Szövetségi egészségügyi ügynökségek és a COVID-kartell: mit rejtenek?

https://rumble.com/v4j9zbo-szvetsgi-egszsggyi-gynksgek-s-a-covid-kartell-mit-rejtenek.html

Ron Johnson amerikai szenátor kerekasztal-beszélgetést vezet „Szövetségi egészségügyi ügynökségek és a COVID-kartell: mit rejtegetnek?” címmel. ahol egy szakértői testület feltárja az igazságot a COVID-ról.

Az előadók bemutatják, hogy a COVID-kartell – a szövetségi egészségügyi ügynökségek, a Big Pharma, a régi média és a Big Tech – hogyan vett részt a cenzúrában és a leplezésben.

Ez a vita rávilágít a globális elit és intézményeik kudarcaira és korrupciójára is.

ELŐADÓK:

Ron Johnson szenátor
Dr. Robert Malone, MD
Dr. Jessica Rose, PhD
Ed Dowd úr
Mr. Kevin McKernan
Dr. David Gortler, PharmD
Dr. Harvey Risch, MD, PhD
Ms. Barbara Loe Fisher
Dr. Brian Hooker, PhD
Mr. Del Bigtree
Dr. Sabine Hazan, MD
Dr. Pierre Kory, MD
Dr. Christian Perronne, MD, PhD
Dr. Raphael Lataster, PhD
Lara Logan asszony
Mr. Jason Christoff
Mr. Rodney Palmer
Dr. Mattias Desmet, PhD
Dr. Bret Weinstein, PhD
Mr. Randy Hillier
Dr. Sorin Titus Muncaciu
Rob Roos úr
Mr. Phillip Kruse

9 thoughts on “Szövetségi egészségügyi ügynökségek és a COVID-kartell: mit rejtenek?

 1. A VÁLTOZÁS AZ IGAZSÁG KIMONDÁSÁVAL KEZDŐDIK

  Egyesült Államok szenátusának kerekasztal-beszélgetése a legsúlyosabb egészségügyi kérdéseket boncolgatta.
  Köszönet érte Ron Johnson szenátornak, és valamennyi résztvevőnek, akik arccal és névvel vállalták a legfontosabb igazságok kimondását. Rövid kivonat a legfontosabb megállapításokról:

  1.) Hazugság, félretájékoztatás, médiacenzúra, hírhamisítás, tömegpszichózis
  – Ma az információs hadviselés korát éljük, amit a Big Tech, a Big Pharma, a Big Food, a Big Money, a Big Média összefonódássaként létrejött szupranacionalista hatalmi komplexum irányít, amely nem hagy teret az igazság kimondásának, cenzúrtázza azt.
  – A modern cenzúra fel van fegyverezve az emberi elme eltérítésére, amely egy totalitárius rendszerhez vezet.
  Az elit könyörtelenül használja a propagandát és a tömegpszichózist, mint az emberi kínzás, és kondícionálás eszközét, mindezt céljai mentén, ami a depopuláció és a profitszerzés.
  – A Big Pharma szponzorálja a médiát, megszegve az FDA reklámtörvényét.
  Mr. Rodney Palmer javasolta a Big Pharma reklámozásának teljes betiltását, valamint a gyógyszer reklámok teljes tilalmának bevezetését szerte a világon.
  – Orvosszakértők, politikai szereplők, újságírók azzal vádolták a közegészségügyi ügynökségeket és a fősodratú médiát, hogy cenzúrázzák és eltitkolják a COVID-19 vakcina által okozott sérülésekkel és nemkívánatos eseményekkel kapcsolatos információkat
  – A poltikai és média hatalom olyan nyomást helyez a polgárokra, hogy senki nem kérdőjelezheti meg a vakcinák hatékonyságát és biztonságát, mert korlátozták a szólás és sajtószabadságot, és ennek jogi, erköölcsi következményei lehetnek.

  2.) COVID-kartell: a szupranacionalista vállalatok és a szövetségi egészségügyi ügynökségek összefonódása, korrupciója
  A Közegészségügyi szervek összeférhetetlenségi kérdését soha senki nem vizsgálta.
  – Az FDA bevételének 50%-a a Big Pharmától származik, az un. Fast Track programon keresztül.
  – A CDC 5 Mrd dollár értékben vásárol és ad el vakcinákat a Vaccines for Children programon keresztül.
  Teljes és korlátlan az összefonódás az állami közegészségügyi szervek és a Big Pharma között.
  – Az FDA és a CDC minimális, nem megfelelő biztonsági vizsgálatokat végzett a vakcinákon, a CDC pedig soha nem végzett tesztelést az oltások kummulatív hatásait figyelembe véve.
  – Az FDA, A CDC, a NIH nem tett eleget azon kötelezettségének, hogy beszámoljon a Kongresszusnak az oltásbiztonság kérdéseiről, és a vakcinázások következményeiről.
  – A kormányzati egészségügyi szervek soha nem teljesítették a nyilvánossággal szemben elvárható tájékoztatási kötelezettségeiket, éppen ellenkezőleg. Elhallgatták azokat, és falaztak a vakcinagyártóknak.

  3.) MRNS-technológiával kapcsolatos aggályok
  – Az állatokon végzett kísérletek teljes kudarccal végződtek, az állatok mind elpusztultak.
  – A vakcinákban, ill. a vakcinák okozta sérülések, különösen a rák kezelése révén olyan hatalmas profittal számoltak, hogy egyszerűen szándékosan figyelmen kívül hagyták a felelősség kérdését, és elkezdtek pénzt nyomtatni.
  – Az amerikai kormány Operation Warp Speed hadművelete szerint a vakcinagyártók mindegyike mentesül a felelősség alól az oltóanyagaik által okozott károkért, és azok is, akik beadják az oltóanyagokat, vagyis nem tartoznak felelősséggel tartozik a károkért.
  És ezt dokumentálták: így a bűnszövetségben és előre megfontolt szándékkal elkövetett emberiségellenes bűncselekmény kétségbevonhatatlanul bizonyítható.
  – Malone kifejtette, hogy a módosított mRNS bejuttatására használt lipid nanorészecske nagyon komoly toxiticást eredményez a szervezetben. Kitért arra is, hogy a korábban fel nem tárt, soha nem vizsgált plazmid DNS-fragmensek a beoltottak szervezetébe bejutva károsíthatják az oltottak genomját, aminek beláthatatlanok a következményei.
  – Kifejtette azt is, hogy titkolták el szándékosan a kockázatokat: az mRNS-injekciók módszertanának 127-oldalas dokumentumának 70%-át kitakarták.
  – Elhangzott az a tény is, hogy a vakcinák biológiai fegyverek, és erre az amerikai adófizetők pénzéből sok milliárd dollárt költöttek.

  4.) Gyermekek állnak az emberiség elleni támadás középpontjában
  – Dr. Brian Hooker részletes ismertetést adott a legsúlyosabb helyzetről, a gyermekkori oltások menetrendjéről, és az abban bekövetkezett jelentős változásról, és annak tragikus következményeiről.
  Elmondta, hogy 1962-ben lévő szabályok alapján a gyermekek mindössze 5 oltóanyagot kaptak. majd ez 1986-ban 25 adagra bővült,
  Ami érdekes, hogy ezzel egyidejűleg a “National Childhood Vaccine Injuri Act” elfogadása is ezzel egyidőben történt, ami mentesítette a vakcinagyártókat a felelősség alól.
  Nem sokkal később, 1973-ban már a gyermekek 16 különböző vakcinából 73 adagot kaptak.
  – Tették ezt annak ellenére, hogy az FDA minimális vizsgálatot végzett, és nem vizsgálta az oltások halmozott hatását a gyermekek egészségi állapotára nézve.
  Nem csakhogy nincs olyan tanulmány, amely az összes oltóanyagok kummulatív hatását vizsgálta volna, hanem egyenesen megtagadták annak elvégzését.
  – A CDC az FDA-hoz hasonlóan soha nem végzett vizsgálat az oltások egészségre gyakorolt hatását tekintve a gyermekek körében.
  Az 1986-os nemzeti gyermekkori oltási sérülésekről szóló törvény előírja, hogy az Egészségügyi Minisztérium kétévente jelentést készítsen a Kongresszusnak erről. De soha, egyetlen egy jelentés sem készült.
  – Mr. Del Bigtree a gyerekkori oltások számának megugrását elemezte, és rendkívül súlyos következményekről számolt be.
  Azt mondta: az 1980-as években, amikor 11 adagot adtunk be kb 3 vakcinából, a krónikus betegségek aránya, beleértve a neurológiai és autoimmun betegségeket is, 12,8 % volt.
  Majd az 1986-os törvény után, amikor kirobbant az oltások “aranyláza”, ez az arány 12,8 %-ról 54 %-ra emelkedett..
  Ezek 2012-es adatok, és már senki sem vizsgálja ezeket, mert el vannak rejtve az adatok, mivel elindult egy hatalmas mértékű hanyatlás a közegészségügyben.
  – Bigtree példaként említette az újszülötteknek adott Hepatitis B vakcinát, amelynek 50 lehetséges mellékhatása van.
  Ez az első vakcina, amit egy újszülöttnek adnak, és ennek a vakcinának a hatósági vizsgálata mindössze 4 napig tartott.
  Azt mondta: ” Ez nem tudomány, ez őrültség”.
  A videó mellett ajánlot az alábbi cikkeket, amelyek teljes részletességgel dolgozzák fel a kekekasztalbeszélgetés teljes anyagát.
  https://childrenshealthdefense.org/defender/ron-johnson-roundtable-government-pharma-cover-up-vaccine-risks/
  https://childrenshealthdefense.org/defender/government-forced-covid-vaccines-protect-bioweapons-industry/
  https://childrenshealthdefense.org/defender/war-minds-journalists-warn-propaganda-censorship-human-history/
  https://childrenshealthdefense.org/defender/childhood-vaccine-schedule-public-health-decline-senate-roundtable/

 2. A vakcinahorror legújabb állomása:
  A Pfizer új RSV-oltóanyagában található antigénfehérjék egy kínai hörcsögtől származnak, és DNS-t tartalmaznak.

  – “Az RSV preF A és RSV preF B rekombináns fehérjék géntechnológiával módosított kínai hörcsög petefészek sejtvonalakban expresszálódnak, szuszpenziós tenyészetben, kémiailag meghatározott tápközegben”
  -„Minden adag tartalmazhat a gyártási folyamatból származó maradék gazdasejtfehérjéket (≤0,1 tömegszázalék) és DNS-t (<0,4 ng/mg az összes fehérjére vonatkoztatva). "
  https://thewatchtowers.org/the-antigen-proteins-in-pfizers-new-rsv-vaccine-come-from-a-chinese-hamster-and-has-dna-in-it/

 3. Dr. Csupor Dezső, az MTA doktora szerint mind meghalunk a covid nevü virusfeztőzsében.

  Na, ilyen szélsőséges tanokkal megfertőzőtt tudósokkal van feltöltve az MTA ?
  Mennyi ilyen mega okos futkos közöttünk ?

  Dr. Csupor Dezső
  Szakgyógyszerész, gyógynövénykutató, az MTA doktora.
  Több könyv és sok száz cikk szerzője, …

  Forrás: https://pirulakalauz.hu/2021/04/16/miert-ne-feljunk-a-koronavirus-vedooltasoktol-video/

  Már több mint egy éve tart az a Covid-19 világjárvány, amelynek megállítására az egyetlen lehetőséget a védőoltások kínálják. Bár többféle gyógyszert kipróbáltak a koronavírus-fertőzés megelőzésére és kezelésére, 100%-ban hatásos és biztonságos eszköz nem áll rendelkezésre.

  Egymillió oltásonként néhány esetben alakulhat ki alvadási zavar, és ezek zöme nem jár végzetes következményekkel – viszont egymillió Covid-os betegből 20-30 000 meghal.

 4. Jim Ferguson az egész világra vonatkozó figyelmeztetése:

  “Nanofémeket használnak a légkörben, valamint a lökésekben. Jelentések érkeznek arról, hogy a beoltott egyének vérében önszerveződő szerkezetek alakulnak ki, amelyek titokzatosan antennaként működnek. Ezt a jelenséget az úgynevezett turbórák rémisztő megugrásával hozzák összefüggésbe. A transzhumanizmus az igazi végcél?
  Tudtuk, hogy valami drasztikusan nincs rendben az mRNS génterápiákkal. A Világgazdasági Fórum és Klaus Schwab tanítványa, Yuval Noah Harari által gyakran reklámozott „dolgok internete” gyakran beszél transzhumanizmusról. Ez volt az igazi szándékuk mindvégig!

  A független üzletember, Anders Brunstad megdöbbentő meglátásokkal lép előre, meghúzva egy vonalat, amely összeköti a globális halálozások megugrását, különösen a magas oltási arányú országokban, közvetlenül az oltási sérülésekkel, valamint a 4G és 5G technológiák elterjedésével.
  Rávilágít a szupervezető Quantum Dot technológia baljós szerepére, beleértve a grafén-oxidot és a hidrogélt, amely állítólag belső antennaként szolgál. A sugárzással való kölcsönhatás Brunstad szerint mérhető, káros hatásokat okoz a szervezeten belül, ami a vörös és más sejtek pusztulásához vezet.

  A lipid nanorészecskék (LNP) és a plazmid DNS toxinként való említése komoly aggodalmakat vált ki, gyulladásra és más súlyos következményekre utalva. Ezenkívül a Darpa Hydrogel néven ismert szintetikus főzet – egy polietilénglikolt tartalmazó keverék – katonai minőségű biológiai fegyvernek minősül.

  Brunstad riasztó kijelentése világossá teszi: “Ez egy katonai biofegyver-technológia”, rávilágít a távközlési technológia felgyorsulásával összefüggő túlzott halálozás baljós mintájára. Nem áll meg itt, elmélyül az oltásokban található mérgező anyagokban, amelyek távolról sem elméletiek, hanem valós veszélyeket rejtenek magukban.
  Elmondása szerint ezek az anyagok a grafén kvantumpontjaival együtt “mini sugárzási atommagokként” működnek, és potenciálisan felerősítik a sugárzás kockázatát a beoltott egyedek csoportjai között a baljósan “leválásnak” nevezett folyamat révén.
  https://twitter.com/JimFergusonUK/status/1768926626388058601

 5. VILÁGMÉRETŰ TÖMEGGYILKOSSÁG ELŐRE MEGFONTOLT SZÁNDÉKKAL:

  Dr. Martin összefoglalta a globális népirtás elkövetésére irányuló összeesküvés idővonalának néhány kulcsfontosságú pontját:
  “A covid-injekciók 19 éve készültek, mire bevezetésre kerültek. Ezeket az injekciókat annak ellenére adták ki, hogy az mRNS tüskefehérjét csaknem 20 évvel ezelőtt nyilvánosan biofegyverként emlegették. 2005-ben az mRNS spike fehérjét a DARPA és a Mitre Corporation által szervezett konferencián mutatták be, mint „technológiát, amely lehetővé teszi a biológiai hadviselést”.

  2002 – Amerikai tudósok kifejlesztették a fegyvert.
  2003 – Az Egyesült Államok Betegségellenőrzési és Megelőzési Központja (CDC) szabadalmaztatta a fegyvert első kereskedelmi alkalmazásában (SARS).
  2005 – Az mRNS spike proteint biológiai „harci technológiának” nyilvánították.
  2016 – A Nemzeti Tudományos Akadémia „ SARS-like W1V1-COV Poised for Human Emergence ” című cikkének közleménye. A W1V1-COV az első covid-szerű vírusra utal, amelyet a Wuhan Institute of Virology állított elő. A cikk kijelenti, hogy a vírus készen áll a kiadásra, és részletesen leírja, hogyan lehet a legjobban kiszabadítani.
  https://expose-news.com/2024/03/17/20-years-ago-the-spike-protein-was-known/

 6. A TURBÓRÁK OKA IDEGEN ÉS SZENNYEZETT DNS A VAKCINÁKBAN:

  Bhakdi professzor szerint:
  “Egy idegen kromoszóma felvétele a sejtbe nem kevesebb, mint genetikai módosítás. Mélyen aggasztóak annak lehetőségei, hogy ez mit jelent az emberi genom számára. Bhakdi részletesen kifejti a katasztrofális genetikai zavarok lehetőségét , az „élet könyve” metaforáját használva a genom leírására. Az idegen DNS integrációja „elkenheti” a könyv létfontosságú lapjait, és olvashatatlan genetikai szekvenciákhoz vezethet, amelyek messzemenő kihatással vannak a sejtműködésre, valószínűleg megmagyarázva a daganatok és a genetikai rendellenességek globális növekedését.
  Bhakdi professzor azonnali cselekvésre szólít fel, és sürgeti az oltási kampányok leállítását mindaddig, amíg a gyártók és a szabályozó szervek is garantálni nem tudják az abszolút biztonságot!
  https://expose-news.com/2024/03/15/scientists-stunned-by-first-proofs-of-contaminated-dna-getting-absorbed-into-human-cells-sunak-better-watch-out-says-dr-bhakdi/

 7. MIndezek ellenére hiszem, hogy a gonosz nem győzhet. De ezért tenni kell:
  Első lépésként javaslomDr Bistey Zsuzsa Oltóprogram 1 rész Kozmológia programját a szellemi megvilágosodáshoz. és a krisztusi önvalónk megerősítéséhez.
  https://www.youtube.com/watch?v=pxD80TYccN4&t=1s
  Ezen a felületen megtalálható lesz mind a 8 előadás.
  Minden nap csak másfél óra, és megváltozhat az életünk.

 8. Internetről hoztam:
  Ma nincs más választásunk, mint szembenézni az igazsággal:
  – Hogy kormányaink hazudnak
  – Hogy oktatásunk hazugság
  – Hogy az orvosaink félre informálnak
  – Hogy a vírusaink szabadalmaztatottak
  – Hogy betegségeink létrehozottak
  – Hogy a gyógyszereink mérgek
  – Hogy a médiánk hazug propaganda
  – Hogy a választásainkat elcsalják
  – Hogy a vizünk mérgező
  – Hogy a bankjaink kifosztanak
  – Hogy az adónk illegális
  – Hogy a háborúink előre meg vannak tervezve
  – Hogy országaink vállalatok
  – Hogy a történelmünk el van rejtve
  – Hogy vallásaink hazugságok
  – Hogy a gyerekeinket feláldozzák
  – Hogy a véleményünket manipulálják
  – Hogy a rákjaink gyógyíthatók
  – Hogy van szabad és ingyen energia
  – Hogy a külső világunkban semmi nem az, amit mondanak nekünk…
  Ezért vagyunk eltökéltek, hogy megtaláljuk az igazságot, mert az igazság az egyetlen, ami szabaddá tesz bennünket.
  Az első lépés az igazság kimondásával kezdődik. Ez ma már az életünkért folyó harc. Tegyünk érte.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük