“Halálbüntetés” a COVID intézkedések ellenfelei számára?

Forrás: KLA.TV

„Todesstrafe“ für Corona-Gegner?
www.kla.tv/25701

https://www.bitchute.com/video/ivHmCprHSF6H/

8 thoughts on ““Halálbüntetés” a COVID intézkedések ellenfelei számára?

 1. A covid csak akkor, és csak azokat támadja meg akik kitettek az xx mafcia titkosszolgálatok és terrorszervezetek által célzottan fizetett árulóknak, gyilkosoknak. A covid nem egy vírus, hanem fizetett haza, nemzet és egészség árulás gyilkos köntösben.

 2. A mi ellenfeleink nem a globalista elit néhány marhája, hanem a közvetlen embertársaink, akik a környezetünkben élnek és sokaságukkal szorgosan tevékenykednek nap mint nap a politikai parancsoknak megfelelően! Igen, ők a kedves, szeretett rokonok, a barátságosan mosolygó szomszédok, a segítőkész kollégák, a mindig mellettünk álló jóbarátok, az értünk kiálló főnökök! Nekik köszönhetjük a helyzetet, amiben vagyunk, nem pedig a fájzer dokumentumok 274236143287658716489712387. oldalán szereplő anyagoknak, amikkel teletömték a vakcinákat! Mindez semmi az embertársaink szellemi, erkölcsi, emberi nullaságához képest!

  1. Hasonlóan látom én is. Kicsit depressziós is lettem attól, hogy olvasott, tanult barátaim és családtagjaim gyakorlatilag kiközösítettek.
   Nemrégen olvastam a Semmelweis effektusról, amivel leírják azt a jelenséget, amikor a fősodratúval ellenkező véleményeket elítélik. Nyilván S. Ignác életét ismerve, egyértelmű miért is fűződik a nevéhez. Bevallom én erről nem tudtam, de büszkeséggel tölt el, hogy a derék nőgyógyász neve ennyire közismert amerikai körökben is. Sajnos őt életében nem méltatták, sőt. De ezzel nincs egyedül felfedezők között, az emberek nagyon manipulálhatóak, irányíthatóak. Könnyen rakják a mágját, ha boszorkányt kiált a “vezér”
   https://hu.frwiki.wiki/wiki/Effet_Semmelweis

 3. Az ismert történelem folyamán az aktuális hatalom mindig is megvásárolta, korrumpálta, megzsarolta és megfenyegette az ellene felszólalni vagy tenni merészelőket. Ha semmi sem használt, akkor eltették őket láb alól, vagy nyilvános koncepciós perben elítélték. Pontosan úgy, ahogy az “Egy gazdasági bérgyilkos vallomásai” c. könyvben le van írva.
  Vagyis a jelenleg hatalomban és pozícióban (azaz életben) lévők mindegyike kisebb-nagyobb mocskos alkukat kötött a globális háttérhatalmi bűnszervezettel, hogy mentse a bőrét. Teljesen mindegy, hogy közben milyen ideológiával hülyítik a népeket: keresztény-nemzeti, republikánus, demokrata, balliberális, szocialista, woke, náci, fasiszta, kommunista, netán transzhumán technokrata. Mindegyik ugyanazt a háttérhatalmi parazita kasztot szolgálja, és mindig ugyanoda vezet: elszegényedés, háború, népirtás, szenvedés minden mennyiségben. A nagyon életellenes rendszerek előbb-utóbb megbuknak. Következik néhány évnyi vagy évtizednyi béke, közben születik egy-egy újabb nemzedék, amelynek fogalma sincs semmiről, még nem látott háborút, és pontosan ugyanolyan módszerekkel hülyítik, mint a korábbi generációkat.
  Szorgosan hajtjuk a történelmi mókuskereket, amíg valaki(k)nek eszébe nem jut azt mondani, hogy NEM, elég volt!!!

 4. Így lehet “világkormányozni”. Nem csoda, ha vezetőink szeretnének életben maradni, lehetőség szerint családostól.

  1. A kérdés csak az, hogy jobb mindent, bármit elkövetve tovább élni a földi pokolban, mert ők is abban élnek, aztán a nagy elszámoltatáskor menni a pokolba, vagy őszinte szívvel, egyenes gerinccel élve Isten Országába.
   Ez csak költői kérdés volt, de ezt itt Mindenki érti.
   A legjobbakat kívánom Mindenkinek, mármint a jó Embereknek!

 5. Rejtő Jenő: Vesztegzár a Grand Hotelben
  https://mek.oszk.hu/01000/01047/01047.htm
  A fenti mű teljesen pontosan leírja, hogyan kell ál pandémiát szervezni. A téma nem lehet ismeretlen azok előtt, akik már olvasták, mióta megtanultak olvasni. (Általában már a 10 éves korosztályban hódít.) Happy enddel végződik. Az ellenség mára vonatkoztatva a „globalista elit néhány marhája”, akik elnyerik méltó büntetésüket (a könyvbeli többi kisstílű bűnöző se marad jutalom nélkül).

  Aki minden(napi) bejegyzésével hosszú távon támogatja a globalista marhákat, egyike lehet azoknak, akiknek köszönhetjük ezen aljas helyzetet. Aki ilyet ír, nyilván egy másik világban élő fizetett igehirdető lehet, persze kényelmes álnéven. Vajon ki tartozik bele az általa elmondott embertársaink szellemi, erkölcsi, emberi nullák” leminősítésbe? Mit keres majdnem minden nap az embertársaink bejegyzései között? Mindennapi táplálék a 33/33-nak?

  Ki az, aki nem szeretne életben maradni? Miért kellene azt a vezetőt védeni, akinek feladata, felelőssége a védekezés, és van eszközrendszere is, de pont elárulta a nagyobb családját (az országot), akit pont magával együtt védenie kellene?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük