Világ számtalan orvosa tanácskozott Berlinben a hazugságok miatt

Doctor Alliance – a budapesti konferencián is résztvett Dr.Heiko Schöning által alapított ACU2020, a parlamenten kívüli vizsgáló bizottság szervezésében Németországban számtalan ország orvosa gyűlt össze, hogy kifejezze szakmai ellenvéleményét az embereket, gazdaságot megnyomorító, hazug propagandával szemben. A világ orvosai egyre határozottabban állnak az igazság képviselete, a tények kommunikációja mellé.

Az első link magyar felirattal

2 thoughts on “Világ számtalan orvosa tanácskozott Berlinben a hazugságok miatt

  1. Tisztelt Mindenki! Van pár egyszerű kérdésem és ezen mindenki elgondolkodhat. Az első akik ezt a “maszkabált” elrendelték van anatómiai ismeretük az emberi szervezetről? NINCS! Ehhez még kellene pár száz vagy akár ezer év mire a tüdőnk is képes lesz együttműködni. Amikor arra lenne szüksége, hogy a levegő szabadon távozzon mert munkavégzéshez fokozott oxigénre van szükség akkor a maszkon keresztül a saját nedves levegőnket szívjuk vissza. Én azt jósolom, hogy jövőre a tüdőbetegségben szenvedők, aránya a többszörösére fog megnőni pontosan a maszk használata miatt! A másik ami még érdekes dolog, az emberi szem az ugye folyamatosan nyitott(pislogást leszámítva) állapotban van bárhova megyünk akkor hol is van az elsődleges célpont?(ha egyáltalán létezik) Mivel a legegyszerűbb folyadék is elpusztítja a vírust(ezt állítják) miért is nem használnak éjszaka fertőtlenítő járőröket? Vagy miért is nem használtak amíg jó idő volt? Az éjszakai kijárási tilalomnak rendőri ellenőrzésnek csak és egyetlen szerepe van ebben a történetben az egyének büntethetősége. Igen én és sokan megkérdőjelezik az ilyen “hebehurgya” intézkedések értelmét és a valós tevékenységeket pedig hiányoljuk! Köszönöm a lehetőséget a véleményre.

  2. Az egesz vilag kezd ebredni. Nem ertem magyarorszagon miert nem kutatnak tobben az igazsag utan. Ez a nep egy belenyugvo mindent elfogado es ez lesz a veszte. Az emberek nagy reszenek goze sincs arrol valojaban mi folyik. Tiltakozni kellene a vakcina tolo kiskiraly fonokok ellen mint pl a szegedi klinikan ahol “kotelezo” az oltas vagy kirugnak. Hol vannak a jogaszok, ugyvedek?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük