Bill Gates a gyújtogató játssza a jó tűzoltót

A világjárványok megelőzésének álcája alatt Bill Gates jelenleg a következő világégést tervezi, amelynek célja a még szigorúbb monitorozás és a polgárok jogfosztásának elmélyítése. De van kiút ebből az ördögi körből.

https://www.bitchute.com/video/v3RtRQwCXSw4/

 Felirat: RedR

5 thoughts on “Bill Gates a gyújtogató játssza a jó tűzoltót

 1. Szógyártó Kakadu sunyít, de MEGSZAVAZTA a népírtó, terrorista etióp báb újbóli hatalmát, valamint azt is aláírták pénzért a csicskák, hogy RENDBEN VAN a who világágállammá válása, kényszeroltásokkal, fema táboroztatásokkal.
  A csicska, lepénzelt, a saját lakosságukat MÁR EGYSZER MINDEKÉPPEN elárult “kormányoknak” 9 vagy 10 hónapjuk van átgondolni a sátáni világrendet, és kiléphetnek.
  A pénzéhes “kormányfők” nem fognak, mert:
  a, őket és családjaikat ez nem érinti
  b, ROHADT sok pénzt kapnak érte

  El lehet gondolkodni, hogy a mindenkori Magyarország eddigi leggazdaggabb embere =orbán “áruló” viktor = mészáros lőrinc viktor meg fogja-e szavazni
  Ha nem lesz országos ellenállás, akkor mindent megszavaz ez a pénzmániás elmebeteg áruló.

 2. A WHO meghátrált?

  Egyetértek a videó végén elmondottakkal. Minden pszichológiai szakértő aki a Covid-ügyben valaha.felszólalt, kiemelte, hogy mind a háttérhatalom leleplezése, mind az agyilag megbénított tömegek felrázására a legjobb mód az igazság folyamatos kifejezése, azaz a konfrontáció.
  Megbénítja és eltéríti az elkövetőket, és az igazságra folyamatosan világító fény előbb-utóbb minden jóakaratú megvezetettet elér.
  Más szóval, minden egyes vonatkozó blogbejegyzésnek, tüntetésnek, petíciónak, sőt még.egy telefonhívásnak, is van értelme, nagyon is.

  Ide tartozik a JÓ HÍR (végre ilyen is van!) amit egy német nyelvű link közlésével egyik hozzászóló társunk osztott meg. Az értesülés szerint a WHO visszalépni kényszerült az új paktum tervétől (!) éppen azért mert a terv tömeges ellenállásba ütközött – az USA-ban és az EK-ban is – ami a jelek szerint végül sikerre vezetett.
  Egy angol nyelvű forrás:
  https://www.wnd.com/2022/05/withdraws-12-biden-sovereignty-amendments-amid-fierce-opposition/

  A főbb részek gépi fordítása:

  “Az Egyesült Államok szuverenitásának az Egészségügyi Világszervezetnek való átengedésével kapcsolatos vádak közepette a Biden-kormányzat által a héten Genfben tartandó Egészségügyi Világközgyűlésen szavazásra benyújtott 13 módosításból 12-t levettek a megfontolásból.
  A módosításokat csak a múlt hónapban hozták nyilvánosságra, és James Roguski független kutató tevékenysége volt az, amely felhívta a közvélemény figyelmét az amerikai szuverenitást érintő következményekre, ami a lakossági ellenállás hullámát váltotta ki.

  A tucatnyi módosítás eltávolításának híre egy orvos, Zac Cox által az Egyesült Királyságban benyújtott jogi kereset révén érkezett. Miután május 17-i bírósági felülvizsgálati kérelmét elutasították, Cox múlt pénteken fellebbezést nyújtott be.

  Az Egyesült Királyság egészségügyi és szociális ellátásért felelős államtitkárának jogi osztálya azt válaszolta Coxnak, hogy a fellebbezés alaptalan, mivel a 13 javasolt módosításból 12-t kivontak a megfontolás alól. A kormány szerint ennek oka az volt, hogy a WHO Pandémiára való reagálással foglalkozó munkacsoportja “nem tudott konszenzusra jutni”.

  Roguski kifejtette, hogy a WHO-nak több hatalmat adni kívánó lépést ellenzőknek nem szabad megnyugodniuk, mert a a WHO Munkacsoportja “soha nem fogja feladni”. “A jövőben is próbálkozni fognak” – mondta. “Ébernek kell maradnunk”.

  Dr. Peter Breggin, elismert egészségügyi reformer, Dr. Robert Malone az mRNS technológia feltalálója és Michele Bachmann volt kongresszusi képviselő arra figyelmeztettek, hogy a Biden-módosítások az egészségügyi ellátás feletti amerikai szuverenitás átadását jelentik.

  Bachmann pedig, utalva a WHO előtti amerikai kapitulációra a pandémia idején, arra szólította fel az amerikaiakat, hogy folyamatos telefon-kampánnyal ostromolják választott képviselőiket a WHO hatalomátvétele ellen tiltakozva.”

  ***
  Ha a hír igaz, és a WHO valóban meghátrált e paktum terve tekintetében, abban az OT-ért csoport felvilágosító tevékenységének is nagy szerepe van. Gratulációm és köszönetem!

 3. És ugyan Billire ki fogja ráirányítani a fényt?!Soros György?,Görbeláb Ursula,?Macron?AHágai Nemzetközi Bíróság?!

 4. Vagy Isten? A Teremtő? Főképp ha ráébredünk hogy Ő mi is vagyunk! Mi is teremtünk! És igen: Fényt és Világ(osság)ot. Ember tervez, Isten végez. A Fény világában a Sötét tehetetlen. Bmit tervezhetnek…

 5. Amíg ezek az elmebeteg pszichopaták szabadlábon vannak addig nem lesz nyugalom, az ezer százalék!
  Az összes áruló politikussal együtt börtönbe kell juttatni valamennyit, de ezeknek egy külön börtön kellene, ahol egymáson kísérletezhetnének.
  Bill ganénak lenne a feladata, hogy oltogassa a rabtársait, egy mocskos pszichopata patkány!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük