Brit képviselő a WHO a világjárványokra való felkészülésről szóló szerződéséről

Andrew Bridgen, az Egyesült Királyság parlamentjének tagja.


https://rumble.com/v2ix0xe-brit-kpvisel-a-who-a-vilgjrvnyokra-val-felkszlsrl-szl-szerzdsrl.html

https://www.bitchute.com/video/3CeYtKX9Kx1G/

2 thoughts on “Brit képviselő a WHO a világjárványokra való felkészülésről szóló szerződéséről

 1. Már az agytalanok is élhetnek normális életet ebben a kollektiv nyugati liberális világban ?
  Igen. Modják a kollektiv nyugatnak a nyugati csücskében,

  Forrás:
  Neuroplastizität: Gedankenlesen und Menschen ohne Gehirne
  https://scilogs.spektrum.de/hirn-und-weg/neuroplastizitaet-gedankenlesen-und-menschen-ohne-gehirne/?utm_source=pocket-newtab-global-de-DE

  A dél-franciaországban van egy ember akinek az agyának csak 10 %-a marad meg. És még is az IQ-ja csak kevéssel marad el
  a normális mögött.

  Hogy állapították ezt meg ?

  Magnet-Resonanz-Tomographie (MRT)-val mutatták ezt ki.
  Ahol hiányzik az agya, azt az emberi szervezet egyszerüen Liquor-el, agyvízzel töltötte ki.

  Az ember állítólag házas és két gyereke is van. És az állami közigazgatásban dolgozik.

  Az emberi agy részei és azok feladata:

  1) Hippocampus a gondolkodás feladatát látja el
  2) Thalamus a Hormonháztartást szabályozza
  3) Hypophyse meg a hormon kiválasztásért felelős

  Aztán a Haynes nevü Professor, a Neurotudománytól elkezdte vizsgálni a brain reading-et, vagyis az emberi gondolatok olvasását.

  Na én itt megállok. Mert most már nagyon jól látszik, hogy mivel foglalkozik, vagy foglalkoznak az áltudományok doktorai és
  professzorai.

  És nem akarok a kamu oltásokkal kapcsolatos konteos feltételezésekbe bele menni.
  De lassan azt kell mondani, hogy a mai társadalom nagyon rossz irányba, a roboltok világa felé tart ?

  Én csak azt kérdezem, hogy hol marad itt az ember ? De az emberséget már én nem meg sem akarom említeni.
  De már erkölcsről ne is beszéljek, mert ebben a morális kérdésben a római katolikus egyház is régen teljesen megbukott.

 2. https://www.bitchute.com/video/Z4bJexRGMGrc/
  ‘LONG-COVID’ SCAM, MRNA CON-JOB, ADENOVIRUSES, ANTIBODIES, ANTHROPOSOPHICAL SCIENCE (DR. TOM COWAN)

  A covid diagnózis felállításával kapcsolatos észrevételei és az orvosi WHO együttműködés volt a témája az egyik legutóbbi Dr. Tom Cowan podcastnak.

  A légúti tünetekkel járó állapot súlyosságára vonatkozó tesztelésen, és a teszteredményeken alapuló diagnózissal kapcsolatban Dr. Cowan azt a konklúziót vonja le, hogy nincs olyan eset, amikor a teszt érdemi információval tud szolgálni, ahhoz képest, ha kikérdez és megvizsgál egy beteget. Ha egy teszteredménnyel ellentétes a valós állapot, az azt jelenti, hogy hamis a teszt, ha pedig azonos, akkor az teszt nélkül is tudható.
  De ha a teszt rossz, akkor mit tehet az orvos? Dr. Cowan azt mondja, inkább nem kellett volna megcsináltatni a tesztet, mivel a teszt eredmény nem lehet fontosabb, mint az, amit valóban látni lehet az állapotról.

  A hallgatói felhívták a figyelmét az antropozófus orvoslást világszinten irányító szervezet és a WHO együttműködéseire. Mivel Dr. Cowan antropozófus orvos is, így ez őt különösen érinti, és sokkolja. Most elmeséli, hogy az is belejátszott a szervezettel való szakításába közel 25 évvel ezelőtt, hogy akkor megjelentettek egy könyvet, amiben annak szükségéről írtak, hogy minden gyermek be legyen oltva kanyaró ellen, annak ellenére, hogy az antropozófiai gyógyászat egyik alaptétele az, hogy a krónikus betegség egy akut betegség elnyomásának az eredménye. Az elnyomás lehet maga a vakcina, vagy nem megfelelő akut kezelés.
  Ez lényegében garantálja, hogy minden egyes oltottat megmérgeznek anélkül, hogy ebből bármilyen előnyük származna. A kanyaró egy élettani tisztulási folyamat, amin átesni előnyös.
  https://www.ivaa.info/anthroposophic-medicine-statement-on-vaccination-against-sars-cov-2/
  A coviddal kapcsolatban pedig a szervezet már 2021 januárban lényegében kiállt a biztonságos és hatékony oltás elfogadása mellett. A nyilatkozat bevezetése:
  „IVAA and the Medical Section at the Goetheanum welcome the development of safe and effective vaccines against SARS-CoV-2 in the hope that they will play an important role in overcoming the Covid-19 pandemic. Since the onset of the pandemic, anthroposophic physicians have provided inpatient and outpatient care for patients with Covid-19, integrating both conventional and anthroposophic treatments and considering vaccination in this context.”

  Dr.Cowan ebben az adásban nyilvánosan meghívott minden antropozófus orvost (külön megnevezve Dr Georg Soldner és Dr. Adam Blanning vezetőket), hogy átbeszéljék, hogy tudják-e, és hogyan tudják kimutatni a kanyaró és a Sars-Cov-2 vírus létezését, és megmutatni, hogy betegséget okozhat. (Annak kimutatása szükséges, hogy létezik a vírus; a betegek váladéka betegséget okoz; a kísérleti sejt kultúrából izolálható a vírus; az erről készítette fotók demonstrálják, hogy megismételhető a genetikai részecske kimutatása és kórt okoz; valamint kimutatást igényel a vírus szekvencia összetétele, aminek az önálló, elkülöníthető eredetét igazolni lehet).

  Mindezekre azért lenne szükség, hogy elkerülhető legyen az emberek félrevezetése.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük