Andrew Bridgen – A első lépés

Andrew James Bridgen brit politikus és üzletember, 2010 óta Északnyugat Leicestershire parlamenti képviselője.

https://www.bitchute.com/video/WFvZ6OfxsNpu/

9 thoughts on “Andrew Bridgen – A első lépés

 1. A parlament Londonban is arra való, mint nálunk: a képviselők NE legyenek ott.
  Kezdenek megjelenni itt ott hasonló beszédek, ami azért jó jel.

 2. A legutolsó kocka mindent elmond: a képviselő gyakorlatilag egy üres teremnek beszél létfontosságú kérdésekről, miközben mindegyik oldali és pártbeli képviselőtársai – meg nyilván a kormány is – magasról tesznek a mondanivalójára! Ez a végtelenül felháborító jelenet, amely bármelyik európai országban lejátszódhatna, és valószínűleg le is játszódik, pontos látleletet ad a hiányzó urak és hölgyek szánalmas mentális és morális állapotáról, totális alkalmatlanságáról és életveszélyes nemtörődömségéről.
  Mindez a mi bőrünkre és kontónkra, a szó konkrét és átvitt értelmében is!

  1. Kedves Cassandra !

   Pontosan ez “játszódik” kis hazánk nagy honvédő fideszének, és lánglelkű hazafi ellenzékének a közreműködésével !
   Semmilyen komoly kérdésben nincsenek ott, a fidesz bábok kizárólag a 2/3-ad mocskát járnak be megszavazni, de azt mindenkor, az ellenzék meg a műbalhé kategória, pitiáner, ocsmány színjáték.

   Amit meg ez a jóember a végén hozzá tesz, hogy “veszélyben a demokrácia”, hát az olyan nagyon nincs veszélyben, mivel soha nem is létezett.

 3. https://www.napitema.com/2021/11/felelmetes-jovonk-mike-yeadon-pfzr-volt.html

  Az ütemterv utolsó két lépése folyik mixelve. Pl. az antiwaxx démonizálása, stb.
  Azért egy éves késésben vannak, de próbálkoznak. A waxx működése megtapasztalhatóan démoni, tudományos ok-okozat, mérhető, politikai nézet függetlenül, mindenkire ható. Csak valami mély félreértés, tévedés lehet az, hogy valaki ehhez politikai vonalat próbáljon csatolni, de a 21.-ik századi tudományt, és a bizonyítékokat semmiképp.

 4. Nos igen Angliaban mar eddig is- es az elmult honapok soran is- voltak olyan MP( Parlamenti Kepviselok )akik batran kialltak es vedtek az embereket Es meg a Lordok Hazaban is volt es vannak ilyenek(Az hogy eddig meg az angol kormanynak nem sikerult a Human Rights Act -ot az un Bill of Rights-ra cserelni sok 100ezer ember tiltokozasan tul ez a Lordok Haza-ban levo ellenallasanak is koszonheto ,,Az angol kormany persze most ujar megprobalja ezt csak most mas modszereket hasznalva.) De az ilyen kepviselok sajnos hogy csak nagyon kevesen vannak meg Angliaban is -es mint tobben az itt hozzaszolok kozul is nagyon jol eszrevettek es megjegyeztek-tobbnyire csak a szinte ures szeksoroknak beszelnek -vagy pedig ha kozvetlen valaszt kernek/varnak pl az egeszseugyi minisztertol akkor az a legnagyobb cinizmussal es aljassagal csak az modja un valasz kent hogy um. tudomanyos bizonyitekok az ilyen allitasokat/kereseket/koveteleseket nem tamasztjak alla-,,,,,,Mert ezeknek az un minisztereknek /az ilyeneknek az hogy……pl.
  IRORSZAG-A mult het vege csak .Helyi-kozossegi radio-kozel fel oran at sorolja fel a napokban elhunytakat- tobb mit 80% esteben elhangzik hogy -hirtelen es teljesen varatlanul hunyt el….Es Angliban es vilag szerte ez zajlik ……De ezeknerk/az un.egszsegugyi minisztereknek (mar ahol van ilyen es nem allatorvosok…… vagy .masok…….. az un, egeszsegugyi miniszterek-vagy a fel kormany is akar megpedig egy szemelyben …….. -megpedig evtizedekre titkositott donteseket hozva….)az elhunytak oriasai szam az um nem tudomanyos bizonyitek ..!
  SKOCIA-Ezrek voltak kenytelenek otthagyni munkahelyuket hogy( a manistream media szerint-um .nem tudni pontosan hogy mitol is .!.)-szoval akkor ezeknek ezek sem tudomanyos bizonyitekok !-hogy az utobbi idoben um. valamitol hirtelen…,,es tartosan lebetegedett/rokkanta valt hozzatartozoikat apolni tudjak.

 5. Egy bátor embert láttam,–akkora ellenszélben,amiben néha a Balatonon kerültem…!
  Előrelátó bölcsek már megmondták–ha megfelelő mennyiségű covidbeteg ember lesz a világon,–akkor lesz igazán,valódi változás!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük