Oltáskárosult: posztvakcinás-szindróma

Nadja, 34 éves, a kovid-“oltás” előtt teljesen egészséges volt, szellemileg vagy testileg sérült gyerekekkel foglalkozott.
2021 márciusában beoltatta magát, mégpedig azért, mert félt, hogy megfertőzik őt a sérült gyerekek, akiknek nem kellett maszkot hordani.

A géninjekció után 2 héttel később kezdődtek a panaszai: szúró fejfájás, súlyos szédülés, ájulás. Kórházba került, de a rengeteg vizsgálat nem hozott eredményt. Azóta is folyamatosan szédül, gyenge, izomfájdalmai vannak, sokszor nem találja a szavakat. Néha alig tud menni, autót sem tud vezetni a szédülés és látászavarok miatt.

Kb. 4 hónappal a tünetek megjelenése után szorongást és depressziót diagnoztizáltak nála, 9 hónapot kórházban töltött a pszichiátrián, ahol 12 féle antidepresszánst próbáltattak ki vele, de egyik sem használt. A liquor vizsgálattól a csontvelővizsgálatig mindent elvégeztek, negatív eredménnyel.

A pszichiátriai tartózkodása alatt rákényszerítették a második és a harmadik “oltást”, ami tovább rontott az állapotán.

2 és fél éve tart a kínszenvedése. Egy évvel ezelőtt mondta ki végre egy müncheni orvos, hogy posztvakcinás-szindrómában szenved. És mostanra már valóban vannak pszichés gondjai is. Csak a gyerekei miatt nem adja fel a küzdelmet, akiknél ugyancsak pszichés zavarok alakultak ki az anyjuk betegeskedése és hosszas kórházi távolléte miatt.

https://www.bitchute.com/video/H8mxbLrH80cO/


Biró Éva

6 thoughts on “Oltáskárosult: posztvakcinás-szindróma

 1. Íme valaki, aki komolyan vette a “Bízz a tudományban!” propaganda-dumát, és így járt. Nem vall túl sok észre, ha még másodszorra és harmadszorra is hagyta magát méreginjekcióval “beoltatni”, miután nyilvánvalóan az első miatt került kórházba. De erre sem ő maga jött rá, (“á, dehogy, nem attól van”), hanem egy fehérköpenyesnek kellett kimondania a nyilvánvaló tényt egy csomó felesleges vizsgálat után.
  Esetleg komolyan vette a “kutyaharapást szőrével” mondást, hátha a második és harmadik adag toxin-mix majd meggyógyítja az első által okozott egészségügyi károsodásokat?
  A butaságról és hiszékenységről szóló tankönyvben ez lehetne az egyik illusztris eset. Nem lennék meglepve, ha az illető az elsők között állna sorba a következő kamu-variáns elleni méreginjekció-adagjáért. Csak sajnos a saját ostobaságának nemcsak ő fizeti meg az árát, hanem a vétlen gyerekei is.

  1. Kedves Cassandra!
   Mint tudjuk, sajnos rengetegen tesznek / tettek így. Hihetetlen, hogy mennyi hüJe van!
   Egy ismerős fiatal házaspár mindkét tagja elment az első oltásra, holott mondtam nekik korábban “egy-két dolgot”. Nagyon rosszul voltak utána, panaszkodtak is nekem, aztán kicsit később mentek a második lövésért is. A srác mondta nekem, hogy “most sokkal jobb volt” mert érezte, hogy – szintén idézem – “most álltak össze benne a dolgok”. Hát nem idióták??? Ja, és évek óta izgatottan várják, hogy mikor jön már hozzájuk a baba…

   1. Kedves Jude!

    Talán most álltak össze bennük a hozzávalók (grafén, nanorészecskék, nehézfémek, meg még ki tudja mik) az önösszeszerelő operációs rendszerhez (ahogy a Moderna büszkén hirdette a honlapján), amit már csak be kell kapcsolni a digitális kaptártudatba.
    Lehet, hogy ez a szerencsétlen agymosott párocska hiába várja azt a babát, mert a méreginjekció örökre terméketlenné tette őket. Talán jobb is így, mert valószínűleg szegény gyereküket is gondolkodás nélkül átengednék a betegségipari maffiának újszülött korától kezdve, laborpatkánynak. Akkor már jobb, ha meg sem születik.

 2. Usákiában szeptemberben új Covid-19 vakcina kerül forgalomba. Ezért a kormány a polgároktól új oltásfrissitést kér

  Die Pressesprecherin des Weißen Hauses, Karine Jean-Pierre, hat am Montag die US
  -Bürger aufgefordert, ihre Impfungen auf dem neuesten Stand zu halten. Dabei verwies
  sie auf einen neuen Impfstoff gegen COVID-19, der voraussichtlich Mitte September
  verfügbar sein wird.

  Forrás:
  https://odysee.com/@RTDE:e/wei%C3%9Fes-haus-regierung-wird-b%C3%BCrger-ermutigen-sich-aktualisierte-injektion-gegen-COVID-geben-zu-lassen:d

  Ez a Karine Jean-Pierre nő egy másik nővel. Suzanne Malveaux-vel él együtt.
  És egy kislányt is örökbe fogadtak.

  Félelmetes ez már, amit ezek itt velünk müvelnek !

  (
  Na, Mo. is felkészül a szeptember közepén kezdődő oltakozásra ?
  Itt csak egyet kell trombitálni és a nép máris megmozdul.
  )

  1. Igen, egyet szólnak és már szaladnak is. Olyan emberekkel vagyok körülvéve, akik ha kell, akkor 3 havonta belövetik a trutyit, nehogy meghaljanak. Vannak olyanok, akik büszkén verik a mellüket, hogy az egész család háromszor oltott, másoknak komoly bajuk lett. Olyan mélyen alszanak még mindig, hogy lehetetlen felkelteni őket.

   1. Sajnálattal, de nem “alszanak”, hanem értelmi képességeik komolyan korlátozottak !
    És ez akkor is igaz, ha esetleg végig seggeltek egy egyetemet, lásd orvosok (???), nagy többsége !
    A “bölcsészekről”, és “jogászokról” már ne is beszéljünk !
    Ezek tények sajnálattal.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük