Dr. Sucharit Bhakdi: El kell távolodnunk a WHO-tól

Dr. Sucharit Bhakdi az ázsiaiakhoz szól, a plandémiáról, valamint a plandémia hazugságairól és céljairól.

Arra bátorítja az ázsiai kontinenst, hogy keljen fel és harcoljon a gonosz ellen, forduljon az igazságszolgáltatáshoz és maradjon távol a WHO-tól, mivel az a gonoszság epicentruma.


https://rumble.com/v2oobva-dr.-sucharit-bhakdi-el-kell-tvolodnunk-a-who-tl.html

https://www.bitchute.com/video/daR3NctAnQiv/

14 thoughts on “Dr. Sucharit Bhakdi: El kell távolodnunk a WHO-tól

 1. A video első fele oké, amíg el nem kezdődik “a vírust biológiai fegyvernek tenyésztették ki” c. narratíva, tényként tálalva. Kétséget kizáró bizonyíték az izolált vírusról? Ja, az nincs. Minek is, ha elég a virtuális, számítógéppel generált kamu-vírus, ill. annak látszata? A célnak az is tökéletesen megfelel, sőt, még jobban is, mert a végtelenségig manipulálható. Ismerjük Kary Mullis esetét az AIDS-“vírussal”: a PCR-eljárás kidolgozásáért Nobel-díjazott tudós sehogy sem találta a vírus izolálásáról szóló eredeti publikációt, helyette azt a sztereotip választ kapta mindenhonnan, hogy “de hát ezt mindenki tudja”. Igazi tudományos megközelítés, nem igaz?
  Bhakdi professzor úr igazán vehetné a fáradságot, hogy a vírus-narratívát megpróbálja valós, megdönthetetlen tényekkel alátámasztani. Cáfolja meg, ha tudja dr. Cowan, dr. Lanka és más vírus-szkeptikusok állításait, akik alig várják, hogy valaki végre elfogadja a kihívásukat. Bhakdi professzor képzettsége nyilván meglenne hozzá. Ha erre nem képes vagy nem hajlandó, akkor nem kellene bizonyítatlan elméleteket tényként tálalnia. Mint ahogy senki másnak sem, akármilyen bevett “de hát ezt mindenki tudja” elméletről legyen is szó. Az elmúlt 3 évben fordult a kocka, és köszönjük, nem kérünk a bizonyítatlan, valótlan, áltudományos dogmákból, akármilyen szaktekintély próbálja is eladni nekünk. Ha valami, akkor ennyi haszna mindenképpen volt a kovid-kamunak.
  Az orvostudomány szekrényeiből (is) sorban fognak kihullani a csontvázak, és sok “szakértőt” fognak maguk alá temetni, hacsak tisztességes szakemberek előbb ki nem szedik őket, és rendet nem csinálnak a (valódi) tudomány háza táján. Nincs több biankó csekk, senkinek és semminek!

  1. Igen.
   Csak arra nem gondoltak, hogy a ránk erőltetett otthoni bebörtönzés alatt esetleg nekiállunk vírusok után nyomozni.
   Meg Flat Earth után, ha már itt tartunk. Sorban dől meg minden, amit összehazudtak.
   Szinte poénos lenne – de most, hogy megölték Dr Buttart is – nagyon magam alatt vagyok, ő sem állt ki – tudtommal – a vírus hazugság leleplezése mellett, de sok más mellett igen, elsők között figyelmeztetett, hogy ne oltassunk és, hogy vigyázzunk a mobil telefonokkal mert front tech, és, hogy mi az igazi értelme a 2m kötelező távolságnak. A fronton a saját embert be lehet mérni és segíteni, az ellenséget ki lehet iktatni a mobil(tech) segítségével (célkereszt). Azt is ő mondta, hogy a maszk gyilkos, a leesett oxigén szint miatt rengeteg a baleset. RIP.

   Arra figyeltem fel, hogy a Youtube, hogy erőlteti a Covid propagandát kis kék figyelmeztető üzikkel a videók alatt. Utána arra, hogy ilyenek vannak a Flat Earth- höz akárcsak halványan kapcsolódó videók alatt – voh, de gyanús – gondoltam, nézzünk már bele. Spacebusters’ NASA fanboys answer this – kis pár perces epizódokból álló videóival kezdtem. Azt mindig tudtam, hogy a holdra szállásról hazudtak, szimplán, mert nem volt meg hozzá a technika. Ez a lyuk egyre mélyebb és mélyebb, nincs olyan területe az életünknek és “valóságunknak” amiről nem hazudtak.
   Már volt egy reset vmikor 1800-1900 között és valószínűleg nem az első reset volt, ha kezdünk a parazita faj fejére nőni, mindig megölnek egy csomó embert majd átírják a történelmet és próbálják eltüntetni a nyomokat. Úgy gondolom, ezt muszáj realizálni, mert nem kreatívak, ami történik csak “másolat”. 1800-1900 között rengeteg árva volt, ha emlékeztek, minden regény árvákról szólt, Tom Sawyer, Jane Eire és TBs árvaházi barátnője, Cozette, Maugli, Dickens árvái. De azt kevesn tudják, hogy árva vonatok voltak újra népesíteni a föld egy-egy városát. Rengeteg kép maradt fenn teljesen üres városokról, de ha áradás, sár-folyam ölte meg őket a gyerekek hogyan úszták meg? Üres városképeket 3 évvel ezelőtt is láttam. Az árva időszak pedig pontosan megegyezik Jenner borzalmas, gyilkos “vakcinájával”, ami TB, szifilisz vagy volt ahol lepra “járványt” iokozott és kötelező volt világszerte, a UK-ben 40 évig és utazási tilalommal megspékelve (hol is láttuk ezt?). Akkoriban nem arról szólt, hogy nyaralsz, arról, hogy nem tudsz a szomszéd faluban dolgozni.
   Nézzétek meg, ha gondoljátok, talán a legjobb kutató-dokumentumfilm, amit valaha láttam, még akkor is ha esetleg nem minden következtetés igaz.
   https://rumble.com/v2djm9c-the-lost-history-of-flat-earth-full-series.html
   A Youtube-on meg lehet nézni sub-bal, de ott a 6. részt, a nagyon fontos! higanyos részt eltüntették.
   https://www.youtube.com/playlist?list=PLYxXyLBe1PgypkR5FOiWUbhzvfeQgrWQI

   Csak ha még ébredezni szeretnétek.

   1. Edward Jenner az a világ első vakcinájának “feltalálója”, a himlőoltás megalkotója. 1802-ben hivatalosan is tagja lett a páholynak, amit a wikipédia, csak egy “a” betűvel jelöl, de legalább a hivatkozás ott van mögötte tkp. mi is ez a “páholy”. pár percet vett igénybe kikeresni. Lehet valakinek nem volt új, számomra igen.
    https://freemasonry.bcy.ca/biography/jenner_e/jenner_e.html
    .
    Örömmel olvasom a hozzászólásaid, a többiekével együtt. Valami fontos dologra mindig rávilágítasz. Jó újra látni az oldalon, ha nem csak az emlékezetem, a megfogalmazásod alapján egy régebbi kommentelő vagy másik néven.

 2. Végérvényesen kijelenthető, a háromévesre nyújtott járvány, csak bevezető állomás volt a főrészt egészségügy képébe bújtatott világdiktatúra felé. Ennyi idő kellett a globalistáknak ahhoz, hogy a többi fontos „prodzsektjüket” közben tudatosítsák és visszavonhatatlanul beindítsák.

  Az elterjedt felfogással szemben a Pandémia szerződés létrehozásának kezdeményezése közvetlenül nem a WHO-tól, hanem az EU-tól, annak is az egyik legrohadékabb figurájától, Charles Micheltől származik! A jó ideje tervezett „ötletet” egyértelműen a Covid-járvány hisztérikus hatása alatt, azt ürügyként felhasználva lehetett hatásosan felvetni – amely járványról és minden részletéről (a PCR tesztektől kezdve, a kivégző lélegeztetőgépekig, kétes vakcinákig) mára kiderült, hogy a megítélése és levezénylése elhibázott, tudományosnak hazudott, a legtöbb tekintetben hamisított és aljas volt. Tehát a ráépülő pandémia-szerződésesdi ingoványos talajon áll, és indokolatlan. (Azonban ki fog erre emlékezni miután sikerül aláírattatni a világgal?) Mintha korábban megállapítottuk volna, márpedig boszorkányok léteznek, azután kiderült, mégse léteznek és fellélegezhettünk, de továbbra is gyűjtjük a száraz rőzsét és rakjuk a máglyát.

  Az alábbi cikk(gyűjtemény)ben és másokban, amelyek hónapok óta olvashatók a témában, az lehet a feltűnő, hogy a Pandémia szerződést mindenki ugyan kifogásolja: miért nagyon rossz ez meg az a részlete; milyen veszélyeket rejt magában az államok szuverenitására és az egyének szabadságára nézve, viszont senki nem mondja azt, hogy erre a külön szerződésre egyáltalán nincs szükség, hagyják abba, ejtsék nyomtalanul az egészet! Max. annyit mondanak, ki kell lépni a WHO-ból. Úgyhogy a riasztók minden látszatigyekezete ellenére biztosra vehető, a szerződés meg fog születni. És minden esetleges végső finomítása után is, mi értelme lenne a globalisták emberellenes nyomulásának, ha ne lenne nekünk rosszabb tőle, mint nélküle előtte volt? Mindenképpen veszíteni fogunk:

  https://www.activistpost.com/2023/05/who-pandemic-treaty-will-enslave-humanity.html
  A WHO pandémiás szerződése rabszolgává teszi az emberiséget!
  2023. május 18.

  Az Európa Tanács anyagai szerint a világjárványokról szóló nemzetközi szerződést először annak elnöke, Charles Michel javasolta a párizsi békefórumon 2020 novemberében. Az ötletet 2021 elején a G7 és az Európai Unió vezetői elismerték és támogatták. Az akció ezután átkerült az Egészségügyi Világszervezethez (WHO), amely tagállamokból álló munkacsoportot hozott létre a különböző világjárványokkal kapcsolatos kérdések megvitatására, majd 2021 novemberének végén megszervezte az Egészségügyi Világközgyűlés (WHA) rendkívüli ülését. A rendkívüli ülésen konszenzus született arról, hogy új nemzetközi jogi eszközre van szükség a világjárvány megelőzésére, a felkészültségre és reagálásra annak érdekében, hogy a „kormányzat és a társadalom egészére kiterjedő megközelítés érvényesüljön, előtérbe helyezve a méltányosság szükségességét.” A dokumentumokat közelebbről megvizsgálva úgy tűnik, néhány tagállam azt akarta, hogy az eszköz másfajta egészségügyi vészhelyzeteket is magába foglaljon, valamint a közép- és hosszú távú következményekkel is foglalkozzon.

  1. A betegségek gyártását leginkább a sokG teszi lehetővé.
   Gazdaságilag pedig a sokG működését Kínán keresztül az oda befészkelt, megnevezett Mr.Global fizetheti, erőltetheti mint a gazdasági erőfölénye zálogát. Mivel ez a téma a legnagyobb tabu, szerintem ez a kulcsa az NWO megbuktatásának. Ha ez bukik, a polip fejét veszti.

   1. Igy van, a G-k és úgy általában a microwave a kedvenc gyilkos eszközük, de az Achilles sarkuk is. A tornyok néklül nem tudnak nagyözemi gyilkolászást előadni, míg valami járványt hazudnak. Viszont már igen régen voltak ilyen eszkázökkel felszerelt autóik (forrás Dr Barrie Trower) csak nem olyan hatékony.

    Azóta fejlődtek, Dana Ashlie csinált egy dokumentumfilmet, nagyon nehéz előásni, “Not normal” amiben bemutatja tankok és hadonló katonai járművek szállítását, végtelen hosszú sorokban, energia fegyverekkel felszerelve, a fele szerinte Európában landolt. Ausztráliában nemrég bevetettek egyet egy tüntetésen, félig megfőzte az embereket. Mintha durván leégette volna őket a nap, amiből ott semmit se éreztek, belső hatásairól nem tudni, nagy lett a csend róla.

    És akkor még ott vannak az ELF-ek, de azt is továbbítani kell valahogy. A UK-ban rég használják tömeg kontrollra; depresszió, mániás viselkedés, eufória, agresszió – amit akarnak. Tim Rifat: Microwave Mind Control (whale.to)

    1. Még csak egy (akár rövid, akár hosszú távú) hasznot kimutató üzleti tervet se voltak képesek ehhez a sokG gyilkos programhoz felmutatni, alibiként.
     Egyértelmű, hogy minden kára mellett még veszteséges is a projekt. Csak viszi a pénzt, nem hozza.

  1. Nagyon nagy kamu hírnek látszik.
   A krimikben használt DNS azonosítás is kamu, ami csak jól hangzik, és megszoktuk…. Az ujjlenyomat használható azonosításra, más nem. Az öröklés se DNS alapú.
   Egyébként pedig korábban fordítottam arról (Dr.Cowan előadását), hogy minden szervben más a DNS-ünk, sejt típus függő, sőt adott szervhez tartozó egészséges és beteg sejtek DNS-e is más.
   Az utolsó Dr.Cowan előadás fordításban arról volt szó, hogy a mikrozimánk egyedi.

   1. Az egyik nem túl régi fordítás a témában:
    “HALÁLOS KIMENETELŰ TÖBBSZERVI GYULLADÁSOS ESET A COVID-19 OLTÁST KÖVETŐEN” bejegyzés alatt található.

  2. Szerintem csak a félelem pornó következő szereplője, volt itt több DNS-es cikk is, többen is hozzászóltunk, valaki egy nagyon jó nagyar összegzést is írt Dr Cowan előadása alapján.
   Soha nem térképeztek fel emberi DNS-t teljesen, csak állítólag rovart, plusz a DNS folyamatosan változik. Ugyanúgy hazudnak erről is, ahogy a vírusokról. A lényeg, hogy örökös félelemben éljünk az igazi veszélyforrásokra nem koncentrálva. A G-k, a vezetéknélküli tech, a környezet mérgezése chem trail-ekkel, at időjárás szándékos módosítása (aszályok, áradások, földrengések), stb, élelmiszer hiány generálása.

   Az oltottak mindenféle adatait a beinjektált bio szenzorok segítségével biztos meg tudják szerezni a “levegőn” át, de ennek semmi köze a DNS-hez.

 3. Dr. Reiner Fuellmich ügyvéd : A 300-ak Bizottságának gyilkos ámokfutásából elég. Ennek véget kell vetni!

  „Mi, emberek uraljuk világunkat, nem a Világgazdasági Fórum, nem az Egyesült Nemzetek Szervezete, nem az Egészségügyi Világszervezet és nem a korrupt elitek, politikusok vagy vállalatok. Nekünk, embereknek elegünk van a korrupcióból.
  Teljesen meg vagyok győződve arról, hogy néhány igazán gonosz ember (a 300-as bizottság) a lehető legkeményebb büntetést kapja.
  Hamarosan milliók vesznek részt egy csoportos perben, amely ezeket a globális nagyvállalatokat és egyes embereket, köztük Anthony Faucit, Bill Gates-t, Albert Bourlát, Tedrost és még sok mást fogja lebuktatni. Le kell szednünk őket. Többé nem engedjük meg, hogy globális vállalatok vagy nem választott emberek uralják világunkat.

  Az ENSZ egykori magas rangú román tisztviselője az ENSZ-en belüli globális korrupció miatt távozik.
  A Római Klubnak is dolgozott, és ugyanezen okból távozott. Mindkettő a 300-as bizottság ága.
  Az Egyesült Nemzetek Szervezetét azért hozták létre, hogy végül egyetlen világkormányt alkossanak a Világgazdasági Fórumon keresztül, amelyet a 300-ak bizottsága irányít.

  Minden a hazugságról és a pénzről szól. A médiát teljes mértékben a “Mr. Global” irányítja, amely a 300-as bizottsága alá tartozik.
  Megengedték a mainstream médiának, hogy megvitassák a funkcionális laboratóriumi szivárgás előnyeit, mert Kínát akarták hibáztatni, de az igazság az, hogy az Egyesült Államok áll a A SARS-Cov-2 és az összes ember által létrehozott biofegyver-vírus, beleértve az AIDS-t és az Ebolát.

  A legtöbb tisztviselő és politikus a világon, beleértve az Egyesült Államokat is, a Young Global Leader programban részesült, amelyet a 300-as bizottsága és annak szervezete, a Világgazdasági Fórum irányít.
  A vakcinák a profit, a betegségek, a halál és a nanotechnológia eszközei. Ha a gyógyszeripar azt akarná, hogy egészségesek legyünk, csődbe mennének. A Pfizer és a BioNTech 2019 novemberében nyújtott be amerikai szabadalmat, és tudták, hogy valami nagyon veszélyes és halálos dolgot produkálnak.
  Tudták, hogy ezek az úgynevezett “vakcinák” szívizomgyulladást, vérrögöket, meddőséget és egyéb súlyos mellékhatásokat okoznak, beleértve a halált is.

  Az FDA, a WHO és a CDC a 300-as bizottság (Mr. Global) által ellenőrzött ügynökségek.
  A vállalatok és az igazságszolgáltatási rendszerekbe világszerte beszivárogtak, így azok korruptak és helyrehozhatatlanul megsérültek.
  Meg kell értenünk, hogy mindannyiunknak egyéni szuverenitása van, mi magunk alkotjuk a szabályokat. Fel kell lázadnunk, és a helyes irányba kell terelni a dolgokat.

  Glenn Beck azt mondja, fáradt és elege van, és elege van. Belefáradt az Egyesült Államokon belüli korrupció leleplezésébe, és nem tesz semmit. Nincs többé igazság, és igazságosság.
  Nem szabad tovább tűrnünk a korrupciót! Mindannyiaunknak azt kell mondanunk, hogy elegünk van! Itt az ideje, hogy cselekedjünk, és végleg eltávolítsuk társadalmunkból ezeket a korrupt embereket és uralkodókat.
  Le kell leplezni a A 300-ak bizottságához tartozó bűnözőket, és el kell ítélni!”

 4. Eltávolodni? Az utolsó szálig fel kéne kötni őket.

  Otthon talán még nem tudjátok, 18-án Dr Rashid Buttar váratlanul meghalt. 🙁
  A halála előtt 1-2 nappal még interjút adott, abban azt mondta, hogy egy korábbi, CNN intrejú időpontja környékén megmérgezték, ne csodálkozzunk, ha 3-6 hónapon belül esetleg meghal.
  Rövid változat
  https://twitter.com/FredFredderson1/status/1659957007837720580?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1659957007837720580%7Ctwgr%5E5e6d1ead5aebe4efff0d165fd531d947377edcf6%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fdavidicke.com%2F2023%2F05%2F21%2Frashid-buttar-who-has-died-aged-57-said-a-few-days-ago-that-he-was-poisoned-after-cnn-interview%2F

  Az utolsó interjú, hosszú (bár sajnos vágott) verzió
  https://rumble.com/v2ocmig-dr.-rashid-buttar-and-the-coronavirus-agenda.html

  A híres, pofátlan CCN interjú, aminek a végén őrültnek nevezik.
  https://www.youtube.com/watch?v=yw6D98v0BBg

  2015 -2017 között minimum 77 természetgyógyász halt meg furcsa körülmények között az USA-ban, (és egy híresebb csontkovács barátunk is otthon…?)
  Azóta 100 felett járnak.
  https://healthnutnews.com/recap/

 5. A ” japán tanulmány szerint..” című cikkhez írt kommentemet ismét napokkal később jelentették meg, mint a többiekét. Tudtam, hogy így lesz….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük