Dr. Tamasi József: Semmivel sem bizonyítható, hogy az oltások jót tettek

Interjú dr. Tamasi József belgyógyásszal a Covid-helyzet szörnyűségeiről és az oltások negatív hatásáról.

Az interjú további elérhetőségei:

Odysee:
https://odysee.com/@m%C3%A9diavad%C3%A1sz:2/mar-csak-ket-het-a-covid-jarvany-valodi-tortenete-tamasi-jozsef:4

Rumble:
https://rumble.com/v3659pr-dr.-tamasi-jzsef-semmivel-sem-bizonythat-hogy-az-oltsok-jt-tettek.html

Bitchute:
https://www.bitchute.com/video/eLHVROYpSvFI/

Facebook:
https://www.facebook.com/watch/?v=649077147186493

Telegram:
https://t.me/mediavadasz/162

Már csak két hét – A Covid-járvány valódi története című filmünk elérhetőségei:

Odysee:
https://odysee.com/@m%C3%A9diavad%C3%A1sz:2/mar-csak-ket-het-a-covid-jarvany-valodi-tortenete:9

Rumble:
https://rumble.com/v2y99fw-mr-csak-kt-ht-a-covid-jrvny-valdi-trtnete.html

Bitchute:
https://www.bitchute.com/video/knWXGlWjqc5S/

Videa:
https://videa.hu/videok/emberek-vlogok/mar-csak-ket-het-a-2_PBbWL78fySt0pqj

Facebook:
https://www.facebook.com/mediavadasz/videos/627416729353039/

Telegram:
https://t.me/mediavadasz/154


Támogasd a Médiavadász munkáját:

KO-FI: https://ko-fi.com/mediakritika
PAYPAL: https://www.paypal.com/paypalme/mediavadasz

8 thoughts on “Dr. Tamasi József: Semmivel sem bizonyítható, hogy az oltások jót tettek

 1. ZAJLIK A III. VILÁGHÁBORÚ AZ EMBERISÉG ELLEN:

  Az Egyesült Államok új világjárványra készül azzal, hogy mutációkat okoz a vírusokban.
  PERMANENS VÍRUSOK, PERMANENS VAKCINÁZTATÁS, EZ AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK BIOLÓGIAI KONTROLL-PROGRAMJA.
  Az USA-ban rájöttek, hogy biológiai természetű mesterséges válságok létrehozásával uralhatják a világot, amely révén hatalmas nyereségre is tesznek szert.

  A válságok bezárással, totalitárius kontrollal járnak, és a tiltakozók ellen már élesítik a titkos fegyvereiket, amelyek szintén 5-ik generációs, emberiség elleni tömegfegyverek, amelyek lehetővé teszik az ember elméjének, gondolatainak, cselekedeteinek és viselkedésének irányítását pulzáló, robbantásos, nagyfrekvenciás mikrohullámú, elektromos átvitelelű, és irányított hő- és hanghullámokkal.
  Ezek a hullámok a célszemély tudta nélkül bejuthatnak az emberi testbe és az agyba, amíg el nem szenvedik a súlyos következményeket.

  1.) LRAD (Long Range Acoustic Device)
  Ezek a hanghullámok különböző sérüléseket okoznak, köztük hőfekélyeket, kiütéseket és allergiás nyomokat. Égésről és hőguta tüneteiről, gyengeségről, valamint átmeneti és tartós halláskárosodásról is beszámoltak.
  Ausztrália beismerte, hogy 2022 februárjában, a canberrai oltási mandátum elleni tiltakozások során, a Canberra Convoy Freedom tüntetésen használták a Parlament előtt.
  Az LRAD-ot gyakran használják megafon módban a tömeggel való kommunikációra, de infravörös és ultrahangos üzemmódban is aktiválható, hogy különféle sérüléseket okozzon, és megbetegítsen és cselekvőképtelenné tegye a zavargókat vagy tüntetőket.

  2.) HŐFEGYVEREK- Active Denial System (ADS)
  Az amerikai csapatok először a 2003-as invázió után használták az ADS-t Irakban.
  Az Egyesült Államok légiereje által kifejlesztett és a Raytheon Technologies által gyártott ADS-ek milliméteres hullámhosszúságú energiakitöréseket képesek előállítani, amelyek képesek áthatolni az emberi bőrön keresztül.
  Ez elég ahhoz, hogy megzavarja a vízmolekulákat a dermiszben, és elég erős égő érzést keltsen ahhoz, hogy megakadályozza az embert, hogy bármit is tegyen. Hihetetlen fájdalmat okoz azáltal, hogy még távolról is megégeti az emberek bőrét.

  3.) Irányított energiafegyverek
  Az irányított energia fegyverek közé tartozik bármilyen típusú energia, akár fény, hang, hő, elektromosság vagy mozgási energia formájában, egy adott célpontra vagy egyénre.
  Az irányított energiájú ” sugárfegyverek ” fényt és rádióhullámokat” használnak lőszerként.
  2022 elején az Egyesült Államok Haditengerészetének Haditengerészeti Felszíni Hadviselési Központja új részleget hozott létre, amely a nagy teljesítményű mikrohullámú (HPM) irányított energiájú fegyverek kutatására és fejlesztésére összpontosított.

  4.) Havanna szindróma
  2016 decemberében a kubai havannai amerikai nagykövetség diplomatái és CIA-tisztviselői titokzatos tünetekről számoltak be, amelyek minden előzmény nélkül jelentek meg. Ezek közé tartozott a fejfájás, a fáradtság, a kognitív károsodás, a látásvesztés, a hallásvesztés, a szédülés, a fülzúgás és a motoros kontroll elvesztése. Később több mint 200 diplomata számolt be arról, hogy e tünetek egy részét vagy mindegyikét tapasztalták.
  A tudósok egyetértenek a Havanna-szindróma mikrohullámú impulzusos eredetével, és egészen odáig mennek, hogy ezek rendkívül káros új EMF/5G/mikrohullámú impulzusfegyverek.

  5.) 5G tornyok
  A 2020 elején a COVID-19 miatti első globális lezárások során a korlátozások ellenére sok országban engedélyezték az 5G tornyok felállítását, és először a kínai Vuhanban, a jelenleg a vírus szülőhelyének vélt laboratórium közelében állították fel a tornyokat. Olaszország városaiban, ahol először jelentettek COVID-eseteket, majd az Egyesült Államokban és más országokban.

  Dr. Robert O. Young kijelenti, hogy „a fali RADAR, a „Havanna Method” vagy a „Havana Effect” egy elektromágneses frekvenciájú [EMF] eszköz a szteroidokkal képes megfélemlítésre, valamint arra, hogy módosítsa, provokálja és terrorizálja az emberi viselkedést, akár erőszakos cselekmény elkövetésére is.

  Ennek a technikának a lehetőségei Young szerint:

  – „A 2,4 GHz-es (mikrohullámú) és magasabb frekvenciájú impulzusok nagykövetségeken, irodákban, otthonokban és még az emberekben is GO-t [grafit-oxid] tartalmaznak, amelyek “hallgatásra használható” kémeszközök.
  Nem kell „betörni” egy rejtett mikrofon elhelyezéséhez. A lehallgatást könnyen megvalósíthatjuk úgy, hogy mikrohullámú rádiófrekvenciás (MWRF) jelet bocsátunk ki egy épületbe, falakon keresztül, és egy GO-val beoltott emberre irányítjuk közvetlen rálátással vagy anélkül. Az eszköz képes bármilyen beszélgetést felvenni, és bárkit , sőt mindenkit megtalálni bárhol a világon, bármely szárazföldi DEW [irányított energiafegyver] sejttoronyból vagy több mint 20 000 DEW hatás műholdról az űrből.
  Ez a magyarázata nnak, hogy nehézfémeket és grafént szórnak a levegőbe repülőkről, és ételeinkben is számottévő grafén található.

  – Radiológiai fegyverek, amelyek a nukleáris robbanáshoz hasonló hatásokat válthatnak ki.

  – Részecskesugaras fegyverek, amelyek töltött vagy semleges részecskéket használnak a biológiai célpontok befolyásolására
  ultrahangos akusztikus sugárzó fegyverekkel.

  – Bizonyos rádiófrekvenciákon működő elektromágneses fegyverek, amelyek káros hatással lehetnek az emberi szervekre.

  6.) „High-Tech Psychological Warfare
  Ez egy erősebb, tudatalattibb technológia, amely „egy kifinomult elektronikus rendszer segítségével közvetlenül a hallgató elméjébe szól, megváltoztatja az agyhullámait, manipulálja agyának elektroencefalogramjait, azaz EEG-minták, valamint a negatív érzelmi állapotokat – félelem, szorongás, reménytelenség és kétségbeesés – hoz létre.
  Ezt Irakban bevetették. Ennek hatására az iraki katonák később tömegesen adták meg magukat, köztük az őrnagyok és a dandárparancsnokok, akik feladták egész egységeiket.

  Elana Freeland „Ez a rejtett elektromágneses korszak: irányított energiafegyverek (DEWs) for Political Control” című esszéjében ír ennek a technológiának a hosszú történetéről és a jelenlegi aggályokról, valamint arról, hogy hogyan használják fel ellenünk ezeket az alattomos fegyvereket.
  Figyelmezteti az emberiséget ennek veszélyeire, beláthatatlan következményeire:

  „Nem kell rakétatudományi végzettség ahhoz, hogy megértsük, a távoli műholdas megfigyelés és a hiperhorizontális technológiák nem csak a „terroristáknak” valók. A távoli kínzás és kihallgatás, a neurofonikus kérdések által előidézett emlékek, valamint a „kényszer beszélgetéseket” és programozást biztosító agyhullám-elemzők mind arról szólnak, hogy otthonunkban és munkahelyünkön elektronikus hadifogoly-koncentrációs táborokat hozzunk létre. A szellemi nemi erőszakról és a szellemi tulajdonról szólnak, amelyet egyenesen a gondolatainkból lopnak el…

  „A mikrohullámú sugarak szívrohamot, agyvérzést, bénulást stb. okozhatnak.
  Az olyan betegségek, mint az influenza, ezeken a célpontokon indulnak el.
  Kormányzati emberrablások, amelyek bénulássugarakkal álcázott földönkívüli elrablásokat, majd rövid távú memóriatörlést és hamis emlékek beültetését is lehetővé teszi ”.
  https://nikolaosanaximandros.gr/o-mystikos-polemos-enantion-ton-anthropon/

 2. Azzal, hogy a WHO létrehozta az “X” betegség kódot, azt mutatják, hogy igazán egy kóddal akarják követni, hogy a sokféle mérgezés miatt, amit ők csinálnak, hány embert sikerült megbetegíteni, megölni.
  Hány százalékon áll a terv teljesülése, ez az “X”/népesség, akár országokra bontva, akár populáció összesen.
  Hasonlóan mindenki covid halott volt, mert az ő szempontunkból lényegtelen, hogy miért, lényeg, hogy elhunyt.

 3. RUDOLPH STEINER 100 ÉVVEL EZELŐTT MEGJÓSOLTA A MAI TÖRTÉNÉSEKET

  “Az emberi faj lelki támadás alatt áll? Rudolf Steiner figyelmeztetett-e erre egy évszázaddal ezelőtt, amikor azt mondta, hogy egy „oltás” lesz az emberiség legyőzésének eszköze.

  Tömegpszichózis- deinvidulizáció- falkamentalitás
  A tömegképződési pszichózis” kifejezés. Pszichológiai jelenségként definiálják, amelyben emberek tömege önként megy keresztül a deindividuációs folyamaton, és kialakul a falka mentalitás.
  Az elszigetelt embereket befolyásoló gondolkodási minták, amelyeket a hírműsorok, a közösségi média és a társak közötti pozitív visszacsatolási hurkok katalizálnak, futótűzként terjedtek el a lakosság körében.
  Régebben ezt hívták maffialélektannak, pontosabban a tömegek őrületének.

  Rudolf Steiner eként ismertette vízióját a jövőre nézve:
  A támadás módszere a tudomány és a technológia, valamint a nagyhatalmú emberek elméjének meghódítása a napirend előmozdítása érdekében. Ezek az ellenőrzött emberek lehetnek tudósok, politikusok, vallási vezetők vagy bárki, akinek bármilyen befolyása van, és akiket elvakítottak a túlságosan emberi gyengeségek, mint a kapzsiság vagy a hatalomvágy, nem volt meg az alapvető tudatosság, hogy felismerjék, mi történik.

  Egyesek azt mondják, hogy Rudolf Steiner megjósolta egy olyan oltóanyag megjelenését, amely az emberiség végső vereségének oka lesz. Az elmúlt két évben tett titkos erőfeszítések fényében, hogy a bolygón szinte mindenkit génszerkesztő terápiával fecskendezzenek be, a tudatossága figyelemre méltónak tűnik.

  Ez a “vakcina” – folytatja -, blokkolna minden kommunikációt a szellemvilágból, ami azt jelenti, hogy semmilyen üzenet vagy impulzus nem juthat át a “fényszellemeken”, akiknek mindig az a célja, hogy segítsék az emberiség fejlődését, és beteljesítsék VÉGÜNKET. Az oltás végleg blokkolná azokat a pozitív impulzusokat, amelyek egykor hozzánk is eljutottak, és ehelyett a szerencsétlen áldozatok csak felforgató forrásokból kaphatnák meg azokat az impulzusokat, amelyek ma már a médiából, az oktatási rendszerből, sőt a bevett vallásból is bekerülhetnek.

  Steiner gondolatait Jason Heppenstall író összegezte, és az alábbi sokkoló megállapításokat tette, hogy miről is szól a vakcina,ill. a vakcináztatás:
  – Az ember mesterséges intelligencia irányítása alatti tárgyá változtatása.
  – A materialista orvosok kötelessége lesz a lelket kivonni/megsemmisíteni az emberi testből.
  – A vakcinával az éteri testet leválaszthatja a fizikai testtől. Amikor az éteri test külön van, a lélek és az univerzum kapcsolata rendkívül instabillá válik, és a vakcina olyan erővé válik, amely a tudatot az anyagba tolja.
  Ezáltal az ember soha többé nem lesz más, mint anyag, éképes szabadulni az anyagtól, és soha többé nem érheti el a szellemi tudatot.”
  https://nikolaosanaximandros.gr/o-steiner-kai-oi-daimones-tou-aimatos/

  Ezért valamennyiünk kötelessége ennek terjesztése, hogy a falkamentalitást megváltoztassuk.

 4. PSZICHOTERROR AKTIVÁLÁSA- HAMIS UFO-INVÁZIÓVAL

  Az alábbi videót nagyon ajánlom megtekintésre, mert ha erre nem készül fel az emberiség, akkor soha nem látott hisztéria és pánik fog kitörni, ami ahhoz vezet, hogy az emberek kétségbeesésükben ők kérik a megoldást a világkormánytól.

  Mindenkinek feltűnt, hogy az eddig elnyomott UFO-téma most állandóan napirenden van. Tudjuk, hogy semmi nem történik véletlenül.
  Egy FBI-ügynök leleplezi a mély állam sötét és aljas terveit.
  Egy hamis UFO-inváziót szimulálnak, ami valódi, a nácik által kitalált antigravitációs technikán alapulnak.
  Ezek félelmetesek, különböző formájúak és nagyságúak. Elmagyarázza azt is, hogy lehet ezt megállapítani hogy melyik az ember által készített és melyik a valódi UFO.
  A bevetésre szánt UFO-kat a mély állam, ezen belül is a katonai komplexum építette, és ezeket néhány hónapon belül bevetik ellenünk.

  Ez a Psyops része, és elképzelhetetlen félelmet akarnak kiváltani szerte a világon. Még arra is képesek, hogy a valódiság érdekében ellenséges támadást indítanak, lelőnek kereskedelmi járatokat, és katonai repülógépeket is.
  (Video 17.perc)
  Emellett bevetnek lézer és holografikus technikákat is, a megtévesztésre, további félelemkeltésre.
  Valódi pusztítást fognak létrehozni, ami majd teljesen összezavarja az embereket.
  De tudni kell, hogy ez hamis UFO-invázió, és semmi köze nincs az idegenekhez. A videó mindent bemutat és elmagyaráz.

  Lelkileg fel kell készülni, mert az emberiség történelmének legnagyobb megpróbáltatása vár ránk.
  https://www.youtube.com/watch?v=U06GkT6mx04&t=172s

  További fontos információk, mert nagyon felgyorsultak a folyamatok:
  – A FirstBank Nigeria Humanoid robotokat dob ​​piacra digitális ügyfél-interakciós nyomás közepette
  https://www.activistpost.com/2023/08/firstbank-nigeria-launches-humanoid-robots-amid-digital-customer-interaction-push.html
  – Franciaország biometrikus táblákat és kioszkokat rendel az EU-ba való belépés/kilépés rendszeréhez
  https://www.activistpost.com/2023/08/france-orders-biometric-tablets-kiosks-in-prep-for-eu-entry-exit-system.html

 5. Itt van a Redacted legújabb leleplezése egy Raytheon védelmi vállalkozójával, aki mesél a Déli-sarkon folyó érdekes kutatásokról, beleértve az UFO-kutatást, az irányított energiájú fegyvereket és egyéb földrengéseket kiváltó technológiákat.
  https://www.youtube.com/watch?v=_uluUGwZHmE

 6. Dr. Szilák a MOGY-on

  MOGY – DR. SZILÁK LÁSZLÓ
  https://huntv.info/video/mogy-dr-szilak-laszlo/

  Felmerült az a kérdés is, hogy a HPV-oltás milyen veszélyt rejt magában ?

  Az Ivermectin különösen a beoltottak számára nagyon ajánlott.
  Sajnos ez a gyógyszer Mo.-on még mindig betiltott. A gyógyszert ennek ellenére a környező országokban szerezhető be,

 7. Ezektől ezt kaptuk. Szégyen ez rájuk !

  Forräs:
  Papst Franziskus ruft per Video zum Impfen auf
  https://www.vaticannews.va/de/papst/news/2021-08/papst-franziskus-kampagne-impfen-video-corona-pandemie-amerika.html

  Még mindig hullanak a pilóták. Augusztusban 3 ment el.

  De most kivizsgálják, hogy melyiket kapták ( Pfizer, Moderna vagy Bionthek ).

  (
  Hát akkor a katolikus oltott papok is hullanak, de ezt senki sem vizsgálja ki.
  Mert már a meghaltak hosszan tartó betegségben szenvedtek.

  Ezt hazudják nekünk a templomokban.

  Például, Dr. P. I. turbórákban szenvedett.
  De boldogan halt meg, mert már sokat volt Vatikánban és egy kiteljesedett életet élt.
  És a hosszantartó betegsége 2021-ben kezdödött. És nem útal semmi arra, hogy az atya az oltás ellenes volt.

  De a másiknak is nem régen volt a temetése. Erre is ráfogták a hosszan betegséget és a szenvedést.
  A magam részéről ezt nem láttam és az ide vonatkozó irások alapján a betegség sem bizonyítható.
  Ami bizonyítható, hogy a kedves atya 2020 végén nagy félelemben élt. És teljesen elszigeltelte magát
  a többi emberektől, valamint a pápától korára való tekintettel felmentést kért a szolgálat alól.
  )

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük