Közgazdász: Ha fizetnek érte, a motiváció megbízhatóan növekszik

Oltásra ösztönzés.

Az embereknek pénzt kéne kapni, ha beoltják magukat.- így gondolja Nora Szech közgazdász.

Tanulmányok kimutatták, hogy csak így lehet elérni a szükséges oltási arányt. Már 100 eurónál is 80 százalékos lenne az oltási hajlandóság – mondta Szech a “Deutschlandfunk”-nak.


Ez 2021-ben volt.

Most meg hirtelen, váratlanul… Augusztus 16-án, 43 éves korában elhunyt dr. Nora Szech. Akinek 100 eurót ért mások élete…


Biró Éva

7 thoughts on “Közgazdász: Ha fizetnek érte, a motiváció megbízhatóan növekszik

 1. Az oltásért lehet pénzt kapni.
  Az élettől pedig pofont lehet kapni.
  De ő már ettől nem fog tudni kijózanodni.

 2. Ez a szerencsétlen idióta nyilván saját magából indult ki. NEKI vajon mennyit fizettek, hogy méreginjekcióztatta magát? Úgy tűnik, van az a pénz, amennyiért egyesek a legnagyobb hazugságokat is hajlandók elhinni, még ha az életükkel fizetnek is érte. Az ilyen végtelenül ostoba egyedek előbb-utóbb oda kerülnek, ahová valók. Nem érdemelnek sajnálatot vagy együttérzést. Azt inkább azoknak a kiskorúaknak és időskorúaknak érdemes tartogatni, akikre a kovid-bűncselekményben tettestárs gondozóik kényszerítették rá a méreginjekciót. Sajnos sokkal többen vannak, mint az előbbiek.

 3. Àllítólag váratlanul érte a halál.

  Mit jelent ez ?

  Nem lehet tudni. Majd a boncolással akarják a halálnak az okát megállapítani,

  Forrás:
  1)
  https://promilounge.com/2023/08/29/nora-szech-todesursache-was-experten-dazu-sagen-und-welche-fragen-noch-offen-sind/
  2)
  https://deutscheblogs.com/nora-szech-todesursache/

  Die Ungarn verbreiteten ihre Erkenntnisse weit und breit. Während der Pandemie
  plädierten sie dafür, dass Menschen menschenwürdig behandelt werden, wenn
  sie sich gegen das Coronavirus impfen lassen.

  Mo.-on az van elterjedve, ha oltakozik az ember, akkor emberséges kezelést kap.

  ( Miről van itt szó ? És aki nem oltakozik, azzal mi történik ? )

  A második forrás már öngyilkosságról beszél.

 4. Őszintén sajnálom. Minden cinizmus vagy fenntartás nélkül. Ha az emberek értenék, hogy valóban létezik a sátán – “kezdettől fogva embergyilkos, maga a hazugság, a hazugság forrása” (Jn 8,44). – akkor nem ilyen világban élnénk. Bárcsak megértenék az emberek, hogy egyedül Isten képes megmenteni az embert, de ahhoz teljesen hozzá kell fordulni segítségért és ha megismerjük, ha ténylegesen behívjuk az életünkbe és személyesen megismerjük, akkor nem tudjuk nem szeretni és szeretetből pedig engedelmeskedni fogunk neki. “Szeressed azért az Urat, a te Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből, és teljes elmédből és teljes erődből.” (Márk 12.)

  1. A sátán egyik legnagyobb hazugsága az, hogy a klasszikus nyugati, “jóléti” életvitelt folytatva lehetséges keresztényként élni és végül Isten színe látására jutni. A kereszténység alapvető tanítása az, hogy NE kapaszkodj senkibe és semmibe, se tárgyakba, se teremtményekbe. Még a saját életedbe se, hiszen “Aki utánam akar jönni, tagadja meg önmagát, vegye föl keresztjét és kövessen engem. Mert aki meg akarja menteni életét, elveszíti azt, aki pedig elveszíti életét énértem és az evangéliumért, megmenti azt. Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, lelkének pedig kárát vallja?” (Márk 8:34-36)

 5. Tisztelt Hölgyeim, és Uraim !

  Azért mondjuk már ki hangosan, hogy vannak a született idióták, és vannak a nem hülye, de kiképzett idióták, akik számára “van az a pénz” !
  Nos, utóbbiak “vezetik” a világot, így Magyarországot is !
  Ehhez szükséges alapvetően a takonygerinc, a gátlástalanság, legtöbb esetben szexuális -és életviteli aberráció is, legyen trendi degenerált !

  Ez a nyomorult egészen nyilvánvaló, hogy az utóbbi tenyésztett fajta díszpéldánya volt.
  Ami kissé kétséges, hogy “önként”, vagy “kis segítséggel” sétált át a túloldalra !???
  Számomra mindegy, jó helyre került, tipikus esete, hogy megszületnie sem lett volna szabad !

  Helyhiány miatt nem sorolom fel kishazánk hasonló egyedeit, napi szinten folynak a csapból is.

  Jajj, azt azért el ne feledjem leírni, mert ez a legfontosabb, hogy mindegyik mélymagyar, hazafi, és kivétel nélkül mélykeresztény,
  és “emberi tulajdonságaik” már szinte jézusi magasságokba emelik őket !!! Természetesen “híveikkel, és szolgáikkal együtt” !

  Nagyon nagy elégedettséggel töltene el, ha kiváló létük alapján, minél előbb követnék ezt lángeszű, és lánglelkű némbert ! Oda, ahová valók !!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük