75 éves a WHO – A birodalom megmutatja zsarnoki arcát

A WHO az új világjárványokról szóló nemzetközi szerződése értelmében különböző szívbetegségeket, rákos és egyéb megbetegedéseket is világjárványnak minősíthet.

Ennek következményeként a WHO felülírhatná a szuverén kormányok döntési jogkörét, és az élet minden területére irányelveket adhatna ki. Ez az adás azt mutatja be, hogy ez hova vezetne a gyakorlatban.

https://www.kla.tv/25688

39 thoughts on “75 éves a WHO – A birodalom megmutatja zsarnoki arcát

 1. Az nem értelmezhető, hogy pénz korlátozott felhasználási joggal.
  A pénz érték cserélés közvetítő. Ha a felhasználási jog korlátozott, akkor az adok-kapok másik része is korlátozott kell legyen, egyébként nincs csere.
  Más szóval vagy szabadon rendelkezik valaki a csere lehetőségeivel, vagy sehogy.

 2. Digitális korlátozott felhasználású jegyrendszer ingyen kényszermunka ellenében.

 3. Tele van a világ a WHO küszöbön álló rémuralmának elutasításával, naponta bukkanni hasonló írásokra. Közben pedig tudjuk, hogy a meghatározó hatalmak, az EU, a politikusok döntő része az új WHO szerződés feltétlen támogatói, és a szerződés kritika nélküli elfogadására készülnek, önmegsemmisítve saját szuverén államaikat:

  https://brownstone.org/articles/why-legislators-should-reject-whos-proposals-pandemics/
  Miért kell a jogalkotóknak visszautasítaniuk a WHO pandémiákkal kapcsolatos javaslatait?
  2023. április 3.

  Az emberi jogok megvetése
  A javasolt IHR-módosításokat elfogadó országok kötelezőként elfogadják a WHO ajánlásait. Az IHR által lefedett lista tartalmazza a határok lezárását és az egyéni utazás megtagadását, a „gyanús” személyek elkülönítését, a kötelező orvosi vizsgálatokat és védőoltásokat, a kilépési szűrést és a vizsgálat igazolásának követelményeit. Ezeket az országok saját állampolgáraira kényszerítik majd, ha egy, a nagy multinacionális vállalatok és gazdag befektetők által támogatott szervezetben egy magánszemély önállóan úgy dönt, hogy egy meghatározatlan egészségügyi „veszély” kockázatot jelent más országok számára.
  Nincsenek egyértelmű kritériumok a „kockázatra”, és nem kell bizonyítani a kárt ahhoz, hogy az alapvető emberi jogok drákói megsemmisítését kikényszerítsék. A WHO főigazgatójának nem kell konzultálnia és szélesebb körű beleegyezést sem kell szereznie. Más kezdeményezések is folyamatban vannak annak biztosítására, hogy a szükséges védőoltásokat ne kelljen normál biztonsági vizsgálatnak alávetni. Nincs lélekkutatás a Covid-19 idején végrehajtott hasonló politikák által az egyéneket és a gazdaságokat ért pusztításokat illetően. Ehelyett a WHO és partnerei fokozott sürgősséget követelnek, és irreleváns járványokkal, például a majomhimlővel igazolják sietségüket. Ez a közösség által vezérelt egészségügy és a második világháború utáni emberi jogok fenekestül való felfordítása.

 4. Aki nég él és mozog Mo-on, az mélázzon el egy kicsit a hivatalos WHO-interneten.

  Például:
  https://www.who.int/europe/news/item/14-03-2023-what-is-the-best-way-to-treat-a-complex-new-disease-like-post-covid-19-condition-(long-covid)–researchers-in-belgium-are-developing-the-answer

  Az WHO interneten nagyon jól látszik, hogy most az afrikai és koszovói befolyási övezteben foganatósítják ezek az oltások a terjesztését.

  Mit lehet erre mondani ?

  Ez a szervezet Európa és világ ellenes. Mi Itt ezen a földrészen, itt Európában nem vagyunk túlszaporódva !

  Tehát szálljanak már le rólunk. És kezeket el az itteni kihalóban lévő népek befolyásolásától !
  Azt mint, egy kisérleti telepnek a használatától.
  Menjenek inkább máshova a világban ezek az influenceikkel ( befolyásoló jól megfizetett bolond hülyéikkel ) !

  De másképpen, meg azt lehet mondani: Ne okozzanak ezen a földön felfordúlást !
  És hagyják a népek természtes szaporódását és politikai függetlenségét és azok természtes versényét ebben a most nem normális
  világban !

  Ha ezt nem igy teszik, ennek komoly gazdasági és ez emberiségnek a földön túlélési következnényei lesznek !

  A legfelső elit ebben a világban , aki azt gondolja, hogy ezen e földön egy atom púsztúlás elől el tud bújni, az nagyon nagy hülye.
  És nagy tévedésben él !

 5. Reiner Füllmich figyelmeztet az 5G veszélyére. Az 5G képes arra, hogy bármilyen országot 1 év leforgása alatt elpusztitson.

  Forrás:
  Reiner Füllmich, 5G-Strahlung kann jedes Land in 1 Jahr zerstören. Man muss alle Antennen abbauen
  https://www.bitchute.com/video/yL8TQ47ph5od/

  Reiner Füllmich elmondja, hogy Kínában láttunk olyan eseteket, hogy az ember holtan esett össze. És ezt ráfogták a covid betegségre.
  Pedig ezt az 5G-vel okozták.

 6. Úgy néz ki, hogy az elmebajnak nincs határa! Remelem a sok birka erre már csak felébred!

 7. Naomi Wolf: ”The Pfizer Documents contain evidence of the greatest crime against humanity in the history of our species”

  THE NEXT GENERAtion vaxxed is SEXUALLY MUTILATED. !!!!!

  Amy Kelly Finds the COVID Injections Degrade the Testes of Baby Boys in Utero
  Dr. Naomi Wolf: “So the next generation of little boys doesn’t even have to be vaccinated in order to have their masculinity impaired. But she also found that they were degrading the Leydig cells and the Sertoli cells in the testes, which are literally the factories of masculinity. So literally, we don’t know if these little boys of vaccinated moms are going to turn into men, essentially.”
  https://www.bitchute.com/video/glfsfK1kpdlN/

  https://beforeitsnews.com/eu/2023/04/naomi-wolf-the-pfizer-documents-contain-evidence-of-the-greatest-crime-against-humanity-in-the-history-of-our-species-2702558.html

 8. A WHO diktátorai arra törekednek, hogy a Globális Egészségbiztonság álcája alatt megkezdjék a Világkormány felállítását

  A WHO világjárvány-szerződése radikálisan megváltoztatja a globális hatalmi struktúrát, és megfosztja az embereket az alapvető jogaiktól és szabadságuktó, vegyúttal egyfajta támadás is támadás a tagállamok szuverenitása ellen.
  A háttérben a Big Pharma áll, amely a befolyásos egészségügyi ügynökségekkel és a domináns egészségbiztosítási vállalatokkal összefonódva hatalmas hatalmi konglomerátumot alkotnak.
  Ez a hatalomkoncentráció megmutatkozott a járvány idején is a bezárások, gyógykezelések, orvosi protokollok terén, és a katonaság megjelenése sem volt véletlen, mert ennek szerepe lesz a későbbiekben.

  A WHO-t az ENSZ égisze alatt hozták létre tanácsadó testületként, és a mostani tervekben mint Világhatóság járhat el, nemzetek feletti hatáskörrel rendelkezve. Mindezt az átláthatóság és az elszámoltathatóság hiányával. Vagyis azt tehetnek velünk, amit csak akarnak.
  Nem csak az emberi jogokat számolják fel ezzel, hanem a nemzetek önrendelkezését is amikor, a pandémia kezelését kiveszik nemzeti hatáskörből.

  Egy videót láttam, amelyben egy romániai magyar ismertette a Romániában bevezetésre kerülö tervet:
  Románia méretei alapján egy 80.000 főből álló egészségügyi kommandót hoznának létre+ 15.000 Katonai személyzetet, amely kizárólag a WHO-nak lenne alárendelve.
  Nem rendelkezhet felettük sem a parlament, sem a miniszterelnök, sem a köztársasági elnök.
  A 15 ezer főből álló katonaságra ugyanez vonatkozik, ráadásul azonnali tűzparancsot kapnak.
  A véleményterrort úgy akarják biztosítani, hogy aki kritizálni merészeli az intézkedéseket bárhol és bármikor, azt nagyon súlyos pénzbüntetés, ill. börtön fenyegeti.
  Ha valaki megtagadja az oltást, akkor átnevelő táborba küldik, ha az sem használ, akkor “kiiktatják”.
  Nem lehet utcai megmozdulást sem szervezni ebben a kérdésben, ahogy nem lehet népszavazásra sem bocsátani a kérdést.
  A világ történelmében még soha nem látott méretű és mértékű totalitárius rendszert akarnak bevezetni, és egyfajta diigitális koncentrációs táborba akarnak zárni bennünket.

  A WHO mind a 194 nemzete szavaz a módosításokról, és 2024 májusáig véglegesíti az új INB-t, ami alapjaiban változtatja meg az emberek életét, és jogait, mindezt a fejük felett úgy, hogy az emberek 90 %-a még csak nem is tud róla, mert a globalisták mainstream médiája hallgat erről, ahogy az új jegybanki pénzről is.

  Először 2023-ban akarták ezt bevezetni, de akkor 64 afrikai ország meghekkelte ezt.
  Tanulva ebből most a Nyugat elkezdte megvásárolni a korrumpálható afrikai országok vezetőit, és úgy néz ki, hogy afrikai-pápát is választanak, hogy Afrikának eladják ezt a népirtó tervet, és megszerezzék a támogatásukat.

  A globalisták most azt híresztelik, hogy megszűnt a COVID-19-járvány. Ezzel két dolgot akarnak elérni, egyrészt le akarják venni a kérdést a napirenről, elmaszatolva és megúszva a felelősségre vonást.
  De sokkal súlyosabb dolog van a háttérben.
  Ugyanazon a napon, amikor Joe Biden elnök aláírt egy intézkedést a COVID-19 nemzeti vészhelyzet megszüntetésére, ezzel egyidejűleg egy 5 milliárd dolláros kezdeményezést indított a COVID-19 és más koronavírusok elleni új oltóanyagok és kezelések kifejlesztésének felgyorsítására, amelyek mögött Mind big Pharmaffia jeles képviselői állnak.
  Ez semmi mást nem jelent, mint keveslik, hogy 8 MRD emberből “mindössze ” 20 millió ember halt meg, és legalább ennyien szervedtek súlyos egészségkárosodást.
  A vakcina korszerűsítése azt jelenti, hogy hatékonyabbá akarják tenni az emberi szervezetre történő halálos csapást, amit aztán az 5 G-vel akarnak véghez vinni. Hogy miképpen, az kiderül a következő cikkből, ami egy tudományos tanulmány.

 9. Bizonyíték a koronavírus-betegség-19 és a vezeték nélküli kommunikációból származó rádiófrekvenciás sugárzásnak való kitettség, köztük az 5G közötti kapcsolatra
  (Írta: Beverly Rubik és Robert R. Brown)

  “Háttér és cél:
  A koronavírus-betegség (COVID-19) közegészségügyi politikája a súlyos akut légúti szindróma koronavírus 2 (SARS-CoV-2) vírusára és annak emberi egészségre gyakorolt ​​hatásaira összpontosított, miközben a környezeti tényezőket nagyrészt figyelmen kívül hagyták. A minden betegségre alkalmazható epidemiológiai hármas (ágens-gazda-környezet) mérlegelésekor a COVID-19 világjárvány egy lehetséges környezeti tényezőjét vizsgáltuk: a vezeték nélküli kommunikációs rendszerek környezeti rádiófrekvenciás sugárzását, beleértve a mikrohullámú és milliméteres hullámokat.
  A COVID-19 világjárványt okozó SARS-CoV-2 vírus nem sokkal az egész városra kiterjedő (5. generációs [5G] vezeték nélküli kommunikációs sugárzás [WCR]) bevezetése után a kínai Vuhanban jelent meg, és kezdetben gyorsan elterjedt világszerte. statisztikai összefüggést mutat be a nemzetközi közösségekkel a közelmúltban létrehozott 5G hálózatokkal.

  Ebben a tanulmányban megvizsgáltuk a WCR káros biológiai hatásairól szóló, lektorált tudományos irodalmat, és számos olyan mechanizmust azonosítottunk, amelyek révén a WCR mint mérgező környezeti kofaktor hozzájárulhatott a COVID-19 világjárvány kialakulásához.

  Az 5G egy olyan protokoll, amely a jelenleg használt harmadik generáción (3G) túlmenően nagy frekvenciasávokat és az elektromágneses spektrum kiterjedt sávszélességeit használja majd a 600 MHz-től közel 100 GHz-ig terjedő, milliméteres hullámokat is magában foglaló (>20 GHz-es) rádiófrekvenciás tartományban. )
  Az 5G frekvenciaspektrumok kiosztása országonként eltérő. Fókuszált impulzussugarak bocsátanak ki új bázisállomásokból és az épületek közelében elhelyezett fázisantennákból, amikor valaki hozzáfér az 5G hálózathoz.
  Mivel ezeket a magas frekvenciákat erősen elnyeli a légkör, és különösen esőben, az adó hatótávolsága 300 méterre korlátozódik.
  Ezért az 5G megköveteli, hogy a bázisállomások és antennák sokkal közelebb legyenek egymáshoz, mint a korábbi generációk.
  Plusz az űrben lévő műholdak világszerte 5G sávokat bocsátanak ki, hogy létrehozzanak egy vezeték nélküli világhálót.
  Az új rendszer ezért a 4G infrastruktúra jelentős sűrűbbé tételét, valamint új 5G antennákat igényel, amelyek drámaian növelhetik a lakosság WCR-kitettségét mind az épületeken belül, mind a szabadban.

  Körülbelül 100 000 kibocsátó műholdat terveznek pályára állítani. Ez az infrastruktúra jelentősen megváltoztatja a világ elektromágneses környezetét soha nem látott szintre, és ismeretlen következményekkel járhat az egész bioszférára, beleértve az embert is.
  Az új infrastruktúra kiszolgálja az új 5G eszközöket, köztük 5G mobiltelefonokat, útválasztókat, számítógépeket, táblagépeket, önvezető járműveket, gépek közötti kommunikációt és a tárgyak internetjét.

  A COVID-19 2019 decemberében kezdődött a kínai Vuhanban, nem sokkal azután, hogy a város egészére kiterjedő 5G „élesbe lépett”, azaz működő rendszerré vált, 2019. október 31-én. A COVID-19 járványok hamarosan más területeken is következtek, ahol az 5G már megvolt: beleértve Dél-Koreát, Észak-Olaszországot, New York Cityt, Seattle-t és Dél-Kaliforniát.

  2020 májusában Mordachev statisztikailag szignifikáns korrelációról számolt be a rádiófrekvenciás sugárzás intenzitása és a SARS-CoV-2 okozta halálozás között a világ 31 országában.
  Az Egyesült Államokban az első járványhullám idején a COVID-19-nek tulajdonított esetek és halálozások statisztikailag magasabbak voltak az 5G-infrastruktúrával rendelkező államokban és nagyvárosokban, mint azokban az államokban és városokban, ahol még nem volt ez a technológia.

  Az élőlények elektrokémiai lények. Az alacsony szintű WCR hatással van a szervezetre a szervezet minden szintjén, a molekuláristól a sejtszintig, fiziológiai, viselkedési és pszichológiai szinten.
  Ezenkívül kimutatták, hogy
  – szisztémás káros egészségügyi hatásokat okoz, beleértve a megnövekedett rákkockázatot,
  – az endokrin elváltozásokat,
  – a szabad gyökök fokozott termelését,
  – a dezoxiribonukleinsav (DNS) károsodását,
  – a reproduktív rendszer változásait,
  – tanulási és memóriazavarokat,
  – és neurológiai rendellenességeket okoz.

  Miután a Föld rendkívül alacsony szintű természetes rádiófrekvenciás hátterében fejlődtek ki, az organizmusok nem tudnak alkalmazkodni a vezeték nélküli kommunikációs technológia megnövekedett természetellenes sugárzásához, amely digitális modulációt tartalmaz, amely rövid intenzív impulzusokat (kitöréseket) tartalmaz.

  Összehasonlították az 5 G hatást, a COVID 19 tünetekkel, és döbbenetes egyezőséget találtak az alábbi területeken:
  – Vérváltozások:
  A WCR-nek való kitettség, mind a COVID-19 káros hatással lehet a vörösvértestekre, és csökkentheti a hemoglobinszintet, hozzájárulva a COVID-19 okozta hipoxiához. Az endothel sérülése tovább járulhat a hipoxiához és számos, a COVID-19-ben észlelt vaszkuláris szövődményhez.

  – Oxidatív stressz:
  Az oxidatív stresszt a WCR-expozíció okozza, és köztudott, hogy szív- és érrendszeri betegségekben is szerepet játszik. A WCR-nek mindenütt jelen lévő környezeti expozíció hozzájárulhat a szív- és érrendszeri betegségekhez az oxidatív stressz krónikus állapotának kialakításával.
  Ez a sejtösszetevők oxidatív károsodásához vezet, és megváltoztatja a jelátviteli útvonalakat. Ezen túlmenően, az impulzus-modulált WCR oxidatív károsodást okozhat a máj-, tüdő-, here- és szívszövetekben lipid-peroxidáció, a nitrogén-oxidok megnövekedett szintje és az antioxidáns védekező mechanizmus elnyomása révén.

  Immunzavarok:
  COVID-19 immunrendszeri szabályozási zavarokhoz, valamint citokinviharokhoz vezethet. Összehasonlításképpen, az állatkísérletekben megfigyelt alacsony szintű WCR-nek való kitettség szintén veszélyeztetheti az immunrendszert, a krónikus napi expozíció immunszuppressziót vagy immunrendszeri szabályozási zavarokat, beleértve a hiperaktivációt is, eredményezheti.

  Megnövekedett intracelluláris kalciumszint:
  WCR expozíció tehát fokozhatja a vírus fertőzőképességét az intracelluláris Ca 2+ növelésével, ami közvetve hozzájárulhat a gyulladásos folyamatokhoz és a trombózishoz.

  A szívre gyakorolt hatások:
  WCR-expozíció hatással lehet a szív- és érrendszerre. Bár a milliméteres hullámokra adott elsődleges válasz természete és a következményes események kevéssé ismertek, a receptorstruktúrák és idegpályák lehetséges szerepét feltételezték a folyamatos milliméterhullámok által kiváltott aritmia kialakulásában [47 ] . 1997-ben egy áttekintés arról számolt be, hogy egyes kutatók szív- és érrendszeri elváltozásokat, köztük szívritmuszavarokat fedeztek fel emberekben a hosszú távú alacsony szintű WCR-expozícióból, beleértve a mikrohullámú sütőt is.
  Az újabb kutatások azt sugallják, hogy a milliméteres hullámok közvetlenül a szív sinoatriális csomójának pacemakersejtjeire hatnak, és megváltoztatják a szívverés frekvenciáját, ami aritmiák és egyéb szívproblémák hátterében állhat.”

  Szerintem ez volt az általam talált legjobb tanulmány a témában. Ajánlom elolvasásra.
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8580522/
  Azért is, mert ezzel akarnak tömeges méretekben dpopulációt előidézni.
  Mert a vakcinákban lévő ön-összeszerelő nanorobotok antennaként működnek majd a szervezetünkben, amin keresztül bármilyen támadásnak ki vagyunk szolgáltatva.
  Az un MAC-pontok, mint bioszenzorok, amelyek a vakcinában találhatók, azok már most egy központi gépnek adják a szervezetünk biológiai jeleit, és ez még a halálunk után is jelzi hollétünket.Vagyis még azt is tudják majd, hol vagyunk eltemetve.
  Így egyedileg válunk a pszicho és szociopata elit kísérleti nyulaivá, vagy akár egyedileg is megcélozhatók és kilőhetők leszünk, ha ezt az őrült tervet nem akadályozzuk meg.

  Az emberiség a globalisták támadása alatt áll, minden lehetséges módon:
  – Mérgezik a levegőt, vizet, ételt,
  – vakcinával ölnek, vagy lassú halállal puszíttanak több ezer betegséget előidézve,
  – halálos járványok ezreit szórhatják ránk drónokkal, aeroszolizált módon, vagy rovarokat drónként felhasználva,
  – mesterséges hiányt hoznak létre energiában, élelmiszerben, vízben,
  és a végtelenségig lehetne sorolni a gonosz tervek végrehajtását.

  Az emberiség egész létezése erről szólt, hogy a gonosz erők folyamatos támadása alatt állt.
  Mégis az emberben meglévő isteni erő és hit több ezer éven keresztül nem csak hogy segített túlélni mindent, hanem 8 MRD-an vagyunk. Amíg van hitünk, és célunk, addig létezünk. Mindenkinek sok erőt kívánok az alábbi csodálatos verssel:

  Csepeli Szabó Béla: Az EMBERISÉGRŐL

  Az emberiség addig él,
  míg célja van
  és hite önmagában,
  míg tiszta tűz és gondolat fogan
  szívében, homlokában,

  míg alkotni és lelkesedni tud,
  lobogva,
  meg-megújulva, szakadatlanul,
  s ha a romlásból önmagát kioldva
  az erkölcs szépségéhez igazul, –

  míg küzd és úgy küzd,
  hogy törvénnyé válik
  e világban, a béke és a rend, -¬
  ha lámpásként a józan ész világít,
  úgy meghódíthatjuk a Végtelent,

  de elpusztulunk, el,
  el mindannyian,
  ha nem törünk új s új bércekre bátran!
  Az emberiség addig él,
  míg célja van,
  és hite: önmagában…

  A Föld fia című kötetből (1960)

 10. Újabb megfigyelési lépések az emberek megfigyelése:

  Ezt most úgy hívják, hogy DAB, vagyis digitális rádió. Ez a rendszer a kollektiv nyugatnak a nyugati csücskében már elörehaladott
  állapotban van.

  Itt arra meg ki a játék, hogy a régi és hagyományos rádió már nem fog az autódban müködni.
  Egy újabb DAB-készüléket persze 100 ezer HUF kifizetése esetén majd az autódba utólag is be tudnak építeni.

  DAB-Adepter teszteredmények: utólagos beépítés:
  https://www.srf.ch/sendungen/kassensturz-espresso/dab-plus-adapter-eine-gute-loesung-im-auto-zuhause-noch-nicht

  A Stereo-minőségben egyik sem állja ki a vizsgálatot.

  Különben ez az egész DAB arra jó, hogy a indvidumot az állam ( Mr. Global ) tökéletesen ellenőrizni tudja.

  DAB Mo.-on:
  https://digitrendi.hu/van-remeny-a-digitalis-radiozas-hazai-ujraelesztesere/

  DAB Magyarországon
  https://www.ahrt.hu/hu/digitalis-radio-magyarorszagon

  Egyenlőre a DAB-digitális rádió Mo.-on csak Budapest és környéken kisérleti stádiumban müködik.

  Itt egy másik teszteredményt lehet megtekinteni, hogy tulajdonképpen a DAB még csak rosszul müködik.

  Test DAB+ Bausatz Vistron VDR 400 – Digitales Radio Teil 1/2

  https://www.youtube.com/watch?v=EcW3oJGQhI0
  https://www.youtube.com/watch?v=6-wxh_YQPiw

 11. Nálunk, O1Globalista ország és nemzetáruló újkori Napoleonunk hatására ez a történet már fél éve alá lett írva:

  https://www.napitema.com/2022/11/egyuttmukodesi-megallapodast-irt-ala-dr.html

  Mégpedig oly módon, hogy az ország 2/3-a kitüntetésnek érezte:
  https://www.drportal.hu/hir.php?szid=88&tema=7&hid=31774

  újabb világjárványokat kiáltanak ki, ami éppen a vaxok hatásának tulajdonítható: rák, szívroham. És természetesen mindenre van egy tuti vakcina Gates emberiségmentő tarsolyában.

  1. Hogy lehet az, hogy előbb stikában aláírnak egy ilyet is, és nem lehet tiltakozni.
   Miért nincs ez a megállapodás szó szerint nyilvánosságra hozva? Még az aláírás előtt.
   Jelenleg erről senki nem tud semmit. Én majd akkor tudok róla, ha elolvastam és tartalmát tekintve meg is értettem. Utána tudnék csak tiltakozni, ami már mindenképp a késő bánat pozíció.

    1. A sok “együttműködésből” megütött “az antimikrobiális rezisztencia elleni küzdelem”.
     Na ez a fekete mágia fekete mágiája.
     Persze az asztalnál fekete mágusok ülnek.

  2. M.C. magas kitüntetéséről szóló cikhez csak a regisztrát olvasók férhetnek hozzá.

   Köszönön szépen. Én nem vagyok beregisztrálva és biztosan nem is leszek.

   A regisztrált olvasóknak már credit-pontokat is osztogatnak ?
   És ezzel még a mallorca-én is lehet üdülni ?

   1. Nem osztogatnak semmiféle pontokat, gondoltam már a cím is fedi a lényeget.
    Beidézem a “cikket”:
    World Health Organization Hungary
    körülbelül 5 hónapja

    Dr. Hans Kluge, a WHO európai régiójának igazgatója tegnap személyese adta át a WHO legmagasabb fokozatú kitüntetését dr. Müller Cecília országos tisztifőorvosnak, a Nemzeti Népegészségügyi Központ vezetőjének. “Micsoda öröm, hogy személyesen találkozhattam Dr. Müller Cecília CMO Hungary-val, és megköszönhettem neki elkötelezettségét és szakértelmét a #COVID19 világjárvány során – a tudományos szigor és a közfeladat legmagasabb szintű példáját mutatva.
    Köszönjük a @WWHO Regional Office for Europe összes munkatársa nevében!” – mondta dr. Kluge.
    #WHO
    Ott volt még egy kép az átadásról, ami nem egy különösebb élmény. Ha hiányzik a megdicsértről egy kép, alábbi linken megnézheti:

    Figyelemelterelés és elfogadtatás a WHO irányába történő kiszolgáltatottság aláírás előtt.
    https://kormany.hu/hirek/egyeztetes-a-who-europai-regionalis-igazgatojaval

 12. Az “oltásaik” következtében az egekbe szökött a hirtelen szívhalál, a rák, sőt újdonságként már turbórák, és egyéb betegségek száma. Már-már járványszerű, tömeges megjelenést mutatnak. Erre kitalálják, hogy ezt mind együtt, de inkább külön-külön világjárványnak lehet minősíteni.
  Lesz külön világjárvány meghirdetve a hererák világjárvány, hasnyálmirigyrák világjárvány, emlőrák világjárvány…aztán lesz külön szívizom gyulladás világjárvány, szívburokgyulladás világjárvány, szívritmuszavar világjárvány…és minden szervi betegséggel végigjátszva egy pandémiát. De természetesen minden világjárvány újabb kötelező lezárásokat (mert ugye a szívinfarktus emberről emberre terjed), és kényszeroltásokat fog eredményezni (mert ugye mRNS vakcinával a szívinfarktus megelőzhető). És minél több oltás annál több világjárvány, ahogy láthattuk ezt a Covid különböző “variánsainál”
  Erre mondaná Kohn bácsi, hogy ügyes.
  Nagyon esedékes volna már egy nagy, nagy, nagytakarítás!

  1. Elfelejtettem, hozzátenni, hogy a hererák járvány férfiakról nőkre is fog terjedni a WHO szerint, és az emlőrák járvány nőkről férfiakra szintúgy. Indokolt lesz a maximális vészhelyzeti fokozat elrendelése globálisan. Ha már elmosódnak a nemi különbségek a sterilizáló oltásaik következtében, ilyen feje tetejére állított butaságok már nem is fognak szemet szúrni.
   Istenem, add, hogy végre felébredjenek az alvók!

 13. A Hun TV-n látható: ÍGY TERVEZTÉK A NÉPIRTÁST
  https://huntv.info/video/igy-terveztek-a-nepirtast/
  https://huntv.info/video/meg-ez-sem-eleg-hogy-lassad-mi-zajlik/
  Amiket már régen elhatározott egy minden törvényen felülálló szűk csoport, azokat most már gyorsuló ütemben igyekszenek megvalósítani. Első helyen a Föld lakosságának létszámát kívánják igen jelentős mértékben csökkenteni, ennek a legegyszerűbb módja a tömeges, kötelező oltás garantáltan halásos anyaggal. Kiegészítő módszerek: infláció, szándékos élelmiszer- és energiahiány, háborúk, tömeges és pusztító társadalmi zavargások, ellenőrizhető digitális pénz, mesterséges természeti katasztrófák, vízhiány, mérgező és fertőző chemtrail-ek.
  További célok: totális uralom az élők felett, világkormány, a Föld minden vagyonának megszerzése.
  EZEKRŐL MINDENKINEK TUDNIA KELLENE, csak körül kell nézni.

  1. Üdv.!
   Sajnos ez egy nagyon tömör és valós összefoglaló. Ami egykor, egyeseknek csak “összeesküvés-elmélet” volt, de mára már a gondolkodó ember(ek) (nem Rodin szobrára gondolok), látják, hogy ez összeesküvés GYAKORLAT.
   TÉNYEK.
   Számomra az a döbbenet, és éppen ezért felfoghatatlan, hogy vannak emberek akikből akár százszor is majmot lehet csinálni! Mások meg a “múltban élnek”. Vagyis mintha a mai események egy messzi, távoli országban történnének amelyek őket nem érintik.
   Egy példa (vagy kettő):
   Egy a nyugdíjtól még messze álló személynek azt mondják: Na és mit fogsz majd csinálni a nyugdíjas éveid alatt? Még utána is dolgozni fogsz ameddig csak tudsz?
   Úgy beszélnek neki, mintha ez a világrendszer ÖRÖKKÉ tartana, jóllehet az évei meg vannak számlálva! Nagyon is.
   A másik példa, egy még Művészeti Egyetemen tanuló zenészre azt mondta valaki (vagy akár többen is), hogy hosszú, nagy karrier áll még előtte! Meglátod még nagyon sikeres lesz!
   Pedig ennek a rendszernek az évei meg vannak számlálva!

   És a legdöbbenetesebb számomra az: Van egy vallás, akikkel szinte naponta találkozhattunk, az utcán, vagy kaputelefonon felcsengettek, és hirdették, hogy ez a világ a gonosz hatalmában van, és maga sátán az uralkodója, aki félrevezet mindenkit hazugságokkal és benne van a politikában, a kereskedelemben, a vallásokban, de már csak kevés ideje van és jön egy jobb világ, az Isten Királysága!
   És mi lett velük mára?
   1) Elhittek minden hazugságot az elmúlt 3 év alatt. 2) A legmagasabban átoltott “társaság” 3) Sutba dobták a “hazudik a világ” strófákat.
   Igaz van saját “prófétájuk” is, aki(k) egy 8 (most már 9) tagú (félre) Vezető testület!!!
   Ámde közeleg az Isteni ítélet!!! Számukra is!

   Tehát? Mi e világ sorsa? A világrendszer sorsa?
   Ki, kicsodának hisz?
   A Biblia szerint is lejárt az idő, csak igen kevés van hátra. A nagy mesegyártó “Santa Claus” (Swab) szerint is lejár az idő!
   Kinek hiszünk??
   Ez nagy kérdés!
   Csak egy ÚT van!!

 14. Folytatjuk a harcot a Pintér-féle rendőr-egészségügy ellen!
  https://youtu.be/sbsWsodTnDQ

  Ez a hazai vonatkozás. Teljes koncepció hiány és amatőrség látszata ahhoz, hogy a WHO érvényesülhessen.
  A beteg-gyógyító viszony nem vállalkozási forma függő, se tulajdonjog és irányítási jog függő, hanem a változatos gyógyítási módszerektől függ.
  Egy dolgot biztosnak tekintek. A betegségi adat magánügy, ami csak a betegre és a kezelőre tartozik.
  Léteznek működő egészségügyi rendszerek a világon, amik változatos lehetőségeket biztosítanak a vállalkozási formákra, a finanszírozásra és a gyógyítási módszerek igénybevehetőségére. Ráadásul a hatékonyságuk mérhető, az, hogy mi mennyire vált be. Mérve is van, tanulni lehet belőle.

  1. A kollektiv nyugaton ki a felelős akkor a génoltásokkal megkárosított emberek megfelelő orvosi ellátásáért ?
   A német egészségügyi miniszter elmondta, hogy az ország ( Mo. ? ) és a szövetségi tartományok ( vármegyék ? )

   AZ OLTÁST IGENLŐK, KEZDENEK VISSZAKOZNI
   https://huntv.info/video/az-oltast-igenlok-kezdenek-visszakozni/

   Megint a hires gyerekják jut nekem itt az eszembe.
   Forrás: https://www.pampers.hu/kisgyermek/jatek/cikk/ujjbabozas-es-mondokak-babaknak

   Ez elment vadászni, (fogjuk meg a gyermek nagylábujját)
   Ez meglőtte, (fogjuk meg a következő lábujjat és így tovább)
   Ez hazavitte,
   Ez megsütötte,
   Ez az iciri-piciri pedig mind megette!
   Ham-ham-ham

   Mondjuk, itt már nem az iciri-piciri ette meg a falatot. Hanem a Mr. Global ?
   Külömben a kollektiv nyugat politikai berendezkedése nagyon jól megfelel a nemzetinek mondott politikusoknak is.
   Mert ebben a rendszerben most már olyan mint, felelős, vagy felelősség nincs. Mert lent sem és fennt sem fogja a nép
   a felelősőket megtalálni. A lentinek a fenti adta ki a parancsot. A lenti meg csak a fentinek a parancsát hajtotta végre.
   De a lenti parancsolók olyan jól meg vannak fizetve, amiért még felelőséget sem kell vállalni.

   Mert a fenti parancsot kiadó, az szent és sérthetetlen.

   Kérdés:

   Ki szavazott, vagy ki hagyta jóvá ezt a lehetetlen rendszert ?

   És ki parancsol a fentieknek ?

 15. Közben elkezdték gyűjteni az aláírásokat a petícióhoz, hogy “szeretett vezérünk” ne írja alá a WHO-szerződést. Mintha a szervezők le lennének maradva egy brosúrával. Vagy csak a petíciót aláírók adatai és adományai kellenek? Egyébként is, eddig mi értelme volt bármilyen petíciónak? Változott ezektől valami azon kívül, hogy listák készültek a mindenkori hatalom részére azokról, akik nem akarnak beállni a sorba?

  Értem én, hogy valahogy jelezni kell, ha nem értünk egyet valamilyen intézkedéssel, nem pedig szó nélkül tudomásul venni és beletörődni. Csakhogy itt mindenki fordítva ül a lovon: az ilyen névleg “demokratikus” rendszerekben a végrehajtó hatalom elvileg a többség akaratából cselekszik, ehelyett a többség megkérdezése, sőt tudomása nélkül hoz létfontosságú döntéseket a fejünk fölött. Mikor kérdeztek meg minket a WHO-szerződés aláírásáról? Vagy egyáltalán bármilyen életbevágó kérdésről? A Parlamentben ülő korrupt idióták engem egészen biztosan nem képviselnek, ezért az én nevemben nem mondhatnak igent a végrehajtó hatalomnak semmilyen nemzetközi egyezmény aláírására!

  Egyébként sem petíciózgatni meg tüntetgetni kell, mert az a kutyát sem érdekli!!! “Majd megunják és hazamennek” (idézet Gyurcsánytól), a résztvevőket pedig csak hatósági zaklatásnak teszi ki. Ennél sokkal hatásosabb a tömeges polgári engedetlenség. NEMet kell mondani, mert NEM kérdeztek meg bennünket, és NEM adtuk a beleegyezésünket! Ilyen horderejű döntések előtt minimum népszavazást kellett volna tartani! A megkérdezésünk és teljes körűen informált beleegyezésünk nélkül hozott döntések illegitimek! A WHO-egyezmény meg annál is inkább, mivel sárba tiporja az alapvető emberi jogokat, ill. az azokat biztosító nemzetközi törvényeket! Jogfosztott kísérleti állatként kezelne bennünket, ha hagynánk, mindenféle áltudományos blablára hivatkozva, egy maroknyi sátánista pszichopata kényére-kedvére!!!

  Ha valaki annyira ragaszkodik az aláírásgyűjtéshez, akkor azt javaslom, adjon ki egy hivatalos nyilatkozatot, amelyben a WHO-egyezmény illegitim és rendkívül káros voltára hivatkozva azt SEMMISNEK nyilvánítja, és megtagadja annak végrehajtását vagy az abban való közreműködést mint emberiség elleni bűncselekményt! Egy ilyen nyilatkozatot én is aláírnék, de nem vagyok hajlandó könyörögni egy vezető közszolgához – a “miniszter” szó eredeti jelentése szolga! -, hogy NE tegye, amire én NEM hatalmaztam fel! Üljünk már fel a lóra menetirányban! Mivel mi vagyunk elsöprő többségben, a mi közreműködésünk nélkül EZT a disznóságot sem lehet végrehajtani, ahogy a történelem során egyetlen véres, népirtó diktatúra sem maradhatott volna fenn egy percig sem a hiszékeny, ostoba, vagy egyszerűen csak gerinctelen erkölcsi nullák közreműködése nélkül!

  1. Egy hivatalos vélemény nyilvánításnak a formája is fontos.
   Digitális formában sokkal könnyebb csalni. Találkoztam nyilvántartó rendszerekkel, amiben egyszerűen nem valós, vagy nem azonos személyes adatok szerepeltek.
   A papírforma sokkal megbízhatóbb, akkor is, ha ezzel is vissza lehet élni. Vannak olyan nagy horderejű közügyek, amiknél kötelezővé tenném mindenki számára a nyilatkozást. Szabad válasz lehetőséget is felkínálva, és a témához leírva a magyarázatot is, ami alapján véleményezni kell.
   Ha valaki így is kimaradna, akkor nem reklamálhat.
   Egyébként pedig nemcsak WHO szerződés nem kell, hanem a jelenlegi WHO is szükségtelen.

  2. the problem is as well gyurcany is as well a problem , he is a leftist …and he will do what schwab tells him … dont ever think he is ur saviour ,…

   and about the other u r referring to , we all know he has signed contracts with biontech/pfizer …. its just money to him … like all to the other banana republic leaders..

   1. Hi daan,

    I think you are barking under the wrong tree, you haven’t really understood what I meant to say, perhaps because your Hungarian might not be very good yet. So I’m going to tell you in English: I quoted Gyurcsány’s sentence as a typical example of totally corrupted and cynical politicians’ attitude to mass demonstrations. I would be the last to think of him as a saviour. I was also living in this country when he and his buddies were(?) in power, so I exactly know who/what he is, not to mention the so-called “left”. I don’t need anyone to tell me about their wrongdoings, I was here to experience them first hand.

    Best regards,
    Cassandra

 16. A botra tekeredő kígyó már 5000 éve a Gonosz szimbóluma, amely az emberiség elveszejtésére törekszik.

  Lásd: Teremtés könyve (Mózes első könyve).
  “A kígyó azonban ravaszabb volt, mint a föld minden állata, amelyet az Úr Isten alkotott. (…) Az Úr Isten ekkor megkérdezte az asszonyt: Miért tetted ezt? Ő így felelt: A kígyó rászedett és ettem.”

 17. Szomorúan konstatáltam a minap,hogy az egyik Facebook csoportban (amit valamiért számomra relevánsnak tartott az algoritmusuk…) végtelenül ostobának,laposföld hívőnek tituláltak a meggyőződéseim miatt a WHO-val ès a Deep State-vel kapcsolatban..
  Az érveim természetesen tényekre alapozottak voltak amiket linkekkel prezentáltam is a szerintük “felsőbbrendűnek tartott” publikum felé,akiknek kimerültek annyiban az érveik,hogy “szakadt volna anyámba a fejem”…
  Szörnyű azt látni,hogy a tények tudatában is képtelenek kinyitni az emberek a szemüket..

 18. Mert a kígyó az oka, a kígyó írta alá a szerződést, vagy fogja aláírni. Már megint egy állat a bűnös.
  Közmédia mámorban (másik tudatállapotban, magánkívül, vírus mese álommal elvarázsolva, bedrogozva) termékenyül meg az ellen nem állás gondolata. A nem én voltam, nem tudtam, nem értem, nem rajtam múlik.
  A közmédia mámor ellen az itteni xx-es háborgók nem háborognak, csak az alvók miatt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük