Alessandro Meluzzi: Hamis védőoltás az elitnek

Hogy növeljék a lakosság oltási hajlandóságát, hírességek és politikusok a televízióban, kamerák előtt oltatták be magukat. De vajon valódiak voltak ezek az oltások? Hallgassa meg Alessandro Meluzzi olasz kriminológus és tévésztár leleplező állításait …

https://www.kla.tv/21409

6 thoughts on “Alessandro Meluzzi: Hamis védőoltás az elitnek

 1. Az védőoltást beadó német ( magyar is ) mesebeli gazdagságra tesznek most szert

  Forrás: https://www.pi-news.net/2022/01/impfen-macht-mediziner-reich/

  Egy oltás plusz 28 Eurót jelent az ovosnak, de ha ezt a hétvégén csinálja, akkor 36 Eurót kap oltásonként.

  Egy orvos naponta szálltószalag szerüen 300 oltást is be tud lőni. Ez hetente már 64 ezer Euró is lehet.
  De ha az orvos csak ez ember torkát vizsgálja meg, az csak 11,40 Euró.
  Az orvosok a beoltottak elkényesztetésére is kapnak pénzt, mint az italok és a zenei szórakoztatás és stb.

  Sőt Szászországban a gyerekek számára egy oltási bóhócot is szabad nekik alkalmazni, hogy a gyerekek ne féljenek az oltótűtől.
  Azt mondják, hogy egy pezsgő ital a mamának, a gyereknek meg egy fagyi. Ezt a kis ajándékot kapják, akik kötélnek állnak.

  Forrás: https://www1.wdr.de/nachrichten/themen/coronavirus/impfen-anreize-aktionen-werbung-100.html

 2. Már azon gondolkodtam, hogy biztosan én őrültem meg teljesen és mindenki más,aki szajkózza ezt az őrületet normális.
  Biztos velem van a baj! Teljesen elkeseredtem. Merre menjek? Hová fussak? Hol van a világnak egyetlen szeglete, ahol még nem néznek teljesen elmebetegnek, mert kétségeim vannak, mert kérdéseket teszek fel, mert merem észrevenni a megnyomorítottakat, a meghaltakat a furcsa, egyik-napról a másikra kialakuló egészségügyi problémákat a környezetemben élő kollégák, szomszédok, családtagok esetében,akik tavaly vagy az idén újabb-és újabb “oltások” felvételével nemhogy nem lettek védettek semmitől, de még meg is betegedtek. Furcsálltam eddig is,hogy akik látványosan oltatják magukat politikusok, celebek,…stb. azoknál “érdekes” módon nem alakulnak ki semmilyen mellékhatások, bár szemmel láthatóan más emberek esetében azonnal vagy később vagy hónapok múlva pedig igen. És már ők sem gondolnak arra,hogy ez esetleg az “oltásainak” a következménye lehet.
  Amit eddig is sejtettem és nyilván nem én vagyok az egyetlen,aki erre gyanakodott a kezdetektől fogva,most Signore Meluzzi megerősítette.
  Nem tudom soha megköszönni neki, de végre egy halvány fény dereng fel előttem,hogy nem én vagyok eszelős, nem nekem kell kéz tördelve azon gondolkodni, hogy vajon mikor megy el teljesen az eszem,mert nem vagyok képes elhinni ezt az őrületet. Hiszen LÁTOM, ÉRZEM, TUDOM, hogy itt nem velem van a baj. Hiszen ha tévednék, nem látnám az egészségügyi gondokkal küzdő embereket,nem kellene a kollégámtól, szomszédoktól, családtagoktól (általában 2x oltottak,de van aki már 3x és vegyes a “vakcinák” felhozatala: Pfizer, Szputnyik, Johnson&Johnson, Astra Zeneca vagy mindez vegyítve) azt hallgatnom,hogy: “…nem tudja mi baja van,pedig korábban ilyen nem volt, de valami van és az orvos sem tud neki mit mondani csak gyógyszereket ír fel, azzal,hogy majd meglátjuk melyik segíthet:…, de biztos nem az “oltás” miatt van, attól nem lehet, á dehogy, ez valami más….”
  Őrület!!! Ebben akarunk tengődni,amíg meg nem halunk így vagy úgy? És ezt akarjuk örökül hagyni a gyerekeinknek, unokáinknak? Már ha még valaki életben lesz közülük. BIZTOS?????? Tényleg ezt akarjuk????
  Mindenesetre köszönöm Signore Meluzzi bátorságát és a pislákoló reményt, amit adott.
  Mille grazie Signore Meluzzi!

  1. P.Á. nagyon jól összefoglalta azokat az érzéseket, gondolatokat amikkel én is vívódok nap mint nap.

 3. És aki fősodratú médiában reklámozta az se kapott valódi LEoltást. A Ripost bulvároldalon, a kék plakátokon, a kormány facebook / youtube oldalain, vagy az MTVA-ban és a kereskedelmi tévékben. https://imgur.com/a/vsEuZAz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük