Mi történik Kanadában

Kanadában hatalmas kamionos demonstráció zajlik a kötelező oltások bevezetése és a lezárások ellen, ami futótűzként terjed. Már Európa több országában, köztük Magyarországon is szerveződik a kamionos ellenállás.

Magyar kamionosok szerveződése: https://t.me/HungarianTruckConvoy

Ausztrál konvoj: https://www.bitchute.com/video/NlPCw2ljH6WG/

https://informatialibera.ro/hu/video-5-nap-szabadsag-konvoj-2022-kanadai-farmerek-traktorokkal-tortek-at-a-rendor-blokadot-hogy-csatlakozzanak-a-szabadsagharcosokhoz/

29 thoughts on “Mi történik Kanadában

 1. Ahogy látom, nem aláírást gyűjtenek, meg nem petícióznak, meg nem imádkoznak. Meg nem akarnak “jogi érvekkel megdönteni”, egy minden jogot és igazságot nélkülöző rendszert. Nem énekelgetnek, nem szavalnak verseket, és nem tartanak könnyfacsaró beszédeket sem. Eszükbe sem jutott !

  Fogják magukat, és oda mennek ahová kell. Egészen “furcsa” a honi képernyő vitézek számára ! Elindultak elintézni a dolgot, ahogy ennek a magyar népnek nevezett csatornalének is kellene ! Példa ! Mínusz 20 fokban, és nem fotelból, és nem sört kortyolgatva, és nem “mihazánkoznak”, hogy majd azok, …, meg majd az Isten !!!

  Ez nem az SZDSZ által “szervezett” taxisblokád, ez nem műbalhé a hatalomért !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez nem a fidesz gründolta “civil” megmozdulás színvonal, amit nem mellékesen a szolgálatok szerveznek !!!

  Ez az EMBERI LÉTÉRT TÖRTÉNIK, A SZABAD EMBERI LÉTÉRT !!!

  Kis hazánkban meg tolong a birka a negyedik oltásért, “tudatosan”, meg “öntudatosan”, meg egészen mély “társadalmi felelősség vállalással”. Meg várja a sültgalambot, természetesen megfelelő hőfokon, körettel, savanyúsággal ! Zabálás után meg felveszi a maszkot, még a segglukára is !

  Rendkívül megerőltető számomra, hogy nem írhatom le a véleményemet érthetőbben, és megfelelő jelzős szerkezettel, pontosan néven nevezve a néven nevezendőt !!! De gondolni, azt nagyon gondolom !

  1. Tisztelt gondolkodó G.I.
   Kiváló észrevétel.
   A magyar meg mint az oltárnál :térdelve sörözik a hazugságcunami kormányinfo, rtl.tv2,m1 stb előtt.
   ralongó imádattal békemenetezik orbánt egekbe magasztalva.Akár a csecsemőjét is feláldozza,oltatja a pokol trutymóval a szeretett vezezető
   hivószavára.

   1. Politikai hozzáállástól irreleváns az oltakozás. Mint ahogy az oltatlanok körében sem jellemző a politikai hovatartozás. Ha már skatulyázunk akkor inkább az iskolázottság a mérvadó. Az új hit a tudomány. Aki ebben hisz, az oltat. Az oltatlanok meg vagy ösztönösen tartózkodnak a vakcinától, vagy megpróbálnak a sorok között olvasni.

  2. Erdekes felvetes, bar Kanadaban a lakossag 80%-a legalabb 2x oltva van, tehat ott sokkal jobban engedelmeskedtek, mint itt Magyarorszagon. Ok azert tuntetnek, mert nehany helyen (szovtsegi allamonkent, de varosoknkent is lehetnek kulonbozo szabalyok) mar elelmiszert sem lehet vasarolni azoknak, akik nincsenek beoltva, egyeb helyekrol pedig teljesen kitiltottak az oltatlanokat. A varosi felnott lakossag gyakorlatilag 100%-ban atoltott Kanadaban. Es persze a maszkhordast is kikenyszeritik.
   En is azt gondolom, hogy az eddig kovetett “jarvanykezeles” zsakutca, de Europaba a magyar “korlatozasok” nyar ota a legenyhebbek a kontinensen, gyakorlatilag a zart teru maszkokon kivul semmi mas nincs, es tapasztalatom szerint azt se ellenorzik nagyon sok helyen (nagyon helyesen). Na ezert nincs tuntetes Magyarorszagon.

  3. Teljes mertekben egyet ertek.Csak remelni tudom, hogy a TRUDEAU fele politikusok elkezdenek felni !
   A sokak altal lenezett Kamionosok-, talan szeretik a szabadsagot, tudnak onalloan gondolkodni, es ertenek egy par hasznos dologhoz……..Isten aldasa legyen veluk !!!
   Elnezest, nincs magyar klaviaturam.

 2. Tényleg nincsenek mostanában hozzászólások,vagy hatalmasan működik a cenzúra?!

 3. Tényleg nincsenek mostanában hozzászólások,vagy hatalmasan működik a cenzúra?!
  Ha már azt észlelted,hogy már egyszer írtam,akkor miért nem jelenik meg?!

 4. Le a kalappal a kanadai kamionosok és segítőik előtt, pláne a kemény tél kellős közepén!!! Justin Trudeau a parazita kaszt egyik politikus-dinasztiájából származik, a hatalom apucitól örökletes úton hullott az ölébe, amitől az a tévképzete van, hogy neki születési jogon jár. Remélhetőleg a kasztjabeliekkel együtt úgy végzi, ahogy Mussolini.

  Magyarországon utoljára az 1990-es gengszerváltáskor, a taxisblokád idején volt számottevő megmozdulás, akkor is csak a benzináremelés miatt. Úgy látszik, nálunk az alapvető szabadságjogok felszámolását az emberek többsége még csak észre sem veszi, nemhogy még ki is menjen miatta az utcára. Csak a zsebbevágó dolgok miatt van némi tiltakozás, amikor emelik a benzin vagy az internet árát. Talán majd az egyre gyorsuló infláció egyszer eléri a birkanép ingerküszöbét is…

  1. Tudni kell – mint ahogy bizonyára tudod, csak nem veszed figyelembe – hogy itt Magyarhonban 40 évig totális elnyomás, diktatúra volt. Az emberek többsége abban szocializálódott. Félnek a retorziótól.

 5. Ez már túl nagy löketű dolog annál, hogy spontán kis magánakciónak lehessen nevezni. Lehet, hogy trudeaut az életben nem látja már a publikum, talán már át is operáltatta magát.
  A Füellmich féle per helyszíne: Brusszel, és az európai kamionosok brusszeli útjának szervezése, a nemzetek egymásutáni viszakozása arra utal, hogy a lavina elindult Davos fele. Talán már ismertek is ítéletek némely esetben, Trianon óta tudjuk, hogyan megy egy ilyen kaliberű dolog. És ez annál nagyobb. Mindig van egy háttér szervezés, ami most is volt/van. Hitlerre is egyszer csak rácsukták az ajtót.

  “A stáb egy új jogrendszeren dolgozik az USA-ban, Afrikában és Németországban.”
  ” Füllmich együttműködik a német titkosszolgálatnál dolgozó emberekkel, akik nem akarják az injekciókat.”
  ” A hatalom decentralizációjának és a nemzeti függetlenségnek a fontossága, ahelyett, hogy globális szervezetek, mint például az Európai Unió, mondják meg az állampolgároknak, hogy mit tegyenek. A bankrendszertől, a nem kormányzati szervezetektől való elszakadás, valamint független és erős mezőgazdasági ellátási láncok, energiaellátási láncok stb. létrehozása.”

  ezek új dolgok a legútóbbi interjúban.
  https://civilekatisztanlatasert.hu/reiner-fullmich-es-50-ugyved-az-oltasok-celja-a-bolygo-bolygo-elpusztitasa-es-elneptelenitese/
  Már én is azt mondom, hogy valóban itt a VÉGE. GAME OVER!!!

  Az ukrán ügy kapcsán történő katonai akció egy újabb zavarkeltés lehet, Putin figyelemelterelésére, bízom benne, hogy nem robban majd be.

  1. Hogy egy komoly szervezés van a kamionos akció mögött abból is látszik, hogy 4-5 nap alatt összegyűlt 7 millió dollár a kamionosok támogatására. Nem kell matematikusnak lenni ahhoz hogy tudjuk, hogy ez az összeg nem az 5o-1oo dolláros donációkból gyűlt ilyen gyorsan össze amit az átlagpolgárok többsége adományoz – úgy tudom most már 8 millió fölött járnak. Most már csak az a kérdés hogy ki szervezi az eseményt.
   Többen mondják hogy a sötét erők élelmiszer hiányt akarnak kiprovokálni és ezért a felelősséget a kamionosokra akarják hárítani így a kamionosok akciója lehet egy hamis zászlós esemény is. Nekem inkább az a megérzésem, hogy ez egy fehér kalapos hadművelet.
   Egy pár nap, hét múlva tisztulhat a kép.
   Tegnap Trump egy Texasi nagygyűlésen támogatásáról biztosította a kanadai kamionosok akcióját. Ugyancsak kijelentette, hogy ha a republikánusok átveszik az irányítást a kongresszusban ebben az évben, minden katona és egyéb más dolgozó akiket leadtak az oltás megtagadása miatt vissza lesz helyezve az eredeti állásába és visszamenőlegesen kilesz fizetve.

 6. Ha leszünk olyan szerencsések és Nagy-Britannia, Hollandia, Dánia és várhatóan egyre több ország felszabadulása hatására Magyarország is “kiszáll”, aligha lesz bármiféle elszámoltatás. Az oltást beadó házi- és egyéb orvosok, Merkeley, Szlávik, Boldogkői, Duda és a többi véresszájú, összevissza beszélő celebvirológusnak még csak menteniük sem kell nagyon a s…üket, mindent meg fognak magyarázni. Mi is elértük a nyájimmunitást, elég oltást beadtak, aki nem oltatta magát, az természetes úton fertőződött meg és lett védett stb. stb.
  HAJRÁ KANADA!!!

 7. Ha tényleg egy világhatalmi elit által megrendezett válság-kezelés a Covid, akkor a következő lépés egy tényleg halálos vírus-mutáció szabadon-eresztése lesz. Vagyis a következő hullám tényleg gyilkolni fog, és a kiharcolt szabadság úgy hull a porba, mint Guillotine-nal a testtől megszabadított fejek.
  Ha meg csak politikai balfaszkodások voltak a Covid intézkedések, vagy csak egyszerűen Phizer-puccs, akkor most vége lesz. A gyógyszeripar megszedte magát, a gyógyszeripar mehet.
  Kíváncsi vagyok melyik verzió jön be.

  1. Az egészséges immun-rendszerrel rendelkező emberekre nézve egy vírus sem veszélyes/halálos.
   De ha például legyengítik az immun-rendszert az oltásokkal, vagy az egészségtelen táplálékokkal, akkor könnyebben megbetegszenek/meghalnak.
   Ezért akarnak mindenkit beoltani. Nem kell egészséges kontroll-csoport!

  2. Sem a covid nem válságkezelés, sem a Pfizer nem tud puccsot csinálni ! Ahhoz kicsit nagyobb fiúnak kell lenni még arra felé is !

   Lehet “nézelődni”, hogy mi lesz, meg ki miért tesz valamit, ki meg miért nem . Jólesik okosan nem tenni semmit, majd csak lesz valahogy, úgy még nem volt, hogy valahogy ne lett volna . Lehet így is.

   A háttér elit mesterségesen lendíti előre, vagy éppen kedve szerint tiporja el, az emberek életminőségét, illetve élet lehetőségeit. A háttér elit nem egységes, és a látszólagos egyetértések mögött véresen ádáz egyéni harcok folynak a hatalomért, a vagyonért, az egyeduralomért. Ez sem tegnap óta !!! A történelemben nem több mint ezer évre vissza tekintve, aki akarja, felfedezheti magának, hogy a királyok, császárok, szultánok, eléggé mozgatva voltak nem látható kezek által, és igen erősen homályban maradó “tanácsadók, bölcsek” által.

   Tessék már tudomásul venni, hogy MINDEN POLITIKA ! Nincs olyan terület, ahol ne a politika határozna meg mindent, legfeljebb nem látszik, vagy nem észrevehető. A politika akkor működik kiválóan, amikor a maga a politika mint szó, meg sem említődik, az élet pedig mederben halad !

   A taxisblokád meg NEM A BEZINÁREMELÉS ELLEN JÖTT LÉTRE !!! Nekem mindegy, hogy ki hogyan akarja interpretálni, az az SZDSZ és bizonyos szolgálatok által lett megszervezve, és kormány puccsot akartak, de egy kicsit nagyon kilógott a lóláb, meg túl sok volt a furcsa arcélű ember a tv-ben, meg a lezárásokon is !!! Egy országos lezárás, egyszerre mindenhol percre pontosan összehangolva, ez ki szerint spontán civil akció ? Taxisok ? Le ne írjam már, hogy kik álltak a “lezáró pontokon” !

   Azon kívül, nem kellene ráhúzni azonnal a fals flag-ot a kanadai kamionosokra, mert arra felé már eléggé tele van a hócipője sokaknak, és az ottani civil szervezkedések ( amerikai mintára), sokkal erősebbek, és sokkal határozottabbak mint itthon ! Nem összekeverendő a hazai csipkeverő, meg kolbásztöltő gittegyletekkel !!! Ez tény, ha nem tetsző, akkor is. Esetenként nevetségeseknek tűnnek az amerikai filmekben oly gyakran emlegetett emberi jogok, de úgy néz ki, hogy ezt azért most nem Hollywoodban valakik komolyan is gondolják.

   Nem úgy látszik, hogy szeptember 11, második felvonás, meg a Majdan ismétlése, utóbbi a nagy sikerre való tekintettel, a közönség kívánságára !? Vélek felfedezni némi különbséget.

   Ami meg a pénzügyi támogatásokat illeti, nem olyan nagyon biztos, hogy minden Joenak, meg Jamesnek csak 50 – 100 dollárja van oda adni a működéshez. Az ottani kaminonos “védegyletek”, nem a honi tízfős mókus örsök !!! Az ország létszáma is “kicsit több”, mint Magyarország !

   “Lehet, hogy az ottani fehér kéményseprők” ? Nem esetleg az ottani “Goj motorosok” ???
   Ezek az előfeltételezések eléggé megkérdőjelezhetőek !? Ez nem a “spontán TV ostrom” előkészülete !!!

   Az meg egy külön kérdés, hogy melyik politikai sakkfigura köszönti, vagy együttérez a kamionosokkal, ez már lehet hátsó szándék, és egyeseknek mentő öv a közmegítélésben, korábbi tetteit szépítendő.

 8. HÁROM SZERVEZET VESZ RÉSZT WUHANBAN EGY ÚJ DENEVÉR VIRUS VIZSGÁLATÁBAN. EGY MUTÁCIÓN ÁTESVE KÉPES LESZ EMBERT FERTÖZNI, MELYBEN 3 EMBERBÖL 1 MEGHALHAT. A világ félelemben tartása nagyon fontos. A három résztvevő: Kína, Oroszország és a WHO:
  A mumus neve: “NEO COVE”
  https://www.youtube.com/watch?v=5Z8XsTtUHwE

 9. Igen, valóban, a nyugati világ országai fogják megdönteni az egészet, ha meg fogják. Nem tudom, sikeres lesz-e, reménykedem benne nagyon, hogy igen, de ott fog kezdődni az egész, és utána fog más országba is behatolni az ott elért siker. Amikor a napokban ezt leírtam, kimoderálták. Való igaz, nem virágnyelven fogalmaztam. De ha kérdésünk van, akkor félünk. Ha még egy kérdésünk van, akkor kötekszünk. Ha további kérdésünk van, akkor nem filozofálni kell, hanem cselekedni, és így tovább. Minden egyes hozzászólásnak, akár a szavak megválogatásával írták, akár primitív szinten, létjogosultsága van ebben az időben! Én nem hiszek a továbbiakban a papír alapú cselekvésben, a kérelmekben, a panaszokban, a petíciókban, a feljelentésekben, a bejelentésekben, semmiben, ami papír alapon realizálódik. Ez itt jogállami köntösbe bújtatott bűncselekmény-sorozat, akkor mit képzel bárki is? Hogy majd békés, jogállami eszközökkel megdönthető bármi is, mi? Majd kijelentjük a szándéknyilatkozatunkat, hogy ezt és ezt akarjuk, s majd fejre áll tőle a közhatalom, szépen leteszi a fegyvert, és átáll majd a mi oldalunkra? A nagy fenéket! Nyugaton, papír nélküli cselekvésekkel és a jogi keretek teljes szétfeszítésével fogják megdönteni, nem máshogy!

 10. Messze tul sokat varsz a dologtol. A kormanyok akkor adjak fel ezeket az autoriter marhasagokat, ha veszelyesen esik a nepszeruseguk, mint pl. Angliaban. De nagyon sok helyen nem ez a helyzet, hanem a lakossag tobbsege is tamogaatja, tovabba minden relevans part (Magyarorszagon is). Kanadaban a nagy tobbseg tamogatja a szigoru rendszert, barmilyen latvanyos a felvonulas (ezt szemelyesen is tapasztaltam, mert voltam ott a pandemia alatt – nagyon komolyan veszik) Az ugyvedek elszerencsetlenkednek majd 10 evig ezekkel az ugyekkel, aztan szepen mindenki elfelejti (ugyanigy alakult a 9/11es kongresszusi vizsgalat sorsa is, holott ott is epiteszek, tuzszereszek ezrei allitottak es allitjak most 20 ev mulva is rengeteg bizonyitekkal, hogy nem egeszen ugy tortent). Egy ket embert bealdoznak esetleg ha nagyon felforrosodik a talaj, de akik a hatterben voltak azoknak a nevuket se tudjuk, es nem is fogjuk megtudni.
  Ahhoz hogy valos valtozas legyen, le kene daralni az egesz jelenlegi kozponti bankrendszert, a nemzetkozi szervezeteket es visszaallni lokalis gazdasagi kapcsolatokra, nulla az eselye annak hogy ez megtortenjen.
  Par politikus megbukhat, esetleg nehany orvosi-szakmai vezeto kaphat valami buntetest, meg megint megbuntetik a kormanyok a gyogyszergyarakat par milliardra, aztan minden megy tovabb ahogy eddig. Uzemi kalkulalt koltseg ez naluk.

  1. Tisztelt Papp Zsolt úr !

   Idézettel kezdem, “voltam ott a pandémia alatt, nagyon komolyan veszik”. Ezt Ön írta pár órával ezelőtt.
   Pandémia !!!??? Már a szóhasználat is szembeötlő, és kiveri a biztosítékot. A “voltam ott” meg pontosan tudtunkra adja, hogy Ön oltott, mivel utazni még Soroksár alsóig sem lehet oltási igazolvány nélkül, a Nagy Vizen túlra, meg abszolute nem, és oda egyebek is kellenek. Ezek a megjegyzései itt, ebben a közegben érdekes kérdéseket vet fel. Tanulmányúton volt, kiküldetésen, esetleg rokonlátogatáson ? Ilyen “világméretű pandémia esetén” ??? És ide tetszik írni számunkra, hogy “ne lelkendezzünk” má’ annyira ?

   Nem lelkendezünk ! Annyira má’ meg nagyon nem ! Csak hogy, a fősodratú média úgy kussol az egészről, mint ha meg sem történt volna, miközben vén, meg koravén ostoba marhákat emelnek piedesztálra, tele van velük az esti híradó, hogy felvették a negyedik oltást, hurrá, és úgy kezelik ezeket a tudósításokat, mint ha a Titanic elsüllyedéséről adnának élő közvetítéseket !

   Amiről Ön utána beszél, hogy ki mit és hogyan csinál, az nem egészen úgy van, még pontosabban, egyáltalán nem úgy van. A WHO-tól kezdve, a “politikusokig”, mindenki kesztyűs báb, ezt már párszor több helyen, többek tisztázták. A politikusok nem megbuknak, csak szerepet játszanak, van aki a győző szerepét, van aki meg a folyamatosan bukott szerepét. Erre vannak “alkalmazva”. Aki túljátssza a szerepét, ( lásd Ceauescu ), azt színpadiasan, koreografáltan, kivonják a forgalomból, a kevés valóban önálló vezetőt meg hosszú látványos előkészítés után csinnadrattával ölik meg, brutálisan. Szintén színpad, elrettentés, meggyalázás !

   A média, és a “bátor ügyvédek”, szintén a színjáték része ! A média legnagyobb része, sokkal nagyobb hatással van, és sokkal erősebb, fontosabb része az egésznek, mint kívülállók gondolnák !!!

   Mai napig sírva koszorúzzák a “terror áldozatait” New Yorkban ! A hozzátartozókat megértem, mert a szeretteiket siratják, csak éppen az a terror ölte meg őket, aki éppen teljes háttér hatalommal benne rohad a Fehérházban ! Szándékosan, mert ez minden idők egyik leglátványosabb ál terror támadása volt, a legmonumentálisabb fals-flag akció, előkészítendő az orwelli állatfarmot !!!

   A “központi bankredszer” egy kézben van, ocsmány hazugság például a Magyar Nemzeti bank is, meg a többi is, persze kicsit időnként hagyják homokozni az aktuális helyi kiscsoportokat, adnak a látszatra. A Világbank is csak fiók intézmény, ismétlem, látszat önálló !

   Ezeket illik a homlok mögött előtérbe helyezni, ha valódi képet akarunk látni ! A többi ócska porhintés.

   A karavánt megtámadni több mint hiba, öngyilkosság. Csak a vízhordókat kell kiiktatni, a karaván szomjan hal ! Ez a civil(nek mondott) szférára is igaz. De ha meg sem próbálják valakik ?

 11. Igen-ez az -a klasszikus angol mentalitas …..-Egyutt-csapatban kuzdeni-osszefogni-a nezetkulombsgeket felre teve -az egy cel erdekeben tudni egyutt mukodni.
  Es ez az amit Dr.Yeadon gyakran emlit mintegy megoldas kent a jelen helyzetre–Hogy egy teljesen varatlan dologgal hirtelen elo allni-.Egy olyasmivel amivel e vegtelen gonoszsag mestesitoi es kiszolgaloi nem szamoltak mar elore. -es nem modelleztek mar joelore maguknak azt le.
  Nem allandoan -meg egy olyan egyszeru dolgon is mint egy tamogato alairas- csak vitatkozni-hogy ki kivel beszelt-hogy ki kivel nem beszelt-meg mit mond majd ra az un. nemzetkozi jog….es hogy olyan vezetok akik emberiseg elleni bunoket kovetnek el azok um valojaban semmirol sem tehetnek…stb.
  Hanem vegre mar egyszer osszefogni-valami ujat kezdeni…….-Minden joszandeku Ember……. -kamionosok-farmerek-rendorok…stb…..egymas melle allva es ..egymast segitve -egyutt kuzdeni a gonoszsag ellen -es nem csak Kanadaban…. Mert a klasszikus angol mentalitast-hozzaallas az igen is hogy megtanulhato !

 12. Paradigmaváltás nélkül, a világban kialakult jelen helyzet, nem értelmezhető egy racionális vonal mentén. Sajnos, ezt az emberek többsége nem tudja megugrani. Szomorú tény, hogy azok a társadalmi intézmények, melyeknek feladatuk és kötelességük lett volna a polgárok védelme, csúfos kudarcot vallottak.Nem hiszem, hogy azért mert minden döntéspozícióban lévő személy korrupt lenne. De, ha a “Hajó” “iránytűje”( WHO ) percenként másfelé mutatja a Föld északi pólusát, akkor a Hajó kormányosának ( politikusoknak ) a kormánykerék ide-oda rángatása helyett, észre kellett volna venni, hogy az iránytű, elromlott. Helyette, inkább kihasználták a helyzetet. ( rendkívüli jogok,vakcinabeszerzések, lélegeztetőgépek stb ). Globális erkölcsi kernel összeomlásra tippelnék. Hosszú évek óta hazudtak az embereknek. A Kormányok, az emberek jólétért dolgoznak ( Inkább saját magukért. ) Védjük a Földet ( A káros anyag kibocsájtás kvóták ide-oda tologatása, pont annyira életszerű, mint a Genfi egyezmény betartása a fronton ). E-autó fogja megmenteni a Földet ( Egy olyan termék, melynek értéke rendkívül gyorsan csökken, csak a gyártónak hoz hasznot ). Nézzük meg mekkora haszonkulccsal dolgoznak a gyógyszergyártók, és,hogy USA-ban a 3.helyen vannak a mellékhatások miatti elhalálozások. És a Médiáról se feledkezzünk meg, mely mindig a Hatalom érdekeit szolgálja ki. ( Nem híreket, csak közleményeket mond ).
  Egyértelműen, elindult egy “józansághullám”. A kanadai kamionosok is ennek adnak hangot. Végre!
  Ha Mr.Globalista megszorítva érzi magát, nem kizárható egy valóban veszélyes vírus bevetése, amit simán rá tudnák kenni a járvány X. hullámára.
  Csakhogy, azt nem biztos, hogy fogják tudni ellenőrizni. És Ők pszichopaták, nem öngyilkosok.

 13. https://aeronet.cz/news/video-klaus-schwab-jiz-v-roce-2017-priznal-ze-ovlada-vladimira-putina-angelu-merkel-emmanuela-macrona-kanadskeho-premiera-a-vsechny-dalsi-politiky-kteri-jsou-cleny-jeho-organizace/

  VIDEÓ: Klaus Schwab már 2017-ben elismerte, hogy ő irányítja Vlagyimir Putyint, Angela Merkelt, Emmanuel Macront, Kanada miniszterelnökét és az összes többi politikust, aki tagja a Világgazdasági Fórumának! A kanadai kormány esetében állítólag Justin Trudeau kabinetjének több mint felét irányítja! Szóval ezért folyik az oltási terror Oroszországban, Németországban, Franciaországban és Kanadában? Klaus Schwab a globalista keresztapa szerepében, akit a vezetők, államférfiak engedelmesen, bocsánatkérés nélkül hallgatnak!
  VideókA világbólLed 27, 2022
  https://rumble.com/vterds-klaus-schwab-ji-v-roce-2017-piznal-e-ovld-vladimira-putina-i-angelu-merkel.html
  Néhány órával ezelőtt Klaus Schwabról, a Világgazdasági Fórum vezetőjéről készült botrányosan kiszivárgott videó [1] dicsekedett [ 1 ] a Harvard Egyetem panelbeszélgetésén, amint az ő Világgazdasági Fóruma (WEF) behatol a kormányokba, és fokozatosan átveszi az irányítást felettük. A videó már az orosz alternatíván is terjed, és felnyitja a szemét, ugyanis Schwab most először ismerte el, ki mindent a WEF szervezete irányít.

  A megdöbbentő rövid szakaszban Angela Merkel, Emmanuel Macron, Justin Trudeau, sőt Vlagyimir Putyin orosz elnök is tagja volt a Világgazdasági Fórumnak és annak lovainak. A videó eddig észrevétlenül az archívum mélyén burkolt, mert a néhány perc alatt elhangzott kirobbanó megjegyzésekből gyakorlatilag minden kiderül, amit most látunk az oltatlan gójok elleni terrorról a fent említett politikusok összes országában. A következmények teljesen szörnyűek és katasztrofálisak.

  Klaus Schwab a testületben azt is elmondta, hogy például Justin Trudeau miniszterelnök kanadai kormánya esetében Klaus Schwab gyakorlatilag Trudeau kabinetjének több mint felét irányítja. És akkor Klaus Schwab azzal dicsekedett, hogy ez a kabinet akkor neki, a Világgazdasági Fórum szervezetének dolgozott. Az Infowars moderátor joggal hasonlította a maffiához, ahol a népképviselők – akár szakszervezeti vezetők, akár miniszterelnöki vagy elnöki pozíciót betöltő politikusok formájában – valójában nem a népért dolgoznak, hanem elsősorban a keresztapáért, a legfelsőbb maffiózóért, aki irányítja őket.

  Nincs ez másként. Miért olyan fontos ez a videó? Mert a globalista fogalmi mozaik egyik hiányzó darabja. Ez a darab megmagyarázza, hogy a Klaus Schwab Grand Reset-jéhez köthető covid terror miért került olyan könnyen Oroszországba vagy Kanadába , amelyek hosszú évtizedeken át a szabadság országa volt, sok tekintetben sokkal szabadabb, mint az Egyesült Államok. De most akkora terror van Kanadában a covidid miatt, hogy még adót is akarnak kivetni az oltatlanokra. Minden tökéletesen passzol egymáshoz.

  Amikor a terror hatalmát átruházzák és átruházzák alacsonyabb tisztségviselőkre, a kormány megmossa a kezét, és jobb preferenciái vannak
  Németország és Franciaország is bevezette a covid útleveleket a közelmúltbeli tiltakozások ellenére. Kanada még az adóapartheidhez is nyúl, az oltatlanok magasabb adót fizetnek. Oroszországban pedig egy rémisztő QR-terror indult, amikor a covid alkalmazás nélkül gyakorlatilag sehova sem mehetnek. De ezt a terrort nem a Kreml irányítja, hanem az egyes kormányzók. Az oroszok ezért átkozzák és átkozzák a kormányzókat, de a Kreml úgy mossa a kezét, mintha semmi köze nem lenne a terrorhoz. Andrej Babiš tavaly Csehországban találta ki ugyanezt Honza Hamáčekkel közösen. „ Pándémiatörvénynek” nevezték, és ennek a felhatalmazási törvénynek az a célja, hogy a terror kikényszerítésének és végrehajtásának hatalmát a kormánytól átruházzák a kerületi és városi egészségügyi állomások jóval alacsonyabb tisztségviselőire, amelyek az Egészségügyi Minisztériumhoz tartoznak. Egészség.

  Jan Hamáček és Andrej Babiš, a Pandemic Act 1.0-s verziójának társ-alkotói
  Ez a tartományi terror ugyanazt az orosz modelljét hozza létre Csehországban, ahol az emberek támadják és utálják a higiénikusokat, míg az emeleti kormánynak tiszta keze lesz és baromság arról, hogy mi nem uralkodunk semmit, mi zenészek. Andrej és Honza pontosan ezért találta ki ezt, és Péťa Fialů úgy döntött, hogy a pandémiatörvény módosítása formájában javítja és feldíszíti társaival a standtartók, csúcsgyártók és kalózok soraiból.

  A higiénikusok terrort tudnak majd alkalmazni az iskolákra és az iskolásokra, bezárhatják majd a szakmákat, de egyszóval pontosan Klaus Schwab COVID-19: The Great Reset című könyvének utasításai szerint. Ha bármely kormány hazafias, nemzetpárti lenne, soha nem engedné meg, hogy apartheidet és elnyomást alkalmazzanak saját lakosságára, sem saját hatalmából, sem a városok és kerületek alacsonyabb rangú tisztviselőire ruházott hatalomból. És ez a lényeg.

  A higiénikusok hatalmat élvezhetnek a lakosság felett, Schwab pedig globalista politrukként
  Nincs mentség vagy kifogás. És az a tény, hogy a Kreml, Andrej és Honza pandémiás paragrafusok és felhatalmazó törvények vagy elnöki rendeletek mögé bújtak vagy rejtőztek, amelyek a kormányzókra ruházzák a covid-intézkedéseket, egyszerűen nem mentségül ezek a politikusok és vezetők. Csak arról van szó, hogy ha valaki egy rítus tagja vagy esküvőt fogadott el, attól kezdve egyszerűen a maffia tagja, és hallgatnia kell a szóra. A polgárok pedig szenvednek, elviselik az elnyomást.

  A naivak pedig az elnököt hívják segítségül, aki kezet mosott, és úgy tesz, mintha semmi köze a terrorhoz. A járványügyi intézkedések átadása az alsóbb szintű tisztviselőknek és a földszinti tisztviselőknek a legdurvább szemű puszta fogalmi alibizmusa. Ráadásul rendkívül veszélyes. Azok a szeszélyek, akik még soha nem tapasztalták a hatalom bódító és elragadó ízét, hirtelen élvezhetik. És elkezdenek terrort indítani városokban, kerületekben, megyékben és kormányzóságokban, amiről még a nácik sem álmodtak a megszállás alatt.

  Klaus Schwab a Harvard Egyetem JFK Kormányzati Karán
  Az egyes kormányokba való beszivárgást a globalisták olyan intenzíven hajtják végre, hogy ma gyakorlatilag egyetlen állam kormánya sem a nép kormánya, hanem a Maffia Global Syndicate tagja, ahol az egyes kormányok nem a polgárokkal, hanem a globalista főnökökkel, mint pl. Klaus Schwab és a világcionizmus. Klaus Schwabot ne tekintse vezetőnek, de ő politikai vezető . Felügyeli a beosztott biztosok ideológiai és ideológiai nevelését, munkáját.

  A globalisták számára döntő jelentőségű az ideológiai szintű munka, ezért Klaus Schwabot, mint a Rothschild-ház megbízottját bízták meg ezzel a politikai felügyelettel. Figyeljük meg a videóban, hogy folyamatosan fiatal globális vezetőkről beszél. Miért? Mert a fiatalnak nincs tapasztalata, nem stáb, könnyen meghajlik, feldolgozza, irányadó a politikai nevelés.

  Annak megakadályozása érdekében, hogy a 3. sz. háború Oroszország végre (újra) visszavonul?
  Többek között ezért is vitték az amerikaiak Jan Farský képviselőt az Egyesült Államokba, hogy feldolgozza. A lakmuszpapír ma Kelet-Ukrajna. Félelmetes fenyegetés, hogy a Kreml eljátszik a gondolattal, hogy végül feláldozza mind a DLR-t, mind az LLR-t, és ezt azzal indokolja, hogy megpróbálja megakadályozni a 3. St. háború. Ukrajna NATO-ba lépése is indokolt. Valamint a NATO-bázisok telepítése és felépítése Ukrajnában. Egyszerűen indokolja a 3. sz. háború, és ezért Oroszországnak utat kellett engednie a NATO-nak és az amerikaiaknak – mondja a Kreml az oroszoknak.

  1997-ben Oroszországot a NATO-csúcson Borisz Jelcin képviselte. Nem tárgyalt a NATO-bővítésről. Pont az ellenkezője. A csúcs után megkezdődött a bővítés, és Oroszország csak figyelt
  Eddig mindig az orosz állampolgárokat érintette, még Lengyelország NATO-csatlakozása, illetve Csehország, Szlovákia, Magyarország, sőt, meglepő módon a balti államok csatlakozása után is. Az orosz alternatíva szerint Donyeckben kezdenek terjedni a komor pletykák a Kreml áldozatvállalásáról, amely eddig úgy tűnik, nem akar meghátrálni, de ez csak a határozott kijelentéseknek és az erős szavaknak köszönhető.

  De a Kreml részéről még nem érkezett intézkedés, miközben a NATO és az Egyesült Államok tombol, fegyvereket küld Ukrajnának, katonákat, a britek pedig bázist építenek Mariupol közelében. Olyan sok ilyen cselekmény van, hogy meg sem lehet számolni. Oroszország továbbra is megelégszik a NATO és az Egyesült Államok elleni határozott kijelentésekkel, Donyeckben azonban kezdenek aggódni. Meglátjuk, meddig bírja Moszkva ezekkel az erős szavakkal. A kiszivárgott videóból mindenesetre egyértelműen kiderült, hogy Angela Merkel és Vlagyimir Putyin Klaus Schwab szervezetének tagja, és ez egy igazán döntő megállapítás, hatalmas koncepcionális vonatkozásaival és átfedésével.

  -VK-

  Az AE News főszerkesztője

  Velünk olvasol, velünk fedezed fel
  Kedves Aeronet olvasók, ha tetszik oknyomozó újságírásunk és átfogó elemzésünk, amit 8 éve készítünk Önökért, ha szeretik cikkeinket, videóinkat és rendszeres pénteki műsorainkat az SVCS-n, és ha szeretnétek, hogy továbbra is új információkkal szolgáljunk és politikaelemzésekkel és megjegyzésekkel, kérjük, fizessen be bármilyen összeggel e hónap végén a szokásos adományozó oldalunkon itt , de csak akkor, ha megengedheti magának, azaz lehetőségeihez mérten. Minden posztnak van értelme, mindenki számít, kicsik és nagyok egyaránt. Eddig csak kb. A célösszeg 51% -a és 3 nap van hátra a hónap végéig. Hozzájárulhat banki átutalással, PayPal-lal, Bitcoin, Bitcoin Cash és Ethereum kriptovalutákkal, valamint postai utalvánnyal a számlához. Munkánk csak az Önök támogatásával folytatódhat, különben nem lehetséges és nem is lenne értelme, mert a támogatásnak kölcsönösnek kell lennie. Szerverünk itt van az Ön számára. Támogatásukat és segítségüket előre is köszönöm!

 14. https://aeronet.cz/news/a-je-to-venku-oficialne-japonska-farmaceuticka-firma-v-klinicke-studii-potvrdila-ze-ivermectin-skvele-funguje-na-omicron-i-vsechny-ostatni-kmeny-sars-cov-2-ucinek-je-okamzity-a-bez-vedlejsich/
  És hivatalosan is megjelent! Egy japán gyógyszergyártó cég egy klinikai vizsgálatban megerősítette, hogy az Ivermectin kiválóan hat az Omicronra és az összes többi SARS-Cov-2 törzsre, a hatás azonnali és mellékhatások nélkül! Emberek milliói haltak meg szükségtelenül 2 éven keresztül korrupt orvosok kezeitől, akik ahelyett, hogy ivermectint adtak volna, hagytak meghalni egy embert, azt állítva, hogy nincs gyógymód! A gyógyszermaffia azért tett hozzáférhetetlenné egy ilyen olcsó és hatékony gyógyszert a nyilvánosság számára, hogy oltásokkal, covid útlevelekkel és a kenetvizsgálatok végtelen karcolásaival terrort keltsen!
  2 évbe telt, és végre kiderült az igazság! A világ első gyógyszergyártó cége végre felbátorodott, és valódi sajtóközleményt adott ki az Ivermectinről. A japán Kowa gyógyszergyár bejelentette, hogy a kórházakkal végzett közös klinikai vizsgálat megerősítette, hogy az Ivermectin vírusellenes hatással bír mind az Omicron, mind a SARS-Cov-2 összes többi változata ellen. A japán média szerint az ivermektin azon az elven működik, hogy gátolja a gazda- és vírusfehérjék bejutását a sejtmagba, ami azt eredményezi, hogy képtelenség inicializálni a vírust, amely így nem tudja átvenni az irányítást a sejt szaporodásáért.

  Néhány óra elteltével a vírust a sejtmakrofágok semlegesítik anélkül, hogy a vírusban kárt okoznának. Teljes 2 évbe telt, mire egy gyógyszergyártó cégnek elkötelezte magát az Ivermectin klinikai vizsgálatai mellett. Most végre beigazolódott. A Reuters csak egyetlen mondatról és egy perjelről számolt be [ 1 ] .
  Az emberek 2 éve halnak meg feleslegesen, és teljesen mindegy, hogy covid vagy covid, mert az orvosok azt mondták nekik, hogy a Covid-19 ellen nincs gyógymód. Az amerikai orvosok már 2020 tavaszán arról számoltak be, hogy az ivermectin alapú gyógyszerek hihetetlen gyorsasággal és hatékonysággal gyógyítják a beteg betegeket, de a gyógyszertárak és a gyógyszermaffia 2020 tavaszán azonnal megkezdte az Ivermectin tömeges visszahívásának koordinálását. Más államok pedig betiltották a gyógyszert egyenesen.

  Ezeket az emberiesség elleni bűncselekményeket a gyógyszermaffia és bűntársaik, járványügyi szakemberek, higiénikusok, orvosok és különösen politikusok parancsára követték el. Az ivermektin egy olyan gyógyszer, amely veszélyeztette a covid-hisztéria tervét, amely nemcsak a digitális gazdaságra való átállás és a Total Control bevezetése formájában jelentett visszaállítást , hanem mindenekelőtt a gyógyszeripar korlátlan hatalmának megteremtését tűzte ki célul. maffia. Aki ellene szólt, azt szakmailag felszámolták, végleg kitiltották a globalista közösségi oldalakon és kirúgták.

  Az elektromos autók jelentik a legnagyobb környezetterhelést az autózás történetében
  Az Ivermectin elérhetőségének visszaszorításával teljes bezárásokat és bezárásokat sikerült elérni. A bankok bevezették a banki identitást a készpénz nélküli vállalatok és a biológiai, társadalmi és blokklánc-hitelrendszer bevezetéseként. A vírusválság a személygépkocsik mozgásszabadságát, olcsón elérhetőségét igyekeztek felszámolni, melyeket a kollektív és megosztott közlekedés vált majd fel, illetve a zseblámpás autók, szó szerint és átvitt értelemben zseblámpák, amelyek rombolják és tönkreteszik közös környezetünket. Egyetlen autóakkumulátor annyi CO2-t, annyi nitrogén-oxidot és annyi mérgező anyagot termel a gyártás során, mint 126 hagyományos belsőégésű motoros autó , ahogy Joe Rogan mondta karácsony előtt.
  Az elhasználódott elektromos autók környezeti hatása ekkor hihetetlen terhelést jelent a környezet számára, olyannyira, hogy egy elektromos autóban 70-szer több nem újrahasznosítható mérgező anyag van, mint egy fosszilis autóban. Az anyagokat a kiégett fűtőelemekhez hasonló hordókban kell tárolni, amint azt Joe Rogan autóipari szakértő és vendég tette hozzá. Ezek főként akkumulátorlúg, kadmium és lítiumsav. Minden elektromos autó környezetgyilkos, működésüket be kell tiltani vagy csillagászati ​​adót kell kivetni közös környezetünk károsítása miatt. A globalisták először az emberi szabadságot próbálják lerombolni. Amint azt 2018-as első könyvemben, a Human Ex Machina-ban írtam, az autóval hajtott elektromos áramra való átállás egy módja annak, hogy felszámoljuk a személyszállítást.

  Schwab szerint a körkörös gazdaság a használt és felújított áruk újrahasznosításához és felhasználásához vezet.
  Az autógyártók megállapították, hogy az emberek nem akarnak elektromos autókat, ezért mesterséges válságot idéztek elő, és abbahagyták az olcsó népautók gyártását. A globalisták felszámolási pótlékot szabtak ki az autógyártókra, az autógyártók pedig már nem tudnak olcsó autókat gyártani a családoknak, mert a pótlékok miatt az autók eladhatatlanok lennének. Így aztán paradox módon az autógyártók megzavarják a kisautókat, véget ér a Škoda Fabia Combi, a VW Passat egy szedánban, gyakorlatilag minden kicsi és közepes, ami a hétköznapi emberek rendelkezésére áll, véget ér, és csak a drága és túlnőtt tehenek SUV – ok formájában. az ökológiát pusztítják leginkább, a magas árnak köszönhetően feloldódnak bennük a kibocsátási egységek. A gazdagok tehát választhatnak majd, hogy belső égésű terepjárót vesznek 2 millióért, vagy elektromos terepjárót 3 millióért. Ez is a covid-járvány következménye. És mihez fog vezetni?
  Nos, arra, amit Klaus Schwab írt ” A 4. ipari forradalom ” című könyvében a körkörös gazdasággal kapcsolatban. Az embereknek nem lesz pénzük drága terepjárókra, ezért olyan környezetbarát régi autókra vetik magukat a bazárokban, amelyek megbízhatóak, teljesítményük van, nincs bennük vacak, tuner, paplan, őr vagy leskelődő. És mivel az autógyártóknak ez nem fog tetszeni, nyomást fognak gyakorolni a politikusokra, hogy fokozatosan drákói adót vezessenek ki a használt belsőégésű autókra, amíg be nem tiltják őket.

  És ekkor már azon múlik, hogy a gazdagok vásárolhatnak majd elektromos tehénterepjárót, vagy rendelhetnek Uber-t vagy egyéb közös közlekedési eszközt, mert már nem nyúlnak a saját autójukhoz , mert a család költi a legtöbbet. egy túlárazott kis bérlakás pénzéből. Az emberek teljes mértékben függővé válnak a juttatásoktól és az újraelosztástól, az emberek alapértelmezett élethosszig tartó segélyezettekké válnak, amelyeket elektronikusan, készpénz nélkül, mobil chipen, kéznél, a chip bőre alatt, banki azonosítóhoz és elhelyezett személyi igazolványhoz kötve fizetnek. a mobiltelefonon, vagy az említett chipen a bőr alatt.

  A levelezőválasztáson tartósan csak a jobboldali globalista pártok és jelöltek nyernek győzelmet és kormányt
  A világjárvány miatt a politikusok levelező választásokat szorgalmaznak Európa-szerte. Petr Fiala kormányának ez a prioritása. A levelező választások pedig lehetővé teszik a választások tartós és kényelmes meghamisítását holt lelkekkel egy egyszerű mechanizmussal, amelyet a 2020-as amerikai elnökválasztás megmutatott a világnak. Néhány kevésbé népszerű választáson, például a szenátuson, a választók mindössze 12-18%-a járul az urnákhoz.
  A levelezőválasztás lehetővé teszi, hogy a kormányrendszer több százezer levelezőcsomagot állítson ki azoknak, akik nem jönnek el szavazni , de rendeltek levelezőkártyát, de erről az állampolgároknak fogalmuk sincs. És amint a választás elkezdődik, a levelekbe bekerülnek a bejelentett levelezőszavazatok közé. Hirtelen 600 000 szavazat jelenik meg egy adott pártra a levelezőszavazatokból, ahogy azt Joe Bidennél is láthattuk. A szavazólapok kiosztását irányító rezsim szükség szerint szavazatokat adhat majd a választásokra. Az amerikai elnökválasztás kísérleti teszt és modell volt, a választások meghamisításának megvalósíthatóságának demonstrációja minden más állam számára, hogy kiderüljön, működik-e.

  Az ivermektin már az elején megállíthatta volna a járványt. Ő jelentette a legnagyobb veszélyt a covid globális termelés építészeire
  És mindez nem lenne és nem is lenne, ha 2020 tavaszán az embereknek lenne Ivermectinje, ha könnyen meggyógyulnának, és nem lenne járvány. Érted, miről szóltak a globalisták, amikor keményen elnyomták az Ivermectint? Ez a gyógyszer tönkreteheti a Total Controlra vonatkozó teljes tervüket, az egész Global Reset folyamatot, az elektromos autókra való átállást, a digitális gazdaságra való átállást, a levelező választásokra való átállást. Ezért kellett az embereknek meghalniuk. Ezért az ivermectint sehol sem engedélyezték a kórházakban, és még nem is engedélyezték.

  És amikor valaki feljegyzi, ahogy az anyja meghal, és könyörög az orvosnak, hogy adjon Ivermectint, az orvos nem engedi el, nem nyer, és nem ad Ivermectint. Az orvosok bűneit nem felejtik el, dokumentálják, és egy napon a modern nürnbergi bíróságok elé állnak. Már 2020- ban tudományosan megerősítették az Ivermectin vírusellenes hatását a koronavírus vírus blokkolására [ 2 ] , de 2 évbe telt, mire az első gyógyszergyár megerősítette ezt.

  Ivermektin
  Ez akkor történik, amikor a személygépkocsi-közlekedés gyakorlatilag pusztulni készül, amikor készen állnak a digitális gazdaság, a szociális hitelek, a készpénz nélküli rendszerek és a banki identitás programjai, amelyek állandóan, a nap 24 órájában lekötik és irányítják az embereket. Épp ezért hirtelen a gyógyszercégek kiállhatnak az igazsággal, pozitív információkat írhatnak az Ivermecitnáról. Mert a globalisták céljai már megvalósultak, és egyirányú visszafordíthatatlan folyamatok indulnak be.

  Egy közös gyógyszer már az elején véget vethet a koronavírusnak, és ezzel tönkreteheti a globalisták tervét. Ezért nem volt megengedett, és az ivermektin nélküli embereknek meg kellett halniuk. Az élők irigyelni fogják a halottakat, a demokrácia pedig az üres pillantásokkal és zsebekkel rendelkező, rabszolga humanoidok igája lesz egy olyan világban, amelyben semmi sem birtokolható és semmi sem dönthető el szabadon. Nem ellenállás nélkül, nem tiltakozások nélkül, nem pedig állandó szabadságharc nélkül és az emberi jogokért, mint a józan ész véget nem érő háborújában a lobotomizált, beoltott többség őrülete ellen.

  -VK-
  Az AE News főszerkesztője

  1. Ez annyira szomorú! Ráadásul a Favipiravir-t meg nyomják ezerrel. Egy olyan szert, aminek rengeteg mellékhatása van, és – most már – bizonyítottan semmit sem ért a coviddal szemben.

 15. Egyszerűen fenomenális!!!
  Még hogy nem vagyunk képesek a saját kezünkbe venni az életünket. DE IGEN!!
  Nem kellenek hozzá politikusok, celebek,megmondó emberek, “szakértők”,hogy az emberek gondolkodjanak.
  Azért vagyunk Homo sapiens sapiens,mert az évezredek során megtanultunk gondolkodni. Ezt mi magunk értük el, egyenként.
  És most Kanada “egyszerű” emberei megmutatták a politikai elitnek,hogy még nem hülyültek el teljesen, bármennyire is ezt akarják elérni.
  Jó tudom, nem mindenki tud vagy akar gondolkodni,azzal a golyóval,amit a nyakán hord, de nekem úgy tűnik,hogy azért mégsem mindenki akarja agyonoltogatott félhalottként húzni a “rabláncait” egy pár ezer önjelölt “világmegváltó” uralma alatt.
  És nem akarja ezt a sorsot a családjának, az unokáinak sem és senkinek.
  Összefogtak, felemelték a fejüket és elkezdték megtenni azt amire nem számított a politika, saját kezükbe venni az életük irányítását.
  Tudjátok…” Segíts magadon, az Isten is megsegít.”
  Vegyünk példát róluk! Tegyük meg amit meg kell tennünk. Magunkért, családjainkért, gyerekeinkért, a jövőnkért, az ő jövőjükért, mindannyiunk életéért és jövőjéért!
  Mutassuk meg ezeknek a tévelyedett politikusoknak, Big Pharma-nak,hogyan “mulat a NÉP!”
  Milyen, amikor a hatalmat kezébe veszi és visszaveszi Tőlük,akik csak általunk vannak felhatalmazva a hatalom gyakorlására és csak addig,amíg mi ezt hagyjuk Nekik.
  Hajrá Kanada, Egyesült Államok, Európa, Magyarország, Németország,……! Hajrá Világ!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük