Jordan Peterson: Veszélyes egy bagázs ez a davosi

Ők csak jót akarnak. De mi túl sokan vagyunk hozzá.

Forrás: Atlantis Made @ YouTube
https://youtu.be/kqkUUZc_N3M

https://www.bitchute.com/video/U3Y9TXgkaqN1/

27 thoughts on “Jordan Peterson: Veszélyes egy bagázs ez a davosi

 1. Ezt az élményt nem bírom csak magamnak megtartani. A hír ugyan nem vág témába, viszont jellemző arra a mindenben hamisított világra, amelyet különösen az elmúlt három évben rohamléptekkel építenek körénk, és egyre erőszakosabban kényszerítenek ránk.
  És ez csupán egy viccesebbre sikeredett görbe tükre a jelenlegi tökéletlen Európának:

  https://www.zerohedge.com/political/inexperienced-trans-figure-skater-performs-european-championship-hilarious-results
  Nézd meg: A tapasztalatlan transz műkorcsolyázó mulatságos eredménnyel szerepel az Európa-bajnokságon
  2023. január 29.

  Egy 59 éves finn farmer, Markku-Pekka Antikainen 50 évesen kezdett műkorcsolyázni, transznak vallotta magát, és most a műkorcsolya Európa-bajnokság megnyitó ünnepségén “Minna-Maaria” női néven lépett fel. Finnország büszkén jelentette be, hogy a világ “első transz műkorcsolyázóját” is bevonják az eljárásba, de aztán kiderült, hogy Markku nem tud korcsolyázni.
  https://youtu.be/VePyOsI8Vug
  Voltak figyelmeztetések, miszerint a transz „sportoló” esetleg nem alkalmas az eseményre, de furcsa módon figyelmen kívül hagyták őket. Markku korábban is versenyzett hasonló eredménnyel. Rutinjaiért azonban egyébként is magas pontszámokat kapott a bíróktól, valószínűleg transz státusza miatt. Vessen egy pillantást erre a gyakorlatára, amelyben Markku gésának öltözve botorkál és mégis 2. helyezést ér el:
  https://youtu.be/hdfslzRAgZw
  (…)
  Végső soron el kell töprengeni, hogy mindez a társadalmi „méltóságról” vagy az úgynevezett méltányosságról szól-e? Talán valójában nem más, mint az emberi kiválóság és igazság megcsúfolása; kísérlet az érdemekről alkotott fogalmak lerombolására, miközben arra kényszeríti a közvéleményt, hogy úgy viselkedjen, mintha azt hinné, hogy a férfiak lehetnek nők, vagy hogy a középszerűek rendkívüliek? Lehet, hogy mindez egy olyan gyakorlat, amely arra készteti a lakosságot, hogy lássanak valamit, ami valójában nincs is, és hogy részt vegyenek a nagy hazugságban?

  (Az üdvöske felemelő szerepeltetéséről pl. itt bővebben lehet olvasni, többek között a nyilatkozó Finn Műkorcsolya Szövetség ügyvezető igazgatójának, egyúttal az ISU műkorcsolya Európa-bajnokság főtitkárának, Outi Wuorenheimonak szokásos európai halandzsájával az „egyenlőségről”, „sokszínűségről”, „értékeinkről”, az „új szabályokkal megváltoztatni kívánt világról”…
  https://www.breitbart.com/sports/2023/01/29/watch-finland-features-59-year-old-transgender-skater-at-european-figure-skating-championships/)

  1. Kedves Alusapka !

   Mit ér, ha csak így dumálunk, dumálgatunk, meg felháborodunk, ilyen zárt kis fórumokon ???
   De a nagy fórumokon sincs értelme, tettek nélkül !

   Az a tragédia, hogy nincs egyetlen jelentkező sem, hogy tökön rúgja kellő határozottsággal a “hölgyet” !!! Meg az “edzőjét”, meg a politikai mocskos csicskák valamelyikét, aki csak egy “vízhordó” !

   A magyarországi helyzet azonos. Akik tudnának tenni, akik “kézközelben vannak”, takonygerincű megalkuvók. Csicskások a legalsó szinten.
   Természetesen “politikailag korrektek”, mert megalkuvó, aljas féregnek lenni kifizetődő, és mentálisan és erkölcsileg komoly ajánlólevél a felső kasztokhoz.

   1. Ez a problémakör sokkal többet érdemel, most csak hirtelenjében.
    Léteznek tettek. Apró tettek, amelyek tömegével a legtöbbet jelentenének. Nem mindig a nagy emberekre kell várni, mutogatni saját magunk helyett.
    Végtelenül hétköznapi példa a készpénzhasználat. Még ezen a „zárt kis fórumon” is csak nyafogás van – illetve azonnal megjelenik a véleményterelő, leszerelő hang -, ha csak milliméterrel odébb kellene mozdulni. (Ld. előző cikk: https://orvosokatisztanlatasert.hu/who-puccs/)
    De volt már korábban is többször ugyanez a téma, ugyanúgy mindenféle kifogásokkal.

    1. De nincs “tömegével tettek” ! És a tetteket erősen hiányolom, azoktól, akik ott vannak, ahol én képtelen vagyok ott lenni !

     Azt pedig ne higgye, hogy a magam módján nem tettem meg mindent, amit csak tudtam eddig is, hogy ez a világ ne ilyen legyen. És nem az utóbbi négy évben, de a “rendszerváltás”-nak nevezett cirkusztól számítva leginkább.
     Mit értem el ? Magamra maradtam, hülyének néztek és néznek, összeférhetetlen, izgága, mindenbe belekötsz, neked semmi sem jó bélyegek rám ragasztva.
     Mondják ezt azok (is), akik fotelből “harcolnak” tizenévek óta, akik “jól megmondják” a tutit a facebook “csoportokban”.

     Mondták ezt azok, akik “harcostársak” voltak, akik még igazat mondani is csak lekapcsolt villany mellett, suttogva, és lábujjhegyen mertek !!! Jutottunk is oda, ahol vagyunk !

     Az “okos tettre készek” meg hidat foglaltak !!!??? Hát igen, párszor leírták már, hogy Budaházyt sem az eszéért szerettük.
     Belevitték a szolgálatok a málnásba anno. Meg még párszor. Toroczkai volt a nagy barát ! Mindezeket csak úgy mellékesen. Amikor tettekről beszélek, abszolut nem ilyen dilettáns akciókra gondolok !

     A tettek még így is meg lettek volna részemről, de abban a pillanatban, hogy társat kerestem hozzá, olyan egyedül maradtam, mint ha rajtam kívül ember nem született volna a Földön !
     Erről ennyit.
     Amit Ön itt “apró tetteknek” nevez, az a hatalom engedte homokozóban való lapátolás.

     Van fogalmam, hogy mit és hogyan lehetne, és kellene.
     Egy részt nem írom le, annyira nem ment el az eszem, másodszor teljesen felesleges, mert a látszat tettek, pontosabban a következmények nélküli “tettek” fontosságát mantrázzák, és cselekszik a “tevők”.
     A “tevők” elenyésző kivétellel, a szokásos táncokat járják, “felvilágosítás”, tüntetés, petíciók, meg levél X-nek, de hogy egyetlen hulladékot is kitakarítanának maguk közül, azt nem !
     A “felvilágosítás”, “ébresztés”, egy ideig szükséges, működik, kell, de egy időn túl csak rágása a gumicsontnak.
     A másik, hogy a tenyésztett degenerált proli soha nem fog “felébredni” ! Az emberiség nagyon nagy része prolivá van züllesztve, tréningekkel, “tudományosan”, ez nem a hatelemisek kiváltsága !!!
     A diplomás prolik ülnek tort naponta a világ fellett.

     A “proli” egy lelki, erkölcsi státusz, nem műveltség, és egzisztenciális állapot kérdése. Ragozhatnám a végtelenségig.

 2. Érdekes hogy senki sem teszi fel azt a kérdést, hogy kik is ezek a davosiak, mégis minek képzelik magukat, hogy van pofájuk mindezekhez?
  Ok hogy teljhatalommal rendelkeznek és övék a fejlett technika, no de törvényen kívüliek, hiszen a kutya sem választotta meg a francos fajtájukat.
  Talán az ő soraikkal kellene kezdeni a tisztogatást, értük legalább nem lenne kár, senki sem sírna utánuk. Így is beltenyésznek már, egymás között házasodnak a vagyonért. Ha valóban bolygón kívül is léteznek, miért nem mennek már a pokolba innen és hagynak minket embereket békében élni?
  A több milliárd ember meg ébredjen végre fel és ne pedig szenvedjen, hanem fogjon össze ezek ellen a mocskos senkiháziak ellen és söpörjék őket már az űrbe ahová úgy vágyódnak! Mire várnak még???

  1. A davosiak az “örökösök”, folytatják a hagyományt. Magamtól idézve (2022.08.05):
   “A több ezer éves Globál elit, ha változtatta a társadalmi formákat és szabályokat, ‘az ő földjét’ keresve, csak egyre mélyebb pusztulásba sodorta a világot, amiről azt hiszi, hogy az ő örök homokozója. Csakhogy mára (végleg?) kimerítenie sikerült ebben a nagy keresésben és pusztításban. Pedig a föld mindig ott volt a lába alatt, és egy idő után élővé is válik annak, aki szereti, jól gondozza. És ismeri hozzá az igazi (tudományos) természetes önfenntartó rendet.
   Azt érzem, hogy Globál valójában egyszerre akar ‘nagyon rafináltan’ mindent (az életet) megtartani és elpusztítani. Ez pedig definíció szerint egymást kizárja. Kifolyik a homok a markából. ”
   Szóval dehogy bolygón kívüliek ők, nagyon is elfajzott földiek, a jutalom űrutazást viszont erre kiválasztva megszolgálták.

 3. A davosi meg a hasonszőrű bagázsok soha nem a saját becses életükkel és a hozzátartozóikéval játszanak orosz rulettet, hanem mindig másokéval. Ha háborút indítanak, akkor soha nem ők vagy a gyerekeik, testvéreik, stb. állnak a tűzvonalba, hanem emberi ágyútöltelékeket küldenek oda. Nagyon gyorsan beköszöntene a béke, ha a háborús héjáknak és kufároknak kellene elsőnek a frontra menni, hogy rajtuk próbálják ki az új hadászati rendszereket.
  A davosi “urak” és “hölgyek” furcsa módon soha nem járnak elöl személyes példával, pedig mennyivel meggyőzőbb lenne a mondanivalójuk, ha először ők próbálnák ki a saját világmegváltó ötleteiket. Például befogadhatnák az összes migránst, akiket a különböző földrészekre csődítettek, a saját luxusvilláikba, teljes ellátással, véglegesen.
  Vagy mondjuk megpróbálhatnának átvészelni egy telet egy alig fűtött lakásban: példát mutathatnának arról, hogyan választanának evés és fűtés között, hogyan lehet kijönni éhbérből, stb.
  Beköltözhetnének egy 5G-vel és “okos” mérőkkel telezsúfolt “okos” városba, amely 15 perces zónákra van osztva. Autóhasználat külön engedéllyel, kivétel nincs. Vajon meddig bírnák ki ott?
  Élhetnének pár hónapig kizárólag tücsök-bogár-lisztkukac, GMO-s gyorskaja étrenden, innivalónak energiaitalt, cukrozott-színezékes vagy fluorozott-klórozott vizet kapnának.
  Alávethetnék a gyerekeiket egy pubertásgátló kezelésnek, aztán egy nemváltoztató műtétnek, életfogytig tartó hormonkezeléssel.
  Beoltathatnák magukat az összes létező toxikus kotyvalékkal egyszerre: lássuk, mennyire “hatékony és biztonságos”?
  Aztán megpróbálhatnák az általuk létrehozott betegségiparral kikúráltatni azokat az egészségügyi problémákat, amelyek a puszta létfenntartásból keletkeznek a való világban, nem is beszélve a népességcsökkentési célú “intézkedésekről”.
  Azok, akik mindezt túlélik a davosi bagázsból, megérdemlik, hogy életben maradjanak.

  Na, ki jelentkezik elsőnek, davosi “hölgyek” és “urak”?

 4. Nem a létrehozók a hibásak, hanem a 8 milliárdos emberiség. Mindenért ők a felelősek.

  1. Az öreg szakállas hit szerint, mindegy, hogy milyen (aljas) a tett úgyis a másik a hibás.
   Bűn nem létezik. Így büntetés se.
   Nincs következmény se.
   Jól gondolom, hogy valami ilyesmit szeretett volna a sorok között elrejtve közölni?

   1. Tisztelt Hegedűs A.!

    Ahhoz, hogy ezt az egész hitványságot a világra erőltessék, nem elegendő 4-8-10-100 ember. Nem elegendők az országvezetők, a főbb politikusok, köztisztviselők, hanem a társadalmak széles körű résztvevőire van és volt szükség, folyamatosan, mantraszerűen, jó pénzért, korrupt hozzáállással! Hol volt a magyar Alkotmánybíróság, hol voltak a magyar alkotmánybírák, az igazságszolgáltatási szervezet valamennyi tagja, bírája, a köztársasági elnök, az államhatalmi ágak jeles képviselői, hol voltak a munkáltatók, akik előírták a vakcinát, hol voltak az orvosok, az ápolók, a rendészeti szervezetek képviselői, a bűnüldöző szervezetek, a vádképviseleti szervezetek vezetői, alkalmazottai, a tanárok, iskolaigazgatók, óvodai és bölcsödei vezetők, alkalmazottak, reptéri dolgozók, határrendészeti szervek, boltvezetők, a szórakoztatóipar és kereskedelem valamennyi vezetője, alkalmazottja, a média működtetői, megjelenítői, újságírói, tudósítói, a tudományegyetemek rektorai, dékánjai, oktatói, a Magyar Tudomány Akadémia jeles képviselői?? Hol voltak a tisztelt embertársaink, akik soha nem nyújtottak hathatós segítséget az oltatlan bajbajutottaknak? Kik a hibásak?? Kik? Az a 10-20 elmebajos, aki az egészet kitalálta? Nem! Hanem az őket kiszolgáló milliók, milliárdok, akik korruptak, lefizethetők, megkenhetők, akik összekacsintanak a karhatalommal, a pökedelem népséggel, meg azok, akik isszák minden szavukat és úgy cselekszenek, ahogy a karhatalom diktálja és parancsolja, meg akik ennek nyomán oltakoztak folyamatosan, ész nélkül, és akik engedték, hogy az évek, évtizedek során úgy bevásárolják magukat a globalista elit képviselői az államokba, nemzetgazdaságokba, közpolitikába, hogy a nemzetiek szuverenitása már hírből sem ismert fogalommá silányult a demokratikus jogállamnak hazudott abszolutizmusokban! Ha valóban csak a globalisták lennének a hibásak, akkor Ön a környezetében ezerszámra találkozott volna értelmes, normális, gondolkodó, ellenálló embertömeggel a kovid diktatúra idején! És most Ön válaszolja meg a hozzászólásában feltett kérdését, hogy vajon hogyan értettem azt, amikor arról írtam, hogy az emberiség a hibás a kialakult helyzetért!

   2. Tisztelt Sine Lege,

    De, de, bizony a probléma létrehozásához pontosan elegendő pár (száz) ember.
    Pont erről szól a történet.
    Meg tudná nevezni őket név szerint?
    Egyébként a többi szereplő hozzájárulása ehhez képest árnyaltan súlyozható.
    A nicknevéből következtethető, hogy a súlyozás jogi jelentőségét érti, csak ezt a részletet pl. elhallgatja.
    Továbbra se fogadható el megindokoltnak a megközelítése.

 5. A global romboló kreativitásáról, amit előszeretettel hangoztat magáról, kiderült, hogy egyszerűen a jól beváltnak elkönyvelt többezer éves receptet alkalmazza. Feltételezem, hogy most is másol az élelmiszerek vonatkozásában. Ha összehasonlítom, az oltás és az ételmérgezés kampányt, kb. ez látszik:

  A recept: A csalás végrehajtásához mindig kell korrupt, lefizetett, megzsarolt, vagy egyszerűen elmebeteg együttműködő. Ilyen lényekből van bőven, mint sajnos látható. Kell kamu tudományos szakvélemény.

  Amivel technikailag próbálkozik:
  Oltásnál: először kitalálja a nem létező indokot (járvány, vírus, a BŰN: a nem létező vírus terjesztéssel megfertőződnek mások).
  Utána kitalálja a mérget: ami nem vírus, nem mRNS, nem járvány, nem génmódosítás, hanem grafén, nano fém, sav, hozzáadása mindenhez, stb.
  Kitalálja az adagolás módját: oltás, hamis adagolás kommunikációval.
  Lehazudja a tartalmat: néhány tartalom nyilvános, de az oltáson nem feltüntetett, néhány teljesen lehazudott. A nyilvánosan megadott tartalom pedig benne sincs talán.
  Lehazudja a tesztelési eredményt. Volt is (eredménytelen) tesztelés, nem is volt (eredményes) tesztelés. Meg nem akkor volt a teszt….
  https://www.bitchute.com/video/Y3KMBWOrOKpf/
  Először csak lehetőség az önkéntes kipróbálás.
  Felelősségvállalás nincs, a profit egyéni, a kár társadalmi.

  Ugyanezt a sémát valószínűsítem az élelemnél, a GMO tücsök, bogár, kukacliszt hozzáadásnál: először kitalálja a nem létező indokot (rosszat csinálsz, ha normálisan, emberi táplálékot eszel, ami BŰN, mivel elveszed a levegőt másoktól, ami nonszensz).
  Utána kitalálja a mérget: ami a technikai recept szerint nem GMO, hanem grafén, nano fém, sav, sterilizáló rovaritó hozzáadással mindenhez, toxin, cián, stb. kell legyen a logika és a minta szerint, ez még nem ellenőrzött.
  Lehazudja a tartalmat: néhány tartalom nyilvános, de ahogy az oltáson, az ételen se feltüntetett, néhány teljesen lehazudott. Nem az van benne….
  Kitalálja az adagolás módját: ételkiegészítő adalék határértékkel megjelölve, vagy jelöletlen.
  Lehazudja a tesztelési eredményt. Még ezt se tudjuk, de sejthető a minta alapján: valószínűleg volt is tesztelés, nem is volt eredményes tesztelés (vagyis a kísérleti állatok meghaltak, ezért minek a teszt a bevezetés előtt embereken, majd az allergiás reakciót meglátjuk, meg még sokkal többet is; ok-okozati kapcsolattal).
  Először csak lehetőség az önkéntes kipróbálás (celeb reklám).
  Felelősségvállalás nincs, a profit egyéni, a kár társadalmi.

  Érdemes lenne ezt a tücsök lisztet bevizsgálni nano fémekre, minden olyan anyagra, ami az oltásban és a chemtrailben benne van. Ismerve a globalt. Valamint utánanézni a korábbi tesztelésnek. A korrupt élelmiszer maffia szálainak feltárása is megérne egy misét.
  Ahogy nincs vírus átvitel, se járvány, nincs indoka az ételmérgezésnek se. Vajon mit mondanak erre az élelmiszer maffia celebek?

  Az élelmiszerboltban a pékárú pult előtt valaki nálunk egy földes döglött földigilisztát tálalt.
  A dolgozók észre se vették, pedig jelzés értékű volt.

  1. Hali! Nem tudom, láttad- e Cowan legutóbbi videóját ( jutubon élőben szokott menni, aztán leszedi, es a bitchuton később nézhető)
   Volt szó benne a parazitákról és nehézfémekről . Ennyit az ájvermekktin ajánlásról……

  2. Már nagyon régen olvastam valahol, hogy “később” nem lesz szükség oltásokra sem, mert minden benne lesz mindenben. Hát most jött el az idő…. A sátán vendégszeretetét fogják élvezni, akik mindebben részt vesznek. …. bár ez nekünk nem vigasz, nem ezt érdemeljük.

  1. Hírnek egyelőre jó. Várjuk a fejleményeket, hátha kikerekedik belőle valami normális megoldás. Azonban a szemünket mindig nyitva kell tartani! Találkoztam azzal a figyelmeztetéssel, mely szerint a taktikai csapat egyik fele az abszurditásig fokozza a nyomást (davosi fiúk), mire a csapat másik fele hoz valami enyhébbet (ellen davosi fiúk). Mi meg fellélegzünk, nem is olyan rossz ahhoz képest, amennyire elsőre beijedtünk tőle. Kár volt rémképeket látnunk… Észre se vesszük, hogy így fogadtatják el velünk azt, amit eredetileg is akartak.

 6. Veszélyes bagázs és sajnos hatalmuk is van.
  Itt van például a 214 milliós Brazília példája. A régi, oltásellenes Bolsorano elnököt választási csalással megbuktatják és hatalomba helyezik, Lula da Silva köztörvényes bűnözőt. És mindezt a Brazília szerte hónapokig tartó hatalmas tiltakozások ellenére végrehajtják. De tovább is mennek, és a Lula da Silva rezsim politikai ellenfeleit bebörtönzik és erőszakkal beoltják a halálos Covid “vakcinákkal”. Az engedelmességre nevelés egy új kémiai formája lett szabadalmaztatva az oltásokkal.
  Ne legyenek illúzióink ezt bármelyik országban megcsinálhatják bárkivel, és velem is, ha előtte elvágják a torkom. A NATO erők Magyarországra telepítése, a háború ürügyén, egy ilyen piszkos feladat végrehajtatására is felhasználható, akár a magyar karhatalom megtámogatása céljából, de ne legyen igazam. Ezért is kellene sürgősen búcsút mondanunk a NATO-nak.

  1. A magyar karhatalmat leépíti a honvédelmi miniszter, több száz vezető katona elbocsátása, Telex-Bloomberg hír.
   Gondolom, hogy legyen helye a NATO katonák beépítésének. Ami több, mint megtámogatás. -:(
   Munkaerő közvetítéssel, hogy a létszám ne legyen követhető.

   1. Én inkább az oltóorvosokat kísérő rendőrök NATO általi megtámogatására gondoltam. Sajnos fél évszázados fennállásom alatt, csak rossz tapasztalataim voltak a rendőrökkel és őket mindenre kaphatónak tartom, legfeljebb azt mondják a parancs az parancs, ezért tettem.

    1. A csak az elmúlt 32 évet figyelembe véve megállapítható, hogy a magyar rendőrségnek nevezett fegyveres szerveződés, egy politikai privát ÁVO ! Abszolut kézi irányítású, kizárólag a hatalom aktuális érdekeit szolgálja, totális maffia.

     Bármire felhasználható a hatalom részéről, bizonyos “potentátoknak” meg előjogaik vannak a “rendőrség” működtetéséhez.
     A leghétköznapibb tapasztalatok bizonyítják, hogy a “rendőrség” egy különleges látványpékség, átverés, szemfényvesztés, jogilag, és ténylegesen, amiért létrejött, az nem létezik csak a médiában, az meg mint tudjuk, politikai háttere miatt kizárólag hazudik.

     A korrupciót nem említem, csak a közállapotokat, sem rend, sem védelem, semmi !

     Minek nevezzem azt, amikor a “rendőr nyomozó” azt javasolja a sértettnek, hogy cigány ellen ne tegyen feljelentést, mert mebánhatja ???
     Minek nevezzem, amikor a végrehajtó maffia aljas, jogtalan manipulációihoz, a fegyveres védelem a “rendőrség”, “törvényesen” ???

     Az elmúlt 32 év orbitális gazdasági bűncselekményei nem jöhettek volna létre, és nem lehetett volna “elsikálni” a nyomozást, az igazság kiderítését, ha nem egy maffia államban élnénk, és az első számú maffia nem a rendőrség lenne !

     Egy Pintér Sándor, az örökös belügyminiszer !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Taxis blokád, olajszőkítés, tüntetések 2002. és 2006 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????
     A többit nincs kedvem felsorolni, pedig lenne mit, például Fenyő gyilkosság !

     Mivel ezeket a szervezeteket az “állam” hozza létre, működésük garantáltan olyan, mint az “állam”, hivatásos bűnözők.

     1. Szinte mindennel egyetértünk, de a 2002-es eseményeknél Lamperth Móníka volt a belügyminiszter a 2006-os történéseknél pedig Petrétei józsef az igazságügyi, mivel a belügyminisztériumot megszüntették. Ettől függetlenül Pintért sem tartom különbnek. Az jár jól és az a szerencsés ember, akit a rendőrség nem véd meg, hanem elkerül. A túl sok “védelembe” lassan belehal a nemzet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük