Pandémia Készültségi Alap

A Világbank elindított egy Pandémia Készültségi Alapot, hogy segítse az országokat gazdaságilag felkészülni a következő világjárványra. Természetesen Bill Gates és a GAVI közreműködésével.

A Világbank Pandémia Alapját hivatalosan a novemberi G20-csúcson jelentették be és kezdeményezték. Szerdán (2023. április 12.) hivatalosan is elindult a Pandémia Készültségi Alap.
Jelenleg 10 milliárd dollár áll rendelkezésre az alapon keresztül.

Az eseményt a Kereskedelmi Világszervezet (WTO) főtitkára, Ngozi Okonjo-Iweala jelentette be. A nigériai politikus egyébként 2015 óta vezeti az oltáslobbiért felelős GAVI-t, amely az egyik legnagyobb magánadományozó a WHO-n belül.

https://tkp.at/2023/04/13/weltbank-startet-10-milliarden-fonds-fuer-naechste-pandemie/


Biró Éva

7 thoughts on “Pandémia Készültségi Alap

 1. Az oltóanyaggal se lesz gond… Vakcinaelit éppoly pökhendi és közveszélyes, mint volt. Semmi nem múlt el, kicsit se lélegezhetünk fel tőlük. Egy hosszabb beszámoló a házi összejövetelükről:

  https://madhavasetty.substack.com/p/from-the-belly-of-the-beast?utm_source=substack&utm_campaign=post_embed&utm_medium=web
  A fenevad gyomrából…
  Részt vettem a 23. Vakcina Világkongresszuson Washington DC-ben. Ezt láttam és hallottam…
  2023.04.10.

  Vagy:
  https://uncutnews.ch/ich-habe-den-23-weltimpfstoffkongress-in-washington-dc-besucht-das-habe-ich-gesehen-und-gehoert/

 2. 182 éve, 1831. július-augusztus folyamán Magyarországon koleralázadás zajlott.

  Forrás:
  1)
  Amikor félmillió áldozatot követelt a kolera Magyarországon
  2011. augusztus 30. 11:45
  https://mult-kor.hu/20110830_amikor_felmillio_aldozatot_kovetelt_a_kolera_magyarorszagon
  2)
  Kolerafelkelés
  https://hu.wikipedia.org/wiki/Kolerafelkel%C3%A9s
  3)
  „Isten’ öldöklő Angyala”: kolerajárvány Magyarországon
  https://mnl.gov.hu/mnl/ol/hirek/isten_oldoklo_angyala_kolerajarvany_magyarorszagon

  Mi ezzel a cikkel a baj. Ez nagyon egyoldalúan mutatja be a megtörténteket. Mert a tényleges örültséget, a veszélyes méregnek,
  a bizmutnak az alkalmazását alig tárgyalja.

  A másik forrástól meg mit vár el az ember ?
  De nem csoda, hogy fellázadtak ez emberek a hülye és értelmetlen intézkedések miatt ?

  Úgy látszik, hogy a józan ész akkor sem volt nagy erőssége az akkori uraknak.

  A mostani kamu 2020-as covid-19-es világjárványban alkalmazott lökött és örült intézkedéseket mikor fogják már a mostani urak felfogni,
  nem is beszélve arról, hogy feldolgozni ?

  Emlékezzünk csak arra, hogy üldözték a ivermectin és a hydroxychloroquin gyógyszerket !

 3. https://www.bitchute.com/video/ac8PjoFiwhKZ/
  DR TOM COWAN: HIV, HERPES AND A RESPONSE TO DR ZACK BUSH’S COVID STATEMENT! [29.03.2023]

  Ebben az előadásban Dr. Cowan a vírusok kimutatásának csalásairól beszélt, és a „fertőzés” jelenségéről. “Pandémia” keltés veszélyekor időszerű téma ismét.

  1/ A HIV-kimutatásával kapcsolatban kiderült, hogy nem készült elektronmikroszkópos felvétel a létezőnek tekintett elkülönített vírusról, pedig ez kritikus része lenne az igazolásnak. Kritikus, mert a kiszűrt ’HIV’ sejtfehérjét értékelni kellene abból a szempontból, hogy csak a vírusból származhatott, de ezt Dr. Montagnier nem tudta kimutatni. Azt a kísérleteiben ki tudta mutatni, hogy milyen fehérje milyen sejtkultúra kiindulási „gazda” anyagból származik, de ennél többet, vagyis elkülönített vírust nem tudott. Amikor egy Dr. Montagnier-vel készült interjúban direkt erre a témára kérdeznek, azt mondja, hogy ez a kérdés nem fontos, mert a betegség nem jöhet máshonnan. Dr. Montagnier válaszaiban megerősíti azt is, hogy a talált sejttöredékekről, fehérjékről, és RNS-ről nem készült soha fotó. Azt állítja, hogy a mintái tartalmaznak fertőző részeket, de ezen belül nem tudja elkülöníteni a fertőző és a nem fertőző részeket se. Az állításait bemondásra kell elfogadni, „elhinni” a tudósoknak.

  Ha a vírusnak tulajdonított RNS részeket nem lehet kiszűrni a vizsgálati anyagból, akkor az egyértelműen azt jelenti, hogy nincs benne semmi ilyen. 18 fehérjére mondta azt Dr. Montagnier, hogy az a HIV vírus, de mindről kimutatható az a sejtes ismert eredet, ami megtalálható AIDS-es, és egészséges emberekben is, és megvan külön is róluk az elektronmikroszkópos felvétel. Tehát normál emberi alkotó nem lehet HIV. Így nincs HIV vírus se.

  2/ Dr. Cowan jóbarátja, Mike Stone munkái (ViroLIEgy.com) alapján meséli el a nemi úton terjedő bakteriális kórokozónak tulajdonított szifilisz sztoriját. Kiderült, hogy egyáltalán nem lehet könnyen ’átadni’. Az derült ki, hogy sok esetben prostituáltaknál, ha lesz egy érzékeny nemi szervi kiütés, akkor mindkét fél kap a vélt betegségre hivatkozva egy arzénos higanyos kezelést. Ettől a váladékaikban kimutatható a higany. Ha másokkal is kapcsolódnak, akkor a váladékuk kiválthat a többiekben szintén irritáló kiütéseket, váladékot. (Igazából a gonorrhea és a szifilisz kiütések ránézésre nem különböztethetőek meg.) Aztán erre minden érintett kapni fog higanyos kezelést. Ez úgy látszódik, mintha átadnák egymásnak a betegséget. Igazából pedig ez egy toxin irritációra adott reakció.
  A szifilisz baktériumáról sincs kimutatva az, hogy betegséget okozna. Viszont minél jobban kezelik fémes elnyomással a kiütést, annál mélyebb toxikus patológia fog kialakulni. Ez az oka a második, harmadik, negyedik(halálos) fázisok kialakulásának. Nem létezik bakteriális eredetű betegség progresszió.

  3/ A herpeszről azt hisszük, hogy jól ismerjük: egy légúti vírus, ami átadható szexuális úton emberek között akkor is, ha lappang, tünetmentes és aktívan, amikor hólyagos kiütésekkel jár. Ehhez képest, amikor a herpesz vírus izolációjáról fényképek készültek, nem lehet tudni, miért mondta bárki is azt, hogy az a két fotó eltérő, amiből az egyiken, a ’vírusos’ fotón a herpeszes elváltozást mutató szövet lebontott sejtei voltak láthatók, a másikon egy egészséges, nem elváltozott szövetből kiindult végeredmény. A két kép láthatóan teljesen egyforma volt.

  Hogyan működhet az, amit mi eddig továbbadható fertőzésnek gondoltunk?
  A gyakorlatban működik a nocebo hatás, a pszichoszomatikus félelem alapú megbetegedés. Ami bizonyítható, az az egyszerre, vagy egymást követően az egyedi toxin mérgezéseknek a toxin fertőzöttön megjelenő tünetképe, mint a szifilisznél. Azonos tünet jelenhet meg együttes direkt detoxifikáció hatására is. De a spontán normális belső öntisztulás jelenség is tünetekkel jár. Nincs bizonyíték semelyik esetben sem fertőzés átadásra.

  4/ Megemlítésre kerül még a ’vírus genom’ készítés technikája, amit utána „tesztelnek”. Amikor Dr. Cowan az eredeti kanyaró vírus izolációnak nézett utána, az derült ki, hogy nemcsak nem találtak kanyaró vírust, de nem is próbálták megtalálni. Valamint ugyanazt az eredményt kapták az izolációs folyamat végén akkor is, ha betegtől vett mintát vizsgáltak, és akkor is, ha egészségestől vett mintát. Továbbá, mint a HIV esetén, nem tudtak elkülöníteni semmilyen, a nem a kiinduló anyagból származó fehérjéken kívüli fehérjéket.
  Milliónyi sejttörmelékből csináltak mesterségesen egy ’index’ genomot, amit kineveztek vírusnak (aminek semmi köze a betegséghez). A sejttörmelék gyártó kísérletek megismétlésnél viszont nem tudták újra megismételni azonos eredménnyel a kísérleteket, ezért az indexhez hasonlítva kitalálták a mutációkat.
  Pedig az a bizonyítás egy állapot diagnózisára, ha egyértelműen, kizárva minden eltérő ismert egyedi, máshoz tartozó lehetőséget, és egyértelműen beazonosítva az adott lehetőséget, ha csak az kimutatható. De ilyen tesztet a nem létező vírusokra nem tudtak előállítani.

 4. Itt ül mellettem az a tudós, aki nem csak a korona virust győzte le, hanem …

  Forrás:
  Dr. Hetényi Roland új szintre emelte a COVID 19 elleni harcot
  https://huntv.info/video/dr-hetenyi-roland-uj-szintre-emelte-a-covid-19-elleni-harcot/

  Amit a végén nem értettem, hogy miért kell mindent a katonasággal kapcsolatba hozni ?
  Aki ezt érti, az kérem mondja el nekem.

  Meg az úgy nevezett virusnak a megtisztitásának a folyamata is részeletesebben érdekelne engem.

  1. HM, Roland feltalálta a melegvizet. Nem kis meló, de gratulálok hozzá.
   Az immunrendszerről mindenki hallott, tehát annak válaszairól is.
   Az elhalt vagy gyengített kórokozóval történő védekezést vakcinázásnak nevezzük, míg a kész antitest beadást védőoltásnak.
   Ilyeneket adnak be évtizedek óta az egzotikus országokba utazóknak.
   És ilyen az influ elleni oltás is.
   A pécsi virológusok (Kemenesi, Jakab) már elkoptak, itt az új garnitúra.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük