SZKÍTA Hírek 18. adás – 2023. április 15.

Továbbítsa az információt azon ismerőseinek, akik talán szívesen néznének valódi alternatív, független híreket magyarul.

A műsor megtekinthető a Szkíta TV-n: https://szkita.tv/

https://szkita.tv/

14 thoughts on “SZKÍTA Hírek 18. adás – 2023. április 15.

 1. A közeljövőnk, a Coviddal beindított Great Reset utáni idők. Egy egyszerű kis animációs rövidfilm, nem túl bonyolult „filozófiával”. Eddigi ismereteink alapján számunkra minden mozzanata ismerős és érthető. Viszont töményen összesűrítve bemutatja azt a nekünk szánt nyomasztó világot, amit szerintem még mindig nem fogtunk föl teljes mélységében, nem vagyunk még eléggé felháborodva miatta, hiába tudunk róla már szinte mindent. A magyar nyelvű felirat bekapcsolható:
  https://youtu.be/vWkepoLUZfs
  BEYOND THE RESET

  1. A rajzfilm, amit propagál, nem “egyszerű kis animációs film” ! Nem “filozofál” egyáltalán, csak képi eszközökkel és feliratokkal ábrázolja a mát ! A látottak alapján majd a néző “filozofál”, feltéve, ha van neki mivel !?
   Ez az egyik ami nagyon lényeges.

   A másik, hogy folyamatosan többes szám első személyben ír, amit ha nem tetszik is, de kikérem magamnak !
   Engem, és a hozzám hasonlókat ne tegye egy dobozba saját magával, és az értetlen tömegekkel, csak mert így kényelmes !

   Ez a rajzfilm zseniális esszenciája a közelmúltnak, a jelennek, és a közeljövőnek ! A képi kifejezések, és a feliratok nagyságrendekkel kifejezőbbek, és érthetőbbek, mint ha színészek játszották volna el. A film nem “egyszerű”, hanem tudatosan lényegretörően, esszenciálisan egyszerre hat az értelemre, és az érzelemre is, összefoglal, noha itt a megértés a legfőbb.

   Minden benne van, és ez a kis rajzfilm ezerszer többet ér, mint az ide leírt “okosságok”, ha én írtam, ha nem én írtam !
   Fordítsák le magyarra, a film fordítása automatikusan feltűnően jó magyarsággal, és érthetőséggel bír ! Tökéletesen érthető !

   Továbbá olyan tűpontos feliratok, szavak vannak leírva, láttatva, ami tökéletesen jellemzi a “fejlődjél digitálisan, lépj előre tudatosan” aljasságát, amit ha lefordítunk magyarra, a megdöbbenéstől az edzett agy is elcsodálkozik.

   Felirat a hullát elszállító autón !

   BIO – RECYCLING
   DANGER BIOLOGICAL HAZARD

   Létezik ettől jobb, tömörebb, kézzelfoghatóbb megjelenítése annak, amiben már nyakig benne vagyunk ???
   Igen, erre már érvényes a “vagyunk”, mert elszenvedője vagyok én is, hála a vakoknak, és a szellemi kiskorúaknak, az ostoba tömegeknek !
   Egészen kiváló ábrázolás, érthetővé téve a jelen helyzetet !!!

   A háttérhatalom az emberiséget mint bio szemetet tekinti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Létezik-e ettől nagyobb aljas gonoszság ???

   A film láttatja az emberek totális elhülyítését, az emberi kapcsolatok szét tiprását, az egymás ellen uszítást, a politika-média-egészségügy hazugságát, a koncentrációs tábori körülményeket, a digitalizálás minden aljasságát, beleszőve a tudottat, minden megtörtént eseményt.

   Láttatja a normális élet totális tönkretételét, és a teljes börtönvilágot, és a központi rabtartó hatalmat, kódjaival, híreivel, aljas hazugságaival, és egyben mérhetetlen gonoszságával együtt !

   Ez nem egy egyszerű rajzfilm, ez egy zseniális láttatása a mának, és várható jövőnek. Már aki képes felfogni ???
   De !!!
   Azért a végén ad némi, ( nem reményt !!! ), “utasítást” az épelméjűek számára .

   A film végén, az a finoman becsukódó szemétszállító autó ajtó, megint csak többet ér minden prédikálásnál, meg “ébresztésnél” !
   Ez az igazi ébresztés. A tett !

   A film nem a fotelforradalmárok számára készült. Ők menthetetlenek. Ők is, menthetetlenek.

   1. Nem ez az első eset, hogy tökéletesen félreérti és módszeresen félreértelmezi azt, amit leírok. Sőt, inkább rendszeres. Talán nem véletlen, mert el se hiszem, hogy ennyire vak lenne. Azzal, amit itt nagyívű elemzésében leír, a film első végignézésekor minden nehézség nélkül ugyancsak tisztában voltam, és feltételeztem minden idelátogatóról. Mit gondol, miért tartottam alkalmasnak felhívni rá a figyelmet?
    Az pedig elég vicces logika, hogy pont az idézett, de ön által is – mondjuk így – „telitalálatnak” tartott animációs filmmel bizonygatja, mennyire egy dobozba tartozom az értetlen tömegekkel.

 2. 13:30 Egyoldalú banki szerződések veszélye témához szeretnék két megjegyzést fűzni.
  1. A szerződésekbe kényszerítés nélkül kell mindkét félnek beleegyezni, egyébként minimum utasításról beszélünk, és nem szerződésről. Mindkét félnek szabad beleszólása kell legyen egy szerződésbe.
  2. A korrupciót önmagában a készpénz megszüntetése nem szünteti meg. Az erre hivatkozók ezzel azt ismerik el, hogy az adóhatóság, a jogrend és a politikai szabályozás nem ér semmit, nem tudja megakadályozni a módszereket. Nem a pénz a hibás. A készpénz pénz, a digitális pénz nem pénz. Kína pedig semmilyen értelemben nem fejlődik, és a kínai út semmiképp nem követendő példa ebben sem. A többi készpénz megszüntetésen munkálkodó ország ezirányú működése se követendő példa. A készpénz tulajdon, a tulajdonjog, vagyonvédelem alá is kell tartozzon. A szabad rendelkezésen, szabad felhasználhatóságon kívül. Kövessen minket a szabad készpénz használat megtartásában a többi ország, fejlődjenek, haladjanak velünk.
  https://www.szilajcsiko.hu/single-post/legyen-a-keszpenzhasznalat-szabadsagjog

  1. A kényszerítés bizonyára nem úgy fog lezajlani, hogy pisztolyt tart valaki a fejünkhöz vagy a hozzátartozóinkéhoz, hanem – mint ahogy a méreginjekcióra való “gyengéd rábeszélés” esetében – majd választhatunk, hogy beleegyezünk-e a digitális pénzbe vagy eszünk, mert készpénzért már nem fogunk tudni ennivalót vásárolni. Addigra nyilván minden élelmiszerboltban bevezetik a digitális pénzt és a robotpénztárakat. A munkabérünket már most is csak bankszámlára utalják. A bankautomatákat sok országban szinte teljesen leszerelték, hogy az emberek ne tudjanak készpénzt felvenni. Úgyhogy vagy ingyen, vagy barterben kell dolgoznunk – már akinek lesz munkája -, amit majd nyilván illegálisnak minősítenek, mint a kalákát a házépítésnél.
   A kényszerítés az elején nem karhatalom révén fog végbemenni, hanem először a többség beetetésével fokozatosan és teljesen sarokba szorítanak minket, lehetetlenné téve a normális mindennapi életet, ha nem hódolunk be. Nem is beszélve a már megdolgozott, gerinctelen többség nyomásgyakorlásáról – lásd az elmúlt 3 év történéseit.
   A látható karhatalmi erőszak majd akkor következik, amikor már csak maroknyi gerinces ember próbál ellenállni.
   “Aki nem tanul a történelemből, arra ítéltetik, hogy megismételje azt.” Hajtjuk a történelmi mókuskereket, ahogy az elmúlt évszázad egymást váltó véres, népirtó, embertelen rendszerei alatt is tettük, és úgy tűnik, szinte senki nem tanul(t) semmit.

   1. Gyengéden időlegesen meg lehet szünteti a bankszámlákat még a kényszerítés előtt.
    Rugalmas önvédelemként, aztán, ha rendeződik a helyzet, újra lehet nyitni.
    Ez olyan, mint az oltásokból való kimaradás, vagy a népszámlálásból. Csak kellő tömeges részvétel szükséges hozzá.
    Még mindig a játékelmélet a megoldás. Az irányítók csak sakkfigurák a globál előre megírt játszmájában, de mi nem ismerjük a lépéseket, nem vagyunk a sakktáblán, és nem is kell a lépéseket követnünk.

    1. Kedves Hegedűs A.!
     A kellő tömeges részvétel jól hangzik, de csak hangzik…. sajnos….
     Mire gondoljak, amikor irodaházak környékén azt látni, hogy megy a hülye gyerek, aki talán vagy biztosan férfinak tekinti magát, elektromos rollerrel dolgozni, és büszkén az okos telefonjával lépteti be magát a biztonsági ajtón? Olyant is láttam már, hogy hirtelen a kézfejét tette a leolvasóhoz, aztán – biztosan gondolta, hogy ja, ide nem ez a kulcs – az okos telefonját. És hány ilyen idióta van, nekem szörnyű ezeket az eseteket látni.
     Azért jó, hogy vannak értelmes és tisztánlátó emberek is, a kisebbség, és ez adjon erőt nekünk.

     1. A bank a jövőben a digitális börtön, digitális börtön kulccsal.
      Még ez nincs ráírva, de már lehet sejteni.

   2. A bank csak egy széf, aminek a kulcsa bizalomra épül.
    A sátán pedig önmagával sakkozik.

 3. 20%-a a lakosságnak, ahogyan megfogalmazta a hölgy a hírekben. Igen, ennyinek van gerincben megnyilvánuló emberi tartása, aki ellen tud állni. Elképzelhető a maradék 80% hozzáállása bárminemű aktuálpolitikai helyzethez, kérdéshez. Tisztelt 80%! Itt vagytok közöttünk, itt lépkedtek mellettünk, és soha, egyszer sem tettetek egy tűérőt sem, az ellenállást még hírből sem ismeritek! Nulla népség vagytok, buta, primitív, hiszékeny, megvehető, megfizethető, megzsarolható, megfenyegethető, lekenyerezhető, félő, rettegő, betojó, olvasatlan, tájékozatlan, tanult-tanulatlan, korrupt népség! Nem érdemeltek védelmet és gondoskodást! Bemutatkoztatok az elmúlt években! Egyszer sem kértetek nyilvános bocsánatot, egyszer sem volt bennetek bűnbánat az elkövetett aljasságokért! Engem nem érdekeltek, sem az egészségetek, sem a beosztásotok, sem a karrieretek, sem a kiszolgáltatottságotok, semmi mondvacsinált okotok nem érdekel! Sokkal, sokkal, sokkal nagyobb a tét annál, semmint hogy ilyen hülye féleszűeket mentegessünk az elkövetett ostobaságokért, aljasságokért, szándékosságokért!

 4. https://huntv.info/video/a-vilagot-befolyasolo-transz-humanista-zsido-noah-harari/
  Érdekes visszanézni Harari és Scwab szavait, amiknek számomra eddig se volt értelme, ma már pláne nincs. Számomra arról szól, ha valakit csalással, akaratán kívül megbetegítenek szervetlen, testidegen, életidegen anyagokkal, sugárterheléssel (=hekkelés), akkor az elveszi a szabad akaratot. Azt, hogy bármilyen mérgezés életminőség korlátozó, ki nem tudta eddig? Azt, hogy a kémiai-fizikai mérgezés népirtó hadiipari eszköz, az is általános alapismeret.
  A kenyér noname adalék anyag kötelező felhasználása jelenleg egy aggasztó, konkrét tett. Megint ki és mit rendelt el, zsarolással a hátunk mögött? Milyen mérgeket kapunk a pékáruban (alapból és adalékként)? Kérem, valljon erről napi 24 órában a kormány a fő média inkvizítoroknak, ne a félrebeszélgetők. Tényszerű és hiteles tájékoztatást szeretnék kapni a média előfizetésemért cserébe.

  1. Korábban megjelent (2023-01-28 – 22:04) előadás részletet szeretnék felidézni:
   ALL ABOUT SMALLPOX – DR. TOM COWAN WEBINAR FROM SEPTEMBER 23, 2022 | MIRROR (bitchute.com)
   https://www.bitchute.com/video/YznBKbAURul7/

   „A mérgezéssel „gyógyítás” megindoklásának története az immunrendszer kitalálásával vette kezdetét, vagyis azzal a magyarázattal, hogy a szervezet elkezd ellenanyagot termelni a toxinok semlegesítéséhez. A semlegesítés elmélet miatt találták ki azt, hogy a mérget kis mennyiségben megelőzésnek beadva, megelőznek egy későbbi nagy adagban történő mérgezést. Mert már lesz a szervezetben a kis méregre adott immunválasz miatt ellenanyag termelés.
   De a valóságban nincs ellenanyag. A máj enzimeket termel a mérgek semlegesítésére.
   Amit az elődeink nem tudtak, hogy a májunk enzimek segítségével semlegesíti a belénk jutott toxinokat. Ezért nincs immunválasz és ellenanyag termelés. Nincs mit oltással kiváltani, hogy immunválasz legyen.
   Viszont a rettegett betegségeket, a himlőt, leprát, pestist, szifiliszt azóta se tudták specializálni.
   A hírhedt betegségeknek nincs speciális tünetképük, nincs speciális okuk. Csak a bőrtünetek megjelenése látható, amikor valaki beteg, és aminek nagyon sokféle oka van.

   Tehát a gyógyítási logika ma is változatlan.
   Legyen egy tünet együttes egy betegség (amiknek bármilyen okuk lehet), adjunk rá valamilyen mérgezést, sok kis adagban, amitől az egyén tényleg beteg lesz.
   A video bemutatja azt is, hogyan lehet a tünetek átcsoportosításával, szétválasztásával, újra egyesítésével létrehozni, majd eltüntetni tetszőlegesen elnevezett, de tünetekkel nehezen leírható betegségeket. Majd ezen tünet átnevezési játék közben a köztes betegséget eltüntetve a gyógyítási sikert ráfogni akár egy ’oltásra’.

   Immunrendszer helyett egy tisztító és a szöveteket újra helyreállító rendszerünk van, amit nem támadnak meg gombák és baktériumok, hanem pont segítenek a belső rend helyreállításában.
   A hit a vírusokban és a fertőzésben pont megakadályoz abban, hogy adekvát választ tudjunk adni a tüneteink megjelenésére, a fizikai és mentális állapotunkat figyelembe véve.
   Az oltással az igazi okok soha nem lesznek kiszűrve.”

   https://www.bitchute.com/video/zWWeUpKDJmev/
   ÉVENTE 50 MILLIÓ TONNA ALUMÍNIUMOT, BÁRIUMOT, STRONCIUMOT ÉS GRAFÉNT SZÓRNAK A LEVEGŐBE (02:27-nél látszik, hogy a szintetikus morgellon felirat is)
   Én már három éve nem látok normális esőt, normálisan fejlődő növényt, se normálisan kinéző madarakat.
   05:44- A növénynemesítés (GMO), alumínium rezisztencia elérése, a fenti „immunizálási” logika alkalmazásával számomra azt jelenti, hogy az alumínium rezisztens vetőmagok valójában alumíniummal mérgezett vetőmagok.

   Gondolom megvan nálunk is a bevizsgálási technológia a GMO , vagy csak a „nemes” vetőmagok, és a termő növények, termések vizsgálatához. Megvannak a bevizsgálást végző hivatalos állami intézmények.
   Ha eddig elmaradt (nem tudták mit kell keresni -☹ ), akkor innentől kezdve minden forgalomban már levő, illetve behozásra kerülő és új élelem, vetőmag, stb. vizsgálatát legyenek már szívesek elkezdeni, és nyilvánosságra hozni: alumínium, bárium, stroncium, grafén, szintetikus műanyagok, stb. vonatkozásban. Valamint elvárható, hogy a bevizsgálandó toxikus anyagok körét ismerjék!!! Nem tartják szégyennek azt, ha mi kell felsoroljuk a vizsgálandó anyag listát?

 5. CBDC= Digitális rabszolgaság

  114 ország, amelyek a globális GDP több mint 95 százalékát képviselik, vizsgálja a CBDC-t.
  11 ország már teljesen bevezette a digitális valutát, a G7-ek mindegyike a CBDC fejlesztési szakaszában van, és a G20-országok közül 18 a CBDC fejlesztésének előrehaladott szakaszában van.
  Az USA-ban 2023. júliusában bevezetik a FedNow-t, ami a CBDC- előszobája.
  Az Európai Központi Bank vezetője szerint a digitális euró bevezetésére 2023. októberében kerül sor.

  A központi bankok így befolyásolhatják és ellenőrizhetik e központosított digitális valuta címzettjeinek magatartását, valamint kizárhatják a pénzügyi rendszerből azokat, akiket meg akarnak büntetni.
  Globális tudatosság nélkül a központi bankok az emberi jogok eddigi legnagyobb megsértését fogják elkövetni.

  Hogy legyen elképzelésünk a CBDC-ről, hogyan fog működni:
  – Túllépte a heti szén-dioxid-korlátot. Vásárlás megtagadva.
  – Felszólalt a gyerekek maszkolása ellen. Vásárlás megtagadva.
  – A karanténzónáján kívülre utazott. Vásárlás megtagadva.
  Mindez azért lehetséges, mert a CBDC-k programozhatók.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük