Dr. Akinori Fujisawa: hagyják abba a COVID oltásokat!

Újabb japán orvos szólal fel a gyerekek beoltása ellen. Dr. Akinori Fujisawa nem tudta visszatartani könnyeit.

“A klinikám egy nagyon kis, körülbelül 6000 fős városban található. Ezért az ott és a környéken élő gyerekek többsége nagyon jól ismeri egymást…
.. Nem akarok több oltás áldozatot látni… Remélem, hogy a kormány változtatni fog a politikáján… Azt akarom, hogy az emberek tudják, mi történt.

https://rumble.com/v1wyi66-japanese-volunteer-medical-association-urgent-press-conference-november-23-.html

Japanese Volunteer Medical Association
https://vimeo.com/774214488

11 thoughts on “Dr. Akinori Fujisawa: hagyják abba a COVID oltásokat!

 1. A kormány – semelyik! – nem tudná keresztülerőltetni a méreginjekciózást, ha az egészségügyi személyzet többsége egyszerűen nem lenne hajlandó végrehajtani, és azok sem lennének kaphatók erre, akiket esetleg a helyükre állítanak! Nem kellene mást tenni, csak betartani a hippokratészi esküjüket, hogy “ne árts”, ha már segíteni nem tudsz!
  Talán pisztolyt tartanak az “oltó” orvosok és ápolók fejéhez, hogy megnyomorítsák és megöljék a bennük bízó pácienseket? Nem, hanem szép summákat a szemük elé, hogy saját kezűleg végezzék el a piszkos munkát a pszichopata globalista bűnöző szindikátus számára! Erre nincs mentség és nincs bocsánat!

  1. Az egészségügyisek csak azt tudják beoltani, aki odamegy és KÉRI, hogy oltsák be.
   Lehetetlen beoltani azokat, akik nem mennek oda.
   Az egyéni felelősség kérdése megkerülhetetlen.

 2. Ez most már nem az első japán poszt a pandémiával kapcsolatban, amihez röviden csak ennyit mondanék: japán antropológia = mások iránti tisztelet és lelkiismeret, ami jóval túlmutat az amerikai, nyugat-európai konvenciókon. És nem hiszem, hogy “controlled opposition”.

 3. Számomra az nem bátorság, hogy utólag követelik az oltások leállítását! Amikor a makkegészséges gyermekeket hazazavarták az iskolákból karanténba, megtiltva számukra a digitális oktatást, akkor kellett volna kiállni az igazságért, a tisztességért, az emberségért! Lehet itt fáradozni az elhülyültek megmentéséért, szégyelljék magukat azok az oltatlanok is, akik valójában soha nem álltak ki az oltatlanokért, és figyelmüket most is csak a behódoltak helyzete köti le, vállrándítással túllépve a vakcinázás valódi áldozatain: az elutasítókon. Ők a valódi oltásáldozatok, nem azok, akik beadatták maguknak! Kivételt képeznek a gyermekek és serdülők, akiknek a nevében a szüleik jártak el!

 4. Az oltások mindenhol -világszerte egyformán életképtelenné tételt okozóan működnek.
  (Kivétel placebó, ezt tegyük hozzá. Plusz vegyük hozzá azt a természetes emberi információ átadó, kapcsolódás általi normál működést, aminek a kihasználásával és manipulálásával a tudományos patkány irtás technikás mérgezés minden hasonlóan szaporodó létezőnél nemi átvitellel fokozható. Lásd pl. egy korábbi bejegyzés alatti komment felvetést, a párkereséssel kapcsolatban.)
  Már (régóta!!- ezt már akkor lehetett tudni, amikor még el se kezdődött) nem mondható el, hogy az oltás beadása és erőltetése hit kérdés.
  Nagyon is tény kérdés.
  A tények alapján azonban nemcsak ezen oltások, hanem a létező oltások, valamint az ismert szándékos, kis adagokban történő, rendszeres gyári mérgezések visszamenőleges (kártérítéssel kompenzált) betiltása is esedékes. Mert káros! Felhalmozódik. Minden egészségügyi határértéket túllépve. Az üzleti háttér nyilvánossá tételével egyidejűleg.
  Üzletet nem hit alapján köt senki, hanem üzleti gazdaságossági megfontolás alapján. A szerződési feltételek tudatában. A nagyságrendre való tekintettel, minden feltétel és módosítás csak leírva érvényes.

  A pár nappal ezelőtti ‘Influenza és társai’ bejegyzés alatt olvasható Halmos Szilvia összefoglalója a vírus kamu leleplezésről. Külön érdemes lenne ezt az oldalon kiemelni, hogy rögtön olvasható és hozzáférhető legyen. Azért, hogy az idő múlásával ne vesszen el.
  Én szeretném ezt kérni, és köszönöm is, ha lehetséges.

 5. Az üzleti titkokat és a döntésekkel kapcsolatos titkosításokat azt gondolom, hogy fel kell oldani ebben a kamu pandemia ügyben. Ez is csak egy döntés lenne a sok döntés és törvény között.
  Társadalmilag indokolható, jogos elvárás.
  Alkotmányos is, vagy tegyük azzá -:).

 6. Azon politikusok egyéni felelőssége, valamint munkáltatók képviselőinek egyéni felelőssége megkérdőjelezhetetlen, akik kötelezővé tették az oltást. Valamint azon eü dolgozók egyéni felelőssége megkérdőjelezhetetlen, akik megtévesztették a megfelelő tájékoztatás elmulasztásával az áldozatokat.
  Valamint a globál noname, neve senki megbízók, és az általuk kierőszakolt hamis orvosi képzés kiagyalói, további elrendelői, megbízói, fenntartói és média celebjei egyéni felelőssége is megkérdőjelezhetetlen. Szakmai kötelezettség szegés és csalás.
  Ha nem lenne bűncselekmény halmaz, ha siker és hírnév lenne a történet, lenne hozzá név is. Büszkén vállalva.

 7. Gyermekoltásnál kizárólag a szülő a felelős és senki más. Bár rendklíbvül aljas és gusztustalan amit az oltóorvosok csinálnak, de a fő felelős a szülő. PŐ döntött a gyermek oltásáról!! Ezért ő a főbűnös! Ideje megbüntetni mindazokat, akiknek a gyerekei oltásmellékhatásokban szenvednek!

  És nekem egy se jöjjön azzal, hogy becsapták, utána lehetett nézni mindennek és jó döntést hozni, elutasítani az oltáskényszert!! Ilyen mértékű hiszékenyésg és butaság a mai mocskos világban MÁR BŰN! És nekik bűnhődniük kell!

  1. Ember !

   Ott tartunk, hogy ha nem “oltatod” be a gyereket a kötelezőkkel, egyszerűen elveszik tőled !!! Ahhoz, hogy ne adják be, és ne vegyék el, komoly kapcsolati tőkével kell ám rendelkezni ! Amikor Kovács 129 Mária megtagadja a “védőoltást”, azonnal működésbe lép a “hatóság”, és ő maga képtelen megvédeni magát, persze, torkon szúrhatja a “védőnőt”, meg a “rendőrt”, csak ugye ez megint ugyanoda vezetne !? Egyéb lehetősége NINCS ! Egy nem létező jogállamban akkor sem lehet igaza, ha igaza van.

   A fenti beírás messze nem életszerű, és mint mindenkor, nehezen viselem, ha a tolókocsiból beordítanak a pályára, hogy hogyan rúgjam a tizenegyest .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük