Magyarok X. Világkongresszusa – Dr. Tamasi József nyitóbeszéde

Magyarok X. Világkongresszusa 2021. augusztus 15-20. a nyitó nap

10 thoughts on “Magyarok X. Világkongresszusa – Dr. Tamasi József nyitóbeszéde

 1. Igaz gondolatok-jo megnyito beszed…!
  Nagyon jo es nagyon fontos hogy ennek az esemeny sorozatnak resze lett ez a Nemzetkozi Orvosi Konfenrencia
  Nem vitas hogy fontos a mult torteneseinek/tortenelmenek -igazsagtalansagainak/serelmeinek/tanulsagainak es persze a hibainak is a hiteles es igaz ellemzese- de a jelen vilag helyzetben tala meginkabb fontos a jelen es a jovo fele tekintes .Mert akik allandoan csak vissza fele /a multba tekintenek azok bizony de hattal mennek a jovobe…Marpedig ahhoz hogy valami jovo egyeltalan meg legyen az emberiseg szamara ahhoz elore kell tekinteni es a megoldasokat kozosen /egyuttmukodve masokkal megtalalni
  Ezert is lett volna nagyon fontos most amikor valoban a harmadik vilag haboru zajlik-egy haboru az emberiseg ellen -megpedig mint jol lathato minden fele eszkozzel es modon- hogy mindazok akik probalnak tenni es harcolni ez ellen a merhetetlen gonoszsag ellen- pl a kulonbozo nepek valoban nemzeti erzelmu eroi (es it nem nem a kirakat modon es a nemzeti erzest allandoan hangoztato-igy azt teljesen lejarato nemzetieskedok/hatalmon levokrol van szo )osszefogjanak.
  Igy magyar vonatkozasban e rendezvenysorozatra -barmilyen furcsanak tunhet is sokaknak-de mindenkeppen fontos lett volna es jo lett volna meghivni a szomszedos nepek/orszagok nep/nemzetben gondolkozoi kozul is jonehanyat.
  Jol lathato-figyelve a Magyarorszag koruli orszagok torteneseit -hogy igazabol ezek a nep es nemzetben gondolkozok azok akik keszek es valoban ok azok akik probalnak is harcolni a jelenlegi emberiseg elleni haboru kapcsan az emberek vedelmeert.De ugyanakkor az is lathato -kulonosen az utobbi honapok soran-hogy azok az erok akik az oszd meg es uralkodj modszeret alkalmaztak az evszazadok soran mindig es igy sikeresen megtudtak osztani mindig a Karpat-medence nepeit-most ujra ugyancsak ezzel is egyre inkabb probalkoznak.Ilyen vonatkozasban is egyre inkabb es szandekosan generalva van ismet a feszultseg/a bizalmatlansag a magyarsaggal szemben a szomszedos nepek koreben Marpedig ha a nep/nemzetben gondolkozo erok a kulonbozo orszagok/nepek eseten egymas ellen fordulnak/bizalmatlanok-keptelenek egyutt mukodni most egy ilyen valsag helyzetben -ami az egesz emberiseget erinti-es amikor semmi fele szethuzasnak/egyeni erdeknek helye nincs..- nos akkor az emebrisegnek a teljes jovoje elveszett-es a gonoszsag fog gyozni.
  Az angolok nagyon jol tudnak egyutt/csapatban mukodni-a pillanatnyi nezet kulombsegeket felre teve egyutt/egy celert harcolni-Letezhetelen hogy a magyarsag eseteben ne lehetne ezt megtanulni/atvenni toluk…
  A magyarsagnak is keresni kell az egyuttmukodest a szomszedos nepek nep/nemzetben gopndolkozo eroivel-barmi fele szethuzasnak/egyeni erdeknek most sem helye sem ideje nem lehet shehol sem/senki reszerol sem.
  Skocia eseteben-es ebbol is tanulni kell es lehet- nem az a nagy hiba hogy a skotok fuggetlenseget akarnak hanem a nagy hiba az hogy ezt a skot un nemzeti kormany.(a masik nagy nemzeti kormany Europaban..Skocia /a skot emberek tonkre tevoje…..,), az angolokkal szemben akarja es nem az angoloktol akarja ..
  Egy olyan angol neptol amelyiknek a valodi/igaz nemzeti ontudatat semmive tette a masik ez az un nagy,,nemzeti kormagy,,(Anglia teljes tonkre tevoi…)
  Az atlag -becsuletes-a regi Anglia fiai-akik meg vannak- ma egyszeruen oda jutottak/lettek juttatva hogy mar szegyelnek es felnek angolok lenni….
  Az Zaro nyilatkozat kapcsan remelhetoleg konkret cselekvesi celokat fogalmaz majd ez meg a jelen helyzet/a jovo kapcsan es tul tud majd lepni azon a szemleleten ami sajnos de oly sokaszor volt akadalya a magyarsag elore lepesenek hogy um. a jelenlegi hatalom az igaz hogy rossz de akik helyettuk valaszthatok volnanak azok meg megrosszabbak lennenk -ugyhogy akkor mniden csak maradjon ugy ahogyan van..mert…
  Az Orvosok a Tisztanlatasert .kapcsan-es ez is lathato nagyon jol -egy nagyon jo es Igaz Emberekbol allo csapat allt ossze/talalkozott ossze.
  A Joisten megadta a magyaroknak ezt a lehetoseget -azt hogy ilyen Emberek vezethessek majd oket es ezt az orszagot.Teljesen uj alapokra helyezheto volna most igy ez az orszag Ezt nem eszre venni es nem tamogatni ezeket az Embereket ebben (hanem meg mindig csak takolni azt ami most van-mert um. ez ami most van meg mindig jobb mint a masik oldal…….)nos ez orisai hiba-es vegzetes tortenelmi bun volna…

 2. Az is baj, hogy nagyon nagy fordulatot kene venni ahhoz, hogy mindenki megértse, nincsenek megbetegítő vírusok, csak mérgek.
  Ez az orvos tudja, miért nem veszik fel vele a kapcsolatot? ( Dr. Tom Cowan)
  Egyébként szó van róla a videoban, hogy a pcr visszavonása után milyen teszttel akarnak megbélyegezni.

  https://www.bitchute.com/video/zUZpFwbNgOuH/

  1. Nagyra becsülendő, hogy a COVID-témát végre tudományos vizekre terelték, ahol kezdetektől fogva lennie kellett volna. De úgy gondolom, ez most már nem elég, ennél több kell. Országos szintű polgári elégedetlenségre van szükség (SAJNOS), hogy még nagyobb visszhangja legyen. Így el tudjuk érni, hogy a rendvédelmi szervek is a nép mellé álljanak. Nem lázítás a célom, egyáltalán! És nemcsak pár száz főnek kell összegyűlnie és nemcsak egy alkalommal, hanem folyamatosan, rendszeresen. Tudom, hogy kimerítő, de sajnos ide érkeztünk. Lehet, hogy a kormány azt mondja, “majd megunják és hazamennek, hadd gyülekezzenek”. De itt vagyunk Európa szívében, végre meg tudjuk mutatni a világnak, hogy “mi a magyarok becsülete”! Elég sokat vezettek bennünket. Ehhez “harcba” kell hívni minden magyart, bel- és külhonban egyaránt. A kormány erőszakosan nem hiszem, hogy fellép, egyrészt a választások miatt, másrészt most hogy már nemzetközi szinten “elsírta” magát Orbán, hogy mekkora áldozat Brüsszel elnyomása alatt. Ráadásul, ismét megvezeti az országot a beharangozott grandiózus aug.20-i ünneppel. Talán a háttérhatalom tudja megszorongatni a magyar népet egy kis “geoengineering”-gel, ahogy ezt tette és teszi napjainkban is, és az országok észre sem veszik, hogy háborút folytatnak ellenük (pl. a texasi kemény fagyok az állam kilépési kísérlete és saját arany fedezetű pénz bevezetése miatt és még lehetne sorolni). Kezünkbe kell venni sorsunkat, mert most jön még csak a “fekete leves”. Csak meg kell nézni Ausztráliát, most már a gyerekeket akarják beterelni egy stadionba, mint a jószágokat, és kötelezően beoltani. A háttérhatalom lába alatt inog a talaj, ezt ők is érzik, ezért cselekszenek egyre megveszekedettebben. Ne adjuk fel, ne magunkra, hanem az utánuk jövő generációkra gondoljunk!

   1. 2012.12.25 óta nincs Állam!! Vállalatkormányok vannak! Az egész jelenlegi jogrendszer érvénytelen!!!!

    1. Amit a stratégiai partnerségi megállapodások szolgálnak. A hazai kkv-ék pedig a sor végén kullognak. Sehol a világon nincs ennyi adónem, mint Mo-on. Kíváncsian várom az AB nyári szünet utáni döntéshozatalát a védettségi igazolvánnyal kapcsolatos alkotmányjogi panaszokat illetően.

 3. Ne feledjük – és hangsúlyozzuk! – hogy itt és most önvédelemrôl van szó. Ehhez pedig minden embernek és minden népnek joga van!

 4. Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget. Sajnos a kezelő orvosok hozzáállása rábeszélő jellegű. tegnap voltam Kardiológusom megkérdezte, hogy be vagyok-e már oltva. Mondtam, hogy nem és nem is fogom magam beoltatni. Nagyon csúnyán nézett rám és arra hivatkozott, hogy a kötelező védő oltásokat ha nem adták volna be gyermekkorban akkor ma is járványok dúlnának.Illetve azt sugallják, hogy nem bízunk az orvosokban.Én továbbra is ahhoz ragaszkodom, hogy nem oltakozom.

  1. Laszlo ez a kardiologus csak azt ,,felejtette-felejti el,,, hogy azok a bizonyos gyermekori oltasok amiket o emlitett nem GMO es nem olyasmik voltak amikert a gyartoik semmi fele feleloseget nem voltak hajlandok vallalni .Csak batran emlekeztese erre majd ezt az ennyire,,feledekeny…,,es csunyan nezo un.,,orvost is…,,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük