2021. szeptember 21. óta ez áll a Német Szövetségi Egészségügyi Minisztérium honlapján:

“Oltani csak egy orvosi felvilágosítás után szabad. Az oltás előnyeit és hátrányait el kell magyarázni. Egy oltásnak egészségügyi okokból kell történni. Nem szabad oltani, ha az ok a társadalmi részvétel.

Társadalmi részvétel például:
-Buliba menni
-Egy rendezvényen részt venni
-Nyaralni menni”


Szóval “kedves” doktor urak, ez annyit jelent, hogy nem szabad senkit beoltanotok, ha az illető a géninjekcióval “csak” a szabadságát akarja visszakapni! És ha rám hallgattok, nagyjából senkit nem fogtok többé beoltani!


Biró Éva

3 thoughts on “2021. szeptember 21. óta ez áll a Német Szövetségi Egészségügyi Minisztérium honlapján:

 1. Á, a szép szó, az érvelés, a tudományos tények, az eddig lefektetett törvények, szabályok, meglévő jogok és ésszerűség semmit nem számítanak. Süket fülekre találnak. A globalisták átgázolnak mindenen, konokul az emberiségre kényszerítik és végrehajtják rajta az össze beteges tervüket. Teljesen világos. Másra lesz már szükség velük szemben!

  Járvány-vakcina vonal folytatólagosan:

  https://www.activistpost.com/2023/08/disease-x-the-scientific-absurdity-underpinning-an-all-in-one-vaccine.html
  X betegség: az „all-in-one vakcina” alapját képező tudományos abszurditás
  2023. augusztus 29.

 2. Világszerte újra megnyílik a Biden’s Evil Circus a veszélyes mRNS Covid vakcinák népszerűsítéséről
  A CDC szerint az új COVID-19-változat fertőzést okozhat a beoltott emberekben, de leállítja a V-safe alkalmazást a COVID-oltással kapcsolatos sérülések jelentésére

  Írta: Fabio G. C. Carisio – 2023. augusztus 31., 2023.695 0
  Bevezető: Fabio Giuseppe Carlo Carisio

  OLASZ NYELVŰ VÁLTOZAT

  Az egyikben linkelt összes olasz cikk angolul olvasható, gépi szinkronfordítással

  A Centers for Disease Control and Prevention (CDC) független tanácsadóiból álló testület a jövő hónapban ülésezik, hogy az őszi szezon előtt ajánlásokat fogalmazzon meg a frissített COVID-19 vakcinákkal kapcsolatban – olvasható az amerikai kormány pénteki honlapján.

  Új vakcinakampány indult az Egyesült Államokban és az UE-ben a CDC és az EMA végleges jóváhagyása nélkül
  A CDC immunizációs testülete a tervek szerint szeptember 12-i ülésén szavaz a vakcinákról – derült ki a szövetségi nyilvántartás honlapján közzétett közleményből.

  „Az olyan vakcinagyártók, mint a Pfizer (PFE.N) és német partnere, a BioNTech SE (22UAy.DE), a Moderna (MRNA.O) és a Novavax (NVAX.O) elkészítették a vakcina XBB.1.5 alváltozatát célzó oltóanyag-változatokat. a vírus» számolt be a The Defender (Robert F. Kennedy jr. ügyvéd által vezetett Childs’s Health Defense webhely)

  A „Kraken” névre keresztelt alváltozat (mint a legendás tengeri szörny és egy Rothschild-alap…) a becslések szerint 2022 novembere és decembere között keletkezett az Egyesült Államokban, New York államban vagy környékén.

  Eközben a CDC (US Centers for Disease Control and Prevention) egy új SARS-CoV-2-változatot észlelt, amelyet BA.2.86-nak neveztek el (Eris néven). A CDC folyamatosan figyeli az új változatokat, és tanulmányozza azok lehetséges hatását a közegészségügyre.

  „A CDC jelenlegi ismeretei alapján úgy tűnik, hogy a COVID-19 kimutatására használt tesztek és a kezelésére használt gyógyszerek hatékonyak ezzel a változattal. A BA.2.86 jobban képes fertőzést okozni azoknál az embereknél, akik korábban már átestek a COVID-19 fertőzésen, vagy akik megkapták a COVID-19 vakcinát. A tudósok értékelik a hamarosan megjelenő, frissített COVID-19 vakcina hatékonyságát. A CDC jelenlegi értékelése szerint ez a frissített vakcina hatékonyan csökkenti a súlyos betegségeket és a kórházi kezelést. Jelenleg nincs bizonyíték arra, hogy ez a változat súlyosabb betegséget okozna. Ez az értékelés a további tudományos adatok kidolgozásával változhat. A CDC többet fog megosztani, ahogy többet tudunk» – írta a CDC hivatalos honlapján (további részletek lent).

  E riasztások alapján Joseph Biden amerikai elnök már új finanszírozást kért a Kongresszustól a következő oltási kampányhoz, amelyet olyan mRNS (vagy rekombináns fehérje) génszérumokon valósítanak meg, amelyek még nem kapták meg a végleges OK-t a CDC-től, de csak az American Drug Regulator vagy Food and Drug Administration intézménytől.

  A Washington által kiképzett majmokhoz hasonlóan az Európai Unió egyes országai, köztük Olaszország, már bejelentették az új őszi oltási kampány kezdetét az új, monovalens anti-Covid-dal az XBB 1.5 variánsra, bár a farmakológiai termékek még nem kapták meg a jóváhagyást sem az Egyesült Államokban. Európai Gyógyszerügynökség, sem az Olasz Gyógyszerügynökség.

  Időközben azonban kiderült, hogy Giorgia Meloni kormányának olasz egészségügyi minisztere, Orazio Schillaci professzor, a Római Egyetem korábbi rektora, Tor Vergata partnere a fő Big Pharma mRNS-projektjeiben, olyan amerikai biotechnológiai cégekbe fektetett be, mint pl. mint az Inovio, amely a WHO és Bill Gates civil szervezeteinek köszönhetően új típusú mRNS génszérummal kísérletezik a világon.

  Röviden. A veszélyes mRNS-vakcinák gonosz cirkuszának igazgatója, azaz Joseph Biden feltörte az ostort, és a kínai-amerikai-EU-ügyben mesterségesen előállított SARS-Cov-2-vel laboratóriumban készített világjárvány-műsor összes főszereplője azonnal elkezdett dühöngeni. játsszák a szerepüket.

  Az új mRNS genetikai szérumok lakosság körében történő elfogadásának elősegítése érdekében a CDC úgy döntött, hogy leállítja a V-APP for VAERS farmakovigilanciai programját, amely több millió mellékhatás-jelentést figyelt meg, köztük tízezreket, amelyek halálos kimenetelűek.

  Ez több mint egy évvel azután következik be, hogy ugyanaz a CDC által kezelt adatbázis leállította az úgynevezett Covid-áttörés jelenségét, azaz a SARS-Cov-2 tüneti és súlyos fertőzéseit, amelyek kórházi kezelést vagy halált okoztak a nagyon rövid ideig beoltott személyeknél. , megerősítve a tragikus és dermesztő összefüggés gyanúját.

  Olvasson el minden részletet az alábbi cikkekben.

  Fabio Giuseppe Carlo Carisio
  © COPYRIGHT GOSPA NEWS
  az engedély nélküli sokszorosítás tilalma
  kövesse a Gospa News-t a Telegramon

  Biden új Covid-oltás finanszírozására kéri fel az Egyesült Államok Kongresszusát
  Joe Biden amerikai elnök bejelentette, hogy további finanszírozást kíván kérni a Kongresszustól egy új Covid-19 vakcina kifejlesztéséhez, hozzátéve, hogy valószínűleg mindenkit ösztönözni fognak az új oltás beadására.

  Pénteken újságíróknak nyilatkozva az elnököt arról kérdezték, hogy a Fehér Ház tervez-e választ adni a Covid-ügyek bejelentett növekedésére. Az Egyesült Államok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük