MRNA VACCINE MODERNA (CX-024414)
  COVID-19 MRNA VACCINE PFIZER-BIONTECH
  COVID-19 VACCINE ASTRAZENECA (CHADOX1 NCOV-19)
  COVID-19 VACCINE JANSSEN (AD26.COV2.S)

  From the total of injuries recorded, almost half of them (1,727,226) are serious injuries.

  Ha utánanézünk a hivatalos forrásnak is, valóban azt látjuk hogy a hivatalos európai adatbázisba jelentett SÚLYOS oltás-sérülések száma a fentieknek megfelel.
  Íme a link:
  https://www.adrreports.eu/hu/disclaimer.html
  Az elfogadás gomb után:
  https://www.adrreports.eu/hu/search_subst.html
  Itt a C-re kell kattintani, az alatt megjelenik lista. Ott le kell gördülni a négy Covid-vakcináig, majd ezek közt egyre rákattintva lehet indítani a lekérdezéseket országokként, súlyosság tekintetében.
  Csak a Pfizer esetén közel 800 ezer bejelentett esetről van szó, amelyek jelentős része súlyos.
  Az egyes lekérdezéseknél a grafikon fölé húzott kurzor mutatja a részadatokat.
  A Pfizer vonatkozó HIVATALOS adatbázisba jelentett lekérdezésekről készítettem egy-két snapshot-ot, és feltettem erre a linkre (szokás szerint egy hétig elérhető):
  https://we.tl/t-w13Xl1nyi7.

  Az AstraZeneca lekérdezésekre is érdemes ránézni, a Pfizer után az tűnik ezüstérmesnek ami a népirtási versenyt illeti.

  A fenti adatok csak egy töredékét mutatják a valóságnak, hisz a legtöbb esetben az orvosok és kórházak letagadják és elhallgatják az oltás és annak hatása közti ok-okozati összefüggést, így törvényszerűen NEM jelentik be a vonatkozó vakcina-reakciókat. Tehát az itt közölt statisztikák kb csupán 1-10% a valóságos adatoknak. Ez azt jelenti hogy a valóságban az óvatos becslések szerint is a vakcina-halálozás csak Európában kb 400 ezernél tart, és a súlyos esetek száma 36 millió felett jár.

  Gondoljuk el hogy az EU választatlan vezetése, az EB egy ilyen “vakcinát” akar kötelezővé tenni, annak ellenére is hogy ami a “járvány” fékezését illeti, e vakcinák bevallottan hatástalanok, és annak ellenére hogy még a hivatalos adatok is a népirtás dimenziójában mozognak. Agyrém a sokadik hatványon, hogy ezzel semmilyen hivatalos fórum illetve média nem foglalkozik, hogy a fact check oldalak tele vannak még ezen adatbázis relevanciája tagadásával. Gázlángolnak. Itt áll előttünk ez a népirtás, a háború, amiről vagy a hallgatás jön, vagy rendre letagadják a szemünkbe. Eközben nem látunk sehol semmilyen hivatalos politikai vagy jogi fórumot ami ezt a döbbenetes léptékű népirtást fékezni próbálná.

  Sajnos Rusvai “tanár urat” sem zavarja a valóság, emellett nem érdekli senki véleménye a sajátján kívül. Az ő részéről ez a szintű érdektelenség és a témában a valóságra kitekintés elmulasztása nemcsak végtelen arrogancia, de milliók életét követelő konzekvenciákkal járó gondatlan hanyagság.

 3. Korrekció: “a súlyos esetek száma 36 millió felett jár” helyett “a súlyos esetek száma kb 17 millió felett jár”
  A jelentett súlyos esetek száma valamivel kevesebb mint az összes esetek fele.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük