IA2030 a WHO “Immunizáló Agendája”

Hallottak már az IA2030-ról?

Az IA2030 a WHO “Immunizáló Agendája”, ez egy ambiciózus globális stratégia a vakcinák életmentő hatásának maximalizálására, mellyel a WHO 2030-ig 50 millió ember életét akarja megmenteni, mégpedig kb. 500 új “oltóanyag” bevezetésével.

https://www.who.int/teams/immunization-vaccines-and-biologicals/strategies/ia2030/explaining-the-immunization-agenda-2030#What%20Is%20Ia2030

A 2030-ig elérendő céljaik a következők:

 • 90%-os lefedettség elérése a gyermek- és serdülőkorban beadott alapvető védőoltások tekintetében
 • A felére csökkentik azoknak a gyerekeknek a számát, akik teljesen kihagyják az oltást
 • Új vagy alul alkalmazott vakcinák 500 nemzeti vagy szubnacionális bevezetésének befejezése – például a COVID-19, a rotavírus vagy a humán papillomavírus (HPV) elleni vakcinák

36 thoughts on “IA2030 a WHO “Immunizáló Agendája”

 1. Az eddigi oltásoknál továbbra is hiányzik a hasznosság hivatalos kimutatása. Nálunk.
  Nem a gyár haszna, hanem a terápiás haszna érdekelne. Hagyományos és nano-grafén-fagyálló kombináltra is gondolva.
  Az eügyben elvileg elfogadhatatlan a terápiás haszon nélküli terápia(megelőzés).
  Azzal, hogy minden oltással kapcsolatos terápiás eredmény titkosított, letagadott, értelmezhetetlen a hasznosság fogalma.
  Tehát minek bármilyen oltás? Egyértelműen haszontalan. Nincs hazai eredménye, se hazai bevizsgált hivatalos összetétele az oltásoknak.
  Miről beszél a WHO? Beszélni bármiről lehet…(Láthatóan 500 címke alá tervezik berakni ugyanazt a nano-grafén-fagyálló , ki tudja mi anyagot. Köszönöm, nem kérek belőle.)
  Vírus és immunitás továbbra se létezik, soha nem is létezett. Ideje lenne feladni a vele való mágikus szuggeráló erőszakos ijesztgetést.

  1. Egyetértek. Épp most írtam egy hosszabb hozzászólást egy másik cikkhez, linkekkel (fortás, bizonyíték) elfogadásra vár, ezért most zanzásítanék.
   Nincs a covid oltásokban semmilyen biológiai anyag csak technikai, grafén ez meg az. Az élethez (fehérje) alapvető atomok hiányoznak (nitrogén és foszfor). Azért hazudnak, hogy ne derüljön ki, hogy soha nem akartak senkit semmitől megmenteni. Az agyat célozzák, az agyat próbálják nanotech-el újra drótozni a tökéletes ellenőrzés és manipulálhatóság miatt, egyenlőre azon kísérleteznek, hogy mit mekkora adagban kell beadni, hogy kevesebb halál de hatékonyabb computer álljon össze. Az emberek a terveik szerint az IoT (a Testek Internete) része lesznek. Ennyire őrültek. Hogy kázben mennyien halnak bele, nem számít mert a grafén súlyosan mérgező és a test normális elektromos folyamataival összeférhetetlen.

   Most márciusban volt a La Quinta Columnának egy fontos konferenciája jórészt orvosok és gyógyszerészek részvételével, a színpadon, élőben vizsgáltak be különböző injekciójat (fiolákat) amiket a nézők vittek. Míg nanotech (eddig) csak a covid oltásokban van, grafén oxiddal az összes tele volt, bármit néztek! Gyerekek normál oltásában EMELT adag, fogászati érzéstelenítő, stb. A Quinta Columna állatorvosi csapata azt mondja, ugyanez a helyzet az állatok (kedvenceink) oltásaival is.
   A fogorvosojat videón oktatják, hogyan mágnesezzék ‘le’ a Lidokainból a grafént és használják csak a fiola megtisztított részét.

   A konferencia címe: La Quinta Columna – The Game is Over, megtalálható az Odysee-n a csatornájukon meg a saját oldalukon is, nevük.info. A fogorvosi oktató videó is ott van mindkét helyen, vigyék magukkal kezelés előtt.

  1. Nem. De otthon még jófejek voltak és jóformán csak az öregek kaptak halálos adagokat, mint keresztapám és az anyám, az egyik halott, a másik egy turbó Alzheimerrel haldoklik.
   A Deagel.com (egy a CIA-hoz köthető hírszerző site) 2025-ös népesség előrejelzése szerint Magyarország lakossága ‘csak’ 9.500.000-ra csökken, ha jól emlékszem. Angliáé 66 millióról 17-re. A Deagel már leradírozta, de sojan mentették és én kb fél éve még az internet archiv-on megtaláltam.

 2. Nagyon fontos tájékoztató: https://karcfm.hu/adas/2023041609-statusz/?fbclid=IwAR0qgX2uwfvK7dDH9jgDKj8jt-iVzI37XAKO7MnDNx2_Qr0-k1WQeQDi1Ic
  (Interjú dr. Hossó Andreával, majd Földi Lászlóval a WHO hatalmának kiterjesztéséről.)
  Amennyiben az un. globális háttérhatalomnak elhatározott szándéka az emberiség létszámának csökkentése, akkor erre a legalkalmasabb módszer egy világjárvány meghirdetése és ehhez egy mindenki számára kötelező (halálos hatású) oltás elrendelése. Erről a lehetőségről az interjúkban nem esett szó, de diktatúráról, cenzúráról igen, tehát naivitás azt hinni, hogy nincsenek kényszerítő eszközök.
  Kéretik az interjúkat teljes terjedelmében közzétenni a honlapon.

  1. Az a feltételezés nagyon megdöbbentett Földi Lászlótól, nem szó szerint idézve, hogy az orvostársadalmat csak az egészségügyre vonatkozó jövőbeli intézkedések és trendek nem érdeklik, és nem is kívánnak vele foglalkozni. Az interjú írásos formában elérhetővé tételét én is hasznosnak tartanám.

   1. Az orvosokat kilóra megvették, nem tudom otthon mi volt, de itt ez történt. Most persze nagy a kuss, az orvosi ellátás idekinn kb 3 éve megszűnt. Csak oltani tűnnek fel, mert kölönböző bónuszokat kapnak, sokaknak részvényei vannak a ‘járványhoz’ kapcsolodó üzletekben. Aki megszólalt (nem nagyon…) megfélemlítették, de a dok olyan hülye volt, hogy beoltatta magát és hullanak a pilótákkal együtt. Nem tudjuk pontosan mi van (számok) mert elérhetetlenek, mostanában állítólag magasabb bérért sztájkolnak de ez a sztori is büdös.

    Az igazi probléma a VIRUS KÉRDÉS. Ha nincs vírus (és nincsen) akkor nincs vírusra épülő WHO treaty sem.
    A német bíróság pont most ejtett egy esetet, covid szabályok megszegése, a pasi a vírus hiányával védekezett, a bíróság kapcsokt, hogy a Dr Lanka és nem létező measles vírus után nem nyitnak ki még egy férgekkel teli dobozt és inkább ejtették.

    A jó hír, hogy egyre több forrásból jön az infó, hogy a COVID SOSEM VOLT VÍRUS, hanem acute irradiation syndrome. Mikrohullámmal dolgoznak. Különösen a spanyol orvosok szólaltak meg, többen is. Az egyikük, egy a technikát is értő lézeres szívsebész így fogalmazott: Wuhanvan megfőzték a tüdőket mikrohullámnal pont ahogy mi az ételt a mikróban.
    A probléma ezzel az (Dr Barrie Trowel ex MI5-6 fegyverszakértő és Dr Fuellmich intetjú), hogy frekvenciákkal bármilyen (vírusosnak hazudható) betegséget ki lehet váltani. Még a mobiljaitok sem biztonságosak, mert nem csak a nagy teljesítményűekkel lehet. Példa, a grafén 26Ghz-t szív fel legjobban, ha ezt ráadják a tornyokból azok akikben sok van, hullani fognak, mint a legyek, a pánik felhasználható, hogy Marburgot hazudjanak és WHO akár fegyveresen is léphessen. De ‘kicsiben’ is lehet játszani, különböző betegségek éd furcsa ‘megőrülések’ a mobilok segítségével.

    Az egyetlen kiút az emberek gyors felvilágosítása lenne, hogy nincsenek vírusok és amit ők annak valami más kiválzó oka van, pl szmog, e-szmog, egyéb mérgek, vagy szimplán természtes (természet diktálta) tisztulásos folyamat, mint a kiütéses gyerekbetegségek (egyre többek szerint pl Lanka) ahol a szervezet a bőrt is használa erre.

 3. Hiába. A főasszonynak mem erőssége a szereplés. De lagalább megpróbálta. A magyar baloldal egyszer már kritizálta a főorvos asszzonyt.
  ezért. De valamelyik felelős megmondta, hogy a főasszony olyan munkát végez, amit csak nagyon kevesen tudnának megtenni helyette.
  Mert a főasszony terhelése nagyon nagy !

  Talán jó lenne kikeresni, hogy pontosan kitől mi hangzott el ez ügyben !

  Forrás:
  Komoly IQ a magyar tisztifőorvos asszonynál
  https://huntv.info/video/komoly-iq-a-magyar-tisztifoorvos-asszonynal/

  Bravó ! Már ez első adag útán is elmaradnak a súlyos mellékhatások.

  (
  És nem is halunk meg az első oltás útán sem ?

  Akkor mi a francért vegyem én fel a 2,ik oltást, vagy az x-ediket ?
  Nem kell az EU-s főnőnasszonynak sem olyan sok SMS-üzenetet kitörölni a mobilján.

  Ne terheljük már ezt a fölldi klimát minden féle hükye értelmetlen vakcinákkal !
  Mert igy minden meghalunk, ha az EU-nak a vezetősége igy jár el a mi adópénzünkkel !
  Én demokráciát, átláthatóságot és igazságosságot követelek !
  Hagyják már abba ott felül azt a sok mutyizást !
  )

  1. Nem hinném… Azért ez nagyot durrant és még hangosabb lenne, ha magyarra is lefordítanák.
   https://www.laquintacolumna.info/translations/conference-of-la-quinta-columna-the-game-is-over/

   Nem tudom otthon mi van, de itt nem lesz egyszerű pandemiket játszani. Ma a Daily Mail bepróbálkozott egy cikkel, vissza a maszkokat! nem fogják tudni összehozni. Akkora az elkenállás, hogy nem fog nekik menni.
   Viszont mérgeznek minket, egy része chem trail, ebben biztos vagyok, a házamban a por mágneses. Az antennák is tolnak valamit, amire emberek akikben több a fém, mint én, érzékenyek. Semmiből magas láz, félig megsüketültem és a látásom is ‘furcsa’ többen érzik, de nem egyformán rossz, sok a fülcsengés meg amit itt head cold-nak hívnak, és hullámokban jön vagyis mindig újra felerősödik, ahelyett, hogy elmúlna. Remélem az emberek végre neki esnek az antennáknak, mert ha nem igen sokan fognak meghalni. Az oltottak meg az okyan pechesek mint én, titániummal az arcukban.
   https://rumble.com/v2daxq0-imminent-5g-induced-genocide-vaccinated-vulnerable-to-5g-kill-grids-deadly-.html

   1. Szerintem az még nem jutott el az emberek agyáig, hogy azt, hogy az antennák tolnak valamit, azt úgy érezzük, hogy minden bolti elektromos leolvasó, lépcsőházakba telepített arcleolvasó, és minden köztéri lámpa, buszmegállókba telepített elektromos kütyü, egyéb otthoni elektromos kütyü wifis kapcsolatként veszi és adja a jeleket, és véletlenszerűen, vagy célzottan, de sugár fegyverként üzemel. Kikapcsolni gondolom a központi antennákat kell, a forrást. Én csak hullámzást érzek időnként, biztos a világításon keresztül a kémek kapcsolják be. Fényképezni is tudnak az égőkön keresztül.
    Nálam a virágok formája nagyon furcsa. Hatalmas levelek, a virágoknak nincs száruk, a virág a tőből növekszik. Helyesen kis rövid nyeles levelek, és közte hosszú szárakon nagy virágok lennének. Mintha visszamennénk az óriás páfrányok korába, amikor teljesen más klíma, sugárzás, és gáz viszonyok uralkodtak, fejletlen óriás állatokkal. De akkor az óriás léthez volt víz. Mindenesetre hasonló lehet az evolúció magyarázata, csak most a körülményekkel dilisek szórakoznak, át nem gondoltan. Annyira nem értik, hogy uralják. Csak gondolják azt, hogy értik.

    1. A növények megmentése, ha lehetséges, most fogom kipróbálni.
     Mi is látjuk ezeket a torzulásokat, főleg az 5G tornyok irányában, megváltozik a levélnek még a formája is.

     Keressenek az Electro culturing-re. Viktor Schauberger felfedezése az alapja, állítólag még rovaölőket és műtrágyát v trágyát se kell használni és 30%-al nő a hozam.

     A lényeg röviden a réz használata, mint antenna (és lehetőleg, mint kerti szerszám), de szobanövénnyel is működik. Kert: Bambuszrúd lazán körbetekerve rézdróttal az óramutató járásával egyező irányban, a felső vége az ég felé álljon, az alsót ássák be a talajba, úgy, hogy stabil legyen és a réz érintkezzen a földdel. Egy 2m-es antenna kb 20 nm-t fed le, szobanövény, stb mellé egy evőpálcika is megteszi.

     Állítólag harmonizálja a sugárzást, visszaadja a nővény életrerejét. Mivel egyszerű és nem drága, javasolnám, hogy próbálják ki. Az ételhiány a másik amivel zsarolni akarnak. Jobb termés = több étel.

     https://cultivateelevate.com/electroculture/

    2. Kedves Abigel,

     Nekem ez a réz “pótlás” igény kissé furcsa “megoldás”. Ezek szerint beismerik, hogy annyira le vagyunk árnyékolva a G-kkel, hogy formailag úgy esik össze a szerkezet, hogy nem tud felfele egyenesen méretarányosan kifejlődni, megnőni, kivirágozni (a bimbó rögtön elhervad), illetve a testnek “két feje és három lába” lesz, nem lesz semmi a helyén, nem lesz semminek “tartása”.
     Nemcsak a tudatot árnyékolja le a sugárzás (szándékos mentális betegséget csinál az irányítottan sugárzott frekvencia), hanem a formák helyett is “deforma” alakul ki (fizikai betegség, rákos daganat, rövid élet, szaporodás képtelenül, mert deformálódik a szerv).
     Az G-k további működtetésével nem lesz élhető 2025. Nincs annyi réz tekercs a bolygón, amivel ezt ellensúlyozni lehetne.

  2. Újabban Angliában valami Prof. Dr. Idióta előállt a virtuális kamu-vírus Arcturus nevű kamu-“variánsával”, amelyik – szerinte – nagyon virulens és veszélyes, már több áldozatot is szedett, és egy csomó új “esetet” produkált – természetesen a jó öreg kamu-tesztekkel -, ezért mindenkinek újra pofapelenkát kellene hordani a köztereken. És persze a tömegekre rákényszerített méreginjekcióknak semmi köze a tömeges hirtelen halálozásokhoz. Á, dehogy, véletlenül sem attól van!
   A hivatalosan felkent “tudomány” képviselőinek ez a minden képzeletet alulmúló szellemi színvonal(talanság)a és gerinctelensége megdöbbentő. Agyilag tényleg itt tartanak, vagy minket néznek ennyire hülyének, hogy MÉG EZT IS bevesszük az elmúlt 3 év után?
   Egyébként már kifogytak a véges görög ábécéből, azért kerülnek most sorra a csillagnevek? Hogy legyen miről elnevezni a végtelen számú kamu-“variánst” az idők végezetéig?
   Ezek soha nem unják meg ezt a lejárt lemezt? Van még akkora idióta széles e világon, aki még mindig beveszi ezt a végtelenül ócska, primitív propagandát, amit – hogy, hogy nem – pont a sátánisták egyik fő ünnepére, május 1. környékére időzítettek, mint tavaly a “majomhimlőt”? Ami aztán villámgyorsan lejáratódott, a vicces kedvű mémkészítők nagy bánatára. Emlékszik még rá valaki egyáltalán?

   Nyilván az is csak a véletlen műve, hogy az Új Világrend, az “Egy Világvallás” (“az oltás felvétele isteni kötelesség” kovid-kultusz, valójában a sátánista-pedofil transzhumanizmus) fő egyházi propagálója (vagy valamelyik hasonmása) is pont mostanra időzítette a látogatását. Vajon miben mesterkednek ezek a háttérhatalmi bábfigurák a médiafelhajtás és a mesterségesen felkorbácsolt vallási buzgalom közepette? Miről akarják elterelni a figyelmünket?

   1. Off.
    Nagyon szeretnék egy vagy több orvosi véleményt egy jelenségről, amit nem értek, ha lehetsége legyenek szívesek.
    Valamilyen hőkamerával megnézték az oltottakat és azt talákták, hogy tele vannak blood clotokkal. Láthatóan 20-40 kb / ember. Ezt még értem, de azt állítják, hogy ezek az emberek jól vannak és nincsek tüneteik. Ez hogyan lehetséges? Lehetséges egyáltalán? Hogy kap a szervezet elég oxigént így, hogy működjön, pláne, hogy még jól is legyenek?
    https://rumble.com/v27reek-termografa-de-vacunados-dr.-felipe-reitz.html

    1. Nem vagyok szakavatott, de, ha ezek a véralvadékok még nem okoztak panaszt, majd fognak. Bizonyos mértékig kollaterális ágak átveheti a vérellátási funkciót, de a nagyobb veszély a vérrögökkel kapcsolatban az, hogy különböző nagyságú darabok leválhatnak és a keringéssel bárhova eljuthatnak, elzárhatnak kisebb ereket. Akkor azonnali panasz jelentkezhet.

    2. Hali!
     Én nem vagyok orvos, de ezt már elmagyarázta egy videóban dr Cowan. A lényeg az, hogy nem a vérrögöktől kap infarktust valaki, hanem fordítva működik a dolog, mint oly sok minden másnál, ahol felcserélik az ok-okozatot. És még azok közül se lesz mindenki vérrögös.
     Az infarktust szenvedőknél tejsavat találtak a szívizomban, tehát olyan, mint egy izomgörcs, valójában túl sok neki a terhelés, de semmi köze az erekhez, azokból annyi van, mint a nyű, bárhova elviszik az oxigént. Az érszűkületek azért alakulnak ki, hogy segítsék a szív munkáját, mert szűkületkor nagyobb lesz a nyomás, segíti az áramlást. ( ha leáll az áramlás, na akkor vége). Szivinfarktus után megvizsgált embereknél negyed arányban nem is találtak vérrögöket előtte, csak utána, ha jól emlékszem a tanulmányra. Itt a link, ha valaki ért angolul:
     https://www.bitchute.com/video/0GpZxzSbkIgi/

     Szóval infarktust az idegességtől, félelemtől, feszültségtől, (! magyar nyelv! elektromos is) mérgességtől (! méreg!) lehet kapni.
     Miért nem kap valaki májinfarktust, vagy gyomorinfarktust? Mert az elektromos abnormális működés az agyat és a szívet érinti közvetlenül. A tudat -mert semmi más nem vagyunk, a test csak összesűrűsödött kivetülése – két lényeges összetevőjét , mint a gondolkodás és érzelmek.

     1. Köszi, sok Cowant nézek, de annyi minden mást is, képtelenség mindent követni. Az Electro Culturing-et (link feljebb) nézzétek meg, próbáljátok ki kertben, erkélyen, kinek mi van, az étellel fognak zsarolni, de ha mindenki tesz egy kicsit, nem fog nekik sikerülni.

    3. De a végén azt is elmondja , hogy a kapillárisok nem megfelelő működése, mérgezettsége úgy alapvetően befolyásolja minden szerv vérellátását.
     Valamint,, hogy izomgörcsnél minden szerv leállhat, de a szív és az agy nem tud leállni, ezért tovább működik, amíg teljesen el nem savasodik. Ekkor elhalnak a szövetek —> infarktus, és az elhalt szöveteken nehezen keresztülvergődő vér csatornájában így elhalt lerakódás halmozódik fel. Mint egy gátnál a patakon. Így magyarázható, hogy legtöbbször közvetlenül infarktus után figyelhető meg az elzáródás.

 4. Védjék meg magukat az emberek! Nem rinyálni kell, hanem ellenállni, amikor annak ideje van, azaz folyamatosan. Mit kell erről a témáról beszélni, oda-vissza, fentről lefelé, lentről felfelé, oldalról, jobbról-balról, belülről kifelé, kintről befelé körbejárni és szakadatlanul csak beszélni, beszélni, beszélni, beszélni…Attól az még ugyanaz az egy téma marad. Aki beoltatta magát, az oltott lett, annak minden következményével, aki meg nem, az egészségesen élheti tovább az életét. Most mit kell erről annyit trécselni? Elegendő, ha egyszer megtudjuk, és a fejünkben megfelelő helyre raktározzuk az információt. Inkább arról beszéljenek az emberek, hogy milyen vetőmagokkal veteményeztek, mennyi aranytartalékkal gyarapították megtakarításaikat, milyen könyvvel kapcsolódnak ki esténként, mire gondolnak, ha tüzet raknak és nézik a lángokat vagy a gyermekeikkel, unokáikkal játszanak! Nem a rinyálás érdekel, hanem az élet szép, jóleső és előrevivő dolgai!

  1. Azért az ellenállás nem olyan egyszerű,ahogy Ön itt leírta.
   Az egészségügyben dolgozó özvegy menyemnek nem volt választása,
   mert ellenállás esetén elküldték volna! Három Pfizerrel “büszkélkedik”,és
   csak remélni tudom,hogy fel tudja mejd nevelni a 10 1/2 éves unokám!
   Én nyugdíjasként ellenálltam,mert VOLT VÁLASZTÁSI lehetőségem.
   Nagyon nagyot küzdüttem az életemért,a KÉT ÉV totális megfélemlítésben.
   Tamasi doktor Úréktól kapott sok erő tartotta a lelket bennem,amivel biztosan
   nem vagyok egyedül.

   1. Már elnézését kérem, de mindenkinek volt választási lehetősége, nem csak a nyugdíjasoknak. Sokan döntöttek úgy, hogy nem kérnek a méregből. Igen, kirúgták őket, de kerestek másik munkát maguknak. Munka lehet ezer, de egészség csak egy van. Senkinek nem tartottak pisztolyt a fejéhez, hogy muszáj. Ez mindenkinek saját egyéni felelőssége és döntése volt, mit tesz. A többséget, mint ahogy a menyét is, sajnos a félelem vezérelte, mert nem hitt önmagában, hogy találhat másik munkát. Pedig lehet, csak hinni kell önmagunkban. Ez az időszak a hit próbája volt, ahol mindenki levizsgázott és a legtöbben elbuktak, mert félelemből cselekedtek, és behódoltak. Kívánom, hogy ne legyen semmi baja a menyének! Ahogy az összes oltottnak se! Sajnos az én családomban is vannak jó páran. Egy meg is halt két éve 🙁

  2. Ennyire azért nem egyszerű, az 5G fegyver, célzott mikrohullámmal bárkit ki lehet nyírni, csak az oktottak esélye a grafén felerősítő hatása miatt rosszabb, de bárki kivégezhető és rgyébként ezért telepítették. A világon semmi köze egy gyorsabb internethez.
   Ez az ember itt a szakértője.
   “The World Economic Forum’s 2030 agenda will use 5G technology as a digital prison.
   Mark Steele is here to explain how 5G can be used to exterminate the world’s population.”
   https://rumble.com/v2d5gey-5g-exposure-to-enslave-the-vaxxed-vaccinated-connected-to-global-5g-death-g.html

  3. Ki venné el ezt a hülye német, Maja nevü nőt feleségül ?

   Forrás: https://twitter.com/AufstandLastGen/status/1651266186909302790?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1651266186909302790%7Ctwgr%5E3f7cc72296490eefe73e87d4d3d82e4e36f0424f%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.merkur.de%2Fdeutschland%2Fstrafe-kleber-klima-aktivistin-berlin-haft-monate-berlin-letzte-generation-92237304.html

   Hogy ez az útcára ragasztó hülye nem normális, az már 100 %-ban biztos.

   A nőt teljesen zavart ezzel az kilma örületével. Szerintem ez a hülye egy pár éven belül be fogja látni, hogy valakik bescapták és
   elrontották az életét. Ez az eset az erőltetett vadliberális feminizmusnak a legkirőbb esete. Ebben a társadalomban a férfi teljesen
   elvesztette a régi társadalmankab meglévő irányító szerepét. A nőt meg teljesen kiszakították a család és gyermek szeretetének
   a szerepéből. És a nőt ledegralálták munkarabszolgává és ezzel együtt egy silány életbe teszították bele.

   Mi történik akkor ?

   A németországi parlamentben nem régen különösen szigorú intézkedéseket hoztak az olajos és a gázfütésnek a beszüntetéséről.
   Ez az intézkedés a háztujadonsokat különösen súlytani fogja. Állítólag egy hőcserélős fűtés beszerelése 60 ezer fölötti plusz
   kiadást is jelent. És mivel müködik ez a fűtés ? Az elektromos árammal. És No. az atomerőmüveket is lekapcsolta.

   És mi evvel kapcsolatban a vicc ?

   Megkérdezték a felelős uralkodó politikus bandát, hogy ők hol laknak ?
   És a válasz a legtöbb esetben az volt, hogy ők bérlakásban laknak.

   Értitek Ti ezt ?

   Egy forrás a sok küzül:
   https://www.pi-news.net/2023/04/robert-farle-zu-habeck-sie-zerstoeren-unser-land-in-rekordzeit/

   1. Ha már a ki a hülye téma ismét előkerült, azért emberben a zsák megtalálja a foltját.
    A legnagyobb negatív végtelen IQ-val az internet nagyurai rendelkeznek. Bizonyítják ezt például azzal, hogy normális, hétköznapi dolgok letöltéséhez kérnek kiegészítő valami feltelepítést, ami után végtelen (helyen) letiltás után is megjelenő olyan hirdetések zavarják meg a munkát, amit soha az életben nem keresnék, és nem engednék. Szerencsejáték, szex, stb, még akkor is, ha 11 évesnek írom be magam alapbeállításnak. Természetesen a kiegészítő program telepítésekor nem jelenik meg az üzenet, hogy vigyázz, lerázhatatlan erőszakos, a „nem”-et nem ismerő, nem értő hirdetésekkel foglak ezután bombázni. Akkor ki a hülye? Van, aki rendszeresen elfelejt ilyen egyszerű hétköznapi dolgokról megemlékezni a kommentjeiben. Talán a kommentelő nem hétköznapi, talán az internet ura szolgája?

 5. Ha a who annyira aggódik az emberek egészségéért, innét üzenem nekik, hogy először is be kellene fejezni a kitinnel és mindenféle méreganyaggal turbósított élelmiszerek forgalmazását, a levegő és víz szennyezését, állatok, stb…
  A “jótékony védőoltásaikat” mindet tolják magukba, hogy mégegészségesebbek legyenek a sátáni “urak”, akkor ők már védettek lesznek, minden rendben.
  Elmebaj ez az egész, az emberiség lassú és kegyetlen kikínzása… 🙁

 6. Én az összes mondatával egyetértek.
  A nem kell rinyálni most már az különösen igaz. Mert most már fölösleges sok panaszkodás. Ezzel a terhünk csak nagyobb lesz.
  A környezetem is vannak oltottak. És most már sajnos nem akarok nekik az oltás káráról előadásokat tartani. Mert ezzel csak
  a félelmüket erősíteném. Én a magam részéről megpróbálok nekik segíteni, hogy a terhük könnyebb legyen. És ne éljenek egy
  állandó lelki kínban, keserűségben. De vannak köztünk oltás mániások, az oltásból megtollasodott lelketlen alakok is. Ezekkel
  szemben ne legyünk elnézők és megbocsájtók ! Én az ilyeneknek nem bocsájtok meg soha ! Ne papoljon nekem egy pap sem,
  de egy beoltott lökött pap meg különösen ne pofázzon nekem ! Mert mire és miért kellene nekem megbocsájtani ? Azért, hogy
  átmentek covid fasiszta embertelen ördögökbe egyesek ? És az örült intézkedéseikkel kínóztak mindket ?

  És számomra a legfontosabb tanulság az, hogy én nem felejtem el azt, amit ezek az embertelen megátalkodott alakok velünk
  tettek ! Én nem fellejtek, nem és nem, soha !

  A magyar és az európai társadalmak a legnagyobb veszély a migráció jelenti. Ezzel kapcsolat egy scájci cikket betennék ide,

  Dudo Erny | Vortrag: “Warum die Schweizer aussterben werden
  https://www.youtube.com/watch?v=UdBYqk1tr4k&t=3135s

  A cikk tulajdonképpen egy adott társadalom korfáját, vagyis annak a korok szerinti megosztását mutatja be. A videót egy svájci
  szinész állította össze.

  Svájc esetén a születések száma 1970-ig rendben volt. Ez azt jelenti, hogy egy átlagos nő 2 fölötti gyermeket hozott a világra,
  Aztán jöttek az örültek az antibébi tablettával és ez az egyensúly teljesen felborúlt. A mai korban meg a feminizmusnak és a rasszizmus
  a hatása ritkitjaa társadalmunkat.

  A szerző nagyon sok népességi adatot mutat be az afrikai országok szaporodásáról. De erről kollektiv nyugati politikusnak beszélni
  nem szabad, mert egyből rájuk sütik a rasszizmus bélyegét.

  A videó szerzője megjegyzi, hogy amikor egy társadalom népessége nem homogén összetételü, akkor annak nagyon sok hátránya van,
  Mert akkor a társadalom nem élhet békében, vagyis az adott társadalom álladóan forrong. Legyenek ezek faji összetüzések, vagy még
  háborúk is. Amit Mo. szomszédos országában látunk, az erre egy ékes példa és elvileg intő példának kellene lennie Európa összes országa
  számára. De sajnos nem az, mert Európa politikusai nem a békét akarják, hanem az égő tüzre még rádobnak egy nagy lapáttal.

 7. Érdemes végignézni Kemenesi Gábor pécsi médiasztár virológus előadását az oltásokról, néha egészen humoros dolgokat mond. Például elmondja, hogy a Diftéria oltás hatásosságát azzal bizonyították, hogy Londonban az oltás után nullára csökkent az esetek száma…..
  Csak van egy probléma: a diftéria tipikus ciklikus betegség, tombol, öl, aztán szépen eltűnik, majd kb 75 év múlva visszatér…. Londonban is ez történt az 50-es években, amikor már leszálló ágban volt a betegség gyorsan beoltottak egy csomó gyereket, hogy azt hazudhassák, hatásos. Mindeközben Kelet Ázsiában is tombolt a diftéria pontosan ugyanakkor…. és ott minden oltás nélkül ugyanúgy nullára zuhant az esetek száma mint Londonban. De Kemenesi virológus elvtárs erről elfelejtett beszámolni az előadásában.

  Régen, még fiatalon én is hittem ezekben az oltásokban, de mára világossá vált, hogy ez csak ezt emberiség, de legfőképpen az Európai fehér ember szellemi visszafejlesztésére találták ki. Elég ha arra gondolunk, hogy a megszületett csecsemők közt 1950-ben nagyjából fél ezrelék volt az autisták száma, ma meg lassan verdesi a 40%-ot.

  1. És ez pontosan azért van, mert az oltások 40%-ában volt már extra adag alumínium és tsai.
   Nem öröklött hibás gének a betegség magyarázata.
   A gén biolaborban pont azt nézik, hogy mit kell adni és mennyit a microzimának, hogy ne legyen intelligens.
   Lásd Dr. Cowan előadás ismertetés, a többszervi gyulladásos bejegyzés alatt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük