Az ellenséget életben kell tartani, az áldozatot pedig félelemben

Tedros, a WHO bűnbanda vezetője ezt mondta egy 2023. szeptember 6-ai sajtókonferencián:

“A kórházba való beutalások és a halálozások számának növekedése azt mutatja, hogy a kovid itt van, itt marad és továbbra is szükségünk van eszközökre a leküzdéséhez.”


Azt hittem a génszuri pont erre volt kitalálva. Hogy a kovidot leküzdje. Ja, hogy nem sikerült? De nem ám! Hiszen akkor nem lehetne eladni a mutánsokra adaptált génszurikat. Az “ellenséget életben kell tartani”, ha megmentőt akarnak játszani. Az “áldozatot” pedig félelemben, ha továbbra is uralkodni akarnak felette.

Biró Éva

7 thoughts on “Az ellenséget életben kell tartani, az áldozatot pedig félelemben

 1. Elvesztettem a fonalat. Náluk (WHO) mi a logikai összefüggés a számítógéppel rajzolt különböző tüskés körök(covid), a számítógéppel rajzolt tüskés körök eltüntetési módszertanának ezek szerinti nehézsége, és a valódi halálozások között? Miről beszélnek? Ki kellene kapcsolni a rajzolós számítógépet. Próbáljanak meg enélkül a mankó nélkül előadni valamit.Bár lehet, az a játékuk, hogy mikor tudják a legjobban beégetni magukat nyilvánosan, AI rajzolós segédlettel, amiért extra támogatás is járhat.

 2. A sátánisták orwelli “újbeszél” nyelvét magyarra fordítva:
  A kamu-vírus ürügyén méreginjekciózottak közül egyre többen kerülnek kórházba és halnak meg. A hazájában népirtással vádolt bűnöző szerint ezért még több embert kell méreginjekciózni, hogy megvédjük őket a méreginjekciók hatásától. Logikus, nem?

  De mi lesz, ha elfogynak a fogyasztók? Mert a fenti sátánista logika szerint előbb-utóbb elfogynak, főleg, ha az emberiséget a népirtás mellett még folyamatosan terméketlenné is teszik. Akkor kinek fogják eladni a pharma-maffiózók a toxikus kotyvalékaikat, és miből lesz a rekordprofit, sőt, bármilyen profit? És úgy egyáltalán, kin fognak élősködni ezek a paraziták, ha az összes potenciális gazdatestet elpusztítják? Vagy idáig már nem terjed az előrelátásuk?

  1. A bolygót akarják, de a haszontalan fogyasztók nélkül. Nagyszerű lehet birtokolni egy egész lakható, élő bolygót, a csodálatos állatvilágával, növényvilágával és természeti képződményeivel abban a korban, amikor néhány óra alatt el lehet jutni bármelyik pontjából bármelyik másik pontjára, és mindenhol vár a szolgálatkész helyi személyzet.

 3. Én erre már fogadtam is, hogy ennek soha nem lesz vége.
  Bárcsak veszteném a fogadást….
  Tamasi doktor úr még mindig hisz a csodákban, hogy majd bukni fognak, meg majd kiderül az igazság.
  Hiszen már kiderült csak éppen a szőnyeg alá van söpörve mintha nem is létezne.

  Csak ha összefognak az emberek egységesen, akkor lehet elkergetni ezeket a bűnözőket, vagy várjuk a csodát, egy jó nagy, a földet megremegtető katasztrófát ami majd nagyon sok áldozatot követel, de a túlélőknek már nem kell ezt a new world order-t tűrniük, csak az elérhető kis élelemért kell majd kővel-bottal megküzdeniük.
  Már csak a biblia van, hiszen már nem maradt semmi reményünk azon kívül, mert a 24. óra után vagyunk.

  Más:
  A digitális kreditrendszer utáni időkre keresem azon emberek társaságát/barátságát/bizalmát akikkel egyfajta áru/szolgáltatás csereforgalmat lehet bonyolítani és így kihagyható a rócsik fiat kreditje.

  1. Ha lesz kreditrendszer, mindenki rá fog jönni, hogy csak azon kívül lehet élni. Nem az a célja, hogy bárki is minimális szinten is jól érezhesse magát a bőrében.
   Én abban bízom, hogy létezik az előrelátás és gondolkodás képessége, és ez az ötlet ezáltal hamvába hal.
   A kredit teszt nemzetközi tapasztalata se pozitív, ahogy az oltás teszt tapasztalat se volt pozitív. De ebben a témában a tiltakozást kevésbé lehet elhallgatni vagy tagadni. Itthoni példa a Szép kártya levásárolhatóság kiterjesztése: intézkedést igényelt, ami már a rendszer bukta beismerése. Én mindig elbuktam a kártyán két zsebet, amíg össze nem vonták és sose tekintettem jövedelemnek, mert előre tudtam, hogy nem fogom tudni elkölteni. Hamvába holt béren kívüli juttatás, nekem nem adták, az biztos. Kényszerrel se tudtam volna kihasználni. Számomra a megalázás egy formája volt eddig is.
   Mivel a kitalálóinak nincs elfogadható érvük a rendszer mellett, nincs társadalmi haszna, diszkriminatív és erőszakkal próbálják kikényszeríteni, ez már bűnözés, ezért szerintem leültethetők. Társadalomellenes, egyoldalú, kizsarolt “szerződés” ez, érvénytelen. A baj az, hogy a nagy megálmodott összefogásban a jogászok nem mellettünk állnak.

 4. Az alabbi rovid 3.perces video jol mutatja hogy mindig van kiut! Igyekeznek elhitetni velunk hogy az isten altall kapott szabad akarat csupan ” Illuzio “. Es bizony ezt sokan el is hittek. Ez a rovid beszamolo fokent azoknak segit akik hisznek a teremto gondviseleseben es ezt a tetteikkel is bizonyitjak. Mindenki szurje le a tanulsagot belole. Mellesleg a WHO elleni fellepesnek is az ilyen csoportos osszefogas vethet veget. Latni fogjuk hogy egyesevel elhalgattatjak az egyeneket, de amikor mar tobb ezer vagy tizezres csoportok ( pl vallasi felekezetek ) ellen kell fellepniuk az egy mas helyzet. Egyebkent a kovid ” TEST ” jol megmutatta a sok hamis vallast akik mind kovettek es raeroltettek a hiveikre ezen embertelen es istenhez meltatlan szabalyokat!!!!
  https://angelikamihalik.substack.com/p/az-egyhaz-amelyik-35-millio-dollart?utm_source=post-email-title&publication_id=769362&post_id=136926916&utm_campaign=email-post-title&isFreemail=true&r=20zxcg&utm_medium=email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük