Dr. Gődény György a jelen helyzetről – 2021. szeptember 24.

KIDERÜLT HOGYAN ÍTÉLTEK EL 1 ÉVRE! Elmondom a történetet és azt kérem, hogy osszátok meg. Semmi nem működik már normálisan, még az „igazságszolgáltatás” sem.

Ha nem avatkozunk be a dolgok jelenlegi menetébe, akkor hamarosan bárkit elítélnek, ha akadályt jelent!

A legfelső szinteken – akár kérésre vagy parancsra – felelőtlenül döntenek, hiszen nem kell az okozott erkölcsi vagy anyagi kárt megtéríteni és vállalni a felelősséget. Ezért kapcsolódtunk be támogatóként egy népszavazási kezdeményezésbe, ami a járvánnyal kapcsolatban megszüntetné ezt.

Arra buzdítok oltottat és oltatlant, hogy NYOMTASSÁTOK KI ÉS ÍRJÁTOK ALÁ, mert ha a „szakemberek” és a politikusok ennyire jónak látják a kísérleti vakcinákat, akkor vállaljanak is felelősséget érte, mert ez így volna tisztességes! Az íveket itt töltsétek le és segítsen mindenki az aláírások gyűjtésében: https://nepszavazas.com

Megkezdődött a Vadászati világkiállítás, ami alól a vírus felmentést kapott, mert ez kormánypropaganda célokat szolgál, márpedig akkor a járvány ott nem lehet akadály – ami elég mókás!

Bezzeg egy könyvfesztiválon ez a halálos vírus mindent letarolna, ezért azt be kell tiltani és meg kell tőle védeni a kultúrára éhes embereket. Mást hozzáfűzni ehhez nem is lehet, legfeljebb azt, hogy nagyjából ilyen hiteles történet szerte a világon ez a kegyetlen járványhelyzet…

May be an image of one or more people, people standing and text that says "KULT hvg.hu 2021. szeptember. 20. 15:52 Elhalasztják a könyvfesztivált a járványhelyzet romlása miatt Döntött a kormány: mentesül a járványhelyzet alól a vadászkiállítás"

5 thoughts on “Dr. Gődény György a jelen helyzetről – 2021. szeptember 24.

 1. PETÍCIÓT A CHEMTRAILLEL SZÓRT VÍRUSOK, MÉRGEK, VEGYSZEREK, MINDEN ELLEN!!!!
  ROTSCHILD-CSICSKA KORMÁNYUNK VEGYE VISSZA AZ EU-GENISTÁKTÓL AZ ORSZÁG LÉGTERE FELETTI ÖNRENDELJEZÉS JOGÁT!!!!
  NE AZ EU DÖNTSE MÁR EL, HOGY MIT SZÓRNAK A FEJÜNK FELETT, HAVI SZINTEN, ÚJ MUTÁNSOKAT!!!!

  ****P*E*T*Í*C*I*Ó*T****AZ*E*U**CHEMTRAIL*SZÓRÁS*JOGA*ELLEN***!!!!
  Vírust bárki csinálhat, a szóráshoz már NEMZETI asszisztáció és engedélyezés kell!!!!!

 2. Nem kellene a megfigyelőket szolgálni. Azaz a linket nem facebook-on keresztül kellene megosztani.
  Tudom, hogy Ti bátrak vagytok és ezért Tisztellek is Titeket. Én ebből a szempontból gyáva vagyok.
  A népszavazást aláírnám.

 3. Nagyon jó a felvetés, hogy az oltás károsult kapjon kártalanítást, DE: ne az államtól!!! Az államnak egy árva fityingje sincs. Minden fillér az állam kaszában a MI adónkból van. Tehát ha lebénulok vagy feldobom a talpam én fogom kárpótolni saját magam. Ez vicc! Az a személy/egyén (személyek/egyének) kárpótoljon a saját TULAJDONÁBÓL – és nem vagyonából – aki ezt a terméket annyira akarta, hogy bekapjuk.

 4. egyetértek. nem az új vírusokról, vagy variánsokról van szó. bármikor lehet csinálni újabbakat. a terjeszt és, kiszórás módjait kell beszüntetni, ez pedig minden állam saját felelőssége állampolgárai védelme érdekében! az, hogy a légterekben való szórás nem nemzeti, hanem nemzetközi jogon alapul, nos ez az egész “pandémia” rejtett kiskapuja, amit azonnal be kell tömni minden országban!

 5. Remelhetoleg mind tobben csatlakoznak majd e Szabadsagharchoz – ahhoz hogy sikeruljon egy valodi valltozast elerni a kovetkezo magyarorszagi valasztasokon.
  A nepszavazassal kapcsolatban- a nepszavazasi ivet sokkal jobb volna letoltheto formaban erre az oldalra felteni
  Ami viszont az egyik legnagyobb problemanak latszik egy sikeres magyarorszagi valtozas elereseben -kulfoldrol nezve.Es elnezest midenkitol -de egyszeruen erthetetlen az hogy;
  Nagyon nagytudasu magyarorszagi emberek-akiktol csakis tanulni lehet -es akik a jelenlegi vilag dolgait/toteneseit nagyon is jol latjak-pl a nemetrorszagi valasztasok kapcsan arrol beszelnek-es teljes mertekben igazuk is van-hogy a nemet valasztas gyakorlatilag teljesen tet nelkulive lett teve-teljesen mindegy az hogy ki is nyer mert egy es ugyanaz a tarsasag csak mas szinben-es mas orszagok eseteben is ez a helyzet modjak meg- majd megjegyzik hogy Magyarorszag eseteben ez azert nem igy van ……..
  Jo volna ha egyszer mar vegre elmodanak azt is ok hogy mi is a lenyegi kulombseg a szinezeteken/retorikan tul ami miatt a magyar helyzet az um. mas. ……
  Letezhetetlen az hogy legalabb ok ne latnak azt ami van-es azt hogy ezzel a hozzaallassal mindenfele valodi valtazast megakadalyoznak.
  Es akkor mit lehet ugye elvarni masoktol/a kevesbe tajekozottaktol …?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük