Dr. Dan Stock amerikai orvos bombaként ható felszólalása az elhibázott vakcinázásról és járványkezelésről!

Dr. Dan Stock orvos olyan szakszerű felszólalással, tudományos tényekkel szembesítette a WHO és a CDC tudománytalan előírásait vakon követő politikusokat, hogy bombaként robbant az interneten.

Teljes cikk: vilaghelyzete.com

https://rumble.com/vkyjnu-dr.-dan-stock-bomba-erej-felszlalsa-az-elhibzott-vakcinzsrl-s-vruskezelsrl.html

10 thoughts on “Dr. Dan Stock amerikai orvos bombaként ható felszólalása az elhibázott vakcinázásról és járványkezelésről!

 1. Úgytűnik nem igazán “sikertörténet a vakcinával “való nyájimmunitás elérése!
  Jó lenne ha ezt idehaza “Nagyjaink” is észrevennék,és Dánia nyomába szegődnénk!
  Tudom-bonyolult…

 2. Nem mindennapi felszólalás!! Rusvai, Szlávik, Müller, Boldogkői JUDÁS -“szagemberek”, remélem meghallják és magukba szállnak. Bár ezeket a maffia kötelék jobban szorítja, mint az új cípő.

 3. https://de.rt.com/inland/122421-lauterbach-sieht-bei-impfkampagne-minderheit-die-nebenwirkungsfreie-impfung-nicht-will/

  Dezinformáció? Lauterbach a “mellékhatásoktól mentes oltásról” beszél
  2021. augusztus 14., 17:08
  Karl Lauterbach, az SPD politikusa ismét megtette ezt, és kijelentéseivel sarkította a Twittert: Ezúttal egy tweet volt, amely szerint “a társadalom kisebbsége nem akar mellékhatásoktól mentes oltást”. Ezért éles kritikát kapott.

  1. Nincs mellékhatás jelentés, ezért a döntéshozók a hivatalos adatokból azt szűrik le, hogy minden a legnagyobb rendben van. Ezért kell őket szembesíteni a mellékhatásokkal s nem csak a fécbúkon sírni. Magam már elkezdtem mindenkinek javasolni, hogy töltse ki a mellékhatás jelentő lapot s küldje vissza az OGYI-nak.

 4. https://covid-vaccine.blog.hu/2021/08/11/a_nemet_fo_patologus_riasztast_hiv_a_covid-19_vakcinak_altal_okozott_halalos_mellekhatasokra?fbclid=IwAR19xl-lriqcemN-jP1FGZO-rD_gKMXc8F1c6eyJUcS3lCrYNbpsfJjmuAc

  Peter Schirmacher, a Heidelbergi Egyetem Patológiai Intézetének igazgatója több mint negyven boncolást végzett azoknál az embereknél, akik az oltást követő két héten belül meghaltak. Schirmacher aggodalmát fejezte ki a megállapításai miatt.
  Az Augsburger Allgemeine regionális napilap a következőket tette közzé:

  „Schirmacher becslése szerint 30-40 százalékuk halt meg oltás következtében. Véleménye szerint az oltás halálos következményeinek gyakoriságát alábecsülik; politikailag robbanásveszélyes kijelentés abban az időben, amikor az oltási kampány egyre veszít a lendületéből, a Delta variáns gyorsan bővül, és a vakcinázatlan személyekre vonatkozó korlátozásokról beszélnek. ”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük