Meddőség, genetikai adatgyűjtés és mesterséges anyaméhek

Meddőség, genetikai adatgyűjtés és mesterséges anyaméhek Mesterséges anyaméhtől az emberi agy működtette számítástechnikáig.

Úgy hangzik, mintha a Mátrix című filmből emeltem volna ki a sort, pedig ezek a koncepciók egyes szakértők szerint valósággá válhatnak és ez az időpont talán nincs is olyan messze, mint azt néhányan gondolni szeretnénk.

Szörnyű dolog az, amikor valaki szeretne gyermeket, de egészségügyi, vagy biológiai okokból ez nem lehetséges. Az asszisztált fogantatás és reprodukciós segítségnyújtás, és az ahhoz kapcsolódó genetikai kísérletezés azonban elsősorban nem az emberek megsegítéséről szól. Mindenekelőtt a populáció menedzseléséről beszélünk eugenisták által, és egy óriási üzletről. Ha tényleg a megoldást keresnénk a rohamosan növekvő számú terméketlenségtől szenvedő embertársaink számára, akkor a jelenleg genetikai kísérletezésbe ömlesztett dollár milliárdok inkább olyan kutatásokra lennének elköltve, amik a nemzésképtelenség pontos okait tárnák fel.

Hivatkozások: https://szkeptikuskerekasztal.com/med…

Szkeptikus kerekasztal: https://szkeptikuskerekasztal.com/

4 thoughts on “Meddőség, genetikai adatgyűjtés és mesterséges anyaméhek

 1. Egyszer egy cigány asszony (most éppen mit „szabad” e helyett mondani?, nem tudom követni a politikai szó mágiát, de ez a hétköznapi magyar anya-nyelvezetem) az élelmiszer üzlet előtt megátkozás terhe mellett rám, és minden női járókelőre akarta sózni az egyik gyerekét.
  Itt a filmben a tökéletes mű gyerek ígérete című projektben szó nem esik a hibás teljesítésről, se a kockázatokról és a mellékhatásokról. Nem lett bemutatva a téma a pót szülők és a mű gyerekek szempontjából sem. A mű gyerekek lennének a senki kölykei. Majd létrejönne a használt mű kölykök és használt mű szülők másodlagos piaca. Melyik kell bárkinek, vagy a kutyának se?
  Szerintem ez a terv soha nem lesz életképes, alapjaiban biológiailag megvalósíthatatlan, egy agyrém, csak “üzleti” beetetési próba kórosan hiszékenyeknek. A kapcsolódások nem állandóak, állandóan változnak, nincs egy megajánlható állapot. Se gyerek- se szülő tekintetben. Se nincs kierőszakolható, kierőszakolva fenntartható kötődés. Se ismerőshöz, se idegenhez, se tárgyhoz.
  Legjobb becslésem a témával kapcsolatban, hogy egy nagy pénzmosási művelet lehet. Erőszakos politikai rátukmálás szándékával.

 2. Ez elég érdekes hozzáállás, hiszen pont a népesség csökkentéséről beszél mindenki.

  1. Nekem a következő gondolatom támad. A globalisták szemében zabolázatlan, a világban csak úgy „szabadon rohangáló” népesség soraiban a csökkentés továbbra is program lehet. Ez egy lecserélés az általuk irányított létszámú, képességű, tulajdonságú, teljesen engedelmes népességre.

  2. A “Szép új világ” mai, egyenlőre fikciós, ( nyilván a jövőt illetően már régen előre eltervezett !), bemutatása.
   Ez nem más, mint a transzhumanoid tenyésztése !
   Ez nem nevezhető semmi másnak.
   Az érdemi része nincs megemlítve, naná, hogy az agy is már az ami “előre programozott”.
   Lehet természetesen “tudományosan megmagyarázni”, csak az a baj, hogy itt mát a Techno az Isten, lecserélték a teremtőt,
   az meg valamiért ( ??? ), hagyta magát.

   Több mint félúton vagyunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük